Galatasaray Lisesi Haberleri

Galatasaray Lisesi kapısındaki tarihi 'İkiz yılan heykellerinden biri kayıp' iddiası! 'Kimsenin haberi yok'

Galatasaray Lisesi’nin İstiklal Caddesi’ne bakan ön kapısındaki sütunlarda bulunan tarihi yılan heykellerinden birinin ortadan kaybolması tartışmalara neden oldu. Sanat Tarihi Derneği Başkanı Şerif Yaşar, “Bir buçuk asır geçti. 150 yıldan fazla ömürlü bir heykel ama maalesef artık yok. 8 Mart'ta burada emniyet için bariyer koyan bir şirketin çalışanları bariyerleri koyarken kırdığını söylüyorlar. Daha sonra ise kırılan parçanın ne olduğuna dair kimsenin bir haberi yok maalesef" dedi.

Haber 10-04-2023 17:22

Begüm Özkan kimdir? Ne iş yapıyor? Begüm Özkan Galatasaray Başkan adayı olacak mı?

Begüm Özkan'ın Galatasaray Başkan adayı olacağı, yönetici ve eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat ve camianın önemli isimlerinin kendisine destek vereceği iddia edilmişti. Konuya ilişkin açıklama yapıldı. Peki Begüm Özkan kimdir? Ne iş yapıyor? Begüm Özkan Galatasaray Başkan adayı olacak mı? İşte detaylar...

Spor 08-04-2022 14:09

Galatasaray'a Victor Nelsson'dan müjdeli haber

Galatasaray'da yeni transfer Victor Nelsson'un lisansı çıktı. Danimarkalı isim forma giyeceği ilk maç için sabırsızlanıyor.

Spor 22-08-2021 13:03

Burak Elmas ve ekibi, Galatasaray Lisesi'nde toplandı

Galatasaray'da yeni yönetim kurulu, ilk toplantısı Galatasaray Lisesinde yaptı.

Spor 23-06-2021 22:57

Galatasaray Lisesi

Galatasaray Lisesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Galatasaray Lisesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Galatasaray 2. Başkanı Ali Polat Bengiserp’in kimdir? Ali Polat nereli, kaç yaşında?

Galatasaray'da yeni yönetimin görevleri belli oldu. Galatasaray Başkanı Burak Elmas olurken ikinci başkan olarak ise Ali Polat Bengiserp seçildi. Görevine başlayacak olan Ali Polat'ın, özel hayatı ve kariyeri taraflar tarafından merak konusu oldu. Peki Galatasaray 2. Başkanı Ali Polat Bengiserp’in kimdir? Ali Polat nereli, kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Spor 23-06-2021 19:31

Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan, Divan Kurulu'nun açıklamasına cevap!

Galatasaray Yönetim Kurulu, Divan Kurulu Başkanlığı'nın iptal edilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı hakkında dün yaptığı yaptığı açıklamaya ilişkin kulüp resmi sitesinden cevap niteliğinde bir açıklama yayımladı.

Spor 07-05-2021 17:00

Galatasaray'da divan kurulu başkanlığı seçimi ertelendi

Galatasaray Kulübü, 29 Nisan tarihinde yapılması planlanan divan kurulu başkanlık seçiminin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Spor 15-04-2021 15:22

Galatasaray Lisesi'nde intihar girişimi: Yardım istemiyorum, iş istiyorum!

İstanbul Beyoğlu'ndaki Galatasaray Lisesi'nin kapısına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu. Hasta ve işsiz olduğunu söyleyen adam, lisenin İstiklal Caddesi üzerinde bulunan kapısından sesini duyurmaya çalıştı.

Haber 01-04-2021 15:55

Galatasaray'da skandallara bir yenisi daha eklendi

Galatasaray'da önceki gün yeni üyelik beratlarını alan ve kulüp kartlarına ulaşan sarı-kırmızılılar, kartlarında bulunan GS logosuyla şaşkınlık yaşadı.

Spor 23-03-2021 10:15

Pınar Erbaş kimdir, nerelidir ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

Pınar Erbaş, Show TV'nin başarılı sunucularındandır. 2020 senesinde hafta sonu haberlerini sunarken covid - 19 testinin pozitif çıkması sebebiyle ekranlardan bir süre uzak kalan Pınar Erbaş, Show TV'nin hafta sonu haberlerini; yaz döneminde ise hafta içi ana haber bültenini sunmaktadır. Koyu bir Galatasaray'lı olan Pınar Erbaş, geçtiğimiz dönemde Fatih Altaylı ve Galatasaray SK arasında geçen bir tartışmada Fatih Altaylı'yı savun ve Galatasaray kültürünü anlatmıştır.

Magazin 20-03-2021 15:12

Galatasaray’ın başkan adayı Tuncer Hunca kimdir? Tuncer Hunca kaç yaşında ve nereli?

Tuncer Hunca, Galatasaray’da yapılacak Genel Kurul öncesi Mustafa Cengiz ve Burak Elmas’tan sonra adaylığını açıkladı. Galatasaray Genel Kurul üyesi olan Tuncer Hunca, Louisiana State Üniversitesi Kimya ve Pazarlama bölümü mezunudur. Tuncer Hunca, yüksek lisansını ise İstanbul Üniversitesi İşletme üzerine yapmıştır.

Spor 16-03-2021 14:43

Galatasaray Lisesi'nde kayıt krizi

İlköğretim okulundan mezun olan ve baraj sınavını geçemedikleri gerekçesiyle Galatasaray Lisesi'ne kayıtları yapılmayan öğrenciler, bugün velileri ile birlikte okul önüne geldi.

Haber 06-09-2002 15:31