Galatasaraylı Haberleri

Galatasaray’ın önemli isimleri katıldı! Rezan Epözdemir’den dikkat çeken davet

Galatasaray’ın önde gelen sivil toplum örgütü başkanları, iş insanları, akademisyenleri ve kanaat önderleri; Galatasaray eski başkan yardımcısı Rezan Epözdemir’in evinde verdiği davette bir araya geldi. Davette Sarı-Kırmızılı kulüpte uzun yıllar forma giymiş ve futbolculukları sonrası teknik ekipte de görev almış isimlerden Hasan Şaş ve Ümit Davala da katıldı.

Spor 18-04-2024 20:41

Icardi'nin eşi Wanda Nara maça saatler kala paylaştı! Kimse neler olduğunu anlamadı

Galatasaraylı golcü futbolcu Icardi'nin eşi Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkeste merak uyandırdı. Arjantinli ünlü isim önce hikaye atarken daha sonra bir gönderi paylaştı. Kritik Alanyaspor maçı öncesi gelen bu paylaşım taraftarları kaygılandırdı. İşte detaylar...

Spor 15-04-2024 18:29

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması geldi! ''Başka yöne bakıyordu''

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kerem, "Kardeşimize, 'hoş geldin' diyerek, 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' dedim" ifadelerini kullandı.

Spor 10-04-2024 09:53

Okan Buruk'tan olay yaratan sözler! ''Ali Koç herkesi tehdit ediyor''

Galatasaray'da oyuncular iyiden iyiye konsantre olmaya başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarından sonra Okan Buruk'un toplantı yaparak odaklanmayı arttırdığı öğrenildi.

Spor 04-04-2024 14:54

Galatasaraylı

Galatasaraylı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Galatasaraylı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tümer Metin'in Dzeko ile Icardi kıyaslaması Galatasaraylı taraftarları kızdırdı!

Eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin'in Dzeko ile Icardi'yi kıyaslaması sosyal medyada gündeme oturdu. Icardi'nin gol krallığını çok önemsediğini fakat Dzeko'nun şampiyonluğu daha çok düşündüğünü söyleyen Tümer Metin'in sözleri Galatasaraylıların tepkisini çekti.

Spor 04-04-2024 11:08

Tahkim Kurulu'ndan Günay Güvenç kararı! 2 maç ceza onandı

Tahkim Kurulu, 2 maç ceza alan Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç için kararını verdi. Kurul tecrübeli file bekçisinin cezasını onadı. İşte detaylar...

Spor 02-04-2024 18:19

Yapılan seçimlerde oyunu Icardi'ye verdi! Pusulanın içine Icardi'nin fotoğrafını yapıştırıp bir de not yazdı...

Türkiye'de yapılan seçimlerde ilginç bir an yaşandı. Bir Galatasaray taraftarı, oy kullandığı pusulanın içine Icardi'nin fotoğrafını koyup bir de not yazdı.

Spor 31-03-2024 13:21

Leonardo Di Caprio'yu solladı! Ziyech'e müjde...

Galatasaraylı Hakim Ziyech'in futbol dışında ilgilendiği Londra'daki restoranı, İngiltere'nin ünlülere ait en iyi mekanlar sıralamasında üçüncü sıraya yükseldi.

Spor 30-03-2024 10:33

Ali Koç'tan tarihi açıklamalar! Türk futbol tarihi bundan daha aşağılık bir sezon yaşanmamıştır!''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Ali Koç, "Stadyumlarda genelde bardakla verilir, pet şişeler atılıyordu… Üst araması olmamış. Karadeniz insanı merttir. Maskeyle maça gidildiğini hiç hatırlamıyorum. Bir kez daha Fenerbahçe’nin şampiyonluk hedefi elinden alınacaktı." dedi. Bu sözlerinin ardından Galatasaray yöneticisi Erden Timur'a yüklenen Koç'un açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 29-03-2024 16:54

Barış Alper Yılmaz ’dalya’ demeye hazırlanıyor

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında oynaması durumunda sarı-kırmızılı formayla 100. resmi karşılaşmasına çıkacak.

Spor 29-03-2024 12:46

Emre Belözoğlu'nun Galatasaraylı olduğunu iddia etti, sosyal medya birbirine girdi! ''Rengi belli olmayanlar düşünsün''

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın arasında gerilim yaşandı. Belözoğlu'nun açıklamalarına sert bir şekilde cevap veren Serhat Akın, gerilimi tırmandırdı ve sosyal medya karıştı.

Spor 09-03-2024 17:21

''Arda Güler'i Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarım'' dedi ve sosyal medyayı birbirine kattı!

Galatasaraylı oyuncuların Beşiktaş maçından sonra yaptığı paylaşımları beğenen Arda Güler kafaları karıştırmıştı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yaratmıştı. Sarı-kırmızılıların efsane ismi Ümit Karan'dan bu konu hakkında açıklama geldi.

Spor 07-03-2024 18:56

Dünyada benzeri olmayan Galatasaray logosunu buldu! Şimdi ise satışa çıkardı...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yaşayan fanatik Galatasaraylı Serhan Karataş adlı vatandaş, antikacıdan satın aldığı 15,5 santimetrelik Galatasaray’ın ilk logosunun olduğu zarf açacağını satışa çıkardı.

Spor 05-03-2024 14:07

Sosyal medya beğenileri gündem olmuştu! Arda Güler tartışmalara son noktayı koydu

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrasında Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi ile ilgili paylaşımlarını beğenmişti. Sosyal medyada Arda Güler'in Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları konuşulurken, yıldız futbolcu yaptığı açıklamayla tartışmalara son noktayı koydu.

Spor 04-03-2024 19:45

Galatasaray ile Arda Güler görüştü iddiası sosyal medyada infial yarattı! İşte milli oyuncunun verdiği cevap...

Sarı-kırmızılı oyuncuların galibiyet paylaşımlarını beğenen Arda Güler kafaları karıştırmıştı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yaratmıştı. Sosyal medyada ortaya çıkan iddiaya göre Galatasaray yönetimi Real Madrid ile görüştü...

Spor 04-03-2024 14:17

Zaha'dan kafa karıştıran paylaşım! Okan Buruk'un eleştirilerine cevap mı verdi?

Galatasaray forması giyen Wilfried Zaha'dan kafa karıştıran bir paylaşım geldi. Geçtiğimiz Antalyaspor maçında Okan Buruk'un kendisi hakkında söylediklerinin ardından böyle bir paylaşım yapması sosyal medyada gündem oldu.

Spor 27-02-2024 22:12

SON DAKİKA | Galatasaray'a büyük şok! Mauro Icardi'nin cezası belli oldu

Son dakika haberi: Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'ye bir maç ceza verdi. Yıldız golcü, bu akşam oynanacak Antalyaspor müsabakasında cezasını çekecek ve sahada yer alamayacak. Öte yandan Galatasaray, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Mauro Icardi'ye verdiği bir maçlık ceza için Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacak.

Spor 26-02-2024 12:44

Trabzonspor'un eski yıldızların İbrahim Yattara'dan muhteşem kolbastı performansı!

Süper Lig ekibi Trabzonspor'un eski futbolcusu Ibrahim Yattara, katıldığı bir etkinlikte gençlerin isteğini kırmayarak kolbastı oynadı.

Spor 22-02-2024 15:50

Barış Alper Yılmaz Türkiye Fair Play Ödülü'ne aday gösterildi!

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, ligde Başakşehir'e karşı oynanan mücadelede yaptığı örnek davranışla Türkiye Fair Play Ödülü'ne aday gösterildi.

Spor 11-02-2024 16:51

Mertens, Galatasaray muhabirinin sorusunu yanlış anlayınca sosyal medya kahkahaya boğuldu! ''Eşimle o gece çok kısa sürmüştü ama çok iyiydi''

Galatasaray'ın ürünlerinin satıldığı GS Store'un 2024 tanıtım gecesi düzenlendi. Geceye Galatasaraylı futbolcular katıldı. Mertens'in çeviri sırasında sorulan soruyu yanlış anlaması sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 01-02-2024 10:59

İstanbulspor maçının yıldızı Kerem Aktürkoğlu maç sonunda isyan etti! Hakemlerden sürekli azar yiyoruz

İstanbulspor karşısında 2 gol atan Kerem Aktürkoğlu mücadelenin ardından konuşurken, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu açıklamasında hakemlerin maç içerisindeki tavırlarından dolayı isyan ederken "Maç içerisinde sürekli azar yiyoruz" ifadeleriyle dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 26-01-2024 08:04

Fatih Terim'e Yunanistan'da ilk darbeyi eski Galatasaraylı vurdu!

Teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, Yunanistan Kupası çeyrek final ilk maçında Atromitos'a 2-1 mağlup oldu. Fatih Terim, ilk yenilgisini eski bir Galatasaraylı'nın takımından almış oldu.

Spor 25-01-2024 07:59

Afrika Kupası karıştı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın yıldızları birbirine girdi, kavga tünelde bile sürdü

Afrika Uluslar Kupası'nda heyecan sürüyor. Fas ile Kongo'nun karşı karşıya geldiği mücadelenin son bölümlerine yaşananlar turnuvaya damga vurdu. Mbemba Fas'ın hocası ile tartışırken yaşanan bu olay futbolculara da sıçradı. İşte detaylar...

Spor 23-01-2024 17:41

Gece yarısı Icardi'den beğeni alan paylaşım!

Galatasaray'da yaklaşık 1 aydır sakat olan ve Trabzonspor maçıyla sahalara geri dönen Icardi'den gece yarısı bir paylaşım geldi.

Spor 22-01-2024 11:19

Aynur Aydın'dan Galatasaray'a tepki çeken sözler! Kaleci müthişti hiç elini uzatmak bile istemedi

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından sosyal medya hesabından yorumlarda bulunan Aynur Aydın'a Galatasaray taraftarı yoğun tepki gösterdi.

Spor 22-01-2024 08:24

Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe için flaş sözler! ''Onların kaybetmesi...''

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin maçı kaybetmesinin kendilerini motive ettiğini söyleyen Kerem'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 21-01-2024 21:55

Kadıköy'de ilginç an! Top çizgiyi geçti mi? VAR'a gidip golü verdi... Eski Galatasaraylı Emre Kılınç, Fenerbahçe taraftarını üzdü

Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Samsunspor'u konuk eden Fenerbahçe 63. dakikada kalesinde oldukça ilginç bir gol gördü. Emre Kılınç kullandığı serbest vuruşta zor açıdan topu ağlara gönderirken karşılaşmanın hakemi VAR uyarısıyla golü verdi. İşte o anlar...

Spor 21-01-2024 17:40

Galatasaray Spor Kulübü'nde yeni üyelerin berat töreni gerçekleştirildi!

Galatasaray Spor Kulübü Yeni Üye Berat Töreni, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret salonunda yapıldı. Toplantıya Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan ve üyeler de katıldı.

Spor 20-01-2024 16:57

Altay Bayındır'ın son paylaşımına Galatasaraylı taraftarlar yorum yağdırıyor!

Manchester United'a transfer olan fakat henüz istediği forma şansını bulamayan Altay Bayındır'dan Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıracak bir paylaşım geldi.

Spor 15-01-2024 17:22

Galatasaraylı taraftarlardan Icardi'ye eleştiri! Wanda Nara olan fotoğrafına yorum yağıyor! ''Çok seviyor olabiliriz ama vazgeçmeyeceğimiz anlamına gelmesin''

Galatasaray'da Icardi'nin sakatlığı taraftarların canını sıkmaya başladı. Bir süredir sahalardan uzak kalan Icardi'nin fotoğrafı sosyal medyada beğeni rekoruna koşuyor. Wanda Nara ile gündeme düşen fotoğrafının altına taraftarlar eleştiri yağdırdı.

Spor 12-01-2024 15:02

Rashica 4. dakikada attığı müthiş golle sezonun rekorunu kırdı, taraftarlar golün ardından Galatasaray'ı etiketledi!

Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadelenin henüz 4. dakikasında Siyah-Beyazlılar rakibi karşısında 1-0 geçerken, gol Rashica'dan geldi. Kosovalı oyuncunun muhteşem golü sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 09-01-2024 20:31

Kriz sonrası Mehmet Büyükekşi'ye büyük tepki! Sosyal medyada TT oldu '3 kuruş için Atatürk'ü tartışmaya açtıran Mehmet Büyükekşi...'

Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe, bu akşam Süper Kupa'nın sahibi olmak için kozlarını Suudi Arabistan'da paylaşacak. Suudi Arabistan'daki maçın öncesinde yaşanan olaylar adeta bir krize dönüştü. Suudi yönetiminin İstiklal Marşımızı okutmama ve Atatürk pankartını sahaya sokmama kararı herkesi rahatsız etti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tepkiler yükselirken Mehmet Büyükekşi ismi TT oldu.

Spor 29-12-2023 16:03

Wanda Nara, Icardi'nin son halini paylaştı! Gözüne kan oturan golcü oyuncu Galatasaraylı taraftarları endişelendirdi...

Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Fenerbahçe maçında sakatlık geçiren Icardi'nin son durumunu eşi Wanda Nara paylaştı. Derbi sonrası gözü moraran golcü oyuncunun son halini paylaşan Wanda Nara gerçekleri gözler önüne serdi.

Spor 27-12-2023 07:51

Şahan Gökbakar'dan İsmail Kartal'a gönderme!

Galatasaraylı kimliği ile tanınan Şahan Gökbakar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası açıklamalar yapan İsmail Kartal'a cevap verdi.

Spor 25-12-2023 17:24

Muslera'dan maç sonunda itiraf geldi! ''Hem Livakovic hem benim için sakin bir maç geçti''

Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera, Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor 24-12-2023 23:19

Yarı otomatik ofsayt teknolojisi Galatasaray'ı buldu! Icardi'nin attığı gol 18 kamerayla incelenip edilip iptal edildi...

Galatasaray'ın Manchester United karşısında 43. dakikada bulduğu gol ofsayt teknolojisi tarafından iptal edildi. Icardi'nin milimetrik bir şekilde ofsayta düştüğünü tespit eden sistem, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

Spor 29-11-2023 21:49

İlkay Gündoğan’ın menajeri Galatasaray iddialarına çok net yanıt verdi

Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan’ın menajeri İlhan Gündoğan, basında yer alan Galatasaraylı yöneticilerin İlkay Gündoğan’ın transferi için kendisiyle görüştüğü yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Spor 16-11-2023 13:56

Erencan Yardımcı Pendikspor'u sırtlamaya devam ediyor... Galatasaray'ı bin pişman etti! Son 7 maçta 8 gol

Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Pendikspor sahasında Samsunspor'u konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, İstanbul ekibinin tek golü son haftaların golcü ismi Erencan Yardımcı'dan geldi. İşte detaylar...

Spor 12-11-2023 15:31

Galatasaray kaybetti, eski Fenerbahçeli Josef de Souza mest oldu! Hatayspor'un galibiyeti sonrası Sarı-Kırmızılılar'ı kızdıracak paylaşım

Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Hatayspor karşısında bu sezonki ilk mağlubiyetini alırken, eski Fenerbahçeli Josef de Souza maç sonu yaptığı paylaşımla Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 12-11-2023 08:10

Bayern Münih kalecisi Manuel Neuer'den Icardi itirafı! ''Beni bekleyenen ne olduğunun farkındayım''

Bayern Münih'in kalecisi Manuel Neuer, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin korkusuz ve çok cesur bir oyuncu olduğunu söyledi.

Spor 07-11-2023 15:40

Sosyal medya Beşiktaş Teknik Direktörü Burak Yılmaz'ın o sözlerini konuşuyor: Hamına da mamına da!

Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'a mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Burak Yılmaz karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 05-11-2023 22:27

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının seremonisinde Galatasaray taraftarını kızdıran hareket!

Süper Lig'in 11'inci haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan mücadelede hakem Zorbay Küçük düdük çaldı. Karşılaşmanın başında İstiklal Marşı'nın okunduğu esnada yapılan hareket sosyal medyada gündem oldu.

Spor 04-11-2023 19:21

Selçuk İnan'dan açılan davaya sert cevap! ''Gerekli tüm hukuki yollara başvuruyoruz''

Denizbank, Seçil Erzan'dan şikâyetçi olan eski Galatasaraylı futbolcular Selçuk İnan, Emre Çolak ve tercüman Mert Çetin'i vergi kaçakçılığıyla suçlamış ve dava açmıştı. Selçuk İnan'dan bu gelişmenin üstüne bir açıklama yayımlandı.

Spor 02-11-2023 15:54

Hakim Ziyech'i üzen haberi duyurdular! Milli Takımdan kötü haber geldi

Afrika'da yılın futbolcusu adayları belli oldu. Listede Galatasaraylı Hakim Ziyech'in de yer alması dikkatlerden kaçmamıştı. Fas Milli Takımında forma giyen yıldız oyuncuya ülkesinden kötü haber geldi.

Spor 02-11-2023 15:09

Galatasaray'da yaşanacak ilk ayrılığı Rıdvan Dilmen açıkladı!

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılılarda devre arasında yaşanacak ayrılığı açıkladı.

Spor 29-10-2023 08:18

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce Icardi gerçeğini açıkladı! Ameliyata alacaktık

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, Beşiktaş maçında sakatlanan Arjantinli yıldız Mauro Icardi için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-10-2023 17:25

Erden Timur'dan kafa karıştıran Zaniolo açıklaması!

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, hakkında bahis soruşturması başlatılan Nicolo Zaniolo hakkında kafa karıştıran açıklamalarda bulundu. Timur, Nicolo Zaniolo nedeniyle Galatasaray'ın zararı olabileceğini söyledi.

Spor 17-10-2023 22:01

Galatasaray'da eleştirilerin hedefinde Kerem Aktürkoğlu var!

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Manchester United maçı sonrası konuşmuş ve taraftarların tepkisini çekti. Dün geceden beri eleştiri alan yıldız oyuncuya tepkiler bir türlü dinmiyor.

Spor 04-10-2023 14:44

Taçsız Kral lakaplı Metin Oktay, mezarı başında anıldı

Galatasaray 2'nci Başkanı Metin Öztürk, "Biz herkesten bir adım önde ve şampiyonluğa daha yakın olduğumuzu düşünüyoruz. Taraftarımız hazırlansın, bayraklarını hazırlasın" dedi.

Spor 13-09-2023 13:58