Gamze Erçel Haberleri Ve Son Dakika Gamze Erçel Haberleri

Gamze Erçel Haberleri Ve Son Dakika Gamze Erçel Haberleri

Gamze Erçel, 1992 Balıkesir doğumludur. Oyuncu, Hande Erçel’in kız kardeşidir. Gamze Erçel, lisans eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde, Tekstil ve Moda Tasarımı bölümünde tamamlamıştır. Kıyafet tasarımı konusunda çalışmaları olan Erçel, erkek gömleği tasarımlarıyla adından söz ettirmiştir. 2012’de Miss Face of Cinema isimli bir yarışmaya katılmıştır. Bu yarışmada “Sinema Güzeli” ödülüne layık görülmüştür. Erçel, birçok sinema projesinde de oyuncu olarak yer almıştır. Çılgın Dershane ve Hayat Ağacı bilinen yer aldığı sinema filmi projeleri arasındadır. Yalnızca sinemada değil televizyon yapımlarında da yer alan Erçel, Fox Tv’de yayınlana Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli dizide Simge karakterini canlandırmıştır. Gamze Erçel, annesinin vefat etmesi üzerine oldukça zor bir dönemden geçmiştir. Uzun süredir ilişkisi olan Caner Yıldırım ile Mart 2019’da nişanlanarak kısa bir süre sonra da dünya evine girmiştir.

Gamze Erçel Haberleri

Hande Erçel cephesinden güzel haber! Müjdeyi zil çalarak duyurdu!

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi yaklaşık 1,5 yıldır kanser mücadelesi veriyordu. Mavi'den güzel haber geldi. Erçel, kızının kanserle mücadelesinin bittiğini kızının zil çaldığı anları paylaşarak duyurdu.

Magazin 01-01-2024 16:53

Gamze Erçel’in son pozunda ilginç detay! Aman Hande Erçel görmesin

Son günlerde Hakan Sabancı ile beraberliğiyle sık sık gündem olan Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel son paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Yeni pozlarını paylaşan Gamze Erçel’in daha önce kardeşinin giydiği bir kıyafeti giymesi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 30-06-2023 09:17

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in göğüs dekoltesi dikkat çekti! Sanki küçük gelmiş

Eda Ece'nin düğününe katılan Hande Erçel-Gamze Erçel kardeşler iddialı kıyafetleriyle dikkat çekti. Düğünde Hande Erçel kadar Gamze Erçel'in de pozları olay oldu. Gamze Erçel iddialı kıyafetiyle pozlarını paylaşınca kıyafetin göğüs kısmına yorum yağdı.

Magazin 23-06-2023 11:58

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu gelinlikli fotoğraf paylaştı o ismin yorumu olay oldu!

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisindeki Seyran karakteriyle kariyerindeki yükselişini hızlandırdı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Saraçoğlu, setten gelinlikli fotoğraflar paylaştı. Görenler 'Seyran boşandın yeniden mi evleniyorsun?' gibi yorumlarda bulundular.

Magazin 05-05-2023 23:03

Gamze Erçel

Gamze Erçel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gamze Erçel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hande Erçel'in acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

Ünlü oyuncu Hande Erçel dedesinin ölümüyle yıkıldı. Dedesi Metin Erçel kanser nedeniyle tedavi gördüğü Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayata gözlerini kapadı.

Magazin 25-04-2023 15:35

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel o yorumu görünce çileden çıktı! Öyle bir cevap verdi ki...

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, kanser tedavisi gören kızı Mavi ile hastane koridorunda yürüdüğü bir videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Erçel duygu dolu paylaşımına "Ah annecim ah... Biz neler yaşadık bir bilseler" notunu düştü.

Magazin 19-04-2023 16:21

Mavi'nin hastalığıyla sarsılmışlardı! Gamze Erçel ve eşinden depremzede bir bebeğe koruyucu aile paylaşımı!

Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım'dan herkesi duygulandıran bir haber geldi. Kahramanmaraş'ta yaşanan yıkıcı depremin ardından yaralar sarılırken bir yandan da sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, deprem bölgesinde yakınlarını yitiren bebeklere koruyucu aile olunabileceğini açıklamıştı. Bu haber üzerine Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım'dan duygusal bir paylaşım geldi.

Magazin 10-02-2023 21:24

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in elbisesinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu

Güzel oyuncu Hande Erçel'in fenomen ablası Gamze Erçel, geçtiğimiz günlerde 31. yaş gününü kutladı. Gamze Erçel'in doğum gününde tercih ettiği siyah straplez elbisenin fiyatı sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 24-01-2023 09:33

2,5 yaşındaki yeğeni Mavi'den üzücü haber gelmişti! Hande Erçel suskunluğunu bozdu

Oyuncu Hande Erçel'in kendisinden 2 yaş büyük olan influencer ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım aldıkları kötü haberle adeta yıkıldı. Hande Erçel'in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi Yıldırım kanser tedavisi görmeye başladı. Anne Gamze Erçel ise çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklamada bulundu. Gamze Erçel'in ardından Hande Erçel de ilk kez yeğeninin sağlık durumu hakkında konuştu.

Magazin 08-10-2022 07:13

Hande Erçel'in yeğeninden kötü haber gelmişti! Gamze Erçel'in eşi isyan etti

Oyuncu Hande Erçel'in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi’nin kanser olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Erçel'in ablası Gamze Erçel konuyla ilgili açıklama yaparak tedavi sürecinden olduklarını söylemişti. Aylin Mavi'nin görüntülerinin kullanılması baba Caner Yıldırım'ı kızdırdı. Yıldırım sosyal medyadan isyan etti.

Magazin 29-09-2022 09:17

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, kızı Mavi'yle deniz kenarı pozu verdi! Takipçilerden beğeni yağdı

Son olarak televizyon ekranlarında Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 2019 senesinde Caner Yıldırım ile hayatını birleştiren Gamze Erçel, son olarak kızının hastalığını duyurarak sevenlerini üzmüştü. Kızı Mavi'nin tedavisine devam edildiğini açıklayan isim, son olarak kızıyla deniz kenarı pozu paylaştı.

Magazin 28-09-2022 10:07

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel derin göğüs dekolteli paylaşımıyla büyüledi! Beyazlar içinde paylaştı

Ekranlarda son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 2019 senesinde Caner Yıldırım ile hayatını birleştiren Gamze Erçel, son olarak kızının hastalığını duyurarak sevenlerini üzmüştü. Kızının tedavisine devam edildiğini açıklayan isim, son olarak derin göğüs dekolteli pozuyla büyüledi.

Magazin 26-09-2022 12:21

Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi kanser mi, hastalığı ne? Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi tedavi mi görüyor?

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi Yıldırım hakkında konuşulan hastalık iddialarının gerçekliği merak ediliyor. Ünlü oyuncunun yeğeninin kanser olduğu iddiası sevenlerini üzdü. Gelişme sonrası ablası Gamze Erçel’den 2,5 yaşındaki küçük kızı için açıklama geldi. Peki Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi kanser mi, hastalığı ne? Aylin Mavi tedavi mi görüyor? İşte merak edilenler ve Aylin Mavi'nin durumu...

Magazin 17-09-2022 21:03

Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi'den kahreden haber! Gamze Erçel'in minik kızı...

Oyuncu Hande Erçel'in kendisinden 2 yaş büyük olan influencer ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım aldıkları kötü haberle adeta yıkıldı. Hande Erçel'in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi Yıldırım kanser tedavisi görmeye başladı. Kızının rahatsızlığıyla ilgili açıklama yapan Gamze Erçel, "İki hafta önce tedaviye başladık, Mavi'nin durumu iyi. Bu süreci iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Magazin 17-09-2022 13:38

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel bikinili poz verdi!

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. EVli ve bir çocuk annesi Gamze Erçel, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 29-08-2022 15:49

Son hali gündem olmuştu! Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'den botoks itirafı!

Hande Erçel'in oldukça ünlü olan sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel botoks itirafıyla gündeme geldi. Gamze Erçel son haliyle dikkat çekince takipçilerinden soru yağdı. Hande Erçel'in ablası dayanamayıp botoks yaptırdığını söyledi.

Magazin 28-08-2022 07:33

Hande Erçel ile ablası Gamze Erçel tekne tatiline çıktı! Tekne pozları sosyal medyayı salladı

Ekranlarda son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme geliyor. 2019 senesinde Caner Yıldırım ile hayatını birleştiren Gamze Erçel, şimdilerde kızı ve eşiyle mutlu bir evlilik hayatına devam ediyor. Erçel, kardeşi Hande Erçel ile tekne tatiline çıktı.

Magazin 22-08-2022 16:19

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel göğüs dekolteli plaj pozuyla büyüledi! Sen şaka mısın?

Güzel oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Tatil pozlarını paylaşmaya devam eden fenomen isim, mini şortlu derin göğüs dekolteli pozuyla adeta büyüledi.

Magazin 30-07-2022 16:42

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel'in sırt dekolteli paylaşımı olay oldu! Siyahlar içinde paylaştı

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme geliyor. 2019 senesinde Caner Yıldırım ile hayatını birleştiren Gamze Erçel, şimdilerde kızı ve eşiyle mutlu bir evlilik hayatı sürüyor. Erçel, son olarak paylaştığı sırt dekolteli fotoğrafıyla olay oldu.

Magazin 29-07-2022 01:15

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel derin yırtmaçlı elbisesiyle büyüledi! Yine afet gibisin

Güzel oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken fenomen isim, son olarak derin bacak yırtmaçlı mavi elbisesiyle pozlarını sergiledi. Gamze Erçel'in bu pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 28-07-2022 10:36

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel mayosuyla poz verdi! Taş bebek

Hande Erçel'in kendi gibi güzel kardeşi Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla nefes kesmeye devam ediyor. Son olarak beyaz mayosuyla pozlarını sergileyen güzel isim, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Gamze Erçel'in düzgün fiziği ve güzelliği dikkat çekti.

Magazin 26-07-2022 14:26

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel'den göğüs dekolteli poz!

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla en az kardeşi kadar magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Instagram'da 4.8 milyon takipçisi bulunan Gamze Erçel, göğüs dekolteli poz verdi.

Magazin 15-07-2022 14:24

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel'den çok konuşulacak bikinili paylaşım! Hande Erçel ile poz verdi

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme geliyor. 2019 yılında Caner Yıldırım ile dünyaevine giren Gamze Erçel, şimdilerde kızı ve eşiyle mutlu bir evlilik hayatı sürüyor. Erçel, son olarak tatilden paylaştığı fotoğraflarıyla olay oldu.

Magazin 06-07-2022 14:52

Hande Erçel gömleğinin düğmelerini açarak paylaştı! Araba pozu olay oldu

Ekranlarda son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Erçel, geçtiğimiz günlerde Kaan Yıldırım ile ayrılık haberiyle gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu bu kez gömleğinin düğmelerini açarak poz verdi.

Magazin 27-06-2022 11:16

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel mini şortlu pozuyla beğeni butonunu çökertti!

Son zamanların en çok konuşulan kadın oyuncularından biri Hande Erçel, kız kardeşi Gamze Erçel ile de sıklıkla anılıyor. Hande Erçel'den yaklaşık iki yıl büyük olan Gamze Erçel, pozlarıyla beğeni butonunu çökertiyor.

Magazin 22-06-2022 23:41

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel'in mini şortlu tatil paylaşımına yorum yağdı! Alaçatı’yı çok özlemişim

Ekranlarda son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşuluyor. Gamze Erçel, 2019 yılında Caner Yıldırım ile nikah masasına oturmuştu. Kızı ve eşiyle mutlu bir evlilik hayatı süren ünlü isim, ablasıyla birlikte paylaştığı tatil fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-06-2022 11:11

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel'in siyah elbiseli davet paylaşımı olay oldu!

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisi ile adından bahsettiren oyuncu Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Erçel, 2019 yılında Caner Yıldırım ile dünyaevine girmiş ve bir kız çocuğu sahibi olmuştu. Ünlü ismin kardeşi şimdi ise siyah elbiseli paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 16-06-2022 13:07

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel transparanlı mini elbisesiyle olay yarattı!

Güzel oyuncu Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarla adeta fenomen haline gelen güzel isim, son pozuyla olay yarattı. Transparanlı mini elbisesiyle pozunu paylaşan Gamze Erçel'e beğeni yağdı.

Magazin 11-06-2022 16:49

Hande Erçel'in sözleri sonrası ablası Gamze Erçel gözyaşlarına boğuldu! Ağlattı beni sıpa

Güzel oyuncu Hande Erçel, ELLE Style Awards 2022'ye güzelliğiyle adeta damga vurdu. Törende giydiği kıyafetin şıklığıyla göz dolduran Hande Erçel, yılın ELLE kızı seçilmesiyle birlikte damga vuran bir konuşma yaptı. Gamze Erçel'e teşekkür eden Hande Erçel, duygusal konuşmasıyla ablasını gözyaşlarına boğdu.

Magazin 31-05-2022 13:56

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel transparan kıyafetiyle sosyal medyayı salladı

Güzel oyuncu Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Sık sık cesur paylaşımlarını Instagram hesabından paylaşan Gamze Erçel, son paylaşımıyla olay yarattı. İçini gösteren fileli transparan üstüyle pozlarını sergileyen Gamze Erçel, güzelliğiyle herkesi büyüledi. Erçel'in bu paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 25-05-2022 10:30

Gamze Erçel çiçekli mayokinisiyle yaz sezonunu Dubai'de açtı

Hande Erçel’in kız kardeşi Gamze Erçel, ailesiyle birlikte Dubai’de tatil yapıyor. Bayram tatili için Dubai’ye giden Gamze Erçel, çiçekli mayokinisiyle birbirinden çarpıcı fotoğraflar paylaştı.

Magazin 06-05-2022 11:27

Hande Erçel’in kız kardeşi Gamze Erçel ezber bozdu! Mayolu pozlarıyla fit vücudunu sergiledi

Hande Erçel’in kız kardeşi Gamze Erçel, Dubai pozlarıyla Instagram'ı sallamaya devam ediyor. Çiçekli mayokinisiyle yaz sezonunu açan Gamze Erçel'in dekolteli pozları beğeni yağmuruna tutuldu. Fit vücudunu sergileyen fenomen ismin paylaşımlarına birçok mesaj ve yorum yazıldı.

Magazin 06-05-2022 11:09

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel'den derin göğüs dekolteli poz! Bu nasıl endam

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel sosyal medya pozlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 2019'da Caner Yıldırım ile hayatını birleştiren bir çocuk annesi Gamze Erçel Yıldırım, dekolteli pozuyla çok sayıda beğeni aldı.

Magazin 03-05-2022 10:33

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel kombiniyle dalga konusu oldu: 'Çok komik görünüyorsun'

Hande Erçel ile kız kardeşi Gamze Erçel Milano tatilinden kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Sosyal medya hesabından bol bol fotoğraf paylaşan Gamze Erçel'in kombini dalga konusu oldu.

Magazin 05-04-2022 22:00

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel sütyeniyle poz verdi! 'Eriyorum...'

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in kız kardeşi Gamze Erçel, aktif bir sosyal medya kullanıcısı. Pozları ve özel hayatıyla zaman zaman magazin haberlerine konu olan Gamze Erçel, sütyeniyle poz verdi.

Magazin 27-03-2022 13:35

Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel göğüs dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu!

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in kız kardeşi Gamze Erçel, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 07-01-2022 10:26

Hande Erçel'in paylaşımda duygulandıran detay! Annemin kazağı

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram hesabından Mardin'de çektiği bir fotoğrafını paylaştı Hande Erçel'in paylaşımındaki 'kazak' detayı ise takipçilerini duygulandırdı. Gamze Erçel ise kardeşi Hande'nin paylaşımına, "Annemin kazağı" yorumunu yaptı.

Magazin 29-12-2021 01:32

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel hakkında bomba iddia! Survivor 2022'ye mi katılıyor?

Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Gamze Erçel'in, Survivor 2022'nin kadrosunda yer alacağı öne sürüldü.

Magazin 16-11-2021 13:39

Paylaşımlarıyla servet kazanıyorlar! Fenomenlerin kazançları dudak uçuklattı

Instagram hesaplarında binlerce takipçileri bulunan Danla Biliç, Duygu Özaslan, Gamze Erçel, Aslıhan Doğan Turan, Rachel Araz ve Yasemin Özilhan gibi sosyal medya fenomenlerin aldıkları ücretler dudak uçuklattı.

Magazin 06-10-2021 11:47

Hande Erçel’in yataktaki görüntüleri ortaya çıktı! Yıllar önce çekilmiş

Güzel oyuncu Hande Erçel'in, yıllar önce başrollerini Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in paylaştığı efsane dizi Çalıkuşu'nda oynadığı ortaya çıktı. Özellikle sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi bulunan Erçel, dizide ölümcül bir hastalıkla boğuşan 'Zahide' karakterine hayat vermişti.

Magazin 04-09-2021 16:02

Ne yapacağını şaşırdı! Ablası Gamze Erçel'den Hande Erçel'e kötü haber: Korkuyorum...

Ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medyada eğlenceli paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak, ablası Gamze Erçel'le yaşadığı filtre krizini paylaştı.

Magazin 16-07-2021 18:32

Gamze Erçel'in paylaşım başına elde ettiği kazanç dudak uçuklattı!

Oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni olan ablası Gamze Erçel, paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Instagram'da 4.1 milyon takipçisi olan Gamze Erçel, her hareketiyle sosyal medyada yakın markaja alınıyor.

Magazin 14-07-2021 09:53

Meğer her şey kötü gidiyormuş! Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'den isyan: Bir daha mı, tövbe...

Sosyal medya fenomeni Gamze Erçel, eğlenceli Instagram paylaşımlarına devam ediyor. Ama bu kez yaşadığı bir krizle gündeme geldi.

Magazin 28-06-2021 14:24

Evde kriz çıktı! Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'den şaşırtan hareket

Sosyal medya fenomeni Gamze Erçel, ailesine dair eğlenceli paylaşımlara devam ediyor. Kızını alıp tatile gitmesi ise evde yeni bir kriz (!) çıkartacak gibi görünüyor.

Magazin 26-06-2021 12:35

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'den şaşırtan ısırık paylaşımı: Bu nasıl ısırık?

Sosyal medya fenomeni ve ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, bugün tatlıyı ne kadar çok sevdiğini paylaştı. Ama "ısırık" fotoğrafları takipçilerini şaşırttı.

Magazin 08-06-2021 15:46

Şaşırtan Instagram paylaşımı! Hande Erçel gördüklerine dayanamadı: Gözyaşım...

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in attığı her adım olay oluyor. Instagram'daki duygusal paylaşımı yine hayranlarını çok etkiledi.

Magazin 24-05-2021 12:13

Hemen silmek zorunda kaldı! Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'den tartışma yaratan paylaşım

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, bu sabah yanlışlıkla yaptığı paylaşımla herkesi güldürdü. Hatasını fark edip hemen silse de sosyal medyaya düşmekten kurtulamadı.

Magazin 22-05-2021 13:39

Hande Erçel’den ablası Gamze Erçel ve yeğeni Aylin Mavi’yle bayram pozu

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Ramazan Bayramı'nın ilk gününü ablası Gamze Erçel'le birlikte geçirdi. Hande Erçel, ablası ve yeğeni Aylin Mavi'yle çekilen bayram pozunu Instagram'dan paylaştı.

Magazin 13-05-2021 21:30

Gamze Erçel'den göğüs dekolteli pozlar

Gamze Erçel, bir hafta kaldığı Maldivler'i unutamadı. Sosyal medya fenomeni, bisiklet üzerinde çektirdiği karelerle olay yarattı.

Magazin 29-04-2021 12:09