Garip Bülbül: Neşet Ertaş Filmi Haberleri

Neşet Ertaş filmi yayınlanmayacak! Mahkemeden Garip Bülbül filmiyle ilgili karar

Bozkırın Tezenesi olarak da anılan, büyük halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül isimli filmle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Garip Bülbül adlı filminin yayınlanmasına günler kala mahkemeden ret kararı geldi. Neşet Ertaş'ın ailesinin avukatı Uğur Çapkın, 23 Aralık’ta vizyona girecek Neşet Ertaş filminin yayınlanmasına yasak getirildiğini açıkladı.

Magazin 14-12-2022 20:39

Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan “Garip Bülbül Neşet Ertaş” filmi için karar çıktı! Vizyona girmeyecek

Halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan “Garip Bülbül Neşet Ertaş” filmi için mahkeme kararını verdi. "Bozkırın tezenesi" olarak bilinen merhum Neşet Ertaş’ın filminin yayınlanmasına 2 gün kala mahkemeden ret kararı geldi.

Trend 14-12-2022 17:27

Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan “Garip Bülbül Neşet Ertaş” filminin fragmanı paylaşıldı! Geri sayım başladı

Halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan “Garip Bülbül Neşet Ertaş” filmi için geri sayım başladı. Vizyon tarihi 23 Aralık olarak açıklanan filmin fragmanı paylaşıldı.

Trend 12-11-2022 11:32

Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin vizyon tarihi kesinleştirildi! 23 Aralık’ta vizyona girecek

Saz ve söz ustası Neşet Ertaş'ın yaşam öyküsünü beyazperdeye taşıdığı "Garip Bülbül Neşet Ertaş" filminin İstanbul'daki çekimleri devam ediyor. Neşet Ertaş'ı Ramazan Bağgül'ün canlandırdığı yapımda, sanatçının çocukluğunu Onur Efe Şahin, gençliğini ise Bektaş Dolu oynadı. Şarkıcı Zara ise sanatçının annesi "Döne Ertaş" rolünde izleyici karşısına çıkacak. Filmin vizyon tarihi ise 23 Aralık 2022 olarak açıklandı.

Trend 05-07-2022 17:34

Diğer Haber Etiketleri

Bektaş Dolu kimdir? Bektaş Dolu, Garip Bülbül Neşet Ertaş filminde mi oynayacak, nereli ve kaç yaşında?

Bektaş Dolu, 2012 yılında hayata gözlerini yuman Neşet Artaş'ın hayatını anlatan 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filmine dair çıkan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Filmin çekimleri 27 Haziran 2022 Pazartesi günü başlıyor. Peki Bektaş Dolu kimdir? İşte Bektaş Dolu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 23-06-2022 15:03

Neşet Ertaş’ın hayatını konu alacak olan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin oyuncu kadrosu açıklandı

Daha önce "Ayla", "Müslüm" ve "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" gibi beğenilen yapımlara imza atan Dijital Sanatlar'ın saz ve söz ustası Neşet Ertaş'ın yaşam öyküsünü beyazperdeye taşıdığı "Garip Bülbül Neşet Ertaş", 23 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Trend 22-06-2022 17:17

Neşet Ertaş’ın filmine dair tartışmalar büyüyor! Oğlu Hüseyin Ertaş’tan net cevap geldi

Merhum Bozlak Sanatçısı Neşet Ertaş anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen panelde konuşan Oğlu Hüseyin Ertaş, "Film yapılmak isteniyor. Bizim hakkımızda insanlar bilinçli olarak yanlış yönlendiriliyor. ’Aile istemiyor, karşı çıkıyor?’ deniyor. Bu doğru değildir" dedi.

Trend 24-09-2021 14:58

Rekor denemesi yapılacak! Neşet Ertaş'ın filminin galasına dünyanın her yerinden bağlama ustaları davet edilecek

"Ayla", "Müslüm" ve "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" adlı filmlere imza atan Mustafa Uslu'nun yapımcılığını üstlendiği "Garip Bülbül, Neşet Ertaş" filminin galası, 2 bin 500 kişilik bağlama sanatçısının katılımıyla 25 Eylül 2022'de Kırşehir'de gerçekleştirilecek.

Trend 27-08-2021 11:53