Gaye Gürsel Haberleri Ve Son Dakika Gaye Gürsel Haberleri

Gaye Gürsel Haberleri Ve Son Dakika Gaye Gürsel Haberleri

Gaye Gürsel 1 ocak 1980 tarihinde tarihinde İzmir’de hayata gözlerini açmıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladı. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Ekranlara ilk adımını 2004 yılında yayınlanan Haziran gecesi isimli dizide hayat verdiği Ninan isimli karakterle attı. Ardından Kurtlar adisi Pusu dizisinde canlandırdığı Safiye karakteriyle izleyicinin dikkatini üzerine çekti.

Gaye Gürsel sırasıyla; Haziran Gecesi, Kaybolan Yıllar, Tutkunum Sana, Asi, Senin Uğruna, Elif, Makber, Öğretmen Kemal, İşler Güçler, Meleklerin Mucizesi, dizilerinde ve Dersimiz Atatürk, Gelecek Uzun Sürer, Bu İşte Bir Yalnızlık Var, Müthiş bir Film filmlerinde rol aldı.

Aynı zamanda açtığı Youtube kanalında da sevenlerine çeşitli videolar paylaşmaktadır.

Gaye Gürsel Haberleri

Arka Sokaklar dizisinde bir oyuncu hakkında daha son karar verildi

Arka Sokaklar dizisinde bir tarafta yaprak dökümü yaşanırken bir taraftan da diğer oyuncuların dizideki durumları netleşmeye devam ediyor. Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakterinin ailesinden neredeyse kimsenin kalmamış olması dizinin hayranları arasında soru işaretlerine neden olmuştu.

Magazin 17-08-2021 09:05

Arka Sokaklar'a taze kan! Serhat Midyat ve Gaye Gürsel diziye dahil oldu

Yıllardır ekranda olan ve sevilerek izlenen Arka Sokaklar dizisine bomba iki transfer daha gerçekleşti. Serhat Midyat ve Gaye Gürsel diziye dahil oldu.

Magazin 12-11-2020 10:57

'Meleklerin mucizesi' 4 nisan'da sinemalarda

Hakan Türkşen ile Gaye Gürsel'in paylaştığı film 4 Nisan'da vizyona giriyor.

Magazin 08-03-2014 12:13

Diğer Haber Etiketleri

Gaye Gürsel

Gaye Gürsel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gaye Gürsel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.