Gisele Bündchen Haberleri

Irina Shayk, ünlü Amerikan futbolcusundan gözünü ayıramadı! Bomba iddia

Son dönemde sık sık adı aşk dedikodularına karışan Irina Shayk, geçtiğimiz aylarda çapkın oyuncu Leonardo DiCaprio ile de görüntülenmişti. 37 yaşındaki güzelin adı son olarak Gisele Bündchen'in eski eşiyle anılıyor. İddiaya göre Rus model, katıldığı düğünde ünlü Amerikan futbolcusundan gözünü ayıramadı.

Magazin 11-06-2023 09:33

Dünyanın en güzel kadınlarının güzellik sırları! Gençlik iksiri etkisi yaratıyor

Güzellikleriyle tüm dünyada popüler olan Brezilyalı kadınların ciltlerinde ve saçlarında uyguladıkları bakımlar oldukça merak ediliyor. Kusursuz fiziklerinin ve pürüzsüz ciltlerinin sırrını öğrenmek isteyenler Brezilyalı modellerin röportajlarını takip ediyor. İşte Brezilyalı kadınların basit ama etkili güzellik sırları...

Kadin 29-05-2023 11:17

Gisele Bündchen bir döndü pir döndü! Tülden elbise altına sütyen gitmedi

Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady ile boşandıktan sonra mesleğine geri döndü. Güzel model geçtiğimiz hafta çekimlerde görüntülenmişti. Gisele Bündchen yeni çekimler sırasında yine kameralara yakalandı. İddialı tarzıyla dikkat çeken model sütyensiz haliyle olay oldu.

Magazin 31-01-2023 13:48

Gisele Bündchen'e ayrılık yaradı! Eski eş Tom Brady ise aşk acısından eridi

Boşandıktan sonra işine dönen Gisele Bündchen son olarak çekimlerde iddialı dekoltesiyle görüntülenmişti. Ünlü modelin ardından eski eş Tom Brady gündem oldu. Ünlü isim Gisele Bündchen ile evliliğini sonlandırmasının ardından 7 kilo verdi.

Magazin 29-01-2023 11:14

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gisele Bündchen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Model Gisele Bündchen'ın dönüşü! Az kalsın frikik veriyordu ama...

Model Gisele Bundchen, Tom Brady'den boşandıktan sonra modelliğe dönüş yaptı. Gisele Bundchen, Florida'da son derece iddialı bir mayo çekimi için poz verirken az kalsın frikik veriyordu. Ünlü model profesyonelliğini kullanıp frikikten kurtuldu.

Magazin 27-01-2023 15:52

Gisele Bündchen ile Tom Brady komşu oldu

Dünyaca ünlü manken Gisele Bündchen ve Amerikan futbolcusu Tom Brady boşanmanın ardından komşu oldu. Bündchen Miami'de milyon dolarlık yeni bir malikane satın aldı.

Magazin 12-11-2022 14:51

Tom Brady ile Gisele Bündchen boşandı

Dünyaca ünlü manken Gisele Bündchen ve Amerikan futbolcusu Tom Brady, boşandı. Çift, boşanma kararını sosyal medyadan duyurdu.

Magazin 29-10-2022 14:48

Kuaförlerde en çok gösterilen modellerdi! Ünlülerin unutulmayan saç kesimleri

Saç kesimi tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. Yüzün şeklini biçimlendiren saç kesiminin kişiye özel bir şekilde yapılması gerekiyor. Hatalı kesimler çok daha olgun ve kilolu görünmenize neden olabiliyor. Birçok kadın kuaföre gitmeden önce ünlülerin saç kesimlerine bakıyor. İşte ünlülerin döneme damgasını vuran unutulmayan saç kesimleri...

Kadin 27-10-2022 10:01

Süper model Gisele Bündchen hayatını kurtaran tedaviyi itiraf etti: Naturopati nedir?

Eski Victoria's Secret modeli, kariyerinin arkasındaki gizli gerçekleri paylaştı. Dünyanın en çok kazanan modellerinden biri olan Bundchen, şöhretin zirvesindeyken yaşadığı karanlık günleri ve o karanlık günlerden hangi tedavi sayesinde hayata tutunduğunu itiraf etti. Hayatın dışarıdan göründüğü kadar pembe olmadığını dile getiren süper model, naturopatinin kendisini hayata döndürdüğünü dile getirdi. Peki, nedir bu naturopati?

Kadin 20-05-2022 11:33

Gisele Bündchen göğüslerini ortaya çıkaran o kıyafetle ilgili yıllar sonra itirafta bulundu

Brezilyalı eski model Gisele Bündchen 18 yaşında gittiği bir defilede ultra fetiş bir şey giymesi istenince travma yaşadığını itiraf etti. Model podyuma hazırlık sürecinde çok ağladığını da sözlerine ekledi.

Magazin 19-05-2022 14:04

Gisele Bündchen'den yeni paylaşım! Hayat sörf gibidir

Brezilyalı model Gisele Bündchen, 2021'in kendisine verdiği dersleri takipçileriyle paylaştı. Hayatı sörf yapmaya benzeten Bündchen, "Ya panikler boğulursunuz ya da sakin kalıp rahatlamayı seçersiniz. Hayat da böyledir" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-01-2022 15:48

Gisele Bündchen ağlara takılan kaplumbağayı kurtardı

Brezilyalı ünlü manken Gisele Bündchen, sahilde ağlara takılmış kaplumbağayı kurtarma görüntülerini paylaştı ve milyonlarca takipçisine seslendi.

Magazin 06-12-2021 09:16

Gisele Bündchen-Tom Brady çiftinden evlilik yıl dönümü paylaşımı

2009 yılında dünyaevine giren Brezilyalı model Gisele Bündchen ve Amerikan futbolcusu Tom Brady, evlilik yıl dönümlerini kutladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bündchen, "12 yıl geçtiğine inanamıyorum. Birlikte çok şey atlattık" ifadelerini kullandı.

Magazin 27-02-2021 17:11

Tampa Bay Buccaneers'ın kutlamaları denizde devam etti

ABD'nin en büyük spor müsabakası NFL şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'u kazanan Tampa Bay Buccaneers'ta kutlamalar Florida'da tekne ve yatlarla düzenlenen geçit töreniyle devam etti.

Spor 11-02-2021 16:10