Göğüs Cerrahisi Haberleri

Amerikalı eski çavuşun cesur pozları sosyal medyayı salladı! Ordudaki görevinden istifa edince yeni kariyeri şaşırttı

Amerikan ordusunda çavuş rütbesiyle görevli olarak çalışan Kayley Gunner isimli bir kadın seksi pozları nedeniyle tepkilerin odağına yerleşmişti. Ordudaki görevinden istifa eden Gunner kariyerini sosyal medya fenomenliğiyle değiştirdi. Sosyal medyadan seksi fotoğraf ve videolarını satarak gelir elde eden Gunner, ordudaki görevinden ayrılmadan önce askeri statüsünü sosyal medya kariyerine hazırlık için kullandığını ifade etti.

Trend 06-10-2022 14:23

Yaşadığı nadir hastalık nedeniyle göğüsleri devamlı olarak büyüyen kadından itiraf! “Göğüslerimin büyümesine engel olamıyorum”

İngiltere’de yaşayan 24 yaşındaki hemşire adayı Melissa göğüslerinin her gün büyümesine neden olan genetik bir rahatsızlık yüzünden zor günler yaşadığını ifade etti. E4 kanalında yayınlanan Show Nudes: Body SOS programına konuk olan Melissa, genişleyen göğüs dokusuyla başa çıkma konusunda zorlandığını itiraf etti.

Trend 30-09-2022 11:36

Göğüs estetiği eleştirilerine mayolu küvet pozuyla cevap verdi! Paylaşımı sosyal medyayı salladı

Tayvanlı fenomen isim Lin Xiang, sosyal medyadan göğüs estetiğine yönelik olarak yapılan eleştirilere cevap vermek için cesur bir adım attı. Göğüslerinin sahte olduğunu iddia eden sosyal medya kullanıcılarına gerçek olduğunu kanıtlamak için küvetin içine mayoyla girdiği bir YouTube kanalına konuk oldu.

Trend 06-09-2022 11:44

Doktorlar bile teşhis koyamadı! Sosyal medyadan itiraf etti: Sadece bir göğsüm büyüdü

TikTok’ta Becca Butcher kullanıcı ismiyle paylaşım yapan bir kadın ergenlik döneminden itibaren yalnızca sol göğsünün büyüdüğünü fark etti. Danıştığı doktorlar ise ergenlik döneminde bu durumun normal olduğunu söyledi. Ancak Butcher’in nadir görülen bir hastalığa sahip olduğu yıllar içinde ortaya çıktı.

Trend 18-08-2022 10:59

Göğüs Cerrahisi

Göğüs Cerrahisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Göğüs Cerrahisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Göğüslerinin büyümesini durduramıyor! Ameliyat olmazsa...

24 yaşındaki Araba Banson, eşine rastlanmayan bir durumla karşı karşıya. 19 yaşına kadar sütyen bile takmayan genç kadın şimdi de göğüslerinin büyümesini durduramıyor. Çok yakın bir zamanda meme küçültme ameliyatı için bıçak altına yatmazsa tekerlekli sandalyeye mahkûm olacağından çok korkuyor. Doktorlar ise kilosu nedeniyle genç kadını ameliyata almıyor.

Kadin 06-08-2022 09:30

Her kadının korkulu rüyası: Sarkık göğüsler! Düzeltebilirsiniz

Kadınlarda göğüs sarkması görünüm açısından sinir bozucu olduğu kadar ilerleyen yıllarda çeşitli hastalıklara da neden olabilir. Kadınların birçoğu sarmış göğüslerini kamufle etmek için fazla efor sarf ediyor. Göğüs sarkmasının nedenleri arasında yanlış sütyen seçimi ve duruş bozukluğu gibi elinizde olan ve düzeltebileceğiniz sebepler var. Özellikle göğüslerinizin sarkmasını istemiyorsanız hemen elinizdeki sigarayı atmalısınız!

Kadin 06-08-2022 07:30

Nişanlısı “fazla kilolusun” diyerek terk etmişti! Göğüs estetiği olan kadın kabusu yaşadı, implantları patladı

Nişanlısı tarafından fazla kilolu olduğu için terk edildiğini dile getiren Jen Atkin isimli bir kadın, kilolarından kurtulduktan sonra göğüs estetiği yaptırmaya karar verdi. Estetik ameliyatın sonrasında göğüslerinin bir yanardağ gibi patladığını ifade eden Atkin, travmatik plastik cerrahi deneyimini anlattı.

Trend 29-07-2022 11:39