Gülümsemek Haberleri

Erkeklerin kadınlarda baktıkları ilk yer! Bugüne kadar yanlış biliyormuşuz

Bir kişiyi tanımadan önce ona olan ilk bakışımızda gördüklerimiz karşımızdaki hakkında izlenimlerimizi oluşturuyor. Kadınlar ilk bakışta birçok analiz yapabiliyor. Erkekler ise daha yüzeysel gözlemler yapıyor. Bu konuda yapılan araştırmalar erkeklerin kadınlarda ilk baktıkları yerleri açıkladı.

Kadin 06-04-2023 10:47

İş görüşmesinde işe alınmanızı garantileyecek tüyo! Ufacık bir değişiklikle fark yaratın

İş görüşmelerini oldukça gergin ve heyecanlı olabiliyor. Bu görüşmelerde sorulan sorulara verilen cevaplar kadar jest ve mimikler, duruş, özenli bir stile dikkat etmek de önem taşıyor. İş görüşmesinde işe alınma şansınızı artırmak için yapmanız gereken oldukça basit bir hamle bulunuyor.

Kadin 08-03-2023 15:18

Yaptırdığı başarısız botoks başına bela oldu! Seri katil gibi görünüyorum

Botoks genellikle olgun kişilerin yüzündeki kırışıklıkları ve mimik çizgilerini gidermek için yaptırdığı bir uygulama olsa da botoksa olan ilgi çok daha erken yaşlardan başlıyor. Botoks uygulaması yaptırmadan önce güvenilir bir yere gittiğiniz emin olmak gerekiyor. Gülümsemesine botoks yaptıran bir kadın hatalı işlem yüzünden seri katile benzediğini belirterek botoks sonucunu paylaştı.

Kadin 03-03-2023 10:45

Uzmanlara göre size aşık olduğunu gösteren 7 beden dili işareti! Açılmadan önce dikkat edin

Aşk oldukça yoğun ve tutku ile yaşanan bir duygu olsa da zaman içerisinde azalabiliyor. İlk zamanlarda aşık olduğunu itiraf etmek her iki taraf için de zorlayıcı olabiliyor. Uzmanlar karşınızdaki kişinin aşkı bitmeden ona açılmanızı sağlayacak sizden hoşlandığını gösteren 7 beden dili işaretini açıkladı.

Kadin 13-01-2023 15:51

Bilime göre erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu 7 detay! Kendinize aşık etmeniz çok kolay

Erkekler ile kadınların ilişkiye olan bakış açıları değişiklik gösterebiliyor. Erkekler gözlerine çekici gelen kadınlara karşı büyük ilgi duyuyor. Kadınların fark etmeden yaptığı, giydiği bazı şeyler erkekleri baştan çıkartabiliyor. İşte bilime göre erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu özellikler...

Kadin 02-11-2022 15:01

Dişlerini yaptırmak için Türkiye'ye gelen adam büyük hüsran yaşadı! Günlerce çalışamadı

Türkiye'de yapılan ameliyatlar ve tedaviler sadece ülkemizde değil diğer ülkelerde de dikkat çekiyor. Genellikle oldukça başarılı olan bu operasyonlar bazen kötü sonuçlara neden olabiliyor. Adrian Czajkowski isimli bir adam Hollywood gülümsemesi istediği için Türkiye'ye geldi. Ancak sonuçtan memnun kalmayan Adrian dişlerinin görüntüsünü internetten paylaştı.

Haber 05-10-2022 09:49

Sağlık, gülmekten geçiyor

Uzmanlar, mizah ve gülmenin, daha sağlıklı bir yaşam sürmek için en az diyet ve egzersiz kadar önemli olduğunu belirterek, "Yapılan araştırmalar, mizah duygusu ve rahat gülebilmenin hastalıklara karşı direnç gösterilmesine yardımcı olduğunu ortaya koyuyor" dedi.

Haber 25-09-2005 10:39

Gülmek, binbir derde deva

Gülme Kulübü Başkanı İlham İnan Dündar, sağlıklı yaşamak için mutlu olmasını bilmek gerektiğini belirterek, "Gülümsemek sayesinde beyin mutluluk işaretleri göndermeye başlıyor. Gülme gerçekte pek çok hastalığı yenmeye yardım eden doğal bir ilaç" dedi.

Haber 30-11-1999 00:00