Güneş Enerjisi Santrali (Ges) Haberleri

İklim krizine güneş enerjili çözüm: Hem çevre dostu hem kazançlı!

Küresel ısınmanın yarattığı iklim sorunlarına çözüm olarak yenilenebilir enerji kaynaklarına ilgi her geçen gün artıyor. Bu enerji kaynakları arasında en yaygın olanı güneş enerjisi olarak karşımıza çıkıyor. Güneş enerjisi sistemleri, güneş ışığını elektrik enerjisine dönüştürüyor, bunu yaparken de çevreyi koruyor. Siz de güneşten faydalanarak konutlarınızda elektrik üretmek ve yüksek elektrik faturalarınıza son vermek ister misiniz? O hâlde yazımızı okumaya devam edin.

Haber 28-09-2023 11:09

CW Enerji'den Kayseri'ye 22,02 megavatlık güneş santrali

CW Enerji'den Kayseri'ye 22,02 megavatlık güneş santrali

Yurthaber 17-08-2022 15:59

Almanya'da gördü, Sinop'taki köyüne kurdu! 'Hammaddesi Allah’tan'

Almanya'da çalışıp emekli olduktan sonra Sinop'taki köyünde yaşamaya başlayan 64 yaşındaki Kezban Karaman Almanya'da bir evin bahçesinde gördüğü güneş enerji santralini köyüne kurdu. Elektrik ihtiyacını güneşten karşılayan Karaman, ''Ben çocukluğumdan beri bunları ışık olarak gördüm. Sonradan da rüzgar türbinlerini gördüm tanıdım. En son da güneş enerjisini gördüm. Onu da yaptırdım. Bunun hammaddesi Allah’tan. Güneşten alıyor yapıyor işte. Teknolojiyi zaten bulan bulmuş'' şeklinde konuştu.

Haber 01-06-2022 12:27

Elektrik faturasından bıkan vatandaş çareyi bunda buldu! Talep 4-5 kat arttı...

Elektrikte ikinci kademe tüketime yılbaşından itibaren gelen yüzde 127 oranında zam, elektrik faturası yükselen bireysel kullanıcıları ve işyerlerini, kendi enerjisini üretmeye yöneltti. Sektör temsilcileri beklenenden yüksek oranda gelen zammın, yenilenebilir enerjiye olan talebi 4-5 kat artırdığını söyledi.

Finans 17-02-2022 10:25