Halı Kilim Haberleri

Yaklaşan sıcak havalarda kalın halılara alternatif arayanlara yazlık kilim modelleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte hem kıyafetlerimizde hem bulunduğumuz mekânlarda hafiflemeye ihtiyaç duyuyoruz. Kışın soğuktan koruyan kalın halı ve kilim modelleri, mevsimin değişmesiyle birlikte yerini daha ince modellere bırakıyor. Eğer siz de kalın halılar yerine renk renk, desen desen kilimler kullanmak istiyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz en iyi kilim modellerine bir göz atabilirsiniz.

Haber 05-07-2023 15:53

Yaklaşan soğuk havalarda evinizi hem şık hem sıcacık hâle getirecek kışlık halı modelleri

Halılar, ev dekorasyonunun tamamlayıcı parçalarından biri. Bu dekorasyon ürünleri, evlere şıklık katmalarının yanı sıra ortama samimi dokunuşlar yapıyor. Ayrıca kış aylarında bastığınız zeminin daha sıcak olmasını sağlıyor. Peki, soğuk kış günlerinde evinizi sıcacık yapacak birbirinden güzel kışlık halı modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 26-10-2022 16:49

Yaşam alanınızın havasını yenileyip enerjisini yükseltecek halı modelleri

Ev dekorasyonunu değiştirerek kendinize daha ferah bir yaşam alanı oluşturabileceğinizi biliyor musunuz? Özellikle halıların evin ambiyansını değiştirmekte büyük bir etkisi olduğunu söyleyebiliriz. Mobilyalarınıza uyumlu olarak seçeceğiniz halılar, evinizi daha ferah gösterebilir. Eğer siz de ev kuruyor ya da halılarınızı değiştirmek istiyorsanız sizin için seçtiğimiz birbirinden güzel halı modellerini incelemenizi tavsiye ederiz.

Haber 21-10-2022 17:12

Eviniz çok kirliyse ve bu size artık stres veriyorsa, bu ürünleri mutlaka keşfetmelisiniz

Hiç kimse kirli bir evde yaşamak istemez ancak bazen şartlar öyle bir hâl alır ki durum tamamen kontrolden çıkabilir. Dağınık ve kirli ev hâli bir süre devam ederse stres seviyesi de buna paralel olarak artmaya başlar. Ama üzülmeyin, bu durum tabii ki dünyanın sonu değil. Öyle bir listeyle karşınıza geldik ki eviniz pırıl pırıl, zihniniz ise çok rahat olacak. İşte evinizi kirden arındıracak o ürünler!

Haber 28-06-2022 09:30

Müşterisinin yıkamaya getirdiği halı servet değerinde çıktı

Kumkapı halılarının öncü ustalarından Zareh Penyamin'in dokuduğu halılarından biri Yenikapı'daki '4. Geleneksel Malatya Tanıtım Günleri'nde sergilendi. Halının değeri, halıcılık ile uğraşan Bülent Çakırhan'a müşterisi yıkamaya getirince ortaya çıktı. Halının 150 bin dolar değerinde olduğunu söyleyen Çakırhan, "Bu halıyı müşterimiz gönderdi. Halı geldiğinde 2 taneydi. Ben gördüğümde şok oldum. Çünkü bu halıları genelde müzelerde görebiliriz. Hemen halının sahibini aradım, satın aldım" dedi.

Haber 22-10-2021 11:40

Sivas’ta bin yıllık Osmanlı geleneğini tek başına sürdüren Abdurrahman Çiftçi, yurt dışına ürünlerini gönderiyor

Sivas’ta mesleğinin son temsilcisi olan ve özenle hazırladığı yastık ile minderleri yurt dışına gönderen Abdurrahman Çiftçi, Osmanlı geleneğini tek başına sürdürüyor. Yaklaşık 55 yıldır mesleğini devam ettiren Çiftçi, çırak bulamamaktan şikayet ediyor ancak hasır yastık ve minderleri yurt içi ve yurt dışından birçok yere gönderiyor.

Trend 10-06-2021 11:10