Halil Ünal Haberleri

Eskişehirspor'da olağanüstü kongre ertelendi

Kulüp başkanı Halil Ünal: "Eskişehirspor için güç birlikteliği sağlanmalıdır. Gün birlik günüdür"

Yurthaber

Eskişehirspor'un lisans sorunu

Kulüp başkanı Halil Ünal: "Evrakımızı eksiksiz şekilde Türkiye Futbol Federasyonuna teslim ettik. Bugün yapacakları kurul toplantısından sonra Eskişehirspor ulusal kulüp lisansını almış olacak"

Yurthaber

Eskişehirspor için birlik ve beraberlik çağrısı

Kulüp başkanı Ünal: "Gün birlik günüdür. Herkesin Eskişehirspor'a sahip çıkacağını temenni ediyoruz" - "Önümüzde zorlu bir Balıkesirspor Baltok maçı var. Allah'ın izniyle bu maçı kazanarak kalan maçlarımıza daha da moralli bir şekilde çıkacağız"

Haber

Eskişehir'deki yeni stadın adı ETİ oluyor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: "Cumhurbaşkanımız stadın ismi konusunda Eskişehir firması olan ETİ'nin adının yakışacağını söyledi ve bizzat kendisi görüştü. ETİ ile kulübümüzün özdeşleşmiş bir dostluğu var. Stadımızın ismi 10 yıl boyunca ETİ Stadı olacak"

Haber

Halil Ünal

Halil Ünal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Halil Ünal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kaleci Sinan, eski kulüp başkanı Ünal'dan şikayetçi oldu

Eskişehirspor'un kalecisi Sinan Ören, 375 bin lira alacağı ödenmediği iddiasıyla eski Kulüp başkanı Halil Ünal hakkında şikayetçi oldu.

Haber

Ediz'in babası sinir krizi geçirdi

Genç yaşta kalbine yenilen Eskişehirspor futbolcularından Ediz Bahtiyaroğlu'nun tesislerde düzenlenen cenaze töreninde babası İsmail Bahtiyaroğlu, sinir krizi geçirdi. Cenazenin, Bursa'ya götürülmek üzere araca konulduğu sırada ise Ediz'in takım arkadaşı Hürriyet Güçer, fenalık geçirdi.

Spor

Burdur'da traktör faciası: 2 ölü

Burdur’da meydana gelen traktör kazasında Halil Ünal ve Vedat Kızıldağ öldü.

Yurthaber