Hande Ercel Kartal Ozmizrak Haberleri

Hande Erçel aradığı aşkı ünlü sporcuda buldu! Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşklar çok konuşulmuştu... Aşkın fotoğrafı...

Kerem Bürsin ile ilişkisi bittikten sonra bir süre Kaan Yıldırım ile birlikte olan ve aradığı aşkı bulamayan Hande Erçel'in gönlünü bir sporcuya kaptırdığı iddia edildi. İddiaya göre Hande Erçel ile basketbolcu Kartal Özmızrak aşk yaşıyor. İşte gündeme bomba gibi düşen iddia ve o poz...

Magazin 2022-12-15 11:36:37

Hande Erçel'in sevgilisi Kartal Özmızrak kimdir? Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım'ın ardından aradığı aşkı Kartal Özmızrak'ta buldu!

Hande Erçel ile sevgili olduğu iddia edilen Kartal Özmızrak magazin haberlerinin ardından merak edildi. Bilindiği üzere, Sen Çal Kapımı dizisinin setinde Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu ayrılığın ardından Kaan Yıldırım ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Şimdi gözler, Hande Erçel'in yeni sevgilisine çevrildi. Peki, Hande Erçel'in sevgilisi Kartal Özmızrak kimdir? Kartal Özmızrak hangi takımda oynadı?

Magazin 2022-12-15 10:20:29

Azize 4. bölümden çarpıcı fragman! Kartal ve Azize aşkı başlıyor mu? Azize yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D'de ekrana gelen Azize dizisinin 4. yeni bölümünden yeni fragman yayınlandı. Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in başrollerinde oynadığı Azize dizisi artık yeni gününde ekranda olacak. Azize'nin 4. yeni bölümü 14 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Peki Azize'nin yeni bölümünde neler yaşanacak? Sevilen dizide aralarındaki sırlara rağmen birbirlerinden etkilenmeye başlayan Azize ve Kartal arasındaki yüzleşme dikkat çekecek. İşte Azize 4. bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 2019-12-14 01:37:43

Azize dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kartal, Azize'nin sırrını öğreniyor mu? Azize 3. son bölüm izle

Kanal D'de yayınlanan, Hande Erçel ile Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Azize dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Azize dizisi yeni bölümde, Alpanlar karışıyor, Kartal ailesiyle karşı karşıya geliyor. Kartal Azize'nin sakladığı büyük sırrı öğrenmeye çalışıyor. İşte Azize 4. yeni bölüm fragmanı ve 3. son bölümde yaşananlar.

Magazin 2019-12-04 03:17:49

Azize 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kartal Azize'ye aşık mı oluyor? Azize'nin sırrı ortaya çıkıyor mu?

Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un dizisi Azize dizisinin merakla beklenen 2. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Azize yeni bölümde, kendisine tecavüz etmek isteyen Balkan'ı öldüren Azize, şüpheleri üzerine çekince Alpanlar'ın evinden kaçmaya çalışıyor. Ancak peşine düşen Kartal Azize'yi yakalıyor. Ancak Azize Kartal'a silahı doğrultuyor. Peki Azize Kartal'ı vuracak mı? Kartal, Azize'nin babasının ve kardeşinin intikamı peşinde olduğunu öğrenecek mi? İşte Azize 2. bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 23-11-19 02:47

Azize dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Azize ilk bölümüyle sosyal medyayı salladı

Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Azize dizisi ilk bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. 1. bölümüyle büyük beğeni toplayan Azize sosyal medyada da en fazla konuşulan konular arasında yer aldı. Azize'nin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Azize yeni bölümde, Azize'nin bıçakladığı Balkan ölüyor. Kartal ise ağabeyinin katilini bulmak için köşkteki herkesi sorguluyor. Kartal hemşiresi Azize'den de etkilenmeye başlıyor. İşte Azize 2. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 20-11-19 01:03

Uzmanlar 14 Kasım Dünya Diyabet Günü’nde diyabete dikkat çekti

Uzmanlar tarafından çağın vebası olarak adlandırılan diyabet pek çok kişinin yaşamını olumsuz etkiliyor. Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hande Özportakal, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle diyabette en çok merak edilenleri anlattı.

Trend 12-11-19 10:47

“yetersiz Bakiye” Kartal’da Sahnelendi

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında tiyatrocu Hakan Yılmaz, Hande...

Yurthaber 30-05-16 13:44