Magazin Haberleri

Annesinden onay çıkmıştı! Serenay Sarıkaya ile Mert Demir böyle görüntülendi! Kameraları görünce...

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mert Demir'in annesi müstakbel gelini Serenay Sarıkaya'yı övmelere doyamamış ve 'ilişkiyi onaylıyorum, nasıl mutlularsa öyle devam etsinler' demişti. Ünlü çift şimdi de Rumeli Hisarı’nda bir apartmandan çıkarken görüntülendi.

Magazin

Dansıyla sosyal medyayı salladı! Viral olan akıma katıldı!

Survivor 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımda bulunan ve Yunus Emre Özden ile arasındaki samimiyet ile gündemden düşmeyen Aleyna Kalaycıoğlu, arkadaşlarıyla yaptığı dans şovu sosyal medyayı salladı.

Magazin

Serenay Sarıkaya külotlu çorap modasını çok sevdi! İddialı tarzı yine olay oldu

Son dönemde Mert Demir ile yaşadığı aşkla sık sık adından söz ettiren Serenay Sarıkaya şimdi de tarzıyla gündem oldu. Bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen Sarıkaya külotlu çorap body bodysuit tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin cesur tarzına beğeni yağdı.

Magazin

Mert Demir'in annesi müstakbel gelini Serenay Sarıkaya'yı övmelere doyamadı! Evlilik sorusunu duyunca...

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen çiftlerden biri olan Mert Demir ve Serenay Sarıkaya aşkı tam gaz devam ediyor. Mert Demir'in annesi bir konser çıkışı görüntülendi ve soruları yanıtsız bırakmadı. Demir'in annesi adeta müstakbel gelini Serenay Sarıkaya'yı övmelere doyamadı.

Magazin

Magazin

Magazin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Magazin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Alacağı ücret dudak uçuklatmıştı! Hadise büyük oyuncu çıktı! Seda Bakan öve öve bitiremedi

Sahne şovları ve cesur kostümleriyle adından sıkça söz ettiren Hadise şimdi de yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolünü paylaştığı dizi için gün sayıyor. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizi projesi için kamera karşısına geçen Hadise'nin bu projeden alacağı ücret de dudak uçuklatmıştı. Yakın arkadaşı Seda Bakan Hadise'nin oyunculuğunu övmelere doyamadı.

Magazin

Cosmopolitan Türkiye'ye geri dönüyor!

İkonik dergi Cosmopolitan, dört yıllık bir aranın ardından Ali Tufan Koç ve Dilek Oransal’ın yayıncılık şirketi The Voice Media Company ve Hearst Magazines International iş birliği ile Türkiye'ye geri dönüyor.

Magazin

Afra Saraçoğlu ile ayrıldığı söylenmişti! Mert Ramazan Demir son pozlarıyla olay oldu! Notu dikkat çekti

Yalı Çapkını'nın yıldızları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Mert Ramazan Demir şimdi de son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin notu ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

Sandık Kokusu'nun yıldızı Sema Çeyrekbaşı'ndan üzen haber! Yoğun bakıma kaldırıldı

Geçtiğimiz sezon hem Kendi Düşen Ağlamaz hem de Sandık Kokusu dizilerinde rol alan, birçok dizi ve sinema filminde önemli karakterlere hayat veren, Devlet Tiyatrosu sanatçısı Sema Çeyrekbaşı'nan üzen haber geldi. Usta oyuncunun yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıktı.

Magazin

Şeyma Subaşı yataktan poz verdi! Görenler çıplak sandı

Tatilden tatile koşan Şeyma Subaşı son olarak Bodrum'da arkadaşının lüks teknesinde görüntülenmişti. Formda haliyle dikkat çeken Subaşı yatak pozuyla yine dikkat çekmeyi başardı.

Magazin

Gigi ve Bella Hadid’i geçti! 2024'ün en güzel Müslüman kadını bakın kim seçildi

Popüler magazin platformu FillGap, dünyanın en güzel Müslüman kadınlarını seçtiği bir oylama gerçekleştirdi. Oylamanın birincisi ise Gigi ve Bella Hadid kardeşleri bile geçerek ünlü oyuncu Hande Erçel oldu.

Magazin

Oyunculuğa soyundu... Hadise'nin merakla beklenen dizisinden ilk kareler geldi

Sahnedeki dansları ve cesur kostümleri ile adından sıkça söz ettiren Hadise uzun zamandır oyunculuk dersleri almaya başlamıştı. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide Seda Bakan ile başrolü paylaşacak olan Hadise'nin diziden alacağı ücret de dudak uçuklatmıştı. Ünlü ismin merakla beklenen dizisinden ilk kareler yayınlandı...

Magazin

Wanda Nara ile Icardi'nin boşanacağı kesinleşti! Simge Sağın 'Şimdi değilse ne zaman?' dedi! Sosyal medya yıkıldı

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Icardi'nin eşi Wanda Nara sosyal medya hesabından Arjantinli yıldız ile ayrıldıklarını duyurdu. İhanet iddiaları magazin kulislerini sallarken Simge Sağın'dan fazla manidar bir paylaşım geldi. 'Önce Aşkın Olayım' hashtagini kullanan Sağın sonrada 'Şimdi değilse ne zaman?' deyince sosyal medya yıkıldı.

Magazin

Mauro Icardi ile ayrılığı doğrulamıştı... Wanda Nara soluğu ünlü rapçinin yanında aldı! Onunla müstehcen görüntüler vermişti

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık haberlerini doğruladı ve 'Mauro ile aile olmaya devam edeceğiz' dedi. İddiaya göre; Nara, ayrılık kararının ardından soluğu bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı rapçi L-Gante'nin yanında aldı.

Magazin

Nagehan Alçı'dan eski kocası Rasim Ozan Kütahyalı hakkında bir iddia daha! Sahte polis profili kullanarak... Dava dosyasındaki o mesajlar ortaya çıktı

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanması magazin gündeminde uzun süre konuşuldu. Boşanmanın ardından eski kocası Kütahyalı'dan ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete maruz kaldığını itiraf eden Nagehan Alçı şimdi de eski kocasının sahte polis profili kullanarak insanlara “polismiş” gibi mesaj attığını ve kendisini şikayet ettiğini iddia etti. Dava dosyasına konulan o mesajlar ise ortaya çıktı.

Magazin

'Herkes bana hayran...' sözleriyle gündemde! Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan oyuncu olmak istiyor

Yaşadıkları aşkla magazin gündemini sallayan Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, bir AVM'de kameralara takıldı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden Ceylan, oyunculuğa yeşil ışık yaktı. Ceylan 'Herkes bana hayran kaldı' sözleriyle dikkat çekti.

Magazin

Show TV'nin çok izlenen yarışmasında şok! Aslı Hünel bıraktı... İşte gerekçesi

Show TV'nin ilgiyle izlenen programı 'Gelin Evi'nde 3 sezondur sunuculuk yapan Aslı Hünel sezon finali sonrası ayrılık kararı verdi. Hünel'in bırakma sebebi de ortaya çıktı.

Magazin

İzzet Yıldızhan kaza geçirdi! Teknesinden atlarken neredeyse boynunu kırıyordu

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, tatilini geçirdiği Göcek'te teknesinde feci bir kaza geçirdi. Neredeyse boynu kırılacağı söylenen 61 yaşındaki türkücü apar topar hastaneye kaldırıldı.

Magazin

Celil Nalçakan'ı çılgına çeviren 'ölüm' haberi! 'Allah sizi ıslah etsin'

Son olarak Kardeşlerim dizisinde Akif karakterine hayat veren ünlü oyuncu Celil Nalçakan hakkında çıkan 'öldü' haberlerine ateş püskürdü. Nalçakan, 'Yahu Allah sizi ıslah etsin' diyerek çıkan haberleri yalanladı. Ünlü oyuncu, haberleri yapanlar hakkında cezai işlem başlatacağını da söyledi.

Magazin

Ayrılınca sarı jipini sattı! İrem Derici'nin özel plakalı yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı

İrem Derici ile Gökhan Fırat, yedi aylık ilişkilerini noktalamıştı. Ayrılık sonrası sarı jipini satan güzel oyuncu kendisine yeni lüks bir otomobil aldı. Otomobilin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin

Karısını aldattığı iddia edilmişti… Nihat Doğan ani boşanmanın ardından ilk kez konuştu! Pınar Kerimoğlu 'kanıt' sordu! Olay sözler

İki yıl önce dünyaevine giren Nihat Doğan ile İranlı eşi Arzu Doğan'ın boşanma kararı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Arzu Doğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda ayrılık nedenini aldatma olarak açıklamıştı. Nihat Doğan ani boşanmanın ardından ilk kez konuştu...

Magazin

Nagihan Karadere Bazı olaylar kameralar önünde olmadı diyerek anlattı! Yunus Emre iddiası

Survivor All Star'da geçtiğimiz günlerde final heyecanı yaşanmıştı. Survivor'ın şampiyonu Ogeday Girişken oldu. İstanbul'da yapılan finale katılan isimlerden biri de Nagihan Karadere oldu. Muhabirlerin Yunus Emre ile ilgili sorduğu sorulara yanıt veren Karadere, " Çok çok canım yandı. Yunus Emre normal biri değil" dedi.

Magazin

Etek giymesiyle gündem olmuştu... Ünlü rapçi Sefo, Alişan'a o günlerini hatırlatıp fena salladı! 'Biz de seni gördük'

Ünlü rapçi Sefo İskoçya gezisinde etek giymiş ve bu kareleri ile uzun süre gündem olmuştu. Alişan ise bu konu hakkında 'beş yaşındaki çocuğum görüp örnek almak isterse o zaman tehlike ortamı oluşur.' ifadelerini kullanmıştı. Sefo, Alişan'a Cennet Mahallesi günlerini hatırlatıp sert çıktı.

Magazin

Demet Şener uzanarak poz verdi! 'Ne anlamsız' yorumunu görünce kendini tutamadı

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Demet Şener bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Yerde uzanarak peş peşe pozlar veren Şener'in bu karelerine 'ne anlamsız' yorumları yapıldı. Ünlü isim ise o yoruma kayıtsız kalamadı.

Magazin

Hacı Sabancı'ya 'babalık davası' iddiası gündemdeydi! Açıklama gecikmedi

10 Ekim 2021 yılında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir düğünle Nazlı Kayı ile dünyaevine giren Hacı Sabancı hakkındaki bir iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. İddiaya göre Hacı Sabancı'nın 'Uzay' isimli bir çocuğun babası olduğu söylendi ve babalık davası açıldığı iddia edildi. Bu iddialara Hacı Sabancı'dan açıklama gecikmedi...

Magazin

5 ayda 2 villa almışlardı! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in milyonluk arabalarına bir bakan bir daha baktı

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit kazançlarıyla sık sık gündeme geliyor. Çift son olarak çifti milyonluk yeni arabalarıyla gece gezmesine çıktı.

Magazin

Bülent Şakrak ve Serkay Tütüncü birlikte tatile çıktı! Zeynep Bastık dayanamadı... Olay yorum

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci ile boşanmasının ardından Esra Akpınar yeni bir aşka yelken açmıştı. İhanet iddialarıyla da gündeme gelen Şakrak şimdi de Zeynep Bastık'ın yeni sevgilisi Serkay Tütüncü ile tatile çıktı. Ünlü isimlerin paylaştığı tatil karesine Bastık kayıtsız kalamadı.

Magazin

Hayranları 'ses ver' kampanyası başlatmıştı... Şebnem Ferah uzun zaman sonra ortaya çıktı

Uzun süredir magazin gündeminden ve sahnelerden uzak olan Şebnem Ferah için hayranları harekete geçmiş ve 'ses ver' kampanyası başlatmıştı. Sağlık durumu da merak edilen Ferah uzun zaman sonra ortaya çıktı. Ferah'ın son görüntüsüne yorum yağdı...

Magazin

Bülent Ersoy Arto'nun yüzüne karşı ağzına geleni söyledi! Sinirlerine hakim olamadı: 'Seni hiç sevmiyorum, yalancısınız'

Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz yine gündeme bomba gibi düştü. Programın yorumcularından Arto, Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk hakkında konuşunca Diva dayanamayıp yayına bağlandı. Ersoy, Arto'ya, "Ben ortalığı ayağı kaldırırım. Dikkat edin. Siz yalancısınız, yalancı" diyerek bağırdı. O anlar kısa sürede gündem oldu...

Magazin

Öpüşürken görüntülendi, 'ortada bir şey yok' dedi! Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü yine yakalandı

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın, Serkay Tütüncü ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemini sallarken ikilinin dudak dudağa görüntüsü sosyal medyada ortaya çıkmıştı. Bu görüntünün ardından Bastık 'ortada bir şey yok' açıklamasını yapmıştı. Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü yine yakalandı.

Magazin

O gitti yerine Bircan Bali geldi... Söylemezsem Olmaz'dan ayrılan Yağmur Çevik açtı ağzını yumdu gözünü

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında kaos hiç bitmiyor. Sunucu koltuğunda Yağmur Çevik, Hande Sarıoğlu ve Arto'nun oturduğu programda beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Yağmur Çevik programdan ayrıldı yerine ise programın sivri dilli yorumcusu Bircan Bali geri geldi. Bu ayrılığın ardından Çevik açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin

Boşanmak üzereyken rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak ile yakalanmıştı! Elit Andaç Çam o soruyu duyunca ne diyeceğini bilemedi

'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu görüntülerin ardından Elit Andaç Çam dört yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti. Ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak ile ilgili o soru sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

Magazin

Sofia Vergara sözleriyle gündemde! Göğüslerini göstererek bakın ne dedi

Hollywood yıldızı Sofia Vergara göğüsleri nedeniyle her rolü oynayamayacağını itiraf etti ve kısa sürede magazin gündemine oturdu.

Magazin

Oyunculuk dersleri almaya başladı... Hadise o dizide rol alacak! İstediği ücret dudak uçuklattı

Sahne şovları ve tercih ettiği kostümlerle adından sıkça söz ettiren Hadise şimdi de oyuncu olmaya karar verdi. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide rol alacağı iddia edilen Hadise oyunculuk derslerine başlamış bile...

Magazin

Estetiklerini tek tek saymıştı... Söylemezsem Olmaz sunucusu Hande Sarıoğlu'nun eski hali sosyal medyayı salladı! Görenler tanıyamadı

Spor spikerliği yaptığı dönem oryantal yaptığı için işinden olan Hande Sarıoğlu şimdilerde Söylemezsem Olmaz magazin programında yorumculuk yapıyor. Çıkışları ve açıklamaları ile sık sık gündem olan ünlü isim bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Hande Sarıoğlu'nun eski halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin

Sevgilisinden yeni ayrılmıştı! 'Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü aşk yaşıyor' iddiası

Son dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık sahne performanslarının yanı sıra sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla da sık sık gündem oluyor. Sevgilisinden yeni ayrılan Bastık'ın Serkay Tütüncü ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin

Maliye'nin tasarruf tedbirleri ünlüleri de vurdu! Konserler iptal oluyor

Geçtiğimiz haftalarda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf paketini kamuoyuna duyurmuştu. Bakan Şimşek tarafından açıklanan tasarruf tedbirleri ünlü şarkıcıları da vurdu. Festivaller bir bir iptal ediliyor...

Magazin

'Başrol dediğin dipdiri olur...' Sakla Beni'nin yıldızı Asude Kalebek'e zayıflaması söylenince öyle bir cevap vermiş ki... Cevda Düvenci de inanamadı

Son dönemde özel hayatı ve verdiği kilolarla magazin gündeminden düşmeyen Ceyda Düvenci yaptığı programlarla da dikkat çekiyor. Düvenci, son olarak Bambaşka Sohbetler programına Sakla Beni dizisindeki kızı Naz'a hayat veren Asude Kalebek'i konuk etti. Kalebek, programdaki samimi itiraflarıyla sosyal medyada gündem yarattı.

Magazin

Adı Şeyma Subaşı ile anılıyordu! Ünlü modelle Cannes'a katıldı: Arzu Hanım gördüğümde...

Son günlerde magazin gündeminden Cannes Film Festivali düşmüyor. Bu kez dikkat çeken isim Arzu Sabancı'nın küçük oğlu Kerim Sabancı oldu. Sabancı, Cannes'a ünlü model Carmella Rose ile katıldı. İkiliyi gören sosyal medya kullanıcıları yorum yağdırdı.

Magazin

Sessiz sedasız evlenmişti! Melisa Aslı Pamuk Cannes pozlarıyla olay oldu! 'Sade ve şık'

Bir süredir ilişkileriyle gündemden düşmeyen Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk çifti sessiz sedasız evlenmişti. İkilinin sürpriz evliliği magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biriyken ünlü çift soluğu Cannes'ta aldı. Melisa Aslı Pamuk'un Cannes tarzına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin

Boşanacakları iddia edilmişti… Volkan Demirel ve Zeynep Demirel sessizliğini bozdu! Tavırları dikkat çekti

Hatayspor'ın eski teknik direktörü Volkan Demirel ile Zeynep Demirel'in boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birlikte kamera karşısına geçen ünlü çift boşanma iddialarını kesin bir dille yalanladı. Ancak gergin tavırlar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

Ünlü şarkıcı kız arkadaşını otelde önce kovaladı, sonra yerlerde sürükledi! O saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Son dönemde adı şiddet, istismar, taciz ve cinsel saldırı gibi suçlamalarla anılan ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy lakaplı Sean Combs'un otelde kız arkadaşına saldırdığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Combs'un kız arkadaşını önce kovaladığı sonra ise yerde sürüklediği görülüyor...

Magazin

Melek Mosso'nun cesur sahne tarzı sosyal medyada tartışma yarattı!

Sahne performansları ve tarzıyla magazin gündeminden düşmeyen Melek Mosso, son olarak konserinde giydiği iddialı tül elbisesiyle gündeme geldi. Şarkıcının cesur pozlarını gören takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Mosso'nun cesur sahne tarzı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Pek çok kişi şarkıcının sahne tarzını "fazla iddialı" bulduğunu söyleyip topa tutarken bazıları ise elbiseyi beğendiğini belirtti.

Magazin

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Birce Akalay'ın hıdırellez elbisesine alternatifler burada

Gündemden düşmeyen Birce Akalay, her adımıyla ve her giydiğiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Son zamanlarda Hakan Kurtaş ile evlenme haberleriyle magazin gündemini meşgul eden Akalay'ın tarzı, takipçileri tarafından büyük beğeni topluyor. Özellikle de Hıdırellez kutlamalarında giydiği elbiseyle adeta göz kamaştıran Akalay, zarif ve şık duruşuyla bir kez daha ilgi odağı oldu. Biz de sizin için güzel oyuncunun çok beğenilen o elbisesine alternatif olabilecek modelleri seçtik. İşte detaylar!

Magazin

6 kilo yağ aldırdı 11 kilo birden verdi! Demet Akalın verdiği kiloları göbeğini açıp böyle gösterdi

Sosyal medya paylaşımları, açıklamaları ve iddialı sahne tarzı ile adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın son dönemde verdiği kilolar ile dikkat çekmişti. 11 kilo birden veren ünlü isim son halini göbeğini açarak gösterdi. Akalın'ın ayna karşısındaki pozu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın ayrıldığı iddia edilmişti! Sarmaş dolaş görüntülendiler

Furkan Andıç ve Aybüke Pusat, Her Yerde Sen dizisinden sonra aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin geçtiğimiz günlerde ayrıldığı iddia edilmişti. İkili bir davette sarmaş dolaş olarak görüntülendi.

Magazin

Şarkıcı Aslı Zen'in klip çekiminde yangın paniği! Yandık valla...

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Aslı Zen'in klip çekiminde yangın çıktı. Yangını erken fark eden set ekibi olaya müdahale etti. Konuyla ilgili konuşan Aslı Zen, "Yandık valla çok şükür kimseye bir şey olmadı" dedi.

Magazin

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Bircan Bali Mert Demir'in cinsel tercihi hakkında konuştu! Çiğdem Akman'a açık açık anlattı! 'Mert'in kulisinde...'

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı geçtiğimiz günlerde belgelendi. Sarıkaya haklarındaki 'reklam aşkı' iddialarına da 'Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı?' diyerek yalanladı. Şimdi de Mert Demir hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki... Bircan Bali'nin bu iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin

Artan fiyatlara sessiz kalmıyor! Armağan Çağlayan: Ecevit döneminde kiraz...

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan, artan fiyatlar konusunda da sessiz kalmıyor. Çağlayan son olarak kiraz fiyatını görünce kendini tutamadı.

Magazin

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi! Görüntülemek isteyen gazeteciler darbedildi

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir bu defa bambaşka bir haberle gündeme geldi. Ünlü çifti görüntülenmek isteyen muhabirler mekandan çıkan bir kişi tarafından darp edildi. Yaşanan korkutucu anlardan sonrası iki isimden de özür mesajı geldi.

Magazin