Havacılık Haberleri

İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi (Havacılık Müzesi) nerede? İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'ne nasıl gidilir? İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi (Havacılık Müzesi) ziyaret Günleri ve Saatleri

Ülkemizin en modern ve sevilen müzelerinden biri olan Havacılık Müzesi, ziyaretçilerin heyecanla keşfetmek istediği ve bilgi sahibi olmak istediği önemli kültürel merkezlerden biridir. Havacılığa ilgi duyan herkesin mutlaka görmesi gereken bu müzeye nasıl gidileceği merak edilir. İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'ne gitmek isteyenler için, öncelikle İstanbul'un hangi bölgesinden başladıklarına bağlı olarak farklı ulaşım seçenekleri mevcuttur. Peki, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'ne nasıl gidilir?

Haber

Kahramanmaraş'ta lise öğrencileri de havacılık ve savunma sanayine dahil edildi

Kahramanmaraş'ta Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) ile mesleki teknik anadolu liseleri arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Yurthaber

Türkiye'nin ilk uçak fabrikası yeniden doğuyor

Türkiye'nin ilk uçak fabrikası TOMTAŞ Havacılık ve Teknoloji AŞ, uçak ve helikopter parçaları üretmek için yaklaşık 205 milyon liralık yatırımla Kayseri'de yeniden faaliyete başlatılacak.

Yurthaber

Havacılık Yönetimi mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Havacılık Yönetimi Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Son dönemlerde ilgi çekici bir hale gelen havacılık sektörü bu alanda pek çok mesleğini de içinde barındırır. Üniversiteye hazırlanan öğrenciler de bu meslekleri merak ederek araştırmaktadır. Havacılık Yönetimi Bölümü, üniversitelerde yer alan ve sevilen bir bölümdür. Havacılık sektörü hızla geliştiği için havacılık yönetimine duyulan ihtiyaç da giderek artmaktadır. Dolayısıyla üniversitelerin Havacılık Yönetimi Bölümüne olan ilgi büyüktür. Peki, Havacılık Yönetimi iş olanakları nedir?

Egitim

Havacılık

Havacılık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Havacılık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bursa'da öğrenciler güneş tutulmasını Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nden izleyecek

Bursa'da öğrenciler güneş tutulmasını Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nden izleyecek

Yurthaber

GUHEM, 22 ülkeden bilim merkezi yetkililerini ağırladı

GUHEM, 22 ülkeden bilim merkezi yetkililerini ağırladı

Yurthaber

Paraşütçü baba oğul gökyüzünde heyecanı birlikte yaşıyor

Gönül verdiği paraşütle atlama sporuna 18 yıl önce oğlunun ısrarıyla yeniden dönen 72 yaşındaki Ömer Erdem, tutkunu olduğu paraşütçülüğü kimi zaman oğluyla kimi zaman da tek başına gerçekleştiriyor - Baba Ömer Erdem: - "Bu adrenalin çok fena. Çok ciddi alışkanlık yapıyor. Yani diyorum ki 'oğlum ben yaşlandım artık gelemem.' Öbür taraftan aklım bana, 'bak buna gitmek zorundasın' diyor"

Yurthaber

48. Türkiye Paraşüt Şampiyonası, İzmir'de başladı

48. Türkiye Paraşüt Şampiyonası, İzmir'de başladı

Yurthaber

TEKNOFEST KARADENİZ 3. gününde Samsun'da sürüyor

TEKNOFEST KARADENİZ 3. gününde Samsun'da sürüyor

Yurthaber

TEKNOFEST KARADENİZ heyecanı yarın Samsun'da başlıyor

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, Milli Mücadele kenti Samsun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kapılarını açacak - TEKNOFEST Genel Sekreteri Ömer Kökçam: - "Coşkulu bir şekilde 30 Ağustos Zafer Bayramı ile beraber açılışımızı yapmayı hedefliyoruz"

Yurthaber

Samsun'da TEKNOFEST ile ilgili alınacak tedbirler görüşüldü

Samsun Valisi Zülkif Dağlı: - "Dünya standartlarında bir festival atmosferinin gerçekleştirilmesi için trafik, asayiş ve tüm tedbirlere yönelik konuları titizlikle değerlendiriyoruz"

Haber

Samsun Valisi Zülkif Dağlı'dan TEKNOFEST daveti

Samsun Valisi Zülkif Dağlı'dan TEKNOFEST daveti

Yurthaber

TEKNOFEST gençliği istihdama kazandırılıyor

Baykar Savunma mühendislerinden Burak Özbek: - "(TEKNOFEST) Burada derece yapmak aslında Baykar'a girmenin ilk adımı gibi düşünülebilir. Çok özgün yazılımlar geliştiren, tasarımlar yapan arkadaşlarımıza staj hakkı tanıyoruz" - Yarışmacı Doğukan Doğan: - "Sektörel eğitim programımı Baykar'da tamamladım. İş başvurusunda bulundum. Onlar da olumlu döndüler. Bu yarıştan sonra Baykar'da başlayacağım"

Yurthaber

TEKNOFEST alanına ulaşım ring seferleriyle sağlanacak

Samsun Valisi Zülkif Dağlı: -"Ring seferleri ile misafirlerimiz ve vatandaşlarımız konforlu bir şekilde festivale ulaşacak"

Yurthaber

Türkiye, dünyadaki uzay yarışından geri kalmamak için yatırımlarını sürdürecek

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: - "Dünyada ülkeler arası rekabet artık sadece yeryüzünde olmuyor. Uzayda ve havacılıkta çok ciddi bir rekabet var. Tam bağımsızlığın yolu aslında şu anda havacılıkta ve uzayda başarılı olmaktan geçiyor" - "(Uzay ve havacılık) Burada çok ciddi bir ekonomi var, bu ekonomiden gerekli payı alabilmek ve bunun yanında Türkiye'yi uzay yarışında geri bırakmamak için çalışmaya devam edeceğiz"

Yurthaber

Pandemide dünya havacılık sektöründeki 2 milyon çalışan işsiz kaldı

Türkiye Sivil Havacılık Sendikasının raporuna göre, koronavirüs salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında gelen havacılığın işten ayrılmalar, küresel enflasyon, ekonomik sorunlar ve bölgesel savaşlar nedeniyle büyük bir krizin içine doğru sürüklendiği belirtildi - Türkiye'de alınan tedbirler ve sendikaların öncülük ettiği anlaşmalarla işten çıkarmaların yaşanmadığı, sektörün başat oyuncusu THY'nin krizi fırsata dönüştürdüğü vurgulandı

Yurthaber

Samsun'da Savaşan İHA Yarışması için test çalışmaları başladı

Samsun'da Savaşan İHA Yarışması için test çalışmaları başladı

Yurthaber

Samsun TEKNOFEST'te 2 milyon ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Uluslararası katılımın olacağı bu büyük etkinliğin her yönüyle şehrimize yakışır bir şekilde, kusursuzca gerçekleştirilebilmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz"

Yurthaber

Samsun Valisi Dağlı, TEKNOFEST'in tüm gençlerde kalıcı izler bırakacağını söyledi

Samsun Valisi Dağlı, TEKNOFEST'in tüm gençlerde kalıcı izler bırakacağını söyledi

Yurthaber