Hermès Haberleri

Hermes'in isim zaferi Türk'te! Moda devine mahkeme şoku: İzmirli sahaf davayı kazandı

İzmir’deki ‘Hermes Sahaf’ isimli ikinci el kitap dükkanının sahibi Ümit Nar, dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes'e karşı verdiği isim mücadelesini kazandı. Nar’ın 'Hermes' ismini kullanmasını engelleyen kararı mahkeme tarafından iptal edildi. Konuya ilişkin konuşan Nar, "Uluslararası insanlık tarihine mal olmuş bir kültürel kavramın herhangi bir şirketin uhdesinde kalmamasını sağlamanın hukuki yolunu şu an açmış oluyoruz. Marka tescilini gerçekleştireceğiz" dedi.

Finans

Hermès'in sahibi 12 milyar dolarlık servetini kime bırakacağını açıkladı! Şaşkına çeviren karar

Dünyanın en büyük moda şirketlerinden birisi olan Hermes'in 80 yaşındaki varisi Nicolas Puech, 12 milyar dolarlık servetini bırakacağı kişiyi seçti. Puech'in aldığı karar sonrası ailesi şaşkına dönerken mirasını bırakacağı kişi de şaşkına çevirdi.

Finans

Bvlgari'den Hermes'e, Hugo Boss'tan Versace'ye Amazon'un en çok satan erkek parfümleri

Birbirinden farklı kokulara sahip parfümler, uzun süre kalıcı etkisiyle çevrenizdekilerin başını döndürmeyi başarıyor. Siz de teninize uygun bir imza kokusu arıyorsanız kalıcılığı yüksek olmasıyla öne çıkan EDP parfümlere göz atabilirsiniz. Sizin için Amazon'un en çok satan erkek parfümlerini derledik.

Haber

Muhteşem kokularıyla baş döndüren en iyi erkek parfüm önerileri

Kalıcılığı ve hoş kokusuyla baş döndüren, kullanıcılarının övgüler yağdırdığı en iyi erkek parfümleriyle tanışmaya hazır mısınız? Kokuların büyüleyici dünyasına adım atmanızı sağlayacak, kendinizi özel hissetmenize yardımcı olacak, girdiğiniz her ortamda çekiciliğinizi arşa çıkaracak ünlü markaların en sevilen parfümleri içeriğimizde sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber

Hermès

Hermes Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hermes Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü isimlerin kullandığı, ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğundan emin olduğumuz parfümler

Günümüzde sosyal medyanın etkisiyle ışıltılı hayatlara belki de hiçbir dönemde olmadığımız kadar yakınız. Peki; hayatlarına dair paylaştıkları detayları merakla ve hayranlıkla takip ettiğimiz ünlüler, hangi parfümleri tercih ediyorlar? İşte, ünlü isimlerin kullandığı ve ekrandan kokusunu alamasak da güzel koktuğuna emin olduğumuz parfümler!

Haber

Liste açıklandı! İşte dünyanın en zengin 5 ailesi

En son güncellenen listeye göre dünyanın en zengin 5 ailesi açıklandı. İlk sırada, 141.9 milyar dolarlık toplam serveti ile binlerce mağazası olan Walmart'ın sahibi Walton ailesi yer alırken, beşinci sırada ise 100 milyar dolar toplam serveti ile Al Suud ailesi yer aldı.

Finans

Çiftçinin tarla sürerken bulduğu Hermes heykelciği Çorum Müzesi'nde sergileniyor

Çorum Müzesi arkeologlarından Resul İbiş: - "Heykelde oldukça zarif vücut hatları, kasları, pelerini, saçlarının dalgaları ayrıntılı şekilde görülmektedir. Gözlerinin akı, gözbebeği belirtilmiş, yüzündeki dalgın ifade başarıyla yansıtılmıştır"

Yurthaber

Kylie Jenner'ın çantasının fiyatı şoke etti

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Kylie Jenner bir çantaya bakın kaç para verdi! Seksi pozlarıyla gündem olan Jenner'ın dudak uçuklatan harcaması...

Magazin

Danla Bilic'in lüks çantası! Fiyatı dudak uçuklattı

YouTube'da çektiği makyaj videolarıyla tanınan ve sosyal medya paylaşımlarıyla önemli bir gelir elde eden Danla Bilic, bir şampuan markasının yüzü olduktan sonra kendisine 150 bin TL’lik çanta aldı.

Magazin

Kanalizasyondan 2 bin 300 yıllık büst çıktı

Yunanistan’ın başkenti Atina'nın merkezinde yapılan kanalizasyon çalışmaları sırasında, Antik Yunan’da tanrı kabul edilen Hermes'e ait bir büst ortaya çıktı. Yunan Kültür Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre büstün yıpranmamış olduğu tespit edildi.

Haber

Moda devi Hermes timsah çiftliği satın aldı! Timsah derilerinden...

Fransız moda evi Hermes, Avustralya'da en büyük timsah çiftliğini inşa etmek için arazi satın aldı. Hermes'in sahibi olduğu PRI Farming tarafından 7,25 milyon dolara satın alınan arazide daha önce kavun ve muz üretimi yapılıyordu.

Haber

Bu paskalya yumurtanın fiyatı dudak uçuklatıyor!

Dünyanın en pahalı paskalya yumurtası milyarderlerin özel tasarımcısı tarafından üretildi.

Trend

Voleybol: Kadınlar CEV Challenge Kupası

Aydın Büyükşehir Belediyespor, 8'li final turu ilk maçında yarın Belçika'dan Hermes'i ağırlayacak

Yurthaber

Dünya devlerinden Türkiye'ye güven mesajı

Dünyanın en lüks iki markasından olan Hermès ve Alain Ducasse, Taksim 360 projesinde yer almak için sözleşme imzaladı.

Finans

Ünlü markalardan Türkiye'ye güven mesajı

Dünyanın "en lüks" markalarından Hermes ve Alain Ducasse, Taksim 360 projesinde yer almak için sözleşme imzaladı

Haber

Voleybol: Kadınlar Challenge Kupası

Hermes: 0 - Bursa Büyükşehir Belediyespor: 3

Haber

Tam 2 bin yıllık! 'Hırsızların Tanrısı'nı tarlada buldu

Çorum’da bir çiftçi tarla sürdüğü sırada bulduğu Roma dönemine ait olan ve "Hırsızlar Tanrısı" olarak adlandırılan Hermes heykelini müzeye teslim etti.

Haber

Aslıhan 20 bin Euro'ya çanta aldı

Arda Turan, Barcelona'ya yanına giden sevgilisi Aslıhan Doğan'a nakit sıkıntı çekmemesi için kredi kartını verdi. Alışverişe çıkan Doğan, kendisine 20 bin Euro'ya çanta aldı

Magazin

Öyle bir şey aldı ki

Cem Uzan, Paris'te sevgilisi Derin Mermerci ile alışveriş yaparken görüntülendi.

Magazin