Hipnoz Haberleri

Hastalarını hipnotize ederek cinsel saldırıda bulundu! Hipnoterapistin itirafı bir anda ülkeyi karıştırdı

82 yaşındaki Paul Stephen-Daly isimli bir hipnoterapist kadın hastalarından birine cinsel saldırıda bulunmak ve diğerine cinsel olarak dokunmaktan suçlu bulundu. İngiliz bir hipnoterapist, tedavi kisvesi altında kadın hastalarına cinsel saldırıda bulunarak onları travmatize etti ve sürekli korku içinde bıraktı.

Trend 13-12-2023 08:05

FETÖ’den ihraç edilen profesör hakkında şoke eden iddialar: Cinsel istismar, ketamin, hipnoz…

İstanbul'da Adli Tıp Kurumu'nda görevli iken FETÖ üyesi olduğu ortaya çıkan ve görevinden alınan Prof. Dr. Süleyman S. Z.'nin cinsel istismar, ketamin ve hipnoz ekseninde çevirdiği oyunlar duyanları şoke etti. Çocuk psikiyatristliği yapan FETÖ üyesinin soruşturma sonrasında çocukları anestizeye başlattığı öğrenilirken, çocuklara zeka testi yaptırıp ailelerine "sizin çocuklarınız zeki, yurt dışında tanıdıklarım var orada eğitim görsün" diyerek FETÖ'ye üye kazandırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Haber 16-09-2023 11:38

Hipnozun tehlikeleri nedir? Hipnoz zararlı mı, kimler hipnoz olamaz?

Yüz yıldan fazla zamandır kullanılan alternatif tıp yöntemlerinden biri de hipnoz yöntemidir. Hipnoz uygulaması uzman bir doktor tarafından hipnotize edilmeye uygun kişilere yapılabilen bir uygulamadır. Her tedavi yönteminde olduğu gibi hipnozun da bazı kişiler için yan etki olasılığı bulunmaktadır. Bu ihtimaller kişinin bünyesine ya da mevut hastalıklarına göre değişkenlik göstermektedir. Peki, hipnoz zararlı mı?

Haber 10-03-2023 16:40

Hipnoz nedir, çeşitleri nelerdir? Hipnoz nasıl yapılır, hipnoz olmak ne demek?

Modern tıbba alternatif olarak geliştirilmiş olan ve yüzlerce yıldır kullanılan birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Bu uygulamalardan bir ide hipnoz yöntemidir. Bu alanda uzman kişiler tarafından, uygun görülen kişilere yapılmalıdır. On sekizinci yüzyıldan bu yana kullanılan hipnoz, birden fazla yöntem kullanılarak gerçekleştirilebilir. Peki, hipnoz nedir, hipnoz çeşitleri nelerdir?

Haber 10-03-2023 16:40

Hipnoz

Hipnoz Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hipnoz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Hipnozla cinsel tedavi nedir, hipnozla tedavi edilen cinsel hastalıklar nelerdir? Vajinismus tedavisinde hipnoz etkili mi?

Alternatif tıp uygulamalarından biri olarak kabul edilen tedavi yöntemlerinden biri de hipnozla tedavidir. Dünyanın birçok ülkesinde farklı şikâyetler ve durumlar için kullanılan hipnoz yöntemi ülkemizde de bu alanda uzman kişiler tarafından başvurulan bir uygulamadır. Hipnoz yönteminin cinsel sorunlara neden olan bazı hastalıklar için kullanıldığı da söylenmektedir. Peki, hipnozla vajinismus tedavi edilir mi?

Haber 10-03-2023 16:36

Hipnozla tedavi alternatif tıp yöntemi midir? Hipnoz ile tedavi ne demek?

Modern tıbba alternatif olarak geliştirilen bazı tedavi yöntemleri vardır. Bu yöntemlerin uygulamaları uzman bir kişi tarafından ve mutlaka bir doktorun onayı alınarak yapılmalıdır. Alternatif tıp uygulamalarından biri de hipnozdur. Hipnoz ile tedavi yöntemi dünyada birçok ülkede kullanılmaktadır. Yan etkilerinin yanı sıra ciddi ve geri dönülemez etkilere de sebebiyet verme ihtimali nedeniyle oldukça tehlikeli kabul edilen bir uygulamadır. Peki, hipnozla tedavi nedir?

Haber 10-03-2023 16:36

Hipnozun aşamaları nelerdir? Hipnoz teknikleri nelerdir, nasıl hipnoz edilir?

Hipnoz yöntemi çok uzun yıllardır kullanılan bir alternatif tıp yöntemidir. Doğru kişilerce, uzman kişiler tarafından uygulanmalı ve doğru ortamda yapılmalıdır. Farklı teknikler uygulanarak yapılan hipnozun birçok hastalığın tedavisinde destek olarak kullanıldığı bilinmektedir. Kişiler hipnoz için yatkın ve gönüllü ise hipnoz yapılabilmektedir. Peki, hipnoz tekniği ve telkinleri nedir?

Haber 10-03-2023 16:34

Hipnoz kimlere yapılır, hipnozla neler tedavi edilir? İnsan kendini hipnoz edebilir mi?

En etkili olduğu bilinen alternatif tıp yöntemlerinden biri olan hipnoz, dünyada yüz yıldan fazla bir zamandır kullanılmaktadır. Kişilerin bilinçaltlarında bulunan, korkularının ya da farklı psikolojik sorunlarının kaynağına inerek bağımlılıklarından, korkularından ya da kaygılarından kurtulması hedeflenir. Hipnoz bir uyku hâlinden ziyade odaklanma uygulaması olarak açıklanmaktadır. Peki, insan kendini hipnoz edebilir mi?

Haber 10-03-2023 16:33

Hipnoz ne işe yarar, hipnozun etkisi ne kadar sürer? Hipnozla tedavi edilen hastalıklar nelerdir?

En sık tercih edilenlerden biri olan ve yüz yıldan fazla zamandır uygulanan hipnoz bir alternatif tıp yöntemidir. Bilinçaltında baskılanmış olan travmaların, sorunların ve psikolojik sıkıntıların çözülmesi için uygulanan geleneksel tedavi yöntemlerine ek olarak kullanılmaktadır. Uzman bir doktorun onayı ya da yönlendirmesi olmadan başvurulmaması gereken bir tedavi şeklidir. Peki, hipnozla hangi hastalıklar tedavi edilir?

Haber 10-03-2023 16:30

Hipnoz yöntemi ile psikolojik tedavi nedir, OKB tedavisi mümkün müdür? Panik atak hipnozla tedavi edilir mi?

Yüzyıllardır kullanılan ve modern tıbba alternatif olarak hayata geçirilmiş olan birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemlerden biri de hipnoz ve hipnoterapi uygulamasıdır. Kişinin odaklanmasını bu sayede farkındalık oluşmasını sağlamayı amaçlayan bir tedavi yöntemidir. Farklı sorunların ve birçok hastalığın tedavisinde uzman bir kişi tarafından kullanılabilir. Peki, hipnozla OKB tedavisi mümkün müdür?

Haber 10-03-2023 16:29

Hipnozla sigara bırakma mümkün mü? Hipnoz sigara bırakma tedavisi nedir, nasıl yapılır?

Dünyada en sık tercih edilen alternatif tıp yöntemlerinden biri de hipnoz yöntemidir. Yüz yıldan daha fazla bir zamandır kullanılmakta olan hipnoz yöntemi farklı hastalıkların tedai süreçlerinde uygulanmaktadır. Bu alanda uzman bir doktor tarafından uygulanması gereken hipnoz ile psikolojik rahatsızlıkların giderebileceği bilinmektedir. Peki, hipnozla sigara bırakmak mümkün mü?

Haber 10-03-2023 16:26

Hipnozla zayıflama mümkün mü, gece yemek yemek hipnozla tedavi edilebilir mi? Hipnozla nasıl kilo verilir, kaç seansta gerçekleşir?

Psikolojik sorunların tedavi süreçlerin uygulanan bir alternatif tıp yöntemi de hipnozdur. Bu alanda uzman bir doktor tarafından yapılması gereken bu uygulama kişilerde görülen çeşitli rahatsızlıkları için kullanılabilmektedir. Bir uyku durumu olarak bilinen hipnozun aslında kişilerin odaklanmalarını sağlayabilmek için yapıldığı söylenmektedir. Peki, hipnozla kilo verilir mi?

Haber 10-03-2023 16:26

Kayseri'de hipnoz davası ile ilgili 3 avukatın FETÖ üyeliğinden yargılanmasına devam edildi

Kayseri'de "hipnoz davası" ile ilgili 3 avukatın FETÖ üyeliğinden yargılanmasına devam edildi

Yurthaber 06-09-2022 15:14

Hipnoz nedir, nasıl yapılır? Hipnoz sırasında ve sonrasında neler yaşanır?

İnsanlardaki yoğun konsantrasyon durumu olarak açıklanan hipnoz, birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılabilmektedir. Kendi rızası dışında hipnoza giremeyen kişiler, hipnoz esnasında biyolojik ve fizyolojik açıdan değişimler yaşar. Peki hipnoz hangi durumlarda devreye girer? İşte hipnozla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Haber 24-05-2021 17:32

Hipnoterapiyle cinsel sorunlar tedavi edilebiliyor! Erken boşalma ve vajinismus sorunu bakın nasıl çözülüyor

Cinsel işlev bozukluklarına birçok şey neden olabilir. Geçmişteki yanlış davranışlar nedeniyle kendini cezalandırma, olumsuz bir vücut imajı (penis büyüklüğü, vajinalarının çirkin veya farklı olduğunu düşünen kadınlar) nedeniyle utanç duymak gibi. Bununla birlikte fiziksel ve zihinsel gerginlik genellikle cinsel ilgiyi engeller. Hipnoterapi de cinsel probleminizin arkasındaki sebebi ortaya çıkararak size yardımcı olabilir.

Haber 18-02-2021 10:20

Hipnozla cilt rahatsızlıkları tedavi edilebilir mi? Kişi trans haline girerek...

Hipnoz, insanların tamamında bulunan yoğun bir konsantrasyon durumu ve bir dalgınlık halidir. Potansiyelde var olan özel bir durumdur. Kişi günlük hayatında pek çok kere farkında olmadan hipnoza girebilir. Peki hipnoz yöntemiyle can sıkan cilt hastalıkları tedavi edilebilir mi?

Haber 16-02-2021 10:19

Kadın hastalıklarında hipnozun yeri nedir? İlk gece korkusu, adet ağrıları hipnozla giderilebilir mi?

Hipnoz, insanların tamamında bulunan yoğun bir konsantrasyon durumu ve bir dalgınlık halidir. Potansiyelde var olan özel bir durumdur. Kişi günlük hayatında pek çok kere farkında olmadan hipnoza girebilir. Örneğin; bir yandan araba kullanıyorken bir yandan başka konuları düşünmek mümkündür. Ama bu esnada araba kullanılır. İşte bu dalgınlık halinin kendisi aslında hipnoz halidir. Peki kadın hastalıklarında hipnozun yeri nedir?

Kadin 08-02-2021 14:38

Orgazm olamamak, vajinusmus gibi cinsel sorunlar hipnozla gideriliyor! 2 saat boyunca...

Afrodizyak etkili beslenme, cinsel gücü artıran ilaçlar ve terapi sertleşme bozukluğu, orgazm olamama ve erken boşalma gibi cinsel işlev bozuklukları için en iyi bilinen ilaçlardan bazıları. Ancak kulağa biraz saçma gelse de aslında işe yarayabilecek başka bir yöntem daha var: Cinsel hipnoz. Gelin cinsel sorunlarda hipnozun yeri nedir, bakalım.

Kadin 01-02-2021 07:41