Hulusi Derici Haberleri

İrem Derici babası Hulusi Derici ile birlikte şarkı söyledi

Bayramın ilk günü Alaçatı’da sahne alan İrem Derici’yi izleyenler arasında babası Hulusi Derici de vardı. İş temposu nedeniyle uzun süredir göremediği babasıyla kuliste bayramlaştıklarını söyledi.

Magazin 11-07-2022 11:33

İrem Derici'ye babasından tokat gibi yanıt: Benim senden torun beklentim yok, toruna ihtiyacım olsa...

İrem Derici, yakın arkadaşı Önder Tiryaki ile bir araya geldi. Bir süre önce ünlü şarkıcının babası Hulusi Derici ile karşılaştığını belirten Önder Tiryaki, İrem Derici'yi tiye aldı. Hulusi Derici'nin kızının boşanmak istediğini söylediğinde verdiği yanıtı aktaran Önder Tirayaki'nin sözleri olay oldu. İrem Derici ne diyeceğini bilemeyip kahkahalara boğuldu.

Magazin 25-06-2022 10:05

İrem Derici’nin kardeşini gören 'Resmen kendisinin erkek versiyonu' diyor

Attığı her adımla olay olan şarkıcılardan biri olan İrem Derici ailesiyle de çok konuşuluyor. Ünlü reklamcı Hulusi Derici’nın kızı olan şarkıcının kardeşini görenler ise “Resmen İrem’in erkek versiyonu gibi” demeden edemiyor.

Magazin 22-10-2021 16:40

Hulusi Derici 21 yıllık eşinden boşanma haberleriyle gündemde! İrem Derici suskunluğunu bozdu

Şarkıcı İrem Derici’nin babası, reklamcı Hulusi Derici, 21 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Selma Derici’ye boşanma davası açtı. Ünlü reklamcı, iki çocuğunun velayeti ile birlikte 1 milyon lira tazminat talep etti. Gündem olan haberin ardından ünlü şarkıcı açıklama yaparak, "'Ben babamın ilk eşinden olan ilk çocuğuyum..." dedi ve ekledi.

Magazin 04-09-2021 07:46

Diğer Haber Etiketleri

Hulusi Derici

Hulusi Derici Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hulusi Derici Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.