Iclal Aydın Haberleri Ve Son Dakika Iclal Aydın Haberleri

Iclal Aydın Haberleri Ve Son Dakika Iclal Aydın Haberleri

Oyunculuğu ve kitaplarıyla tanınan İclal Aydın, 14 Eylül 1971'de Nevşehir'de doğdu. Babasının göreviyle Ankara'ya taşınarak üniversiteye kadar burada eğitim aldı. Ortaokul ve lise sırasında tiyatro oyunları ve yazılarıyla sanatla ilgilenmeye başladı. 1989'da Ankara Üniversitesi'nde başladığı eğitimine ara vererek Berlin'de altı yıl tiyatro oyunlarında yer aldı. 1996'da Türkiye'ye dönerek kliplerde, gündüz programlarında, radyo programlarında görev yaptı. Çok beğenilen Sıcak Saatler gibi birçok dizide oynadı. Yapımcı, oyuncu, sunucu görevleri üstelenen Aydın, 2000 yılında Zirvedekiler programıyla En İyi Sabah Programı ödülü aldı. 1999'da Hayat Güzeldir programı için hazırladığı metinlerden ilk kitabını yayımladı. Ardından birçok kadın dergisinde, gazetede köşe yazarlığı yaptı. İki Aile, Aşkın Halleri, O Hayat Benim dizilerinde yer aldı. Başından 4 evlilik geçen sanatçı ve yazarın Zeynep Lal adında bir kızı bulunmaktadır.

İclal Aydın Haberleri

İclal Aydın 'Üç Kız Kardeş' dizisinden ayrılma sebebini açıkladı: Benim oynadığım karakter...

52 yaşındaki İclal Aydın, sosyal paylaşımlarıyla ilgi odağı oluyor. Aydın, son zamanlarda kitap yazmaya ağırlık verdi. Kitap fuarı gibi etkinliklerin çok kıymetli olduğunu belirten Aydın, Üç Kız Kardeş dizisinden ayrılma sebebini de açıkladı.

Magazin 04-03-2024 11:53

İkizi kadar benziyor! İclal Aydın'ın kardeşini görenler şoke oluyor!

52 yaşındaki İclal Aydın, sosyal paylaşımlarıyla ilgi odağı oluyor. Aydın, son zamanlarda kitap yazmaya ağırlık verdi. İclal Aydın, bu süreçte fazla kilolarından da kurtuldu. İclal Aydın zaman zaman aile fertleriyle de paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor. Ünlü ismin kız kardeşi de gündem oldu. Kardeşlerin benzerliği dikkat çekti.

Magazin 01-03-2024 12:10

Üç Kız Kardeş'in yıldızı İclal Aydın'ın kızı Lal büyüdü! Güzelliğiyle adeta büyüledi

Son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği Nesrin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu İclal Aydın'ın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lal büyüdü kocaman bir genç kız oldu. Ünlü oyuncunun kızını görenler hayran kaldı.

Magazin 18-11-2023 17:29

Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Aydan Şener ünlü dizinin kadrosunda! Müjgan rolüyle geri dönüyor

Yeşilçam'ın usta ismi Aydan Şener ekranlara dönüyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in yeni sezonuna dahil olan 1981Türkiye güzeli Aydan Şener dizide "Müjgan" rolüne can verecek.

Magazin 29-09-2023 11:28

Üç Kız Kardeş sezon finali ne zaman? Bu akşam yeni bölüm var mı? İşte Üç Kız Kardeş sezon finali ve Kanal D yayın akışı

Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Her hafta salı akşamları ekrana gelen dizi, büyük bir izleyici kitlesine sahip. Kadrosunda İclal Aydın, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Veda Yurtsever ve Ayçin İnci gibi isimleri bulunduran Üç Kız Kardeş bu akşam yeni bölümü ile Kanal D'de olacak. Peki, Üç Kız Kardeş sezon finali ne zaman? Bu akşam yeni bölüm var mı? İşte Üç Kız Kardeş sezon finali ve Kanal D yayın akışı...

Magazin 13-06-2023 19:40

Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın ameliyat oldu! 'Aylar süren ağrılarım...'

Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği Nesrin karakteri ile büyük beğeni toplayan İclal Aydın ameliyat oldu. Servikal mikrodiskektomi operasyonu geçiren ünlü oyuncu ameliyattan saatler sonra sosyal medya hesabından doktoruyla birlikte fotoğraf paylaştı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 07-03-2023 16:45

İclal Aydın annesini kaybetti... Acısının son bulduğuna inanmak tesellimiz

Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın uzun süredir tedavi gören annesi yaşamını yitirdi. Oyuncu Aydın, annesinin vefatını sosyal medya hesabından duyurdu ve "Acısının son bulduğuna inanmak tesellimiz" dedi.

Magazin 08-02-2023 11:45

Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın'dan acı haber! Annesi kurtarılamadı

Üç Kız Kardeş dizisindeki Nesrin rolüyle ekranlara gelen İclal Aydın'dan kahreden haber geldi. Acı gününü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Aydın, annesinin vefat etiğini duyurdu.

Magazin 08-02-2023 11:25

Üç Kız Kardeş'in Bella'sı Lara Domaç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Üç Kız Kardeş'in Bella'sı Formula'cı çıktı!

Üç Kız Kardeş dizisi izleyiciler tarafından ilgiyle izlenen yapımlar arasında yer almayı başardı. Kanal D'nin sevilen dizisine bu akşam Bella karakteriyle Lara Domaç dahil oluyor. Fragman yayınlandıktan sonra izleyiciler Lara Domaç için araştırmalarını hızlandırdı. Peki Üç Kız Kardeş'in Bella'sı Lara Domaç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 17-01-2023 20:07

İzmir'deki depremde hayatını kaybeden ikizler için anma gecesi

İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında 75 saat sonra cansız bedenlerine ulaşılan 15 yaşındaki ikizler Çınar ve Sayra Alpgündüz ile diğer hayatını kaybedenler için anma gecesi düzenlendi.

Haber 03-11-2022 07:38

Üç Kız Kardeş dizisi reytinglerde zirvede! O isim diziye veda ediyor

Her Salı günü Kanal D ekranlarında yeni bölümleri ile yayınlanan ve çokça izlenen Üç Kız Kardeş dizisi, yeni sezona zirvede giriş yaptı. İclal Aydın'ın romanından uyarlanan ve ilk bölümüyle ekrana gelen diziye bir ismin veda etmesi bekleniyor.

Magazin 14-09-2022 15:02

Üç Kız Kardeş sezon finali mi yapıyor? Üç Kız kardeş dizisi sezon finali ne zaman? Kaçıncı bölümde sezon finali yapacak?

Üç Kız Kardeş sezon finali tarihi televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizi 22 Şubat'ta Kanal D izleyicisiyle buluşmuştu. Reha Özcan, Berker Güven, Almila Ada ve İclal Aydın'ın başrollerini paylaştığı dizinin sıkı takipçileri, Üç Kız Kardeş sezon finali mi yapıyor? Üç Kız kardeş dizisi sezon finali ne zaman? Kaçıncı bölümde sezon finali yapacak? soru ve konu başlıklarını internette araştırıyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 11-05-2022 14:05

Üç Kız Kardeş 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer'in sürpriz yakınlaşması

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 7. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Üç Kız Kardeş'in 8. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Türkan ve Somer arasında buzlar eriyor. Somer'in "Sen bana aşık mısın?" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 06-04-2022 02:20

Üç Kız Kardeş 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer büyük şok yaşıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in 7. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'te Somer büyük bir şok yaşıyor. Somer gittikçe Türkan'a ısınmaya başlamıştır. Mine'ye de kızgın olduğundan dolayı ondan ayrılmak istediğini ve Türkan'a bulaşmaması gerektiğini söyler. Mine'nin ise bambaşka bir planı vardır.

Magazin 01-04-2022 02:19

Üç Kız Kardeş 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer arasında romantik anlar

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 6. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in 7. bölüm fragmanı da yayınlandı. Üç Kız Kardeş yeni bölümde kızlar adeta aşk sarhoşu oluyor. Üç kardeş de aşkın kokusuyla sarhoş olmuşlardır. Mutlulukları gözlerinden okunur. Türkan ve Somer de gittikçe yakınlaşmaya başlar.

Magazin 30-03-2022 02:35

Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor? Üç Kız Kardeş dizisi hangi şehirde çekiliyor? İşte çekim yeri!

Kanal D'de ekrana gelen ve reytinglerde oldukça başarılı olan Üç Kız Kardeş dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Üç Kız Kardeş dizisinde Reha Özcan, İclal Aydın başta olmak üzere Özgü Kaya ve Almila Ada gibi pek çok genç isim de yer alıyor. Peki Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor, hangi şehirde çekiliyor? İşte çekim yeri!

Magazin 23-03-2022 17:57

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya bikinili pozlarıyla nefes kesti! 'Cennetten mi düştün?'

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, ilk bölümünden itibaren izleyiciden tam puan aldı. Üç Kız Kardeş'te evin en büyük kızı Türkan'a hayat veren güzel oyuncu Özgü Kaya, bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti.

Magazin 23-03-2022 17:50

Üç Kız Kardeş nerede çekildi? Üç Kız Kardeş dizisinin konusu ne?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlandı. Dram, romantik türündeki Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosunda İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya gibi oyuncular yer alıyor. Üç Kız Kardeş dizisinin senaryosu ise Erkan Birgören ve Betül Yağsağan tarafından kaleme alınıyor.

Magazin 15-03-2022 22:25

Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın'ın kızı Zeynep Lal güzellikte annesini geçti! Gören hayran kalıyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş ile ekranlara geri dönen ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu. Kendi kaleme aldığı Üç Kız Kardeş kitabının uyarlamasında Nesrin karakterine hayat veren İclal Aydın'ın boyu kadar kızı görenler şaşıp kaldı.

Magazin 10-03-2022 12:48

Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal bakın kim çıktı! Meğer Yılmaz Erdoğan'ın...

Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Reha Özcan'ın paylaştığı Üç Kız kardeş dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan verici hikayesiyle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazandı. Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Mine' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Nazlı Senem Ünal bakın kim çıktı.

Magazin 09-03-2022 16:11

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın sevgilisi Arka Sokaklar'ın yıldızı çıktı! Meğer rol arkadaşıymış

Başrollerini İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu gibi isimlerin paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük ses getirdi. Dönüş, Derya ve Türkan isimli üç kız kardeşin hikayesini konu edinen dizi, kısa sürede izleyicinin gönlüne taht kurdu. Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya'nın büyük aşkı bakın kim çıktı...

Magazin 02-03-2022 10:38

Üç Kız Kardeş dizisi uyarlama mı? Üç Kız Kardeş dizisi hangi kitaptan uyarlama? Kitabın yazarı kim?

Hikayesi ve oyuncularıyla sezonun dikkat çeken yapımlarından biri olan Üç Kız Kardeş dizisi kitaptan uyarlanmaktadır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan, Dönüş ve Derya adındaki kız kardeşlerin hikayesi anlatılır. Peki Üç Kız Kardeş dizisi hangi kitaptan uyarlama? Kitabın yazarı kim? İşte detaylar...

Magazin 01-03-2022 23:45

Üç Kız Kardeş'in Rüçhan'ı Veda Yurtsever'in eski eşini gören inanamadı! Güldür Güldür'ün efsane ismi çıktı

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kardeş dizisi, Kanal D ekranlarında iddialı bir başlangıç yaptı. Üç Kız Kardeş dizisinin başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Reha Özcan paylaşıyor. Dizide hayat verdiği 'Rüçhan' karakteriyle izleyiciye korku salan ünlü oyuncu Veda Yurtsever hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 01-03-2022 11:36

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın kardeşi de oyuncu çıktı! Herkes estetik harikası sanıyordu! Meğer güzellik genetikmiş

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi; Derya, Türkan ve Dönüş'ün masalsı hikayesini konu ediniyor. Üç Kız Kardeş'in başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu paylaşıyor. Dizide kardeşlerin en büyüğü Türkan'a hayat veren Özgü Kaya'nın kardeşi de oyuncu çıktı.

Magazin 28-02-2022 13:43

Üç Kız Kardeş 2. bölüm ne zaman? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman?

Üç Kız Kardeş, geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. İlk bölümü ile beğeni toplayan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümü merakla bekleniyor. Üç Kız Kardeş dizisi İclal Aydın'ın aynı adlı romanından ekranlara uyarlandı. Üç Kız Kardeş, 22 Şubat tarihinde ekran macerasına başladı. Üç Kız Kardeş 2. bölümü ile de izleyicileri soluksuz bırakmayı amaçlıyor. Peki Üç Kız Kardeş 2. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Üç Kız Kardeş dizisine dair merak edilenler!

Magazin 28-02-2022 13:37

Üç Kız Kardeş 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer boşanıyor mu?

Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Çekimleri Ayvalık ve Cunda'da yapılan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Somer baba olacağını öğreniyor. Diğer yandan ise Türkan, Somer'den boşanmak istiyor.

Magazin 23-02-2022 02:19

Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın kimdir? İclal Aydın nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? Kitapları nelerdir?

Üç Kız Kardeş dizisi 22 Şubat Salı (bugün) Kanal D'de yayınlanacak. Üç Kız Kardeş dizisi Nesrin karakterine hayat veren İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlandı. Peki Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i İclal Aydın kimdir? İclal Aydın nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? Kitapları nelerdir? İşte Üç Kız Kardeş dizisinin Nesrin'i İclal Aydın'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 22-02-2022 18:19

Üç Kız Kardeş ne zaman, saat kaçta başlayacak? Üç Kız Kardeş oyuncuları kimlerdir?

Üç Kız Kardeş Kanal D'nin yayınlanması için merakla beklenen yapımlarından biri haline geldi. Üç Kız Kardeş, daha ilk fragmanı ile izleyicinin gönlüne girmeyi başardı. Kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Üç Kız Kardeş'in ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Üç Kız Kardeş dizisi ekranların iddialı yapımlarından biri olacağa benziyor.

Magazin 15-02-2022 11:18

Üç Kız Kardeş 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı yapımı Üç Kız Kardeş dizisinin 1. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş dizisinde birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi anlatılacak. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin çekimleri ise Ayvalık'ta yapılıyor.

Magazin 04-02-2022 02:33

İclal Aydın annesini paylaşıp içini döktü! Annemi İzmir’den İstanbul’a taşıyan ambulansı takip eden...

İclal Aydın annesinin bir fotoğrafını paylaşarak takipçileriyle dertleşti. İclal Aydın alzheimer olan annesiyle ilgili yaptığı paylaşımda "2016 yazından bir sabah... Annemin Ankara’daki evini kapatmamızdan bir yıl sonra. Bizi çocukları değil kardeşleri sanıyordu" dedi.

Magazin 28-01-2022 13:42

Güzel oyuncu İclal Aydın'ın kızı Zeynep Lal büyüdü! Güzelliği annesinden

Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın 2000 yılında dünyaya gelen kızı Zeynep Lal, koca kız oldu. Lal Başbuğ'u görenler, ''Güzelliği annesinden'' ve ''Ne kadar güzel bir kız olmuş'' gibi yorumlarda bulundu.

Magazin 26-01-2022 11:16

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş'ten ilk fragman yayınlandı

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı yapımı Üç Kız Kardeş dizisinden ilk görüntüler yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş dizisinde birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi anlatılacak. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin çekimleri ise Ayvalık'ta yapılıyor.

Magazin 24-01-2022 02:41

Üç Kız Kardeş dizisi konusu nedir? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları kimler?

Üç Kız Kardeş dizisi yakında ekranlarda olacak. Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanacak olan Üç Kız Kardeş’in konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki çekimleri Ayvalık’ta yapılan Üç Kız Kardeş dizisinin konusu nedir? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 11-01-2022 23:43

Ünlü oyuncu Reha Özcan'ın yeni dizisi belli oldu

Usta oyuncu Reha Özcan, yeni diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bizim Hikaye ve Mucize Doktor'un ardından Seksenler dizisinde de rol alan Reha Özcan, Kanal D'de yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş dizisiyle seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 10-11-2021 01:08

İzmir'deki depremde hayatını kaybeden ikizler için anma gecesi düzenlendi

İzmir'deki depremde hayatını kaybeden ikizler için anma gecesi düzenlendi

Yurthaber 02-11-2021 22:26

İclal Aydın gün ağarırken yürüyüşe çıktı! Korku dolu anlar

Urla'da sakin bir hayat süren İclal Aydın sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerden biri. İclal Aydın sabahın erken saatlerinde başına gelen kötü bir olayı takipçileriyle paylaştı.

Magazin 02-11-2021 09:14

İzmir depreminde ikiz yeğenlerini kaybeden İclal Aydın'dan duygulandıran paylaşım

Geçtiğimiz sene meydana gelen İzmir depreminde ikiz yeğenlerini kaybeden İclal Aydın, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Yeğenlerinin fotoğrafını paylaşarak deprem günü yaşadıklarını anlatan Aydın, "Seveni yaşadıkça herkesin yeri baki yeni gelen günde. Kaybettiğimiz 117 canı rahmetle anıyorum" dedi.

Magazin 30-10-2021 14:59

Canan Ergüder'in gözyaşları! O soru karşısında dayanamadı

Usta sanatçı Canan Ergüder, tedavi gördüğü meme kanseri hakkında yaşadığı süreci İclal Aydın'a anlattı. Usta sanatçı, kimi zaman duygusal anlar yaşadı.

Magazin 30-10-2021 07:41

İclal Aydın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lal'i paylaştı

Güzel oyuncu ve yazar İclal Aydın son dönemde paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Aydın son olarak kızı Zeynep Lal Başbuğ'u ile birlikte bir paylaşım yaptı.

Magazin 07-10-2021 09:52

İclal Aydın kızı Lal'i doğurduktan sonra... Göz göze gelip ağladığım kişi Eda Özülkü

İclal Aydın'dan duygusal doğum anısıyla dikkat çekti. Kızı Lal'i kucağına aldığında İclal Aydın elini tutan ünlü şarkıcıyı paylaşarak yaşadıklarını anlattı.

Magazin 17-09-2021 13:39

İclal Aydın'ın kızı Zeynep Lal Başbuğ 19 oldu! Güzelliği ile hayran bıraktı

İclal Aydın'ın yönetmen Kemal Başbuğ ile evliliğinden dünyaya kızı Zeynep Lal Başbuğ şimdilerde 19 yaşında bir genç kız. İclal Aydın'ın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Lal ile paylaşımları dikkat çekiyor.

Magazin 28-08-2021 10:08

Zayıflayan İclal Aydın 10 yaş gençleşti! İşte o paylaşım

Ünlü oyuncu, sunucu ve yazar İclal Aydın geçtiğimiz aylarda, girdiği sıkı diyet sonrasında verdiği kilolarla dikkat çekmişti. Aydın şimdi de kendisini 10 yaş gençleştirecek bir operasyon yaptırdı.

Magazin 26-08-2021 11:25

İclal Aydın kızını ve kardeşini paylaştı! Üçüz gibisiniz

Yazar, gazeteci, sunucu ve oyuncu İclal Aydın Urla'da sakin bir hayat sürerken bir yandan da sevdikleriyle pozlarını takipçileriyle paylaşıyor. İclal Aydın kızı ve kardeşini paylaşınca hayranları yorum yağdırdı.

Magazin 18-07-2021 11:06

İclal Aydın’ın son hali herkesi şaşırttı! İclal Aydın verdiği kilolardan kurtuldu, eski halinden eser kalmadı!

Uzun bir süredir ekranlardan uzak bir şekilde hayatını geçiren İclal Aydın, son paylaştığı Instagram gönderileriyle, resmen genç kızları kıskandırdı. Geçtiğimiz aylarda aldığı kilolar ile çok konuşulan İclal Aydın, sıkı bir diyet programı ile tüm kilolarından kurtuldu. Eski formuna kavuşan İclal Aydın’ın son hali ise görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 11-06-2021 22:34

O kilolardan eser kalmadı! İclal Aydın son haliyle adeta düşman çatlattı!

Geçtiğimiz aylarda aldığı kilolar ile gündeme gelen oyuncu ve yazar İclal Aydın, şimdilerde eski formuna kavuştu. Sıkı bir diyet yaparak hızla kilo veren ünlü oyuncu günden güne eridi. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Aydın, fit haliyle adeta düşman çatlatıyor. İşte İclal Aydın'ın yeni hali...

Magazin 11-06-2021 11:31

İclal Aydın'dan 'aşk yaradı' yorumlarına sitem!

İclal Aydın son haliyle dikkat çekmiş verdiği kilolarla gündeme gelmişti. Son haline yapılan "Aşk yaradı" yorumlarına Aydın bir paylaşımla sitem etti.

Magazin 23-05-2021 13:42

Günden güne zayıflayan İclal Aydın'dan yeni paylaşım

En son 'Ege'nin Hamsisi' dizisinde yer alan 49 yaşındaki yazar, gazeteci, sunucu ve oyuncu İclal Aydın, verdiği kilolarla dikkat çekiyor.

Magazin 21-05-2021 09:34

İclal Aydın'ın kızı Zeynep Lal'e beğeni yağdı

Anneler Günü'nde yaptığı paylaşımla dikkat çeken İclal Aydın'ın kızı merak konusu oldu. 18 yaşındaki Zeynep Lal'i görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 11-05-2021 10:19

İclal Aydın takipçilerine içini döktü! 'Geceyi acilde geçirdik'

İclal Aydın annesinin Anneler Günü'nün kutlarken yaşadıkları zor günleri de anlattı. Geceyi hastanede geçiren Aydın takipçilerine içini döktü.

Magazin 09-05-2021 15:05