Idris Elba Haberleri

Pasifik Savaşı İsyan filmi konusu nedir? Pasifik Savaşı İsyan oyuncuları kimdir? Pasifik Savaşı İsyan nerede çekildi?

Pasifik Savaşı İsyan filmi bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Bilim kurgu ve macera türünde olan Pasifik Savaşı İsyan sinemaseverleri bekliyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile Pasifik Savaşı İsyan filmi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen o detaylar!

Trend 17-05-2022 19:15

Idris Elba: Ünlü olmadan önce uyuşturucu satıyordum

Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Idris Elba, şöhret basamaklarını tırmanmadan önce esrar sattığını itiraf etti. Ünlü oyuncu bunun sebebinin parasızlık olduğunu söyledi.

Magazin 10-04-2022 14:55

James Bond filmlerinin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli’den açıklama! “Yeni Bond olabilir”

İngiliz aktör Daniel Craig, yeni James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) son kez gizli ajan olarak sevenlerinin karşısına çıkmasından sonra yeni James Bond’un kim olacağı merak konusu olmuştu. Sinemanın ikonik karakterlerinden biri haline gelen James Bond için birçok isim konuşulurken James Bond filminin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli, bir sonraki 007'nin Idris Elba olabileceğini söyledi.

Trend 25-01-2022 12:05

Yeni James Bond kim olacak? Gündemdeki Idris Elba, iddialar hakkında ilk kez konuştu

Idris Elba, Daniel Craig’in ayrılmasının ardından ikonik İngiliz casusu James Bond’u oynamak için sıradaki isim olabileceğini düşündüren söylentilere cevap verdi.

Trend 28-10-2021 14:39

Idris Elba

İdris Elba Hakkındaki Haberler Mynet'te. İdris Elba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Luther dizisinin film versiyonu daha sert olacak! Çekimlerin tarihi açıklandı

Beş sezon devam eden ve büyük bir hayran kitlesine kavuşan Luther dizisinin filminin çekileceği geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Filmin başrol oyuncusu Idris Elba, çekimlerin başlama tarihini açıkladı.

Trend 24-05-2021 11:15