Ilyas Salman Haberleri Ve Son Dakika Ilyas Salman Haberleri

Ilyas Salman Haberleri Ve Son Dakika Ilyas Salman Haberleri

Çiçek Abbas filmi ile akıllara kazınan İlyas Salman 1954 senesinde Malatya’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu, senaryo yazarı ve yönetme olan Salman, Malatya Turan Emeksiz Lisesi’nden mezun olmuştur. Daha sonra Konservatuvar okumaya başlayan İlyas Salman, son sınıfta okulu bırakarak, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. Özellikle köylü tiplemelerinde akla gelen oyuncu, bu tarzda başarılı oyunculuklar sergileyerek kendini ekran başındakilere sevdirmiştir. “Talihli Amele” filmi en bilinen projeleri arasında yer alır. Şiir ve türkü albümleri olan Salman, Gülseren Salman ile evlidir ve bu evlilikten iki çocukları vardır. İlyas Salman’ın sol görüşte olduğu bilinmektedir. Bunun yanı sıra uzun süre boyunca Kürt olduğu söylenen Salman aslında bir Türkmen Alevisi olduğunu açıklamıştır.

İlyas Salman Haberleri

Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman arasında dikkat çeken diyalog

Yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu 87 yaşında hayata veda etti. İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu cenazede taziyeleri kabul etti. Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman arasında dikkat çeken bir diyalog da yaşandı.

Magazin 04-04-2024 15:42

Ünlü oyuncu İlyas Salman, Cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla hakim karşısına çıktı

Sinema oyuncusu İlyas Salman, ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçundan 4 yıl 8 aya kadar hapis talebiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmaya Cumhurbaşkanı avukatı da katılırken, İlyas Salman'ın avukatı ise reddi hakim talebinde bulundu.

Magazin 10-10-2023 16:58

Farah Zeynep Abdullah'ın sözlerinden sonra İlyas Salman'dan olay Yılmaz Güney yorumu! Dürüst olalım...

Farah Zeynep Abdullah, Yılmaz Güney hakkında "Sinemamızın kadın döven erkeği" deyince sosyal medyada gündem oldu. Bu sözleri duyan Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden İlyas Salman ise yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 15-09-2023 07:54

Milletvekili adayı olmuştu! İlyas Salman yıllar sonra setlere geri döndü

Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman, Türkiye Komünist Partisi'nden (TKP) İstanbul milletvekili adayı olmuştu. Salman, yeterli oyu alamayarak meclise seçilemeyen ünlüler arasında yer almıştı. Uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat süren usta oyuncu setleri geri döndü.

Magazin 15-08-2023 14:37

İlyas Salman astrolog Rezzan Kiraz'ın sözlerini paylaştı! Ya seçimi Kılıçdaroğlu...

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı sonrasında astrolog Rezzan Kiraz'a ait olduğu iddia edilen sözler sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı. TKP'den milletvekili adayı olan usta oyuncu İlyas Salman o sözleri paylaşarak bakın ne dedi...

Magazin 04-04-2023 13:23

İlyas Salman TKP'den İstanbul milletvekili adayı olduğunu açıkladı

Türkiye 14 Mayıs'taki seçimlere hazırlanırken, siyasi partilerden de milletvekili adaylıkları için sürpriz isimler gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ'un Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekili adayı olmasının ardından sanat dünyasından bir isim daha adaylığını açıkladı. Oyuncu ve tiyatro sanatçısı İlyas Salman da Türkiye Komünist Partisi'nden (TKP) İstanbul milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

Haber 31-03-2023 20:41

İlyas Salman Meral Akşener'e sert çıktı! ''Helal etmiyorum''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün yaptığı açıklamasıyla altılı masadan kalktıklarını duyurdu. Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrı yaptı ve "Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış" dedi. Akşener'in bu açıklamalarının ardından İlyas Salman isyan etti.

Magazin 03-03-2023 17:30

İlyas Salman 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına yaptığı bağışla dikkat çekti! 'İlk kez pişmanım'

69 yaşındaki usta oyuncu İlyas Salman, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in çağrısıyla başlayan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına kayıtsız kalamadı. Yaptığı bağışı açıklarken mahçup olan İlyas Salman, ''Düzenin sanatçısı olmadığım için ilk kez pişmanım'' dedi.

Magazin 23-02-2023 12:28

2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyordu! Usta oyuncu İlyas Salman beraat etti

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Türk milletini aşağılayan ifadelerde bulunduğu iddiasıyla yargılanan usta oyuncu İlyas Salman beraat etti. Salman hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemi bulunuyordu.

Magazin 01-12-2022 15:20

İlyas Salman'a şok! 2 yıl hapsi isteniyor

Sosyal medya hesabından Türk milletini aşağılayıcı ifadeler kullandığı iddiasıyla 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan aktör İlyas Salman hakkında mütalaa açıklandı. Mütalaada ‘Akılsız halk’ şeklindeki söylemi nedeniyle Salman’ın 'Türk Milletini Aşağılama' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapsi istendi.

Magazin 13-09-2022 13:15

İsmail Saymaz o tweete cevap verdi! ‘İmam Hatip yüzünden hangi Başbakan asıldı?’ İlyas Salman’dan olay cevap

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu hakkında bir konseri sırasında İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan çıkarıldığı mahkemenin ardından tutuklandı. Söz konusu gelişmenin ardından sosyal medyada 'İmam Hatip' tartışması başladı. Bir sosyal medya kullanıcısının 'Uğrumuza Başbakanlar asıldı' demesi üzerine İsmail Saymaz ve İlyas Salman sessiz kalmadı.

Magazin 27-08-2022 14:19

İlyas Salman'ın Civan Canova'nın ardından yaptığı paylaşım tartışma yarattı

Ünlü sanatçı İlyas Salman, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden meslektaşı Civan Canova için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ancak Salman'ın paylaşımındaki "Işıklar içinde uyusun" sözleri, takipçilerinin tepkisiyle karşılaştı. Bunun üzerine yeniden bir paylaşım yapan Salman, "Ölen arkadaşımı kendimce andım diye o kadar kötü şeyler yazılmış ki. İnanca saygı önemli tabii, peki tüm inançlara saygı?" dedi.

Magazin 23-08-2022 13:50

Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman tehditlerden sonra bakın ne yaptı! MİT'in koruması altındayım

Banker Bilo, Çiçek Abbas, Kibar Feyzo gibi birçok efsane filmde yer alan Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman açıklamalarıyla gündeme geldi. Haber Bahane programına konuk olan İlyas Salman, MİT tarafından korunduğunu söyledi. İlyas Salman torununun adını da tehditler yüzünden değiştirmek zorunda kaldığını da açıkladı.

Magazin 28-07-2022 11:49

İlyas Salman: Yaşadıklarım beni Tanrı tanımaz hale getirdi, cennetlik bir kulum çünkü kimseye acı çektirmedim

Ünlü oyuncu İlyas Salman, daha önce "Ateistim. Beni yıkamadan gömsünler" açıklaması nedeniyle çok konuşulmuştu. Katıldığı bir programda yeni açıklamalar yapan Salman, ailesiyle ilgili geçmişte yaşadığı acı dolu günleri anlattı. Annesi ve babasının çok inançlı insanlar olduğunu ifade eden Salman, "Beni yaşadıklarım Tanrı tanımaz hale getirdi. Ama keşke Tanrı ve cennet olsa diye düşünüyorum. Tanrı eğer varsa ben cennetlik bir kulum çünkü kimseyi aldatmadım, acı çektirmedim, yalan söylemedim" dedi.

Magazin 25-07-2022 19:55

Beni yıkamadan kıyafetlerimle gömsünler demişti! İlyas Salman'dan yeni açıklama

Ünlü oyuncu İlyas Salman, daha önce "Ateistim. Beni yıkamadan gömsünler" açıklaması nedeniyle çok konuşulmuştu. Yeni bir çıkışta daha bulunan Salman, "Kırmızı çizgim Atatürk ve sosyalizm" dedi.

Magazin 18-06-2022 13:34

İlyas Salman ve İbrahim Tatlıses arasında geçen diyalog gündem oldu! Nerde yattığın değil kiminle yattığın önemli

Sosyal medya Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman'ın anlattığı İbrahim Tatlıses anısını konuşuyor. İlyas Salman katıldığı bir yayında İbrahim Tatlıses ile arasında geçen diyaloğu paylaşınca gündem oldu. Salman'ın "Nerde yattığın değil kiminle yattığın önemli" sözü sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Magazin 08-06-2022 09:51

İlyas Salman'dan Ekrem İmamoğlu'na destek açıklaması: Beni de üzdü ama...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turunda bazı gazetecilerle birlikte çekildiği fotoğraf gündem olmaya devam ediyor. Özellikle Nagehan Alçı'nın söz konusu karede yer almasına birçok muhalif isim tepki gösterirken, bir açıklama da İlyas Salman'dan geldi. Söz konusu karenin kendisini de üzdüğünü belirten Salman'ın açıklamasının devamında kullandığı ifadeler ise "İmamoğlu'na destek verdi" şeklinde yorumlandı.

Magazin 11-05-2022 16:03

İlyas Salman hapis istemiyle hakim karşısında! Akılsız halkın...

Oyuncu İlyas Salman sosyal medya hesabından 25 Ocak 2021'de Türk milletini aşağılayıcı ifadeler kullandığı iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan aktör İlyas Salman üzerine atılı suçlamayı kabul etmeyerek "Ben muhalif bir insanım. Muhalif tavrımı belli etmeye çalıştım. Hakaret etmedim, hükümete oy veren halkı uyarmak istedim" dedi.

Magazin 22-03-2022 15:00

Şener Şen ve İlyas Salman buluştu: Kırk altı yıllık dostum gelmiş

Türk sinemasında çok sayıda filmde birlikte rol alan ünlü oyuncular Şener Şen ile İlyas Salman uzun süre sonra yeniden buluştu. Şener Şen'in evinde ziyaret ettiği Salman birlikte çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncuların bir süredir küs olduğu iddia edilmişti.

Magazin 23-01-2022 21:54

Son dakika! İlyas Salman'a dava açıldı... 2 yıldan 6 yıla kadar hapis istemi

Son dakika haberi... Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman'ın paylaşımları sebebiyle ifade verdi. Sosyal medya hesabından Türk milletini aşağılayan ifadeler kullandığı iddia edilen oyuncu İlyas Salman hakkında "Türk milletini alenen aşağılama" suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Magazin 02-01-2022 11:13

Banker Bilo nerede çekildi? Banker Bilo ne zaman çekildi? İşte oyuncuları...

Başrollerinde İlyas Salman, Şener Şen gibi unutulmaz oyuncuların yer aldığı Banker Bilo filminde Türkiye'de birçok kişinin parasını kaybettiği bankerlik sistemi işleniyor. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in üstlendiği Banker Bilo filminin senaryosu ise Yavuz Turgul'a ait.

Trend 12-12-2021 20:10

Ateist olduğunu söyleyen İlyas Salman ilk kez vasiyetini açıkladı!

71 yaşındaki Yeşilçam yıldızı İlyas Salman, Magazin Noteri programına konuk oldu. Gazeteci Ali Eyüboğlu'nun sorularını yanıtlayan Salman, ''Ateist İlyas Salman'ın ailesine bir vasiyeti var mıdır?'' sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

Magazin 03-12-2021 12:15

İlyas Salman: Lütfen benden nefret etmeyin

Oyuncu İlyas Salman, Elif Ana'yı anlatacak yeni filminde canlandıracağı karakter nedeniyle seyircilere seslenerek, "Filmden sonra lütfen benden nefret etmeyin" dedi.

Magazin 20-11-2021 14:52

İlyas Salman kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İlyas Salman'ın kardeşleri nasıl öldü?

Yeşilçam Sineması'nın usta oyuncularından İlyas Salman, bu hafta Armağan Çağlayan'ın program konuğu oldu. Usta oyuncu, kariyerinin yanı sıra, özel hayatına ilişkinde itiraflarda bulundu. Salman, konuşmasında kardeşlerinin başına geleni anlatırken kan dondurdu. Peki İlyas Salman kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İlyas Salman'ın kardeşleri nasıl öldü? Detaylar haberimizde...

Magazin 24-06-2021 01:13

İlyas Salman'dan acı itiraf: Kardeşim gözümün önünde yanarak öldü

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olan İlyas Salman, geçmişte yaşadığı acı olayları anlattı. İlyas Salman kardeşlerinden 7'sini yoksulluktan kaybettiğini, bir kardeşinin ise yanarak öldüğüne şahit olduğunu söyledi. İlyas Salman, küçük yaşta yaşadığı travmatik kayıplar nedeniyle hastalık hastası olduğunu da ifade etti.

Magazin 23-06-2021 22:38

“Çöpçüler Kralı” filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte “Çöpçüler Kralı” filminin oyuncuları

Usta oyuncu Kemal Sunal’ın başrolünde yer aldığı “Çöpçüler Kralı” filminin yönetmenliğini Zeki Ökten üstlenmiştir. Kemal Sunal’ın yanında efsane bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmde; Şener Şen, Ayşen Gruda, Erdal Özyağcılar, İlyas Salman ve İhsan Yüce gibi oldukça önemli isimler de yer almaktadır. Yeşilçam sinemasının usta oyuncularının yer aldığı “Çöpçüler Kralı” filmi 1977 yılında çekilmiştir.

Magazin 04-05-2021 13:34

Sultan filmi nerede çekildi? Sultan ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu...

Kartal Tibet’in yönetmen koltuğunda oturduğu Bulut Aras ile Türkan Şoray’ın başrollerinde yer aldığı Sultan filmi, bir döneme damgasını vurmuştu. Her izlendiğinde ayrı bir heyecan yaratan Sultan filmi, dul ve 4 çocuklu bir kadının hayat hikâyesini anlatıyor…

Trend 13-03-2021 12:10

İlyas Salman'dan olay yaratan sözler: Ahirete inanmıyorum, olsaydı cehennemi tercih ederdim!

Türk sinemasının usta oyuncularından İlyas Salman, katıldğı YouTube’da programında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Salman, ölüm korkusuyla ilgili çok konuşulacak sözlerini okuyan izleyiciler, arama motorlarında İlyas Salman kimdir araştırması yapmaya başladı. Peki, İlyas Salman kaç yaşında ve nereli? İlyas Salman ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını sizler için bir araya getirdik.

Magazin 25-01-2021 11:48

Hakan Boyav'a İlyas Salman'dan yanıt geldi! 'Bana solcuyum diye...'

TRT1’de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu Hakan Boyav, Türkiye'de ödül alabilmek için solcu olmak ya da yaşam biçimi olarak solculara yakın olmak gerektiğini iddia etti. Türk sinemasının efsane oyuncusu İlyas Salman ise Boyav’a tepki gösterdi.

Magazin 10-12-2020 11:11

İşte usta oyuncu İlyas Salman'ın 45 yıllık eşi Gülser Salman

Yeşilçam'ın usta oyuncusu İlyas Salman önceki gece Antalya’da hizmet veren bir mekanın açılışına eşiyle birlikte katıldı. İlyas Salman'ın 45 yıllık eşi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-10-2020 09:58

Çiçek Abbas ne zaman ve nerede çekildi? Çiçek Abbas filmi konusu nedir? Müziklerini kim yaptı?

Türk sinemasının efsane filmlerinden Çiçek Abbas bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Şener Şen ve İlyas Salman'ın başrollerde oynadığı Çiçek Abbas filmi 1982 yılında Sinan Çetin tarafından çekildi. Peki Çiçek Abbas konusu nedir? Çiçek Abbas nerede çekildi? İşte unutulmaz film hakkında bilgiler.

Magazin 27-05-2020 20:09

Banker Bilo nerede ve hangi yıl çekildi? Banker Bilo filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Türk sinemasının efsane filmlerinden Banker Bilo bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak. İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerde oynadığı Banker Bilo filmi, Türkiye'de bir döneme damga vuran ve çok sayıda kişinin parasını kaybettiği bankerlik sistemini konu alıyor. Peki Banker Bilo ne zaman ve nerede çekildi? İşte Banker Bilo filmi konusu ve oyuncu kadrosu.

Magazin 06-05-2020 20:12

Jandarma Kemal Sunal'ı kliple andı

Jandarma Genel Komutanlığınca Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal'ın vefatının 19. yılı dolayısıyla hazırlanan klip, sosyal medya hesaplarından paylaşıldı

Haber 03-07-2019 15:51

Şener Şen'den İlyas Salman'a yanıt

Şener Şen, daha önce kendisi için “Keşke film yapsak ama buna yanaşmıyor” diyen İlyas Salman’a olumlu bir göndermede bulundu.

Magazin 05-09-2018 11:52

İlyas Salman'dan Şahan Gökbakar'a taş

Sinema Yazarları Derneği’nin (SİYAD) düzenlediği ödül töreni önceki akşam Caddebostan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Magazin 15-03-2018 09:40

İlyas Salman'dan Türk aktörlere şok sözler: Engin Altan...

Bir radyo programına katılan ünlü aktör İlyas Salman, yeni nesil oyuncuları yeterli bulmadığını söyledi: ’’Çağatay Ulusoy, Burak Özçivit ve Engin Altan Düzyatan bu sanatçıları takip etmeye çalışıyorum ama vasat aktörler bunlar. Sınırı geçer geçmez ya da sınırda boğulurlar" dedi.

Magazin 29-01-2018 14:55

Banker Bilo filmi gerçek oldu

Sivas Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yakalanan kaçak göçmenler İstanbul'da değil Sivas'ta olduklarını polis ekiplerinden öğrendi. Akıllara durgunluk veren olay Şener Şen ile İlyas Salman'ın başrolünü paylaştıkları filmi akıllara getirdi

Haber 20-11-2017 14:32

'Banker Bilo' filmindeki o sahne gerçek oldu

Başrollerini Şener Şen ile İlyas Salman'ın oynadığı 'Banker Bilo' filmindeki 'Kamyon Kasası' sahnesi Giresun'da gerçek oldu. İstanbul’a gitmek isteyen Afgan uyruklu 109 kaçak, İstanbul diye Giresun’un Görele ilçesi Çavuşlu Beldesi’nde bırakılınca jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 12-06-2017 17:51

İlyas Salman torununa 'Gezi' ismini verdi

Sanatçı İlyas Salman torununa Gezi ismini verdiği için tepki gösterenlere cevap verdi.

Magazin 01-06-2017 11:01

İlyas Salman psikolojik tedavi görmeye başladı

'Trendeki Yolcu' adlı filmin çekimi için geldiği Aydın'da gözaltına alınan ünlü sinema sanatçısı İlyas Salman'ın yaşadığı olaydan sonra psikolojik tedavi göremeye başladığı belirtildi.

Magazin 03-11-2016 00:22

İlyas Salman gözaltına alındı

Sinema sanatçısı İlyas Salman, film çekmek için geldiği Aydın’da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Haber 24-10-2016 22:36

İlyas Salman'dan FETÖ tepkisi

Bir döneme damga vuran oyuncu İlyas Salman, FETÖ üyesi olduğuna dair kendisine mesaj attığını iddia ettiği bir kadın hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Magazin 05-09-2016 15:47

İlyas Sayman torununun ismini Gezi koydu

İlyas Salman'ın kızı Devrim, on gün önce Kadıköy'deki özel bir hastanede doğum yaptı.

Magazin 21-02-2016 12:17

İlyas Salman dede oldu

Yeşilçamın usta isimlerinden İlyas Salman dede oldu. Salman'ın kızı Devrim, bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Magazin 11-02-2016 17:27

Çiçek Abbas filmi gerçek oldu

İlyas Salman ile Şener Şen'in baş rollerde oynadığı Çiçek Abbas filmi Gaziantep'te gerçek oldu.

Haber 04-04-2015 12:40

Çiçek Abbas, 32 yıl sonra direksiyonda

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği, Türk sinemasında hafızalarda yer edinen araçları ortaya çıkarıyor.

Haber 07-12-2013 16:06

İlyas Salman’ın acı günü

Ünlü oyuncu İlyas Salman’ın 85 yaşındaki babası Vahap Salman, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Babasının ölümüyle yıkılan usta oyuncu, cenazede fenalaştı.

Haber 06-11-2012 17:25

Canlı yayında skandal

İlyas Salman'ın katıldığı programda söylediği sözler şoke etti.

Magazin 19-10-2012 11:28

Bu da Yeşilçam Andıcı

Yeşilçam'ın emekçilerine 'vefa' amacıyla hazırlanan kitapta skandal... Ünlü isimleri nasıl fişlediler

Haber 12-01-2012 11:37