Implant Haberleri

Cenaze uzmanı sosyal medyadan anlattı! Olay yaratan cevap... “Öldükten sonra estetikli göğüsler...”

Bir cenaze uzmanı olan Mortician Gerald, kullanıcıların ölüm, otopsiler ve toprağa gömülü olduğunuzda ortaya çıkabilecek komplikasyonlar hakkındaki sorularını yanıtlamak için sosyal medyaya yöneldi. Sosyal medyada 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan Gerald’ın ölümden sonra estetikli bedenlerin aldığı görüntüyü anlattığı paylaşımı viral olmayı başardı.

Trend 19-07-2023 09:42

Yemek borusunu yırtıp midesine düştü! 'Bu olay tıp literatüründe görülmedi'

Kahramanmaraş'ta yaşayan 40 yaşındaki Sultan Tıraş'a boyun fıtığı nedeniyle takılan ve bir süre sonra yerinden çıkan implantlardan birisi yemek borusunu yırtarak midesine düştü. Yapılan operasyonun ardından Tıraş sağlığına kavuştu. Prof Dr. Levent Elbeyli, yaşanan bu olayın tıp literatüründe görülmediğini belirtti. Tıraş ise ölümden döndüğünü aktardı.

Haber 13-06-2023 14:05

Yetişkin film yıldızı Adriana Chechik sektörün karanlık yönlerini anlattı! “O sahnelerden sonra diş implatına ihtiyaç duydum

Geçtiğimiz günlerde bir çekim sırasında düşerek köprücük kemiğini kırdığını ifade eden yetişkin film yıldızı Adriana Chechik, sektörün hiç bilinmeyen yönlerini itiraf etmeye devam ediyor. Sayısız filmde yer aldıktan sona diş ve ağız sağlığının olumsuz yönde etkilendiğini ifade eden Chechik, “Seks sahnelerinden sonra diş implatına ihtiyaç duydum” itirafında bulundu.

Trend 01-02-2023 10:14

Sadece göğüslerini büyütmek istemişti... Türkiye'de olduğu ameliyat nedeniyle göğsü patladı

Türkiye'de yapılan ameliyatların çok daha uygun fiyatlı olması dünyanın farklı yerlerinden kişilerin ülkemizi tercih etmesini sağlıyor. Ancak yapılan yanlış müdahaleler oldukça kötü sonuçlara yol açabiliyor. Göğüslerini yaptırmak için Türkiye'ye gelen bir kadının başına gelenler gündem oldu.

Haber 10-01-2023 09:37

Implant

Implant Hakkındaki Haberler Mynet'te. Implant Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kafatasında delik açmak gerekmiyor! Max Hodak'ın çılgın projesi büyük merak uyandırdı

Beyin Bilgisayar Arayüzü dünyasında (BCI) Elon Musk'ın şirketi Neuralink son derece popüler. "Elon Musk beynimize çip mi takacak?" gibi endişeler olsa da Elon Musk bu konuda çalışmalar yürüten tek kişi değil. Hatta Elon Musk'ın tanıdık bir rakibi bile var. O rakip, Neuralink'in kurucu ortağı Max Hodak. Hodak, şimdi 160 milyon dolarlık fonla kendi şirketine sahip. Üstelik onun kafatasında delik açmayı gerektirmeyen çılgın projesi büyük merak uyandırmış durumda. Bu projeyle körlüğe son verebilir.

Haber 25-11-2022 11:07

Sosyal medya bunu konuşuyor! Sadece elini kapıya göstermesi yetti: Türkiye'de de yapan var

Bir bilim kurgu filminden firlamış gibi ellerini anahtar olarak kullanan çiftin görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Çiftin kapı kilitlerini sadece ellerini göstererek açması herkesi meraklandırdı. Çiftten Burgundy Waller, günlük yaşamlarının bir parçası haline gelen ancak bu ilginç deneyimin nasıl gerçekleştiğini detaylandırdı. Üstelik çiftin yaptığını Türkiye'de de yapan birisi var.

Haber 19-10-2022 18:32

Uzmanından implant tedavisi hakkındaki bilgilendirme

İstanbul Gelişim Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden Prof. Dr. Ahmet Mihmanlı: - "Mutlaka hekiminizden implantın markasını belirten kimlik kartı alınız. Bu kimlik kartında yapılan her implantın çapını, boyunu ve çeşidini gösteren etiket olmalıdır" - "Her ülkenin çok sayıda implant markası var. Marka seçiminde fiyat performans önemli. Bütçeleri zorlayarak yabancı marka yaptıracağım diye diretmemek gerekiyor"

Yurthaber 18-10-2022 11:10