Instagram Reels Haberleri

Instagram canlı yayında efekt kullanma adımları: Instagram canlı yayın efektleri nasıl yapılır?

Sosyal medya kullanıcı sayısı her geçen gün daha da artış gösteriyor. Dünyanın hemen her yerinde kullanılan Instagram da en çok kullanıcıya sahip sosyal medya platformları arasında yer alır. Sürekli olarak güncellenen ve geliştirilen Instagram, en çok kullanılan canlı yayın açma özelliğine getirdiği efekt kullanımı ile kullanıcı sayısını arttırmaya devam etmektedir. Peki, Instagram canlı yayında efekt kullanma nasıl yapılır?

Haber 11-10-2022 13:58

Instagram'da story'de uzun süreli hikaye paylaşma var mı? 15 saniyeden uzun videolar Instagram hikayeye nasıl yüklenir?

Instagram platformu, her geçen gün yapılan geliştirmeler sayesinde popülerliğini artırıyor. Instagram'da uzun hikaye paylaşılması da platforma ilgiyi artıran yenilikler arasında yer aldı. Instagram'da uzun hikaye paylaşma yöntemi nedir?

Haber 09-10-2022 12:42

Instagram çoklu hesap ayırma ve silme adımları nelerdir? Instagram'da 2. ek hesap nasıl silinir?

Gün geçtikçe daha da popüler hale gelen ve milyonlarca kullanıcısı olan Instagram, sunduğu yeni özelliklerle kullanıcıların beğenisi kazanmaya devam ediyor. Yeni güncellemeler sayesinde kullanıcıların uygulamada geçirdiği sürenin arttığı biliniyor. Instagram’ın kullanımını artıran bu yeni özelliklerinden biri de çoklu hesap kontrolündeki kolaylık oldu. Yapılan geliştirme sayesinde birden fazla hesabı olan kullanıcılar kolayca bir hesaptan diğerine geçebiliyor. Instagram çoklu hesap ayırma adımı.

Haber 09-10-2022 10:55

Instagram ağır çekim efekti nasıl kullanılır? Instagram hikayede stop motion animasyon kullanımı adımları nelerdir?

Instagram video yavaşlatma, uygulamanın sıkça kullanılan özelliklerindendir. Paylaşılan videoları dikkat çekici kılan bu özelliği kullanarak içerik üretmek isteyen kişilerin, Instagram ağır çekim efekti hakkında bilgi sahibi olması gerekir. Hikaye bölümünden Stop-Motion butonuna basarak geçiş yapılan ağır çekim efekti ile Instagram video yavaşlatma işlemi nasıl kullanılır?

Haber 08-10-2022 19:44

Instagram'da video paylaşanlar dikkat! Dev değişim duyuruldu: Eğer 15 dakikadan kısaysa...

Instagram yeni özelliklerini duyururken, video paylaşımında yaptığı değişiklikle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son zamanlarda video ve Reels tarafına odaklanmasıyla ses getiren Instagram, 15 dakikadan kısa videolar için ise devrim niteliğinde bir karar aldı. Bu karar, önümüzdeki haftalardan itibaren kullanıcılara yansıyacak.

Haber 22-07-2022 11:11

Instagram kullanıcıları buna hazırlanın! Video paylaşımında dev değişiklik

Instagram, video gönderilerini Reels'a dönüştürmek için testlere başladı. Twitter'da yayınlanan bir ekran görüntüsü, testin parçası olan kişilerin "video gönderileri artık Reels olarak paylaşılıyor" yazan mesaj alacaklarını ortaya çıkardı. Instagram'ın bu değişikliği tüm kullanıcılarına sunacağı tarih ise henüz belli değil.

Haber 01-07-2022 16:13

Instagram'a beklenen özellik geliyor! Hikaye paylaşımında dev yenilik

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram son dönemde pek çok yenilikle gündeme geliyor. Platform, son olarak yaptığı Reels güncellemeleriyle konuşulmuştu. Reels süresini uzatan platform, şimdi ise hikaye bölümünde önemli bir yeniliğe imza atıyor.

Haber 23-06-2022 14:22

Son dakika: Fenerbahçe'den olay yaratan Kurtlar Vadisi paylaşımı! Jorge Jesus...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe taraftarlarının büyük bekleyişi sona erdi ve İstanbul'a ayak basan teknik direktör Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Sarı - lacivertli taraftarlar, sosyal medyada yeni hocalarının gelişini kutlarken, Fenerbahçe'nin resmi Instagram hesabından olay yaratan bir paylaşım geldi. Gönderide Kurtlar Vadisi ile özdeşleşen 'Cendere' müziğinin çalması dikkat çekti.

Spor 02-06-2022 17:49

Instagram'da beklenen oluyor: Reels süresini beğenmeyenlere müjde!

Instagram Reels kullanıcılarına müjde geldi. Twitter'da paylaşılanlara göre, Instagram, Reels uzunluğunu 90 saniyeye çıkarmaya başladı. TikTok rakibi Reels'teki bu değişiklik bir süredir bekleniyordu.

Haber 28-04-2022 15:56

Instagram, TikTok videolarına adeta savaş açıyor! Yeni özellikler ile bundan böyle...

Instagram, yeni özellikleri ile Reels'da paylaşılan TikTok videolarına adeta savaş açmış gibi görünüyor. Instagram başkanı Adam Mosseri'nin açıkladığı değişikliklere göre, Instagram'da bundan böyle başka birinden bulduğu bir şeyi yeniden paylaşanlar değil, özgün olanlar kazanacak.

Haber 21-04-2022 11:27

Facebook kullananlar dikkat! Reels özelliği aktif oldu

Facebook’un yani yeni adıyla Meta şirketi ABD'de kullanılmaya başlanan Reels özelliğini Türkiye'de de aktif hale getirdi. Özellik şu an için sadece mobil uygulamada kullanılabiliyor olsa da gelecek günlerde web için de kullanılabilir olması bekleniyor.

Haber 19-02-2022 21:40

Instagram Reels kullanıcılarına müjde! TikTok rakibi süreyi uzatıyor

Instagram Reels için halihazırda 60 saniyelik bir süre sınırı bulunuyor. Ancak ortaya çıkan bir ekran görüntüsüne göre, TikTok rakibi Instagram Reels'in süre sınırı yakında yükseltilecek. Peki Instagram Reels için video süresi ne kadara çıkartılacak?

Haber 02-02-2022 15:54

Reels artık sadece Instagram’da olmayacak

Instagram Reels'da yapılacak değişiklikle birlikte, kullanıcılar doğrudan Facebook’un uygulaması üzerinden Reels oluşturabilecek ve şirket, tüm kullanıcılara Haber Kaynakları'nda kısa biçimli videoları önerecek.

Haber 01-10-2021 11:02

Facebook kendi reels özelliğini test etmeye başladığını duyurdu

Facebook kullanıcıları Instagram’ın Reels özelliğine benzer bir özellik görecek. Instagram’ın TikTok’tan esinlenerek ürettiği özellik kısa biçimli videolar formatından oluşuyor. Tik Tok’un bu formatla yakaladığı başarı her sosyal medya platformunu etkilemiş gibi görünüyor.

Haber 21-08-2021 08:47

Bulduğu her şeyi yalayan sosyal medya kullanıcısının paylaşımı olay yarattı

Teknolojin gelişmesiyle beraber sosyal medya hayatın her alanına girdi. Özellikle tüm dünyada etkili olan sosyal medya platformlarındaki kullanıcılar birbirinden ilginç paylaşımlarıyla ses getirmeye devam ediyorlar. Bu kullanıcılardan bir tanesi de Jodie Meschuk oldu. Koronavirüs pandemisinin etkili olduğu günlerde markette bulduğu her şeyi yaladığı videosunu yayınladı ve tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 10-08-2021 17:01