Isıtıcı Haberleri

Tek çözüm kat kat giyinmek değilmiş! İşte soğuk havalarda sıcacık kalmanın yolları

Soğuk havalarda dışarıda vakit geçirmeyi seviyor, kış aylarında kampa gitmekten hoşlanıyor ya da bazı zorunluluklar nedeniyle dışarıda uzun süre kalmanız gerekiyorsa öncelikle ısınma problemini çözmeniz gerekir. Bunun için ilk olarak doğru ekipman seçimi yapmak gerekir. En soğuk havalarda dahi ısınmanıza yardımcı olacak ipuçları için okumaya devam edin.

Haber 24-02-2023 16:52

Evinizi sıcacık tutacak en iyi kule tipi ısıtıcı tavsiyeleri

Sürekli üşüyen ve evinin her zaman soğuk olmasından yakınanlara kule tipi ısıtıcı tavsiyesi yapılıyor. Kompakt tasarımıyla dar ve kalabalık odalarda bile rahatlıkla kullanılabilen kule tipi ısıtıcılar, sıcak havayı en hızlı şekilde etrafa dağıtarak evlerin her daim sıcak kalmasını sağlıyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en kaliteli kule tipi ısıtıcı çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 24-02-2023 11:39

Bebeğine sıcak bir mama yedirmek isteyenler için en iyi biberon ısıtıcılar

Hayatınızdaki en narin varlıklar olan bebekleriniz için her şeyin en güzelini arıyorsunuz. Özellikle de beslenmeleri konusunda. Onlar için en ideal beslenme şeklini, en ideal koşullarda ve ideal hijyenle sağlamak tüm ebeveynlerin öncelikleri arasında elbette. İşte tam da bunun için çalışan birçok başarılı marka, birbirinden kaliteli biberon ısıtıcı modelleri üretiyor. Gelin, bebeğinize ve sizin beklentilerinize uygun en iyi biberon ısıtıcı modellerini birlikte inceleyelim!

Kadin 20-01-2023 11:57

Soğuk havalarda en büyük dostunuz olacak en iyi elektrikli ısıtıcı tavsiyeleri

Soğuk kış aylarında ısınmanın kolay ve etkili bir yolunu arıyorsanız elektrikli ısıtıcılara göz atmanızda fayda var. Bu ürünler sessiz çalışma, devrilme emniyeti, otomatik kapanma, zamanlayıcı ve infrared gibi birçok farklı özelliği bünyesinde barındırıyor. Siz de kullanacağınız mekâna ve ihtiyacınıza göre seçebileceğiniz en iyi elektrikli ısıtıcılara göz atmak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 17-01-2023 17:19

Muğla'da elektrikli ısıtıcı yangına neden oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir evde elektrikli ısıtıcıdan çıkan yangında maddi hasar oluştu.

Yurthaber 13-12-2022 07:54

Kastamonu'da düğünde ısıtıcıdan sızan gazdan zehirlenenlerin sayısı 85'e yükseldi

Zehirlenen iki bebek ile 75 yaşındaki bir kadın yoğun bakım ünitesinde tedavi ediliyor.

Yurthaber 18-11-2022 07:35

Kışın bahçesinde vakit geçirmeyi sevenler için dış mekân ısıtıcı önerileri

Bahçe ve balkonlar, yaz mevsiminde olduğu gibi kış mevsiminde de kullanması en keyifli alanların başında gelir. Özellikle iyi bir ısıtıcınız varsa battaniyeye sarınıp bahçede bir kahve içmenin keyfi, paha biçilemez. Eğer ısıtıcınız yoksa dert etmeyin. En iyi seçenekleri sizin için bir araya getirdik. Tek yapmanız gereken hazırladığımız listeye bir göz atmak.

Haber 15-11-2022 07:52

Isınma probleminize anında çözüm olacak en etkili ve iyi seramik ısıtıcılar

Soğuk günlerin vazgeçilmezi ve en etkili yardımcısı olan seramik ısıtıcılar, çalıştırıldığı anda çevresini ısıttığı için çok sık tercih ediliyor. Aynı şekilde ısının verimli bir şekilde etrafa dağılmasını sağladıkları için evlerden ofislere, şantiye gibi dış mekânlara kadar birçok farklı ortamda kullanılabiliyor. Gelin, çalıştırıldığı anda ortamı sıcacık yapacak en iyi seramik ısıtıcı çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 11-11-2022 18:23

Soğuk kış günlerinde evinizi ısıtacak harika ürünler

Serin günlerde evinizi ısıtacak portatif ısıtıcılara mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz! Farklı tasarıma sahip ve ihtiyaca karşılık veren pek çok ısıtıcı bulunuyor. Hâl böyle olunca ısıtıcı konusunda karar vermek de zorlaşabiliyor. Bu kararsızlığınızı bir nebze giderebilecek en iyi elektrikli ısıtıcıları listeledik. İşte evinizin vazgeçilmez bir parçası olacak en kullanışlı on farklı ısıtıcı!

Haber 28-10-2022 16:05

Yaklaşan soğuklarda kurtarıcınız olacak en iyi duvar tipi ısıtıcı çeşitleri

Havaların soğumaya başlaması ile ısıtıcı modelleri yeniden gündem oldu. Bu ürünler arasından evlerde ve ofislerde yer kaplayan ısıtıcılar yerine duvara monte edilen modeller daha çok ilgi görüyor. Eğer sizin de duvar tipi ısıtıcıya ihtiyacınız varsa infrared modellerden doğal gaz sobalarına kadar en iyi seçenekleri burada bulabilirsiniz!

Haber 25-10-2022 17:34

Soğuk kış aylarında sizi sıcacık tutacak en iyi konvektör ısıtıcı modelleri

Kış dönemlerinde ısınmak için birçok farklı yol mevcut. Bu seçenekler arasında pratik yapısı, zahmetsiz ve konforlu olması ile tercih edilen pek çok ürün var. Özellikle konvektör ısıtıcılar, havayı ısıtarak sıcaklığı koruyor ve istenilen sıcaklıkta otomatik bir şekilde durarak enerji tasarrufu sunuyor. Nemi ve oksijeni azaltmadığı için baş ağrısı gibi problemlere yol açmaması da cabası. Gelin, birbirinden kaliteli konvektör ısıtıcıları beraber inceleyelim.

Haber 24-10-2022 10:31

Amazon Prime Day geçmiş olsa da indirimleriyle sizi şaşırtacak ürün önerileri

Amazon Prime Day indirimlerini kaçırdığınıza üzülüyorsanız doğru yerdesiniz! Amazon, Prime Day geçmiş olsa da farklı kategorilerde yer alan birçok ürüne indirim uyguluyor. Siz de bu fırsattan yararlanarak ihtiyaçlarınızı tamamlamak için indirimleriyle sizi şaşırtacak ürünlere göz atabilir, bütçe dostu alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Haber 18-10-2022 14:54