İsmail Ege Şaşmaz Haberleri

İsmail Ege Şaşmaz gündem olmuştu! 'Barış Akarsu Merhaba' televizyon izleyicisi ile buluşuyor

'Barış Akarsu Merhaba' filmi ilk kez televizyonda yayınlanacak. Akademi Türkiye yarışmasında sergilediği performans ile birinci olan ve ardından rol aldığı 'Yalancı Yarim' dizisiyle hafızlara kazınan merhum sanatçı Barış Akarsu'nun hayatını konu alan film 28 Ağustos Pazartesi günü ekrana gelecek.

Magazin 25-08-2023 14:19

Barış Akarsu filminin yıldızı İsmail Ege Şaşmaz baba oluyor! Bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Barış Akarsu 'Merhaba' filmindeki başarılı performansıyla kendine hayran bırakan İsmail Ege Şaşmaz'ın eşi Hande Ünal müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu. Her yerde el ele, göz göze olan çift geçen günlerde bebek beklediklerini duyurmuştu. Mutlu çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu.

Magazin 14-07-2023 15:31

İsmail Ege Şaşmaz baba oluyor! Hande Ünal müjdeli haberi böyle duyurdu

Uzun süre aşk yaşadığı Hande Ünal ile 2021 yılında evlenen oyuncu İsmail Ege Şaşmaz baba oluyor. Eşi Hande Ünal müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Ünlü ismin bu gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 05-07-2023 12:32

Aytaç Şaşmaz'ın abisiyle paylaşımı akılları karıştırdı! Ben sizi tek kişi sanıyordum

En son Darmaduman dizisinde Evren karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz kendisi gibi oyuncu olan İsmail Ege Şaşmaz ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımını görenler benzerlik karşısında çok şaşırdı.

Magazin 02-03-2023 15:48

İsmail Ege Şaşmaz

Ismail Ege Şaşmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ismail Ege Şaşmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Barış Akarsu Merhaba filminin Barış’ı İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında ve nereli?

Motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden oyuncu ve şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatının anlatıldığı Barış Akarsu "Merhaba" filmi 18 Kasım'da vizyona girdi. Barış Akarsu "Merhaba" filminde Barış Akarsu rolünü İsmail Ege Şaşmaz canlandırıyor. Peki Barış Akarsu "Merhaba" filminin Barış’ı İsmail Ege Şaşmaz kimdir? İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında ve nereli? İşte biyografisi...

Magazin 18-11-2022 09:13

Yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'dan duygusal açıklama: Otel odasında ağladım

Barış Akarsu'nun hayat hikayesinin anlatıldığı 'Merhaba' filminde başrolde yer alan İsmail Ege Şaşmaz filmin basın toplantısında konuştu. Şaşmaz, otel odasında ağladığı anları anlattı.

Magazin 12-11-2022 14:24

İsmail Ege Şaşmaz filmi için Barış Akarsu’nun yarım kalan şarkısını seslendirdi! Tüyleri diken diken etti

Barış Akarsu’nun hayatını konu alan “Barış Akarsu Merhaba” filminin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz, ünlü sanatçının ani gerçekleşen vefatından önce üzerinde çalıştığı şarkıyı seslendirdi. Barış Akarsu Merhaba filminde yer alacak olan şarkı hayranlarını duygulandırmayı başardı.

Trend 09-11-2022 18:02

Oyuncu Cemre Baysel siyah mini elbiseli pozlarıyla büyüledi!

Güzel oyuncu Cemre Baysel güzel paylaşımlarıyla hayran bırakmaya devam ediyor. Son olarak Senden Daha Güzel dizisinde 'Efsun' rolüyle ekranlarda yer alan Baysel'in dizisinin final kararı hayranlarını üzmüştü. Cemre Baysel katıldığı bir düğün davetinden siyah mini elbiseli pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 10-09-2022 23:30

İsmail Ege Şaşmaz paylaştı! Barış Akarsu filmi için hazır... Görenler şoke oldu

Barış Akarsu filminin başrolünde yer olan oyuncu İsmail Ege Şaşmaz son paylaşımıyla herkesi şoke etti. Yakışıklı oyuncu Barış Akarsu'nun birebir aynısı oldu. Şaşmaz'ı gören takipçileri "Tüylerim diken diken" yorumları yaptı.

Magazin 23-07-2022 11:10

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Barış Akarsu'yu canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında ve nereli?

İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu Merhaba filminde başrol oynayarak Barış Akarsu'yu canlandıracak. Filmde oynayacak olmasıyla son günlerde gündemden düşmeyen İsmail Ege Şaşmaz'ın hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında, nereli, evli mi? ve daha pek çok detay haberimizde...

Magazin 23-07-2022 10:19

Barış Akarsu’nun filminde sevgilisini oynayacak isim belli oldu! Ünlü oyuncunun filmi için hazırlıklara başlandı

Akademi Türkiye yarışması ve Yalancı Yarim dizisiyle tanınan rock müziğinin sevilen isimlerinden Barış Akarsu, 4 Temmuz 2007’de hayatını kaybetmişti. Henüz 28 yaşındayken hayatını kaybeden ünlü ismin hayatı film oluyor. Filmin hazırlıkları son hızıyla sürerken, gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre biyografi filminde rol alarak Akarsu'nun sevgilisini canlandıracak olan isim de belli oldu.

Magazin 23-04-2022 13:38

İsmail Ege Şaşmaz kimdir? Barış Akarsu'yu canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz aslen nereli, kaç yaşında? İsmail Ege Şaşmaz evli mi?

4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden rock müziğinin sevilen sanatçısı Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor. Çekilecek biyografi filminde Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz oynayacak. Peki İsmail Ege Şaşmaz kimdir, aslen nereli? İsmail Ege Şaşmaz kaç yaşında ve eşi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 10-04-2022 10:39

El Kızı neden yok? El Kızı final mi oldu? El Kızı yeni bölüm ne zaman?

Başrollerini Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın paylaştığı El Kızı dizisi, her cumartesi izleyiciyi ekrana kilitliyor. Ancak dizinin 8 Ocak Cumartesi yayın akışında yer almaması, ''El Kızı neden yok?'' ve ''El Kızı final mi oldu?'' gibi soruları gündeme getirdi.

Magazin 08-01-2022 16:10

El Kızı dizisinin yıldızı İsmail Ege Şaşmaz'ın eşi Hande Ünal'dan nefes kesen pozlar! Instagram'ı salladı!

El Kızı dizisinde hayat verdiği 'Harun' karakteriyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın eşi Hande Ünal, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla büyük beğeni topluyor.

Magazin 01-11-2021 09:40

El Kızı dizisi Harun kimdir, aslen nereli? El Kızı'ının Harun'u İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında?

FOX TV'de ilk bölümüyle ekranlara gelen ve Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşan sevilen dizi El Kızı'nın karakterleri merak ediliyor. El Kızı dizisinde Harun karakterini ise İsmail Ege Şaşmaz canlandırıyor. Peki El Kızı dizisi Harun kimdir, aslen nereli? El Kızı'ının Harun'u İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 30-10-2021 22:30

İsmail Ege Şaşmaz'ın Elkızı setindeki hareketi Sevda Erginci'yi mest etti

Muğla’da çekimleri başlayan Elkızı dizisinden fotoğraflar gelmeye başladı. İsmail Ege Şaşmaz Sevda Erginci ve diğer kadın arkadaşlarına çiçek alınca gündem oldu.

Magazin 27-08-2021 17:22

Sevda Erginci Elkızı'ndaki rol arkadaşı İsmail Ege Şaşmaz'la pozunu paylaştı

Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı merakla bekleniyor. Muğla’da çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizide Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz başrolde. Sevda Erginci Elkızı'ndaki rol arkadaşı İsmail Ege Şaşmaz'la pozunu paylaştı.

Magazin 26-08-2021 15:48

Uyanış: Büyük Selçuklu’nun iki oyuncusu Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz yine aynı dizide buluşuyor

Çok izlenen dönem dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu’nun iki genç oyuncusu Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz yine aynı dizide boy gösterecekler. Sevda Erginci’nin İsmail Ege Şaşmaz’la başrolünü paylaşacağı dizinin ismi ise El Kızı olarak açıklandı.

Magazin 05-08-2021 08:12

İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal evlendi! Sahneden inmediler

İsmail Ege Şaşmaz, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Hande Ünal ile dün akşam nikah masasına oturdu. Mutlulukları yüzlerine yansıyan genç aşıklar, düğün töreninde saatlerce oynayarak kurtlarını döktü.

Magazin 08-07-2021 09:39

İsmail Ege Şaşmaz'ın eşi Hande Ünal kimdir? Hande Ünal nereli, kaç yaşında?

Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz ile geçtiğimiz yıl nişanlanan Hande Ünal, en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Öneki gün ünlü oyuncu ile dünyaevine giren Hande Ünal, Manisa'daki düğününden kareler yayınlayarak sosyal medyada gündem oldu. Peki Hande Ünal kimdir, nereli kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Magazin 08-07-2021 09:08

İsmail Ege Şaşmaz'dan nişanlısı Hande Ünal'a aşk dolu kutlama: Aşk öpücüğü!

Geçtiğimiz yıl evlilik yolunda ilk adımı atarak Hande Ünsal ile nişanlanan başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu , 30 yaşına basan nişanlısı Hande Ünal'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Şaşmaz gönderisinin altına, "Doğum günü öpücüğü... Doğum günün kutlu olsun aşkım" notunu düştü.

Magazin 01-06-2021 09:28

Uyanış Büyük Selçuklu dizisine flaş transfer! İsmail Ege Şaşmaz kadroya katıldı

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan, sezonun iddialı yapımlarından Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna İsmail Ege Şaşmaz katıldı.

Magazin 27-11-2020 21:10

Ozan Güven'in darp ettiği Deniz Bulutsuz ilk kez görüntülendi

İsmail Ege Şaşmaz, sevgilisi Hande Ünal ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Şaşmaz, ailesiyle birlikte Ünal'ı istemeye gitti. Çift sade bir törenle nişanlandı. Nişan töreninde tüm gözler Ozan Güven'in şiddetine maruz kalan Deniz Bulutsuz'un üzerindeydi.

Magazin 12-10-2020 12:05

İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal nişanlandı

Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, Instagram fenomeni sevgilisi Hande Ünal ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Şaşmaz, ailesiyle birlikte Ünal'ı istemeye gitti. Çift sade bir törenle nişanlandı.

Magazin 12-10-2020 08:59

Sen Çal Kapımı dizisinin Kaan’ı İsmail Ege Şaşmaz sevgilisi Hande Ünal’a evlenme teklifi etti!

Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz uzun süredir beraberlik yaşadığı sevgilisi Hande Ünsal’a evlenme teklifi etti. Sevgilisinden ‘evet’ cevabını alan yakışıklı oyuncu mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı yoğun ilgiyle karşılandı.

Magazin 24-09-2020 14:58

İsmail Ege Şaşmaz kardeşinin doğum gününü kutladı

Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Aytaç Şaşmaz'ın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Magazin 04-08-2020 14:12

İsmail Ege Şaşmaz ve Aytaç Şaşmaz minik kardeşlerini paylaştı

Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, kendi gibi oyuncu kardeşi Aytaç Şaşmaz en küçük kardeşleri Yalın ile çekilen karesini Instagram hesabından paylaştı. İsmail Ege Şaşmaz'ın paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 05-02-2020 09:52

Günebakan 5. Bölüm Fragmanı

Günebakan yeni bölümüyle 09 Ağustos Pazar akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 04-08-2015 12:08

Günebakan 4. Bölüm Fragmanı

Günce'nin İstanbul'dan arkadaşları yamaç paraşütü için kasabaya gelmişlerdir. Bunu öğrenen Esra, Günce'yi arkadaşlarına rezil etmek için bir plan yapar. Fettah, Arif ve Kornet Osman'a aralarını düzeltmek için mangal teklifi yapar. Tekneyle denize açıldıklarında Fettah'ın gerçek niyeti belli olur. Teknesini izinsizce alan Arif ve Osman'ı cezalandırmak için Fettah onları denizin ortasında bırakır. Hapishaneden kaçan bir mahkûmun Gündedi kasabasına gelmesi özellikle Belediye'de panik yaratır. Mahkûmu bulmak için kasaba halkı seferber olur. Günebakan yeni bölümüyle 02 Ağustos Pazar akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 27-07-2015 11:16

Günebakan 3. Bölüm Fragmanı

Günce ve Rüzgar ters esen rüzgara yakalanıp ani bir iniş yaparlar. İndikleri yere tek ulaşım deniz yolu olması sebebiyle yardım beklemekten başka çareleri yoktur. Ferdi, Rüzgar'ın gözden kaybolup telsiz bağlantısının kopmasıyla birlikte arama kurtarma ekiplerini harekete geçirmiştir. Bununla birlikte köy halkı da onları bulmak için kendince yollar ararlar. Arif ve Kornet Osman, Fettah'tan teknesini isterler fakat alamazlar. Bunun üzerine tekneyi kaçırıp Rüzgar ve Günce'yi aramaya çıkarlar. Bir yandan da kasabada yapılacak Kiraz Festivali hazırlıkları devam etmektedir. Festival için bir güzellik yarışması düzenlenecektir ve Burak Kut da konuk sanatçı olarak sahne alacaktır. Günebakan yeni bölümüyle 26 Temmuz Pazar akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 20-07-2015 15:13

Günebakan 2. Bölüm Fragmanı

Rüzgar ve Günce yıllar sonra karşılaştıkları için şaşkın ve heyecanlıdırlar. Bu sırada yanlarına gelen Esra sayesinde Günce, Rüzgar'ın nişanlandığını öğrenir. Rüzgar'ın annesi Selma ise, Gökyayla ailesinin kasabaya geri dönmesinden rahatsızdır. Çünkü zamanında kocası Reşat'ın İnci'ye olan sevdasını bilmektedir. Kasabada her sene düzenlenen kiraz festivali için hazırlıklar başlamıştır. Festival için Burak Kut'u konuk sanatçı olarak çağırmak isteyen Belediye Başkanı Servet, Zabıta Fikri'yi görevlendirir. Fikri tüm kasabada çalmadık kapı bırakmaz fakat Burak Kut'un telefon numarasını bulamaz. Tüm kasaba dalga geçmeye başladığı sırada sürpriz bir gelişme olur. Günebakan yeni bölümüyle 19 Temmuz Pazar akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 13-07-2015 12:10

Günebakan 1. Bölüm Fragmanı

Trakya'nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarını özellikle de gençlerini her yaz tatlı bir sevinç ve telaş kaplar. Yaz geldiğinde kasabaya renk gelir, aşk gelir. Oysa ki durumlar pek iç açıcı değildir. Kasabanın yakınlarındaki ayçiçek tarlalarının sahibi Reşat zor durumda kalmış bunun için kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettah'la evlendirmeyi bile göze almıştır. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır... Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya'nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Ta ki, on yıldır görmediği ve hiçbir zaman unutamadığı eski aşkı Günce kasabaya geri dönünceye kadar... Gani Müjde'nin yapımcılığını ve senaryosunu üstlendiği, oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan'ın yer aldığı Günebakan ilk bölümüyle 12 Temmuz Pazar akşamı saat 20:50'de atv'de...

Magazin 10-07-2015 10:53

Günebakan Yakında atv'de...

Trakya'nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarını özellikle de gençlerini her yaz tatlı bir sevinç ve telaş kaplar. Yaz geldiğinde kasabaya renk gelir, aşk gelir. Oysa ki durumlar pek iç açıcı değildir. Kasabanın yakınlarındaki ayçiçek tarlalarının sahibi Reşat zor durumda kalmış bunun için kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettah'la evlendirmeyi bile göze almıştır. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır... Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya'nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Ta ki, on yıldır görmediği ve hiçbir zaman unutamadığı eski aşkı Günce kasabaya geri dönünceye kadar... Gani Müjde'nin yapımcılığını ve senaryosunu üstlendiği, oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan'ın yer aldığı Günebakan yakında atv'de...

Magazin 02-07-2015 15:00

Günebakan Yakında atv'de...

Trakya'nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarını özellikle de gençlerini her yaz tatlı bir sevinç ve telaş kaplar. Yaz geldiğinde kasabaya renk gelir, aşk gelir. Oysa ki durumlar pek iç açıcı değildir. Kasabanın yakınlarındaki ayçiçek tarlalarının sahibi Reşat zor durumda kalmış bunun için kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettah'la evlendirmeyi bile göze almıştır. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır... Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya'nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Ta ki, on yıldır görmediği ve hiçbir zaman unutamadığı eski aşkı Günce kasabaya geri dönünceye kadar... Gani Müjde'nin yapımcılığını ve senaryosunu üstlendiği, oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan'ın yer aldığı Günebakan yakında atv'de...

Magazin 29-06-2015 11:47

Günebakan Yakında atv'de...

Trakya'nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarını özellikle de gençlerini her yaz tatlı bir sevinç ve telaş kaplar. Yaz geldiğinde kasabaya renk gelir, aşk gelir. Oysa ki durumlar pek iç açıcı değildir. Kasabanın yakınlarındaki ayçiçek tarlalarının sahibi Reşat zor durumda kalmış bunun için kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettah'la evlendirmeyi bile göze almıştır. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır... Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya'nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Ta ki, on yıldır görmediği ve hiçbir zaman unutamadığı eski aşkı Günce kasabaya geri dönünceye kadar... Gani Müjde'nin yapımcılığını ve senaryosunu üstlendiği, oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan'ın yer aldığı Günebakan yakında atv'de...

Magazin 26-06-2015 14:35

Günebakan Yakında atv'de...

Trakya'nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarını özellikle de gençlerini her yaz tatlı bir sevinç ve telaş kaplar. Yaz geldiğinde kasabaya renk gelir, aşk gelir. Oysa ki durumlar pek iç açıcı değildir. Kasabanın yakınlarındaki ayçiçek tarlalarının sahibi Reşat zor durumda kalmış bunun için kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettah'la evlendirmeyi bile göze almıştır. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır... Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya'nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Ta ki, on yıldır görmediği ve hiçbir zaman unutamadığı eski aşkı Günce kasabaya geri dönünceye kadar... Gani Müjde'nin yapımcılığını ve senaryosunu üstlendiği, oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan'ın yer aldığı Günebakan yakında atv'de...

Magazin 23-06-2015 14:48

Günebakan Yakında atv'de...

Trakya'nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarını özellikle de gençlerini her yaz tatlı bir sevinç ve telaş kaplar. Yaz geldiğinde kasabaya renk gelir, aşk gelir. Oysa ki durumlar pek iç açıcı değildir. Kasabanın yakınlarındaki ayçiçek tarlalarının sahibi Reşat zor durumda kalmış bunun için kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettah'la evlendirmeyi bile göze almıştır. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır... Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya'nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Ta ki, on yıldır görmediği ve hiçbir zaman unutamadığı eski aşkı Günce kasabaya geri dönünceye kadar... Gani Müjde'nin yapımcılığını ve senaryosunu üstlendiği, oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan'ın yer aldığı Günebakan yakında atv'de...

Magazin 23-06-2015 14:47

Günebakan Yakında atv'de...

Trakya'nın bir yanı denize bir yanı puslu dağlara yaslanmış şirin kasabasının eğlenceli, bir o kadar temiz insanlarını özellikle de gençlerini her yaz tatlı bir sevinç ve telaş kaplar. Yaz geldiğinde kasabaya renk gelir, aşk gelir. Oysa ki durumlar pek iç açıcı değildir. Kasabanın yakınlarındaki ayçiçek tarlalarının sahibi Reşat zor durumda kalmış bunun için kızı Rüya'yı belediye başkanının oğlu Fettah'la evlendirmeyi bile göze almıştır. Bu evlilik gerçekleşirse tarlalara imar sözü alacaktır... Babasının ticari emelleri için kız kardeşi Rüya'nın evlendirilmesine razı olmayan Rüzgâr, kendisini feda edip Belediye başkanının kızı Esra ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Ta ki, on yıldır görmediği ve hiçbir zaman unutamadığı eski aşkı Günce kasabaya geri dönünceye kadar... Gani Müjde'nin yapımcılığını ve senaryosunu üstlendiği, oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana, Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan'ın yer aldığı Günebakan yakında atv'de...

Magazin 04-06-2015 15:15