Jim Carrey Haberleri Ve Son Dakika Jim Carrey Haberleri

Jim Carrey Haberleri Ve Son Dakika Jim Carrey Haberleri

1962 senesinde Kanada’nın Toronto şehrinde dünyaya gelen Jim Carry oldukça yoksul bir ailenin çocuğuydu.

Yoksulluk ve derslerinde başarısızlığı sebebi ile okula devam edemeyen Carry, fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışmıştır. Bu dönemde kendisindeki yeteneği keşfeden Jim Carry, Kanada’nın gece kulüplerinde 15 yaşından itibaren Stand-up gösterileri yapmaya başlamıştır.

Hedefi Hollywood olan Jim Carry, 1982 yılında The Duck Factory isimli programda 13 bölümlük bir performans sergileyerek ilk defa ekrana çıkmıştır.

Daha sonra farklı projelerde yer alan Carry, asıl başarısını Earth Girls are Easy adlı film ile yapmıştır. Ace Ventura: Pet Detective isimli projede budala dedektif karakteri ile beğenileri toplayan Jim, bu proje sayesinde MTV ödüllerinde “ En iyi Erkek Performansı” ve “ En İyi Komedi Oyuncusu” kategorilerinde ödül almıştır.

Jim Carrey Haberleri

BABAMIN PENGUENLERİ KONUSU VE OYUNCULARI! Babamın Penguenleri konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Babamın Penguenleri (Mr. Popper's Penguins) filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Jim Carrey ve Carla Gugino'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Babamın Penguenleri filmi, yine heyecanla bekleniyor. Peki, Babamın Penguenleri konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Magazin 15-10-2023 19:36

Babamın Penguenleri oyuncuları kimler, konusu ne? İşte TRT1'de ekrana gelen Babamın Penguenleri filmi konusu ve oyuncuları

Babamın Penguenleri filminin konusu ve oyuncuları merak edildi. TRT1 kanalında bu akşam Babamın Penguenleri filmi izleyicilerle buluşuyor. 2011 yapımı komedi filmi, eğlenceli hikayesiyle izleyicilere seyir zevki sunuyor. Peki, Babamın Penguenleri oyuncuları kimler, konusu ne? İşte TRT1'de ekrana gelen Babamın Penguenleri filmi konusu ve oyuncuları...

Magazin 31-05-2023 20:18

Jim Carrey, Twitter'a veda eden ünlüler kervanına katıldı

Oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını açıklayan Jim Carrey, son olarak Twitter’ı da bırakma kararı aldı. Kariyerinde birçok başarılı yapıma imza atarak Hollywood ikonları arasına giren komedyen ve oyuncu Jim Carrey, Elon Musk’ın satın almasının ardından Twitter’ı bıraktığını duyurdu.

Magazin 30-11-2022 20:32

Jim Carrey için yaptırım kararı! Rusya'ya girişi de yasaklandı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Kanada'nın Rusya'ya uyguladığı yaptırımların devam etmesi üzerine misilleme yaptı. Yeni duyurulan kararlarda 100 Kanada vatandaşı için yaptırım uygulandı. 100 isim içinde dünyaca ünlü sinema oyuncusu Jim Carrey'nin de olması dikkat çekti. Jim Carrey'nin Rusya'ya girişi de yasaklandı.

Haber 14-11-2022 19:44

Jim Carrey

Jim Carrey Hakkındaki Haberler Mynet'te. Jim Carrey Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Jim Carrey emekli olmaya karar verdi! Oyunculuğa ara verdi

'Truman Show', 'Maske', 'Sil Baştan', 'Bay Evet', 'Hayvan Dedektifi' gibi yapımlarda rol alan Jim Carrey oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını açıkladı. Bruce Willis'in hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmasının ardından bu açıklama sinemaseverleri üzdü.

Magazin 03-04-2022 14:14

Hollywood'un yıldızı Jim Carrey kimdir? Jim Carrey kaç yaşında, nerelidir? Jim Carrey filmleri nelerdir?

Jim Carrey, hayranlarını üzecek bir karar aldı. Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis'in hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmasının ardından bir haber de Jim Carrey'den geldi. Carrey, oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını söyledi. Bu haber sonrası ünlü oyuncu Jim Carrey hakkında geniş bir araştırma başladı. İşte Jim Carrey'nin hayatı hakkında merak edilenler!

Magazin 02-04-2022 16:55

Bruce Willis'in ardından Hollywood dünyasından sinemaseverleri üzen bir haber de Jim Carrey'den geldi

Ünlü aktör Bruce Willis'in hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmasının ardından Hollywood dünyasından sinemaseverleri üzen bir haber daha geldi. Ünlü oyuncu Jim Carrey, oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını söyledi. Carrey, insanlar için önemli olacak bir hikaye gelirse tekrar bu yola girebileceğini söyleyerek açık kapı da bıraktı.

Magazin 01-04-2022 21:04

Jim Carrey'den çok sert Will Smith açıkladı! 'Hollywood' dediğiniz omurgasız bir grup insan

Ünlü aktör Will Smith'in 2022 Oscar Ödülleri'ne komedyen Chris Rock'a attığı tokat, ödül törenini gölgede bırakmıştı. Yaşanan olayın ardından 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü almak için sahneye çıkan Smith'in, seyirciler tarafından ayakta alkışlanması meslektaşı Jim Carrey'i kızdırdı.

Magazin 30-03-2022 15:19

Jim Carrey yeni yaşını yaşını kutladı! 60 yaşında ve seksiyim

Ünlü komedi oyuncusu Jim Carrey, 60'ıncı yaşında videolu kutlama yaptı. Carrey, "Yaşlandım ama hala altın gibiyim" mesajını yazan Carrey, "60 yaşında ve seksiyim" ifadesini kullandı.

Magazin 18-01-2022 11:14

Kariyerini tek rolle ölümden kurtaran 10 oyuncu

Her oyuncu filminin başarılı olmasını ve karşılığında ödül kazanmak ister. Her şey her zaman mükemmel gitmez. Peş peşe yapılan yanlış seçimler ise başarısızlığa sürükler. Bu başarısızlık silsilesi için sağlam bir geri dönüş yapmaları gerekiyor. İşte rol aldıkları başarısız yapımlardan sonra kariyerini tek rolle kurtaran oyuncular.

Trend 28-12-2020 08:01

Jim Carrey’nin Joe Biden taklidi seyirciyi kırdı geçirdi

ABD’de yayınlanan 'Saturday Night Live' programı yeni sezona, başkan adayı Joe Biden ve Donald Trump arasındaki ABD başkanlık seçimleri tartışmasının parodisiyle başladı. Programda Jim Carrey Joe Biden, Alec Baldwin ABD Başkanı Donald Trump ve Maya Rudolph da Kamala Harris taklitleriyle seyirci karşısına çıktı. Carrey'nin Biden taklidi seyircilerden büyük beğeni topladı.

Haber 07-10-2020 22:26

Jim Carrey'den Kanye West yorumu: Zamanımızın büyük karakterlerinden biri

Jim Carrey, yarı otobiyografik kitabında yer verdiği Kanye West hakkında konuşarak, "O, zamanımızın en büyük karakterlerinden biri" dedi.

Magazin 05-08-2020 12:20

Jim Carrey’li Maske’nin devam filmi geliyor

Jim Carrey’nin kariyerinde zıplama yapmasına neden olan, Cameron Diaz’ı ise beyaz perdeye kazandıran Maske (The Mask) filminin 25 yıl aradan sonra devam filminin çekileceği iddia ediliyor.

Trend 20-11-2019 09:31

Kirpi Sonic'ten (Sonic the Hedgehog) yeni fragman yayınlandı

Jim Carrey'li video oyun uyarlaması Kirpi Sonic'ten (Sonic the Hedgehog) yeni fragman yayınlandı.

Trend 14-11-2019 08:32

Jim Carrey ile Ginger Gonzaga ayrıldı

Ünlü oyuncu ve komedyen Jim Carrey bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ginger Gonzaga ile yollarını ayırdı.

Magazin 22-10-2019 09:51

Cameron Diaz’ın ilk büyük rolü hakkındaki gerçeği yönetmen anlattı

Yükselişini The Mask filmine borçlu olan Cameron Diaz, neredeyse o filmde rol alamıyormuş. Chuck Russell, yıllar sonra gerçeği anlattı.

Trend 30-07-2019 07:43

Jim Carrey’den Donald Trump’a: Sistemimize tecavüz ediyor

Trump karşıtlığıyla bilinen oyuncu Jim Carrey, ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Partililere, “tecavüzcüler” benzetmesi yaparak, “Bu insanlar sistemimizin ırzına geçiyor” dedi.

Magazin 19-11-2018 17:12

Jim Carrey'den 'Yemen' tepkisi!

Dünyaca ünlü aktör Jim Carrey, Yemen'de Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun düzenlediği ve çoğu çocuk 50 kişinin hayatını kaybettiği saldırı hakkında sessiz kalmadı ve bir tepki mesajı paylaştı.

Magazin 18-08-2018 20:07

Jim Carrey: Hakkımdaki dava acımasız bir karalama kampanyası

Ünlü oyuncunun aşırı doz ilaçtan ölen sevgilisi Cathriona White'ın eski kocası Carrey'i, White'ın 'ölümüne neden olmakla' suçladı. Carrey, davayı açan Mark Burton'a tepki gösterdi.

Haber 20-09-2016 12:15

Jim Carrey, mafya babasını oynuyor

Ünlü oyuncu "True Crimes" (Gerçek Suçlar) adlı bir suç geriliminde Polonyalı bir mafya babasını canlandırıyor

Magazin 30-11-2015 12:00

Jim Carrey'den şok eden ölüm için ilk yorum: 'Yıldırım çarpmışa döndük'

Jim Carrey'nin sık sık ayrılıp barıştığı sevgilisi Cathriona White intihar etti. Jim Carrey'nin 30 yaşındaki eski sevgilisinin cansız bedeni Los Angeles'taki bir evde bulundu. Jim Carrey, intihar haberini aldıktan sonra duyduğu şoku yaşadığı şoku "Yıldırım çarpmışa döndük" sözüyle dile getirdi.

Magazin 30-09-2015 10:21

Ünlü oyuncunun sevgilisi intihar etti

ABD'li ünlü aktör Jim Carrey'nin bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Cathriona White'ın intihar ettiği bildirildi.

Magazin 30-09-2015 01:58