Joker Filmi Haberleri

Joker 2 filmi müzikal mi olacak? Harley Quinn rolünü Lady Gaga mı oynayacak?

Yönetmen Todd Phillips, geçtiğimiz hafta "Joker" devam filminin geleceğini Instgram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Duyurunun ardından yeni filme ilişkin iddialar peşpeşe gelmeye başladı. Joker filminin devamı niteliğindeki projenin ismi "Joker: Folie à Deux" (Joker: İki Kişilik Delilik) olarak açıklanırken müzikal olacağı ve Harley Quinn rolünü Lady Gaga’nın oynayacağı iddia edildi.

Trend 15-06-2022 15:23

Joker’in devam filminin detayları kesinleşti! 2023 yılında çekimleri başlayacak

Joaquin Phoenix'in başrolünü oynadığı Joker devamını anlatacak olan yeni proje hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Joker’in yeni filminin 2023 yılında çekimlerinin başlayacağı iddia edildi.

Trend 01-02-2022 17:17

Joker 2 filminin senaryosu Todd Phillips’in kaleminden çıkacak

Joker’ın senaryosunu Scott Silver ile birlikte yazan, aynı zamanda yöneten Todd Phillips, Joker 2 filminin de senaryosunu kaleme alacak.

Trend 31-05-2021 17:53

Grammy Ödülü’ne layık görülen film müzikleri büyük beğeni topladı

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri 14 Mart'ta 63’üncü kez düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Los Angeles’ta yapılan törende albümleri ve şarkılarıyla beğeni toplayan müzisyenlerin yanında film müzikleri de ödüllendirildi.

Trend 15-03-2021 15:54

Joker Filmi

Joker Filmi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Joker Filmi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Napoleon Bonaparte’u anlatan film Kitbag’ın dev oyuncu kadrosu! Joaquin Phoenix ve Jodie Comer bir arada

İki Oscar ödüllü oyuncu Joaquin Phoenix Arthur Flecek karakteriyle dünya çapında büyük ses getirmeyi başarmıştı. Joker’deki başarısının ardından usta oyuncu Napoleon Bonaparte'ın canlandıracağı Kitbag filmi için Killing Eve'in yıldızı Jodie Comer ile görüşmelere başlandı.

Trend 05-03-2021 14:40