Kavak Yelleri Haberleri

2 çocuk annesi Pelin Karahan evlenme hikayesini ilk kez anlattı: Hamile kalınca...

Bir dönemin efsane dizisi Kavak Yelleri'nde canlandırdığı Aslı rolü ile hafızalara kazınan Pelin Karahan samimi itiraflarda bulundu. 2014 yılında nikah masasına oturan ve 2 oğlu olan Pelin Karahan evlilik hikayesini ve eşinin hastalığından bahsetti.

Magazin 15-11-2023 21:15

Yanıyorsun Fuat abi repliği ile hafızalara kazınmıştı! Yeşilçam'ın yıldızı Ünal Gürel'in oğlu da tanıdık çıktı

Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı 1977 yapımı komedi filmi Sakar Şakir'de hayat verdiği Gardrop Fuat karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ünal Gürel filmdeki "Yanıyorsun Fuat abi" repliği ile dillere pelesenk olmuştu. Kemal Sunal ile başrolünü paylaştığı bu filmle geniş kitleler tarafından tanındı. 2002 yılında aramızdan ayrılan usta oyuncunun oğlu da kendisi gibi ünlü bir isim çıktı. Ünal Gürel'in oğlu bakın kimmiş...

Magazin 05-09-2023 11:32

Kavak Yelleri'nin Efe'si Dağhan Külegeç 7 yıllık sevgilisiyle evlendi! Eşi bakın kim

Bir döneme damga vuran Kavak Yelleri dizisinde Efe karakterine hayat veren Dağhan Külegeç 7 yıldır beraber olduğu sevgilisiyle nikah masasına oturdu. Ünlü isim sosyal medya hesabından mutlu gününden pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 19-04-2023 11:07

Kavak Yelleri'nin Deniz'i İbrahim Kendirci'nin son hali şaşırttı! Şimdi onlar düşünsün

Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Deniz karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu İbrahim Kendirci'nin son hali görenleri şaşırttı. Bir dönem genç kızların hayallerini süsleyen başarılı oyuncu aradan geçen 12 senede neredeyse hiç değişmedi. Aktif bir spor hayatı olan ve yüzmeyle ilgilenen İbrahim Kendirci kaslı vücuduyla dikkat çekti.

Magazin 14-04-2023 15:27

Kavak Yelleri

Kavak Yelleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kavak Yelleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Değişimiyle gündem olan Pelin Karahan'ın yeni dizisi belli oldu! Partneri bakın kim çıktı...

Kavak Yelleri dizisiyle şöhrete kavuşan güzel oyuncu Pelin Karahan, en son Ahmet Kural ile birlikte Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde rol almıştı. Ekrana dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Pelin Karahan'ın yeni dizisi belli oldu.

Magazin 24-11-2022 18:50

Kavak Yelleri'nin yıldızından korkutan haber! İbrahim Kendirci: Annemden saklıyordum!

Önceki gün Bebek'te objektiflere yansıyan İbrahim Kendirci'nin kolunun alçıda olduğu görüldü. Oyuncu, "Aman arkadaşlar, uzun süredir bu durumu annemden saklıyordum. Şimdi sayenizde öğrenmiş olacak." dedi.

Magazin 13-08-2022 15:19

Kavak Yelleri'nin Aslı'sı Pelin Karahan bikinili pozlarıyla olay yarattı! Fiziğine bayıldım

Bir dönemin popüler dizileri arasında yer alan Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Aslı karakteriyle adını milyonlara duyuran Pelin Karahan, sosyal medya paylaşımlarıyla kasıp kavuruyor. Oldukça zayıflayan ve fit bir görünüme sahip olan güzel oyuncu, muhteşem fiziği ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Magazin 30-07-2022 13:53