Kilo Almak Haberleri

Bayramda kilo aldıran hatalara dikkat! Etin yanlış pişirilmesi kanserojen maddeleri açığa çıkarıyor

Kurban Bayramı deyince ilk akla gelenlerden biri de et yemekleri ve ikramlıklar oluyor. Bu yıl Kurban Bayramı 16 Haziran Pazar günü idrak edilecek. Bayramı en sağlıklı şekilde geçirmek ve kilo almamak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı maddeler var. Diyetisyen Emine Ayvaz Kurban Bayramı'nda hızlı kilo alımına karşı uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Kadin

Araştırma: Aşırı kilolu bireyler için en fazla faydayı sağlayan egzersiz zamanı belli oldu

Avustralya'da yapılan bir araştırmada, aşırı kilolu (obez) kişiler için en faydalı egzersiz zamanının akşam olduğu tespit edildi.

Haber

İftarda kilo aldıran bu 5 hatayı sakın yapmayın! Ramazan ayında sağlıklı oruç tutmanın yolları

Ramazan ayında oruç tutanlar için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Özellikle iftarda ve iftar sonrası yapılan bu 5 hata kilo alımına sebep oluyor. Doğru beslenme ve yaşam tarzı alışkanlıklarıyla, Ramazan ayını sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.

Kadin

'Yıllarca fark etmeyebilirsiniz' Hem kilo veremiyor hem de sürekli üşüyor musunuz? 'Görünmez hastalığı' işaret ediyorlar

Kış aylarının genellikle vücut açısından bilindik iki sonucu var: Kilo almak ve sürekli üşümek. Ancak uzmanlar çok sık karşılaşılan bu iki durumun bir arada olmasının; görünmez bir hastalığın belirtileri olabileceğine dikkat çekiyor.

Kadin

Kilo Almak

Kilo Almak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kilo Almak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kilo vermek isteyenler dikkat! Bu besinden uzak durun, yedikçe daha çok acıkmanıza yol açıyor

Fazla kilolarından şikayetçi olanlar için en iyi çözüm sağlıklı beslenmenin yanında spor ve egzersiz yapmaktır. Öte yandan bazı besinler kilo vermeyi daha da zorlaştırabiliyor. İşte, yedikçe daha çok acıkmanıza neden olan besinler...

Haber

Az yediğiniz halde kilo alıyorsanız sebebi ciddi hastalıklar olabilir! Bu maddeleri gözden geçirin

Günümüz sağlık sorunlarından biri ola fazla kilolar kadın, erkek, yaşlı veya çocuk fark etmeksizin çoğu insanın yaşadığı bir durum. Bu durumun yanında bir de az yediği halde zayıflayamayan ve hızla kilo almaya başlayan kişiler bazı hastalıkların belirtisini yaşıyor olabilir. Peki, hızla alınan ve verilemeyen kilolar hangi hastalıkların belirtisi?

Haber

Fazla kilo aldı sandı ama gerçekler bambaşka çıktı! Karnından çıkanlar görenleri hayrete düşürdü

Vücutta fark etmeden büyüyen kitleler bulunabiliyor. Tokat'ta yaşayan 46 yaşındaki Ali Yavuz Çeçen'de giderek şişen karnındaki kitleleri kilo sanmıştı. Ancak günlük hayatta sıkıntı yaşamaya başlayan Ali Yavuz Çeçen, karnındaki şişlik nedeniyle doktora başvurduğunda hayatının şokunu yaşadı.

Haber

Kilo almak için ne yemeliyiz, doğal yollarla kilo almak için ne yapılmalı? Sağlıklı bir şekilde kilo almak için beslenme programı nasıl olmalı?

Genel olarak karşılaştığımız fazla kilo sorunlarının yanında kilo alma ile ilgili problemler yaşayan kişilere de oldukça sık rastlanır. Düşük kiloya sahip olmak da fazla kilolu olmak gibi sağlıksız bir durum olarak karşımıza çıkar. Tüketilen yiyecekler, egzersiz ve düzenli bir uykuyla kilo almayı kolaylaştıran belli başlı yöntemler bulunur. Kilo alma konusunda en çok dikkat edilmesi gerekenlerden birisi de doğal ve sağlıklı yollarla kilo almaktır. Sağlıklı bir şekilde kilo almak için ne yenir?

Haber