Kısır Haberleri

Gün tabağı nasıl olur? Gün tabağında olması gereken tarifler

Gün tabağı belki de Türkiyedeki en tartışmalı konularından birisi. Herkesin mutlaka bir şekilde eksik bulduğu ve tarif önerileri verdiği gün tabağının nasıl olacağından ve gün tabağında yer alması gereken en temel ve can alıcı 6 tariften bahsedeceğiz. Hazırsanız, sizi içeriğimize alalım!

Yemek 12-02-2024 10:49

Narlı kısır tarifi: Narlı kısır nasıl yapılır?

Mutfağınızda çok kısa süreler içinde ve çok az malzeme ile yapabileceğiniz birçok tarif bulunuyor. Bu tarifleri hazırlayarak ister çeşitli yemekler sunduğunuz davet sofralarınıza renk katabilir, isterseniz de çay saatlerinizde arkadaşlarınıza, dostlarınıza ya da ailenize servis edebilirsiniz. Kısırın farklı bir türü olan narlı kısır tarifini de aşağıda bulabilir, bu lezzeti evde kendi imkanlarınızla birkaç dakika içinde hazırlayabilirsiniz.

Yemek 28-12-2023 23:55

Kısır kilo aldırır mı? Diyet yapan biri kısır yiyebilir mi?

Kısır özellikle Orta Doğu ülkelerinde yaygın olarak tüketilen lezzetli ve besleyici bir meze veya salata çeşididir. İçeriğinde bulunan bulgur, sebzeler ve baharatlarla zenginleştirilmiş kısır tatlı ve ekşi lezzetiyle damaklarda iz bırakır. Ancak kısır ve kilo alımı arasındaki ilişki hakkında zaman zaman merak uyandıran sorular gündeme gelir.

Haber 31-07-2023 14:37

Uzmanlar uyardı! Kanser ve kısırla bağlantılı olduğu öğrenildi! Resmen zehir saçıyor...

Tuvalet kağıtlarının kullanımı ile ilgili çok çeşitli araştırmalar yapılıyor. Tuvalet kağıtlarının hem doğaya hem de sağlığa zararlı etkileri olduğu biliniyordu. Yapılan son araştırmalarda tuvalet kağıtlarının içerisinde bulunan maddelerin kanser ve kısırlık riskini artırdığı öğrenildi.

Haber 02-03-2023 13:36

Kısır

Kısır Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kısır Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Prof. Dr. Canan Karatay tehlikeye karşı uyardı! Zeytini sakın böyle yemeyin! Kısırlığa yol açıyor

Kahvaltıda yediğimiz gıdalar tüm günümüzü ve sağlığımızı etkiliyor. Bu sebeple yediğimiz gıdaların sağlıklı olmasına dikkat etmemiz gerekiyor. Bazen gıdaların daha sağlıklı olacağını düşünerek onlara yaptığımız işlemler oldukça riskli durumlara neden olabiliyor. Prof. Dr. Canan Karatay zeytini yanlış tüketmenin kısırlığa neden olabileceğini belirterek uyardı.

Haber 28-02-2023 09:17

Prof. Dr. Canan Karatay: Uyurken kilo vermeniz mümkün! Bu yiyecekler kanser yapıyor

Kilo vermek için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak yapılan bu yöntemlerin etkisi istenilen seviyede olmuyor. Sağlıklı beslenme hakkında çarpıcı önerilerde bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, uyurken kilo verebileceğinizi belirterek sağlığınız için uzak durmanız gereken besinleri açıkladı.

Haber 14-09-2022 14:26

Yedikçe yiyeceksiniz: Tam kıvamında kısır tarifi! Kısır nasıl yapılır?

Gün yemekleri denilince ilk akla gelen lezzetler arasında olan kısır herkes tarafından oldukça seviliyor. Gelen misafirlerinize risk almadan seveceği bir lezzet arıyorsanız kısır yapmanız uygun bir tercih olabilir. Kısır nasıl yapılır? en çok aranan yemek tarifleri arasında bulunuyor. İşte leziz kısırın tarifi...

Yemek 12-09-2022 12:04