Kourtney Kardashian Haberleri Ve Son Dakika Kourtney Kardashian Haberleri

Kourtney Kardashian Haberleri Ve Son Dakika Kourtney Kardashian Haberleri

Tam adıyla Kourtney Mary Kardashian, 18 Nisan 1979 tarihinde Kaliforniya'nın Mill Valley şehrinde dünyaya geldi. Ünlü Kardashian ailesinin bir üyesi olan Kourtney Kardashian, modayla ilgilenmesinin yanında televizyon programları sayesinde de üne kavuştu. 2007 yılından beri Amerikan televizyonlarında gösterimde olan "Keeping Up with the Kardashians" isimli belgesel dizide ana karakter olarak rol oynadı. Özel yaşamında Scott Disick ile uzun yıllar adı anıldı. İkilinin 2006-2015 yılları arasındaki birlikteliğinden üç çocuk dünyaya geldi. 41 yaşındaki Kourtney Kardashian, kariyer yaşantısına "Poosh" isimli markasını kazandırdı. Poosh, yaşam tarzı, güzellik gibi konuların ele alındığı blog ile varlığını sürdürdü. Kardashian, hâlâ blogunun faaliyetlerini üstlenmekte ve televizyon programlarında yer almaya devam etmektedir.

Kourtney Kardashian Haberleri

Hamile kalmak için ilginç yollara başvurmuştu! Kourtney Kardashian kendi sütünü sağıp içti

Kourtney Kardashian hamile kalmak için seks orucundan vajina masajına kadar türlü denemelerde bulunmuştu. Tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kalarak doğum yapmıştı. Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Kourtney Kardashian itirafıyla şaşırttı.

Magazin 12-04-2024 08:16

Kourtney Kardashian'ın kocasından olay pozlar! Karısının iç çamaşırlı pozlarını paylaştı

Kourtney Kardashian'ın kocası Travis Barker eşinin Instagram'da minicik iç çamaşırlarıyla çekilmiş pozlarını paylaştı. Kardashian ise eşinin kendisini Sevgililer Günü övgüsüyle onurlandırmasının ardından ona 'takıntılı' olduğunu söyledi.

Magazin 15-02-2024 13:56

Kourtney Kardashian nerede hamile kaldığını paylaştı! Yok gibi bikini altıyla verdiği pozlara tepki yağdı! 'Bu kadar özele gerek var mıydı?'

Kardashian ailesinin en büyük çocuğu Kourtney Kardashian, bir süredir aşk yaşadığı müzisyen Travis Barker ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Tüp bebekten seks orucuna kadar pek çok yöntem deneyerek hamile kalmaya çalışan yıldız nerede hamile kaldığını açıkladı. Kourtney Kardashian son paylaşımıyla tepki çekti.

Magazin 14-02-2024 15:12

Kourtney Kardashian sonunda paylaştı! Emzirdiği anları gösterdi

Kardashian ailesinin en büyük çocuğu Kourtney Kardashian herkesin merak ettiği dördüncü bebeğinin ilk karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 26-12-2023 15:27

Diğer Haber Etiketleri

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kourtney Kardashian Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kourtney Kardashian yeni doğum yapmıştı! Oğlunun plasentasından...

Hamile kalmak için seks orucuna bile giren Kourtney Kardashian nihayet bebeğine kavuştu. Kourtney Kardashian doğumdan kısa süre sonra yaptığı paylaşımla yine gündem olmayı başardı.

Magazin 01-12-2023 13:55

Hamile kalmak için seks orucu bile yapmıştı... Kourtney Kardashian doğum yaptı!

Hamile kalmak için yapmadığı kalmayan Kourtney Kardashian doğum yaptı. Kardashian – Jenner ailesinin yeni üyesi Rocky bebek dün gece dünyaya geldi.

Magazin 05-11-2023 14:56

Hamile olan Kourtney Kardashian çok zor bir ameliyat geçirdi! 'Bebeğimizin hayatını kurtardıkları için...'

Kourtney Kardashian, doğmamış çocuğu için hayat kurtaran bir ameliyat geçirdiğini ve bu ameliyatın kendisini "sonsuza kadar minnettar" kıldığını söyledi. Hamile kalmak için bir çok yöntem deneyen Kardashian'ı eşi yalnız bırakmadı ve turneyi yarıda keserek hastaneye koştu.

Magazin 07-09-2023 09:47

Çocuklarının yanında müstehcen halleri tepki çekiyordu! Kourtney Kardashian son paylaşımıyla eleştirildi

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren Kourtney Kardashian büyük uğraşlar sonucunda 4. kez hamile kaldı. Çocuklarının yanında kocasıyla müstehcen pozlar vermesiyle tepki çeken yıldızın son pozuna düştüğü not da tepki çekti.

Magazin 11-08-2023 11:33

Kourtney Kardashian Rihanna'nın izinde! Hamile stili dikkat çekti

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile evlenen Kourtney Kardashian hamile kalmak için pek çok şey denemiş ve en sonunda istediği olmuştu. Kardashian ailesinin son dönemde öne çıkan isimlerden olan Kourtney cesur tarzını hamile stiline de yansıttı. Kourtney Kardashian'ı görenler "Rihanna'nın izinde" dedi.

Magazin 14-07-2023 07:38

Kourtney Kardashian'dan karnı burnunda poz! Bikinisiyle büyüledi

Hamile kalmak için seks orucundan katı bir diyete kadar pek çok şey deneyen Kourtney Kardashian, geçen hafta eşinin konserinde pankart açarak hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü müzisyen Travis Barker ile evli olan Kardashian bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 05-07-2023 09:05

Seks orucu ve katı diyetler işe yaradı, hamile kaldı! Kourtney Kardashian eteğini sıyırıp paylaştı

Geçtiğimiz yıl müzisyen Travis Barker ile dünyaevine giren Kourtney Kardashian, geçen hafta eşinin konserinde pankart açarak hamile olduğunu duyurmuştu. hamile kalmak için seks orucundan katı bir diyete kadar pek çok şey deneyen yıldız çıkan karnını göstermek için pozlar verdi.

Magazin 23-06-2023 13:56

Seks orucundan cinsel ilişki iznine denemediği şey kalmamıştı! Kourtney Kardashian hamile sonunda hamile

Müzisyen Travis Barker ile evlenen reality şov yıldızı Kourtney Kardashian hamile kalmak için elinden geleni yapıyordu. Seks orucu deneyen ve kardeşinden cinsel ilişki molası isteyen yıldız sonunda hamile kaldı. Ünlü yıldız bu mutlu haberi eşinin konserinde pankart açarak duyurdu.

Magazin 18-06-2023 14:03

Kourtney Kardashian soyunma odasında yere yattı! Pozları dikkat çekti

Geçtiğimiz günlerde evine gelen kardeşinden 5 dakikalık seks yapma izni isteyen Kourtney Kardashian şimdi de soyunma odasındaki pozlarıyla dikkat çekti. Markası için elinden geleni yapan yıldız yere yatarak pozlar verdi.

Magazin 02-06-2023 09:26

Kardeşinden ilişki izni istemişti! Kourtney Kardashian'dan cesur pozlar

Kourtney Kardashian ve Travis Barker evliliği sık sık gündeme geliyor. Son olarak tüp bebek tedavisi denedikleri ortaya çıkan çiftten Kourtney Kardashian evine gelen kardeşinden ve ekipten cinsel ilişki izni istemişti. Ünlü yıldız şimdi de cesur pozlara imza attı.

Magazin 28-05-2023 07:25

Kourtney Kardashian evine gelen kardeşinden '5 dakika cinsel ilişki izni' istedi! Şoke eden olay

Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker evlendikten sonra müstehcen pozlar vererek gündeme gelmişti. Çocuk yapmak için seks orucu bile yapan çift son olarak şoke eden bir olaya imza attı. Kourtney Kardashian evine gelen kardeşinden 5 dakika 'seks' izni istedi

Magazin 26-05-2023 11:04

Kourtney Kardashian ve kocası ayrı kalınca özlem arttı! Göğsünü öperken...

Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Seks orucu sonrası cinsel hayatlarının hareketlendiğini açıklayan çift bir süre ayrı kalınca birbirlerini özledi.

Magazin 11-05-2023 09:35

Kourtney Kardashian'dan tepki çeken pozlar...

MET Gala'ya kardeşlerinin aksine katılmayan Kourtney Kardashian, Instagram'da sigara içiyormuş gibi yaptığı bir dizi pozunu paylaşınca yine tepki çekti. Daha önce de çocuklarının yanında müstehcen pozlar veren ünlü yıldıza yorum yağdı.

Magazin 03-05-2023 13:49

Neredeyse frikik veriyordu! Kourtney Kardashian dekoltesiyle olay oldu

Kourtney Kardashian eşi Travis Barker ile birlikte kampa giderken üstü açık araçtan selfie yaptı. Derin göğüs dekoltesiyle neredeyse frikik verecek olan ünlü yıldız yine sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-04-2023 13:29

Kourtney Kardashian'ın sütyen detaylı tarzı yine beğenilmedi

Kourtney Kardashian, bu hafta sonu yapılacak Coachella Müzik Festivali öncesinde eşi Travis Barker ile California'ya gitmek için yola çıktı. Kardashian ailesinin son dönemde adından sıkça söz ettiren üyesinin sütyen detaylı tarzı yine beğenilmedi

Magazin 14-04-2023 13:39

Kourtney Kardashian deri süper minisiyle pozlar verdi! Frikik vermek şekilden şekile girdi

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Kourtney Kardashian bu defa deri süper mini elbisesiyle pozlar verdi. Kardashian frikik vermek için adeta şekilden şekile girdi.

Magazin 31-03-2023 16:54

Kourtney Kardashian küvet ve klozetin etrafını yemekle donattı! Görenler İğrenç dedi

Travis Barker ile evliliğinden sonra yaptığı müstehcen paylaşımlarla tepki çeken Kourtney Kardashian küvet ve klozetinin etrafını yemekle donatıp banyoda 'keyif' yaptı. O anları paylaşan yıldız tepki çekti.

Magazin 30-03-2023 15:13

Kourtney Kardashian minicik geceliğiyle poz verdi! Yine sınırları zorladı

Kourtney Kardashian saç rengini değiştirdikten sonra yeni imajıyla dikkat çekmişti. Yaptığı paylaşımlarla ve tarzıyla sık sık tepki çeken ünlü isim son pozuyla da gündem oldu. 43 yaşındaki realite TV yıldızı, Marilyn Monroe'ya benzetildi.

Magazin 24-03-2023 15:19

Kourtney Kardashian dantelli jartiyeriyle poz verdi! Çok ucuz görünüyor

Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti sık sık gündeme geliyor. Çocuklarının yanında müstehcen pozlar vermeleri yüzünden sık sık eleştirilen Kourtney Kardashian son olarak tarzıyla tepki çekti. Kourtney Kardashian'ın dantelli tarzı hiç beğenilmedi.

Magazin 21-03-2023 15:30

Kourtney Kardashian yeni imajıyla herkesi şaşırttı! Kim Kardashian'a özenmişsin

Ünlü yıldız Kourtney Kardashian uzun yıllardır arkadaş olduğu müzisyen Travis Barker ile evlendiğinden beri gündemden düşmüyor. Hem cinsel hayatına dair açık konuşması hem de iddialı pozlarıyla gündeme gelen Kourtney Kardashian yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 05-03-2023 15:35

Kourtney Kardashian reklam yapmak için ilginç pozlar paylaştı! Tepki çekti

Kourtney Kardashian sık sık kocasıyla verdiği müstehcen pozlarla gündeme geliyordu. Ünlü isim şimdi de bir sakız reklamı için ekran karşısına geçti ve dantelli eteğiyle verdiği pozlarla tepki çekti.

Magazin 24-02-2023 08:58

Seks orucuna girdiğini söylemişti! Kourtney Kardashian ve kocasının müstehcen pozları tepki çekti!

Seks orucu itirafından bulunan Kourtney Kardashian kocasıyla verdiği müstehcen pozlarla gündemde. Daha önce de çocuklarına aldırış etmeden kocasıyla kucak kucağa pozlar veren Kardashian tepki görmüştü. Ünlü isim tepkileri umursamıyor. Son olarak da poposunun bir kısmını açıkta bırakan elbisesiyle kocasına sarılınca tepki gördü.

Magazin 04-02-2023 07:04

Kourtney Kardashian süper minisiyle zor anlar yaşadı! Frikik vermemek için çekiştirip durdu

Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker sık sık yaptıkları müstehcen paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Çocuklarının yanında dahi erotik pozlar veren çiftten Kardashian son olarak arabadan inerken görüntülendi. Ünlü yıldız eteğiyle zor anlar yaşadı.

Magazin 24-01-2023 09:11

2023 saç modasına uydu! Kourtney Kardashian'ı görenler Hemen eski haline dön dedi

Doğallığın daha çok ön plana çıkacağı 2023 yılının en trend saç renkleri arasında ise kızıl da mevcut. Son dönemde cinsel hayat açıklamalarıyla dikkat çeken Kourtney Kardashian modaya uydu uymasına ama bakın nasıl tepkilerle karşılaştı.

Magazin 03-01-2023 09:32

Kourtney Kardashian resmen şov yaptı! Arkası sadece ip...

Gittikleri her yerde kimseyi umursamadan öpüşmeleri aile içinde de tepki çeken Kourtney Kardashian ve Travis Barker yine olay oldu. Kourtney Kardashian, bu defa tanımını yaptığı koleksiyonun elbisesiyle poz verdi. Transparan elbiseden içi görünen Kardashian'ın ip çamaşırı sosyal medyada olay oldu.

Magazin 30-11-2022 14:21

Kourtney Kardashian sere serpe oturdu! İç çamaşırının görünmesi umurunda olmayınca tepki çekti

Gittikleri her yerde kimseyi umursamadan öpüşmeleri aile içinde de tepki çeken Kourtney Kardashian ve Travis Barker yine olay oldu. Kourtney Kardashian ve Travis Barker bir gala sonrası evlerinde verdikleri pozlarla şoke etti. Kourtney Kardashian minicik elbisenin altından iç çamaşırının görünmesini hiç umursamayınca tepki çekti.

Magazin 21-11-2022 07:53

Model kardeşiyle yatağa uzandı! Kourtney Kardashian göğüslerini örtüyle kapattı

"Keeping Up with the Kardashians" isimli reality şov programıyla tanınan Kourtney Kardashian, ünlü model kardeşi Kendall Jenner ile yatağa girdi. İç çamaşırlarıyla yatağa uzanan ünlü yıldız ve göğüslerini ise örtüyle kapattı.

Magazin 04-11-2022 16:13

Kourtney Kardashian tarzıyla şoke etti! Arkasını dönüp gösterdi

"Keeping Up with the Kardashians" isimli reality şov programıyla tanınan Kourtney Kardashian, davulcu eşi Travis Barker' ile yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son dönemde bedeniyle barıştığını sık sık ifade eden Kardashian ilginç tarzıyla şaşırttı. TV yıldızı, tangasını göstermekten ise çekinmedi.

Magazin 16-10-2022 10:30

Seks bağımlısı sevgilisi vardı! Kourtney Kardashian'dan şaşırtan itiraf

Travis Barker ile evlendikten sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kourtney Kardashian çocuklarının babası Scott Disick'e bomba göndermeler yaptı. Bir dönem seks bağımlısı olan Disick ile ilişkisi olduğu dönem zayıf olduğunu ve sevgilisinin bedenine dair kötü yorumlar yaptığını itiraf eden ünlü isim "Kalçalarım çok güzel" diyerek de kendini övdü.

Magazin 06-10-2022 14:03

Kourtney Kardashian'dan kocasına seks yasağı! Çıplak pozla duyurdu

Bir süredir kocası Travis Berker ile çocuk isteyen Kourtney Kardashian bebek yapmak için mücadeleye vermeyi durdurduğunu açıkladı. Kardashian ayrıca daha önce cinsel ilişki orucuna girip zorlandığı kocasına seks yasağı koyacağını da açıkladı. Bu açıklamalar için çıplak poz veren Kourtney Kardashian olay oldu.

Magazin 13-09-2022 13:33

Kourtney Kardashian kocasının kucağında! Yine olay oldu

Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker kimseyi umursamadan kamusal alanlarda müstehcen hallerde yakalanmalarıyla dikkat çekiyor. Çift sosyal medyada da iddialı karelere imza atıyor. Ünlü çift son olarak tatilde çekilmiş karelerini paylaştı ve yine olay oldu.

Magazin 30-08-2022 10:28

Megan Fox Kourtney Kardashian ile olay pozlarını paylaştı! Klozette kucağına çıktı

Yakın arkadaş olan Megan Fox ve Kourtney Kardashian SKIMS çekimlerinde birlikte yer aldı. Fox arkadaşıyla pozlarını sosyal medyadan paylaşarak "Onlyfans hesabı açalım mı?" dedi. İkilinin pozları fazla müstehcen bulundu.

Magazin 02-08-2022 14:44

Cinsel ilişki orucuna girdiğini itiraf etmişti! Kourtney Kardashian'dan cesur paylaşım

Travis Barker ile evlenen Kourtney Kardashian'ın keyfi yerinde. Geçtiğimiz aylarda hamile kalmak için farklı yöntemler denediğini ve cinsel ilişki orucu bile tutuğunu açıklayan ünlü TV yıldızı bikinili pozuyla dikkat çekti.

Magazin 05-07-2022 15:35

Travis Barker ve Kourtney Kardashian küvette poz verdi

Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti durmuyor. Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker iş birliği yaptığı marka için küvette pozlar verdi. Erotik pozlarıyla sık sık gündeme gelen çift yine gündem oldu.

Magazin 21-06-2022 09:53

Kocasının spermini içmesi tavsiye ediliyordu! Kourtney Kardashian her gün...

Travis Barker ile çocuk yapmaya çalışan Kourtney Kardashian hamile kalmak için ne önerilse yapıyor. Vajina buharı yaptırdığını açıklayan ünlü isim her sabah bıldırcın yumurtası yediğini söyledi.

Magazin 12-06-2022 10:19

Kourtney Kardashian'a hamile kalma tavsiyeleri: Travis Barker'in spermini içme, vajina buharı ve dahası...

Kourtney Kardashian ve Travis Barker evlilikleriyle gündemde. Eski ilişkilerinden 3 tane çocuğu olan Kourtney Kardashian yeniden hamile kalmak istiyor. Kardashianlar'ın hayatının anlatıldığı Hulu'da yer alan programın son bölümünde ünlü çiftin bu konudaki çabaları gündeme geldi. Kourtney Kardashian kendisine Travis Barker'ın spermini içmesinin bile tavsiye edildiğini açıkladı.

Magazin 26-05-2022 15:51

Çiçeği burnunda gelin Kourtney Kardashian seksi geceliği denize atladı

Kourtney Kardashian, sevgilisi Travis Berker ile evlendikten sonra çocuğu Reign ile İtalya'da yat keyfi yapmaya başladı. Sabah eşi ile yatın güvertesine çıkan Kourtney siyah tül geceliği ile bir anda kendini denize attı.

Magazin 25-05-2022 11:58

Kourtney Kardashian ve Travis Barker İtalya'da 3. kez evlendi! Jartiyerini çıkardığı görüntüler olay oldu

Geçtiğimiz hafta Santa Barbara adliyesinde resmen evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti, İtalya'nın Portofino kentinde görkemli bir düğün yaptı. Çift 3. kez mutluluğa evet derken Kardashian ailesinin üyeleri tarzlarıyla düğüne damga vururken, kamuoyunun ilgiyle takip ettiği düğünde çiftin dikkat samimi halleri sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 23-05-2022 12:25

Kourtney Kardashian sonunda düğünü yaptı! Eşiyle halleri olay oldu

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti sonunda düğün yaptı. Çift düğün kutlamasını İtalya'nın Portofino kentinde gerçekleştirdi. İşte düğünde Kardashian'ların dikkat çeken kıyafetleri ve gelin ve damadın ilginç halleri...

Magazin 22-05-2022 15:47

Kourtney Kardashian ve Travis Barker'ın öpüşmeleri aile içinde gündemde! Anne öpüşme

Kourtney Kardashian ve Travis Barker'ın sık sık öpüşmesi ve bu anların magazin basınında da gündem olması Kardashian'larda sık sık konuşulan bir konu oldu. Son olarak Kourtney Kardashian'ın çocukları bu konudaki rahatsızlıklarını dile getirdi.

Magazin 20-05-2022 12:56

Kourtney Kardashian ve Travis Barker sonunda resmi olarak evlendi! İlginç gelinlik

Travis Barker ile Las Vegas'ta kimseye haber vermeden evlenen Kourtney Kardashian resmi olarak nikahlı sayılmıyordu. Kourtney Kardashian ve Travis Barker geçtiğimiz gün Santa Barbara'daki şehir adliyesinde yasal olarak evlendi. Kourtney Kardashian'ın gelinlik tercihi olay oldu.

Magazin 16-05-2022 09:39

Kourtney Kardashian 1 milyon dolarlık yüzüğün üstüne basıp...

Kourtney Kardashian "The Kardashians" şovda yaşadığı bir olayı anlatırken ağladı. Kardashian, Travis Barker'ın verdiği 1 milyon dolarlık (yaklaşık 15 milyon liralık) nişan yüzüğünün üstüne bastığını ve kırdığını açıkladı.

Magazin 13-05-2022 08:39

Kourtney Kardashian giydirildiği anları paylaştı! İç çamaşırlı halini de gösterdi

43 yaşındaki Kourtney Kardashian hazırlık aşamasını ve nasıl giydirildiğini paylaştı. Kourtney Kardashian’ın şeffaf iç çamaşırlı en doğal hallerini paylaşması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-05-2022 15:17

Kourtney Kardashian nişanlısı Travis Barker ile İtalya sahillerinde aşka geldi

43 yaşındaki Kourtney Kardashian, Pazar günü İtalya'nın Como Gölü'nde yüzme havuzunun başında vakit geçirirken seksi siyah mayosuyla nesef kesici bir görüntü çizdi. Nişanlısıyla samimi halleri objektiflere yansıyan Kardashian, etraftakilere aldırmadan nişanlısını öpmeye devam etti.

Magazin 02-05-2022 09:25

Kourtney Kardashian'dan iddialı seçim! Önünü dönünce herkes ona baktı

Eskiye dayalı arkadaşlıklarını geçtiğimiz yıl aşka dönüştüren reality şov yıldızı Kourtney Kardashian ile müzisyen Travis Barker geçtiğimiz gün aniden evlendi. Kourtney Kardashian nikah sonrası bir açılışa giderken giydiği iddialı kıyafetler hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 10-04-2022 11:50