Küpe Haberleri

Kayıp altın küpeleri ararken buldukları karşısında büyük şaşkınlık yaşadılar! Bin yıllık...

Norveçli bir aile bahçelerinde kaybolan küpelerini ararken Viking döneminden en az bin yıllık kalıntılar buldu. Vestfold Kültürel Mirası ve Telemark İl Konseyi tarafından yapılan paylaşımda, "Jomfruland’da Viking zamanından kalma ilk güvenli bulguyu bulan aileyi tebrik ediyoruz" ifadeleri kullanıldı. Uzmanlar, söz konusu adada yüzlerce yıl öncesine dayanan yerleşimlerin olduğunu fakat şu ana kadar bulunan kanıtların sadece Orta Çağ'a dek uzandığını belirtti.

Haber 29-09-2023 14:41

Bir günlük bebeğinin kulağını deldirdiği için eleştirilerin hedefi oldu! Bu bebeğinin vücudu, senin değil

Yeni doğan bebeklerin sağlığından ve bakımından sorumlu olan ebeveynlerin oldukça dikkatli olmaları gerekiyor. Hassas dönemde olan bebekler gözden kaçan ufak detaylar nedeniyle zarar görebiliyor. Bir günlük yeni doğan bebeğine küpe taktıran bir anne sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Kadin 29-05-2023 09:09

Resmen hazine çıktı! İkinci el dükkanında bulunan şaşırtan eşyalar

Mağazalardan alınan kıyafetlerin fiyatlarının giderek artması pazar ve ikinci el dükkanlarını tercih eden kişi sayısını artırıyor. İkinci el dükkanlarında bulunan vintage eşyalar oldukça değerli olabiliyor. Reddit uygulamasında ikinci el dükkanında bulduğu eşyaları paylaşan kullanıcılar görenleri şaşırttı.

Kadin 23-02-2023 10:15

Tüm uyarılara rağmen taktığı küpeler nedeniyle kulağı ikiye ayrıldı: Midemi bulandırıyor

Aksesuarlar tüm görünümü değiştirerek çok daha şık olmamızı sağlayabiliyor. En sık kullanılan aksesuarlar arasında bulunan küpeler sağlığımız için riskli durumlar oluşturabiliyor. Özellikle fazla büyük küpeler kulaklara fazlasıyla ağırlık veriyor. Devasa küpeler takan bir kadın TikTok hesabından kulağının son halini paylaşarak herkesi uyardı.

Kadin 17-12-2022 16:34

Küpe

Küpe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Küpe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mesajlarını paylaştı yorum yağdı... İmamoğlu'na verdiği atkı sosyal medyada gündem oldu! Meğer Akşener öncesinde o kıza...

Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'de sahnedeyken yaptığı konuşma sosyal medyada olay oldu. Akşener, İmamoğlu'nun boynundaki atkıyı gösterip hikayesini anlattı. Bu konuşmanın ardından Twitter'da çok sayıda paylaşım geldi. Çünkü konuşmadan önce bir kullanıcı, arkadaşının Akşener'e atkısını İmamoğlu'na vermesi için verdiğini, karşılığında Akşener'in inci küpelerini hediye ettiğini; küpe ve mesaj görüntüsüyle yazmıştı. Bazı kullanıcılar bunun gerçek olmadığını iddia etmişti.

Haber 16-12-2022 09:55

Kombininizin kalitesini ikiye katlayacak aksesuar önerileri

Kombininizi yaptıktan sonra sanki küçük bir detay eksik kalmış gibi hissediyor musunuz? Eğer öyleyse işte bu küçük detay aksesuar olabilir. Kombinlerin tamamlayıcısı olan aksesuarlar, şıklığa şıklık katan en önemli detaylardan biri. Eğer siz de kombinlerinize şıklık katacak aksesuar önerileri istiyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin, birbirinden şık aksesuarları hep birlikte inceleyelim.

Kadin 22-11-2022 18:26

Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar nelerdir? Kol saati, cüzdan, yüzük yasak mı? Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar!

Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar bugün MEB tarafından saat 10.00'da yapılacak sınav öncesi vatandaşlar tarafından merak edildi. Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar nelerdir, sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen kişiler internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. MEB tarafından yayımlanan kılavuzda, kol saati, küpe, cüzdan, yüzük, kolye ve bileklik detayı dikkat çekti. İşte Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar...

Egitim 19-11-2022 09:04

Tam bir bakteri yuvası! Paylaştığınızda hastalık saçan eşyalar

Günlük hayatımızda kullandığımız eşyalar sağlık için riskli durumlara neden olabiliyor. Farkına bile varmadığımız gözle görünmeyen birçok bakteri ve mikrobun birikmesine neden olabiliyorlar. Uzmanlar kişisel eşyalarınızı asla başkalarıyla paylaşamamanız gerektiğini belirtiyor. İşte asla paylaşılmaması gereken eşyalar...

Haber 28-10-2022 13:53

Tartışma yaratan küpe! Şişe kapağından farkı yok, fiyatını duyanın ağzı açık kalıyor

Ünlü bir markanın pet şişe kapağına benzeyen küpe tasarımı görenleri hayrete düşürdü. Görüntü olarak pet şişe kapağından farkı olmayın küpenin fiyatı ise 445 dolar. Tartışma yaratan tasarım kullanıcıları da ikiye böldü.

Haber 28-09-2022 20:03

Nejat İşler'in, Erzurum'da 'küpe' nedeniyle bıçaklanan genç için yaptığı paylaşım olay oldu!

Erzurum'da arkadaşıyla yürüyen 22 yaşındaki gencin, küpesiyle alay eden 2 kişi tarafından bıçaklanması sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu Nejat İşler ise yaşanan bıçaklı saldırıya Twitter'da yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Magazin 27-09-2022 21:01