Kurtlar Vadisi Dizisi Haberleri

Kurtlar Vadisi 2023'de ekrana dönüyor! Efsane isimlerle hafızalara kazınmıştı, ancak en iyi diziler listesine giremedi

Kurtlar Vadisi dizisi yeni bölümleriyle 2023'de hayranlarıyla buluşacak. Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Ocak ayında çalışmalara başlayacaklarını açıklamıştı. Uzun süre sonra yeniden gündeme gelen Kurtlar Vadisi dizisi unutulmayacak sahnelere, karakterlere ve diyaloglara akıllara kazınsa da, IMDb'deki Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi 25 yerli dizi arasında yer alamadı. Efsane dizi Kurtlar Vadisi, Avrupa Yakası, Behzat Ç., İşler Güçler, Ezel gibi yapımların arkasında kaldı.

Magazin 15-11-2022 23:28

Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor? Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz'dan çarpıcı açıklama

ile ilgili dizide Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Necati Şaşmaz uzun süredir ekranlardan uzak olan Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümleriyle ekrana dönmeye hazırlandığını duyurdu. Necati Şaşmaz'ın açıklaması sonrası konuya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak?

Magazin 15-11-2022 08:07

Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber'e veda! Ne Polat Alemdar ne de Süleyman Çakır katıldı...

Kurtlar Vadisi’nin Tuncay’ı Osman Wöber kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Usta oyuncu İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne ile Teşvikiye Camii'nde düzenlenen törenlerin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Oyuncu Hatice Aslan, Osman Wöber'in cenazesinde yaptığı konuşmada "Bu konuda çok duyarsızız" diyerek usta isimle ilgili bir gerçeği açıkladı. Cenazede, gözler Kurtlar Vadisi oyuncularını da aradı ancak pek çok ünlü isim cenazede yer almadı.

Magazin 28-06-2022 08:32

Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı Osman Wöber'in cenaze programı belli oldu

Kurtlar Vadisi dizisinde 'Tuncay Kantarcı' karakteriyle milyonların sevgisini kazanan ünlü oyuncu Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında yaşamını yitiren oyuncu ve yönetmen Osman Wöber'in cenaze programı belli oldu.

Magazin 26-06-2022 20:28

Osman Wöber'in Kurtlar Vadisi'ndeki o sahnesi çok konuşulmuştu! Koronavirüsü yıllar önce öngörmüş...

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Tuncay Kantarcı karakteriyle adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran Osman Wöber'in dün hayatını kaybettiği öğrenildi. Kalp krizi sonucunda hayata gözlerini yuman başarılı oyuncunun vefat haberinin ardından akıllara 'Maske' sahnesi geldi. 2003 yılında Çin'den gelecek olan koronavirüsü tahmin ettiği anlarla akıllara gelen Osman Wöber'in unutulmaz sahnesi olay olmuştu.

Magazin 26-06-2022 10:37

Kurtlar Vadisi'nin Tuncay'ı Osman Wöber kimdir ve neden öldü? İşte Osman Wöber'in hayatı

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Tuncay karakteriyle hafızalara kazınan Osman Wöber'in kim olduğu ve neden öldüğü birçok kişi tarafından merak edilen ve sorgulanan konular arasında yer almaya başladı. Osman Wöber'in vefat haberini ünlü oyuncu Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Osman Wöber kimdir? Osman Wöber kaç yaşında ve neden öldü? İşte hayatı hakkında bilgiler.

Magazin 26-06-2022 10:10

Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay Kantarcı'sı Osman Wöber yaşamını yitirdi

Kurtlar Vadisi dizisinde 'Tuncay Kantarcı-Deve Tuncay' karakteriyle milyonların sevgisini kazanan ünlü oyuncu Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberinin oyuncu Zafer Algöz duyurdu. Osman Wöber'in ölümü hayranlarını yasa boğdu.

Magazin 26-06-2022 09:44

Osman Wöber kimdir? Kurtlar Vadisi'nin Tuncay Kantarcı'sı Osman Wöber kaç yaşında ve neden öldü?

Osman Wöber kimdir sorusunun yanıtı birçok kişi tarafından merakla internet üzerinden araştırılmaya başladı. Kurtlar Vadisi dizisinde Tuncay Kantarcı karakterini canlandıran Osman Wöber'in acı haberi tüm sanat dünyasını yasa boğdu. Birçok kişi 'Osman Wöber kimdir, kaç yaşında ve neden öldü gibi?' sorgulamaları araştırmaya başladı. Peki, Osman Wöber kimdir? Kurtlar Vadisi'nin Tuncay Kantarcı'sı Osman Wöber kaç yaşında ve neden öldü?

Magazin 26-06-2022 09:22

Osman Wöber kimdir, neden öldü? Kurtlar Vadisi'nin Deve Tuncay'ı Osman Wöber kaç yaşındaydı ve nereliydi?

Sevilen yapımlardan olan Kurtlar Vadisi dizisinde 'Deve Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'in vefat haberi sevenlerini üzdü. Ünlü ismin hayatı ve ölüm sebebi gelişme sonrası merak edildi. Peki Osman Wöber kimdir, neden öldü? Kurtlar Vadisi'nin Deve Tuncay'ı Osman Wöber kaç yaşındaydı ve nereliydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi...

Magazin 26-06-2022 00:51

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı Attila Olgaç'tan Necati Şaşmaz ve Zafer Ergin itirafı: İki misli para teklif ettiler

Kurtlar Vadisi'nde Kılıç'ı canlandıran oyuncu Attila Olgaç yıllar sonra bomba bir itirafta bulundu. Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz ile ilgili tarikat iddiaları gündem olduğu dönem meğerse oyunculara iki misli ücret teklif edilmiş. Zafer Ergin ve diğer oyuncular diziyi bırakmak isteyince bakın neler olmuş... İşte o açıklamanın detayları...

Magazin 24-06-2022 07:44

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz savcısı Çiğdem Batur Kraliçe Elizabeth'in yıl dönümünde! Şah eseri gibisin

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı savcı Leyla karakteriyle adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran Çiğdem Batur, güzelliğiyle herkesi mest etmeye devam ediyor. Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Çiğdem Batur, son olarak yaptığı paylaşımla herkesi adeta büyüledi. Kraliçe Elizabeth'in 70. Yıl dönümüne katılan güzel oyuncunun İngiltere sokaklarındaki paylaşımları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 04-06-2022 17:21

Son dakika: Fenerbahçe'den olay yaratan Kurtlar Vadisi paylaşımı! Jorge Jesus...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe taraftarlarının büyük bekleyişi sona erdi ve İstanbul'a ayak basan teknik direktör Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Sarı - lacivertli taraftarlar, sosyal medyada yeni hocalarının gelişini kutlarken, Fenerbahçe'nin resmi Instagram hesabından olay yaratan bir paylaşım geldi. Gönderide Kurtlar Vadisi ile özdeşleşen 'Cendere' müziğinin çalması dikkat çekti.

Spor 02-06-2022 17:49

Kurtlar Vadisi’nin yönetmeninden yeni proje! Balkan Ninnisi

Kurtlar Vadisi’nin yönetmenlik koltuğunda oturan Doğan Ümit Karaca’nın seyircilerin karşısına geçireceği Balkan Ninnisi dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Çekimleri Makedonya’nın Üsküp kentinde gerçekleştirilecek olan Balkan Ninnisi, sezonun iddialı yapımları arasında.

Magazin 25-05-2022 11:48

'Kurtlar Vadisi'nin Güllü'sü Erhan Ufak 140 kilodan 85 kiloya kadar düşmüş! İşte son hali

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı olarak Türkiye'de tanınan Erhan Ufak Azerbaycan'da sanat akademisi açtı. Son günlerde ikinci şubesini Bakü'da açmanın heyecanını yaşayan Güllü Erhan'ın müde küçültme ameliyatıyla 140 kilodan 85 kiloya kadar düştüğü ortaya çıktı. İşte 'Kurtlar Vadisi'nin Güllü'sü Erhan Ufak'ın son hali...

Magazin 15-05-2022 13:38

Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı Yüksel Arıcı bakın kim çıktı! Asıl mesleği şok etti

Yüksel Arıcı bir zamanlara damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Pala rolüyle ekranlara geldi. Hiç çıkarmadığı güneş gözlükleriyle akıllara kazınan Pala, Güney Doğu, Kuzey Irak, Suriye'de görev yapan bir istihbaratçıydı. Pala rolüne hayat veren oyuncu Yüksel Arıcı hakkında az bilinen gerçek duyanları şaşırttı.

Magazin 15-05-2022 10:29

Kurtlar Vadisi'nin Esther Hirch'i Sinem Yıldırım'ın son hali! Zamana meydan okuyor

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi'nde Esther Hirch karakteriyle hafızalara kazınan Sinem Yıldırım son haliyle sosyal medyayı salladı. Yıldırım, görünüşüyle genç kızlara adeta taş çıkarıyor.

Magazin 14-05-2022 12:46

Hande Kazanova kimdir? Astrolog Hande Kazanova kimden eğitim aldı? Nereli ve kaç yaşında?

Hande Kazanova, yaptığı burç yorumları ile gündem olmaya devam ediyor. Ünlü isim, bir döneme damga vuran Mahallenin Muhtarları, Aşkına Eşkiya, Tatlı Hayat, Kurtlar Vadisi gibi birçok dizide rol almıştı. Astroloji üzerine aldığı eğitimin ardından kariyerine astrolog olarak devam eden ünlü isim merak konusu oldu. Peki Hande Kazanova kimdir? Astrolog Hande Kazanova kimden eğitim aldı? Nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Magazin 10-05-2022 14:53

Hatice Şendil'in yüzündeki değişime yorum yağdı! Önceden daha güzeldin

Fox ekranlarında yayınlanan 'İyilik' adlı dizide rol alan Hatice Şendil'in son paylaşımında yüzünün hali gündem oldu. Bişektomi operasyonu yaptırdığı iddia edilen Şendil'in pozlarına "Hatice Şendil'i i önceden daha güzel diye hatırlıyorum" yorumları yağdı.

Magazin 10-05-2022 14:32

'Kurtlar Vadisi'nin 'Güllü'sü Erhan Ufak Türkiye'den gitti! Bakın artık ne yapıyor

'Kurtlar Vadisi'nin 'Güllü'sü Erhan Ufak son haliyle ve yeni hayatıyla gündem oldu. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Erhan Ufak Kurtlar Vadisi itirafıyla dikkat çekti. 'Kurtlar Vadisi'nin 'Güllü'sü Türkiye'yi terk ederek yeni bir işe adım attı. İşte 'Kurtlar Vadisi'nin 'Güllü'sünün yeni yaşamı...

Magazin 09-05-2022 07:14

Galatasaray, Kurtlar Vadisi'ne döndü! Levent Nazifoğlu, Metin Öztürk'ü tehdit etmiş...

Galatasaray'da tüm gözler yapılacak başkanlık seçimine çevrildi. Metin Öztürk, başkan olması halinde göreve getireceği Levent Nazifoğlu ile büyük sorun yaşadı. Aralarında geçen mesajlaşma krizi ortaya çıkınca ayrılık yaşandı. Daha seçilmeden büyük bir kaosun ortasına giren Metin Öztürk, bu olay karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Spor 05-05-2022 07:48

Benzema'nın panenka penaltısı sonrası Kurtlar Vadisi ve Polat Alemdar'ın sorgu sahnesi gündem oldu! Herkes onu konuşuyor

Yayıncı kuruluş beIN Sports tarafından paylaşılan video sosyal medyada gündem oldu. Dün gece oynanan Manchester City-Real Madrid maçında Benzema'nın attığı 'Panenka' penaltısı sonrası göndermede bulunan beIN Sports, kullanıcılar tarafından büyük beğeni aldı.

Spor 27-04-2022 09:48

Kurtlar Vadisi 87. bölümde Polat Halep'te uyanınca... O detay olay oldu

Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar'ın Kurtlar Vadisi 87. bölümünde Halep'te uyandığı sahnede, otel lobisinde televizyondan izlenilen maç yıllar sonra gündeme geldi. Twitter'da Cihat Akbel adlı kullanıcı Kurtlar Vadisi dizisinde arkada yayınlanan maçı merak edince araştırıp tüm detayları anlattı.

Magazin 26-04-2022 15:07

Kurtlar Vadisi'nde 'Abdülhey'i Kenan Çoban oğlunu paylaştı! Çocuk direkt Abdülhey olarak doğmuş

Kurtlar Vadisi'nde Polat'ın adamlarından 'Abdülhey' karakterine hayat veren oyuncu Kenan Çoban sosyal medyada oğlunu paylaştı. Kenan Çoban'ın paylaştığı fotoğrafı görenler "Çocuk direkt Abdülhey olarak doğmuş" şeklinde yorumları yaptı.

Magazin 14-04-2022 13:58

Kurtlar Vadisi'nin efsanesi Süleyman Çakır'a taziye mesajları yağdı! Oktay Kaynarca yorumlara kayıtsız kalamadı!

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı nam-ı diğer Oktay Kaynarca'ya taziye mesajları yağdı. Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteri Süleyman Çakır 18 yıl önce öldü. Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakterine hayat veren Oktay Kaynarca Instagram hesabından "Süleyman Çakırın 18. ölüm yıldönümünde unutmayan unutturmayan sevenlerine başsağlığı, rahmetliye Allahtan rahmet diliyorum." paylaşımı yaptı.

Magazin 08-04-2022 16:21

Süleyman Çakır kimdir? Süleyman Çakır Kurtlar Vadisi dizisinde ne zaman oynadı? Hangi bölümde öldü?

Süleyman Çakır ve Kurtlar Vadisi 8 Nisan 2022 Cuma (bugün) bir kez daha gündem oldu. Bir döneme damga vuran dizide Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı karakter, senaryo gereği yaşamını yitirmişti. Bu kapsamda Süleyman Çakır kimdir? Süleyman Çakır Kurtlar Vadisi dizisinde ne zaman oynadı? Hangi bölümde öldü? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Magazin 08-04-2022 12:13

Süleyman Çakır nasıl öldü? Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır ölüm tarihi ve sebebi nedir?

Süleyman Çakır 8 Nisan Cuma günü yeniden gündem oldu. Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı karakter, senaryo gereği hayatını kaybetmişti. Peki Süleyman Çakır nasıl öldü? Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır ölüm tarihi ve sebebi nedir? İşte Kurtlar Vadisi dizisi ile Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği karaktere ilişkin detaylar...

Magazin 08-04-2022 12:04

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı ölüm yıldönümünde anılıyor! Süleyman Çakır’ın en iyi 10 sözü…

Süleyman Çakır, bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği bir dizi karakteridir. Süleyman Çakır karakteri ölüm yıldönümünde anılıyor. Biz de Kurtlar Vadisi dizisine Süleyman Çakır’ın söylediği en iyi 10 söz ile diziye ilişkin bilgileri sizler için derledik…

Magazin 08-04-2022 10:17

Teşkilat'ın Mete Başkan'ı Mesut Akusta'nın eşi tarzıyla büyüledi! Polat Alemdar'a bakar gibi...

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Teşkilat dizisinde Başkan Mete rolüne hayat veren Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir tarzıyla büyüledi.

Magazin 03-04-2022 18:57

Kurtlar Vadisi Meral'i gören tanıyamıyor! Laz Ziya'nın kızı son haliyle şaşırttı

Seneler önce Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral rolüne hayat veren Müge Ulusoy'un son hali görenleri şaşırttı. Geçtiğimiz yıllar ile beraber büyük bir değişime uğrayan Ulusoy'u görenler oyuncuyu tanıyamıyor. İşte Kurtlar Vadisi'nin akıllara kazınan karakterinin son hali...

Magazin 02-04-2022 17:53

Kurtlar Vadisi oyuncusu İbrahim Gündoğan kimdir? İbrahim Gündoğan ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Kurtlar Vadisi oyuncusu İbrahim Gündoğan ile ilgili açıklama yapıldı. Ünlü oyuncunun yaşamını yitirdiği aktarıldı. Basında yer alan haberlerin ardından Kurtlar Vadisi oyuncusu İbrahim Gündoğan kimdir? İbrahim Gündoğan ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi haberimizde...

Magazin 01-04-2022 17:20

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz kimdir? Necati Şaşmaz nereli ve kaç yaşında? Yeni işi ne?

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi Muazzez Ersoy ile görüntülendi. Ünlü oyuncu, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Peki Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz kimdir? Necati Şaşmaz nereli ve kaç yaşında? Yeni işi ne? İşte ünlü oyuncunun hayatı, biyografisi ve kariyerine ilişkin detaylar...

Magazin 10-03-2022 13:10

Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur'a taciz! Elinde silahla...

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Savcı Leyla rolüyle hatırlanan oyuncu Çiğdem Batur'un kendisini taciz eden Erdinç B. ile başı dertte. Şikayetine rağmen tacizlerine devam eden tacizci oyuncuya silah fotoğrafları attı. Çiğdem Batur bu olayın ardından yeniden şikayetçi oldu.

Magazin 03-03-2022 07:30

Bu kez Türk dizisi bildi! Kurtlar Vadisi'nde Ukrayna-Rusya savaşına dair dikkat çeken an

Tüm dünya Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ve savaşın küresel çapta yol açtığı etkilerle çalkalanırken bir Türk dizisinde savaşın önceden görüldüğü ortaya çıktı. Dünyanın gündemine oturan önemli olayları öngörmesiyle dikkatleri üzerine toplayan Simpsons yerine bu sefer Kurtlar Vadisi'nde Rusya'nın eylemlerine ilişkin çarpıcı tahminlerin yer aldığı sahne konuşuluyor.

Haber 02-03-2022 16:20

Efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde şaşkına çeviren koronavirüs detayı! Meğer yıllar önce bilmişler

''Bu bir mafya dizisidir'' sloganıyla ekrana gelen Kurtlar Vadisi dizisi, Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yerini koruyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla büyük beğeni toplayan dizide şaşırtan bir koronavirüs detayına rastlandı.

Magazin 01-03-2022 17:19

Kurtlar Vadisi'nin Doğu Bey'i yıllar sonra ortaya çıktı! Videosu viral oldu: Kimmiş bunlar!

Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Doğu Eşrefoğlu karakteri ile milyonlarca seyircinin hafızalarına kazınan Altan Akışık yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Kurtlar Vadisi'nde Türk istihbaratının yetkilisini oynayan Altan Akışık'ın Doğu bey karakterini hatırlatan üslubuyla konuştuğu video sosyal medyada viral oldu. Haberimizin devamında Altan Akışık'ın Kurtlar Vadisi'ndeki Doğu Eşrefoğlu karakterini hatırlatan görüntülerini izleyebilirsiniz.

Magazin 23-02-2022 18:45

Kurtlar Vadisi'nin finaline damga vurmuştu! O savcı Yargı'da ortaya çıktı!

Kurtlar Vadisi'nin final bölümü yayınlandığı dönemde gündeme damga vurmuştu. Kurtlar Vadisi'nin son bölümünde mahkeme sahnesi çok konuşulmuştu. O bölümde savcı karakterini oynayan oyuncunun bu sezon ekranların izlenen projesi Yargı dizisinin son bölümünde hakim olarak ortaya çıktığı anlaşıldı. Kurtlar Vadisi'nin mahkeme sahnesine savcı karakteri ile damga vuran oyuncunun Sait Genay olduğu öğrenildi. Sait Genay, Yargı dizisinin yayınlanan son bölümünde hakim rolüyle seyircilerin karşısına çıktı.

Magazin 15-02-2022 19:04

İbo Show'a Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz damga vurdu! Yeni dizisini açıkladı ve düet yaptı

Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz, katıldığı İbo Show'da yeni dizisinin müjdesini hayranlarına verdi. Necati Şaşmaz, İbo Show'da İbrahim Tatlıses ile birlikte düet yaparak "Dağlar dağımdır benim" türküsünü de seslendirdi.

Magazin 14-02-2022 01:38

Necati Şaşmaz kimdir, aslen nereli? Kurtlar Vadisi yıldızı uzun süre sonra ekranlara döndü! İbo Show'a konuk olan Necati Şaşmaz'ın hayatı

İbo Show'un bu haftaki konukları arasında Necati Şaşmaz yer aldı. Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı olarak tanınan ünlü ismin hayatı ekrana başındaki izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Necati Şaşmaz kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte İbo Show'a konuk olan Necati Şaşmaz'ın hayatı...

Magazin 14-02-2022 01:10

Kurtlar Vadisi oyuncusu Bahadır Ünlü müşteriyi dövdü! Şoke eden görüntüler

Kurtlar Vadisi oyuncusu da olan Bahadır Ünlü işlettiği mekanda müşterisini dövdü. Ünlü'nün müşterisini darp ettiği yeni görüntüler ortaya çıktı. Oyuncu Bahadır Ünlü emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

Magazin 13-02-2022 10:07

Kurtlar Vadisi oyuncusu Bahadır Ünlü müşteriye bıçakla saldırdı! Saldırı anını paylaştı

Kurtlar Vadisi oyuncusu olan Bahadır Ünlü işlettiği mekanda müşteriye bıçakla saldırdı. Oyuncu ünlü elindeki bıçağın sapıyla müşterisinin kafasına defalarca vurdu.

Magazin 10-02-2022 13:41

Bahadır Ünlü kimdir, aslen nereli? Kurtlar Vadisi oyuncusu işlettiği kafesinde müşteriye bıçakla saldırdı!

Daha önce Kurtlar Vadisi, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde de rol alan oyuncu Bahadır Ünlü, eşiyle beraber işlettikleri kafeye gelen müşterilere bıçakla saldırdı. Ardından da o anları sosyal medyada paylaştı. Olay sonrası Bahadır Ünlü'nün hayatı ve kim olduğu merak edildi. Peki Bahadır Ünlü kimdir, aslen nereli? Kurtlar Vadisi oyuncusu Bahadır Ünlü kaç yaşında? İşte hayatı...

Magazin 10-02-2022 13:33

Kurtlar Vadisi'nin 'Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur'un paylaşımı şaşırttı: Ne mutlu bekarım diyene

Efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Leyla karakteriyle hafızalara kazınan Çiğdem Batur, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı. Ünlü oyuncunun paylaşımı okuyanları düşündürürken gülümsetti.

Magazin 09-02-2022 15:25

Kurtlar Vadisi'nin Erdal'ı Sefa Zengin son haliyle şaşkına çevirdi!

Efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Erdal karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Sefa Zengin, bir süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Zengin, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 01-02-2022 12:59

Kurtlar Vadisi'nin Abidin'i yıllar içindeki değişimiyle şaşkına çevirdi! Görenler tanıyamadı

Başrollerini Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Necati Şaşmaz gibi isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği 'Abidin' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Abidin Yerebakan, son haliyle şaşırttı.

Magazin 26-01-2022 15:44

Ayberk Pekcan kimdir, neden öldü? Kurtlar Vadisi oyuncusu hayatını kaybetti! Ayberk Pekcan kaç yaşındaydı, aslen nereli?

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan geçtiğimiz hafta memleketi Mersin’de yoğun bakına kaldırılmıştı. Kurtlar Vadisi'nde de rol alan oyuncudan bugün üzücü haber geldi. Pekcan, tedavi gördüğü Mersin'de hayatını kaybetti. Peki Ayberk Pekcan kimdir, neden öldü? Ayberk Pekcan kaç yaşındaydı, aslen nereliydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi...

Magazin 24-01-2022 17:42

Kurtlar Vadisi'nin Deli Hikmet'i Erdem Ergüney son haliyle şaşırttı! Bakın şimdi ne yapıyor

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği 'Deli Hikmet' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erdem Ergüney, son haliyle şaşırttı.

Magazin 24-01-2022 09:18

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Erhan Ufak'ın eşi güzelliğiyle dikkat çekti! ''Güllü Erhan aşkı bulmuş!''

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği 'Güllü Erhan' karakteriyle hafızalara kazınan Erhan Ufak'ın eşi Süreyya Ufak, güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 22-01-2022 10:27

Kurtlar Vadisi'nin Pala'sı ve Abdülhey'i son halleriyle sosyal medyada gündeme geldi

Kurtlar Vadisi dizisinde Pala ve Abdülhey karakterlerine hayat veren, oyuncu Yüksel Arıcı ve Kenan Çoban'ın son halleri sosyal medyada 'ünlü değişimi' sayfasında paylaşılınca ikilinin ne yaptıkları merak edildi. Arıcı kendini evinin bahçesindeki işlere verirken Çoban ise çocuklarıyla zaman geçiriyor.

Magazin 21-01-2022 14:53

Teşkilat'ın yıldızı Gürkan Uygun'un eşi güzelliğiyle büyüledi! ''Hayat Memati'ye güzel''

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı'Memati' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Gürkan Uygun, şimdilerde Teşkilat dizisinde 'Yıldırım' karakterine hayat veriyor. Özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçınan başarılı oyuncu Gürkan Uygun'un eşi Şebnem Uygun, güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 20-01-2022 18:13