Leopar Haberleri

İstanbul'daki kaçak hayvan müzesi şaşkına çevirdi! Anadolu Kaplanı, çizgili geyik, kutup ayısı, timsah, leopar, siyah kurt...

İstanbul’da kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen iş insanı Ali Haydar Üstay’a ait 2 farklı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi. Öte yandan, Üstay'ın Türkiye'deki son Anadolu kaplanını da Hakkari'de vurup öldürdüğü, derisini de sergilediği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 19-03-2024 14:59

12 yaşındaki çocuk telefonla oynarken ofise leopar girdi! Çocuğun yaptığı hareketler alkış aldı

Hindistan’ın Maharashtra eyaletinde telefonla oynayan 12 yaşındaki Mohit Ahire akılalmaz bir olay yaşandı. Çocuğun telefonla oyun oynadığı sırada bulunduğu ofise leopar girdi. Çocuğun o anki soğuk kanlılığı ve leopardan kurtuluşu dikkat çekti.

Haber 07-03-2024 18:56

Dünyadaki o listede yer alıyordu! ‘Türkiye dosyasını kapatmış olduk’ diyerek duyurdular!

Türkiye’de bilim dünyası açısından çok önemli bir keşif daha yapıldı. Dünyada kırmızı listede yer alan ve en çok aranan 10 balık türü arasında ikinci sırada yer alan 'leopar sazanı'nın Türkiye’deki varlığını kanıtlamak için yapılan çalışmalar olumlu sonuç verdi. 3 aylık uğraşların ardından bilim insanları, 'komanda balığı’ olarak da adlandırılan 2 'leopar sazanı'nı Dicle ve Fırat nehirlerinde yakalamayı başardı.

Haber 12-01-2024 10:18

Aylar sonra yeniden ortaya çıktı! İşte görüntüleri heyecan yaratan Anadolu parsı…

Anadolu parsı ile heyecan yaratan görüntüler paylaşıldı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, aylar sonra yeniden fotokapana yansıyan nesli tehlike altındaki Anadolu parsının görüntüsünü paylaştı. 'Leopar Araştırma Birimi' kuruldu, çalışmalar sürüyor…

Haber 28-11-2023 14:04

Leopar

Leopar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Leopar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Model 2023 trendi göğüs altı dekolteli bikinisiyle göz kamaştırdı! Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kadını!

Bikini trendleri her sene değişim gösteriyor. Kadınlar modaya ve vücut proporsiyonuna uygun bikini modellerine bakıyor. 2023 yılı bikini trendleri arasında yer alan göğüs altı dekolteli bikinisi oldukça dikkat çekiyor. Model Valerie C, bu yılın trendi leopar desenli göğüs altı dekolteli bikinisini giyerek vücudunu sergiledi.

Kadin 17-04-2023 10:34

Leopar insanlara saldırdı, ülkede alarm verildi! 'Evlerinizden çıkmayın'

Pakistan'ın başkenti İslamabad’da bir leopar dehşet saçtı. 4 kişiyi yaralayan leoparla ilgili yetkililer, bölge sakinlerine evlerinden çıkmama çağrısında bulundu. İnşaat halindeki binaların içerisinde saklandığı belirtilirken leoparın nereden geldiği henüz bilinmiyor. Ekiplerin leoparı yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Haber 16-02-2023 20:18

Leopar dehşeti! Kampüse girip çevredekilere saldırdı

Hindistan'ın Assam eyaletinde Yağmur Ormanları Araştırma Enstitüsü'ne (Rain Forest Research Institute) ait bir kampüse giren leoparın çevredekilere saldırması sonucu en az 13 kişi yaralandı.

Haber 27-12-2022 17:24

Hindistan bu olayı konuşuyor! Leopar, 7 yaşındaki kızı öldürdü

Hindistan'da akıllara durgunluk veren feci bir olay yaşandı. Gujarat eyaletinde meydana gelen olayda, 7 yaşındaki bir kız çocuğuna leopar saldırdı. Hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 25-12-2022 01:29

Mercedes-Benz fabrikasında büyük panik! İçeri girince üretimi durdurmak zorunda kaldılar

Hindistan'da bir Mercedes-Benz fabrikasında leopar paniği yaşandı. Fabrikaya giren leopar personel arasında büyük paniğe neden olurken, otomobil devinin üretimi dört saat süreyle durmak zorunda kaldı.

Haber 23-03-2022 15:29

Eşcinsel adam leopar desenli pantolonu nedeniyle restorana alınmadı! Sosyal medyadan tepki gecikmedi

21 yaşındaki Brandon Rogers, kız kardeşinin doğum günü olduğu için ailesiyle birlikte bir kutlama için Manchester’daki bir restorana gitti. Rogers, leopar desenli pantolonu nedeniyle restorana alınmayınca tepkisini sosyal medya hesabından gösterdi. Girişinin reddedilmesi üzerine çileden çıkan adama restoran, “Kişisel bir konu değil. Kıyafet yönetmeliği kurallarını uyguladık” açıklamasını yaptı.

Trend 23-02-2022 16:43

Nesli tükenme tehlikesi altında! Iğdır'da yine leopar görüldü

Iğdır'da yine nesli tükenme tehlikesi altındaki leopar görüntülendi. Türkiye-İran sınırında termal kameraya yakalanan leoparın görüntülerini Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya sosyal medyadan paylaştı.

Haber 10-01-2022 15:51

Zahmetsiz şıklık arayanlara leopar ve zebra desenli ürün önerileri

İddialı parçaları seviyor ve şık görünmek için çok da zahmete girmek istemiyorsanız leopar ve zebra desenli parçaları kombinlerinize dahil ederek arzu ettiğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Peki; etekten pantolona, ceketten kazağa, birbirinden şık leopar ve zebra desenli ürün önerilere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 04-01-2022 15:17

Iğdır'da leopar görüldü! ''Beklenen müjdeli haber'' diye duyurdu

Dünyada nesli tükenme tehlikesindeki leopar, Türkiye'nin 3 ülkeye sınırı olan Iğdır'da görüldü. Leopar, Türkiye-İran sınırındaki kırsal alanda termal kameraya yansırken Prof. Dr. Çağan Şekercioğlu, leoparın görüntülenmesini ''beklenen müjdeli bir haber'' diye duyurdu.

Haber 15-12-2021 16:51

Hindistan'da korkunç olay! Sınıfa giren leopar öğrenciyi yaraladı

Hindistan'ın Aligarh kentindeki bir okulun sınıfına giren leopar, 1 öğrenciyi yaraladı. Paniğe yol açan leopar, saatler süren çalışmanın ardından okuldan çıkarıldı.

Haber 02-12-2021 18:00

Korkunç! Alman model fotoğraf çekimi için kafese girdi, leoparlar tarafından parçalandı

Almanya'da meydana gelen korkunç olayda çekim için bir hayvan bakım merkezinde bulunan Jessica Leidolph, leoparların saldırısına uğrayarak ağır yaralandı. Hastanede yaşam mücadelesi veren genç kadının kafasına ciddi darbeler aldığı belirtilirken söz konusu yerde bir zamanlar gösteri için kullanılan yaşlı hayvanların tutulduğu belirtildi.

Haber 27-08-2021 09:09

Leoparın 90 dakika süren mücadelesi! Bir av, hiç bu kadar zor olmamıştı

Öğle yemeği için oldukça aç hisseden bir leopar kolay lokma sanacağı bir kirpinin peşine düştü ancak belki de hiçbir avında bu kadar mücadele etmemişti. 90 dakika boyunca kirpinin oklarına maruz kalan dev kedi pes eden taraf oldu. O anlara tanık olan fotoğrafçı içinde bulunduğu durumu, ''Hayatta bir kez yaşanabilecek bir deneyim'' olarak tanımladı.

Haber 26-08-2021 08:14

Ege Kökenli'den sevgilisine pozlar: Leopar seviyorum deyince...

Daha önce pek çok farklı yapımda rol alan ve ekranlarda Kalp Atışı, Yahşi Cazibe dizileriyle yer almış olan oyuncu Ege Kökenli, sevgilisi Loir Ahituv ile Bozburun'da tatilin keyfini çıkarıyor. Güzel oyuncu, yaz aylarının modası olan leopar bikinisiyle sevgilisine pozlar verdi ve sosyal medyada paylaştı.

Magazin 22-06-2021 17:15

Nesli tükendiği zannedilen Anadolu parsı Cudi'de görüntülendi

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nce 81 ilde başlatılan Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi kapsamında daha önce canlı olarak görüntülenemediği için nesli tükendiği zannedilen Anadolu parsı, Cudi Dağı'nda fotokapanla görüntülendi.

Haber 12-05-2021 16:46

Çin’de safari parkından 3 leopar kaçtı

Çin’in Zhejiang eyaletindeki safari parkında bulunan 3 leopar kaçtı.

Haber 10-05-2021 12:27

Hindistan'da leopar dehşeti!

Hindistan'ın Indore kentinde yerleşim yerine inerek hareketli anlar yaşanmasına neden olan bir leopar 5 kişiyi yaraladı.

Haber 11-03-2021 17:44

Leopara Almanya'dan eş geldi

Bursa'daki Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçesinde soyu tükenmekte olan erkek Pers cinsi leopar Shiraz'a, Almanya'dan eş geldi.

Haber 20-12-2002 16:08