Lezbiyenlik Haberleri

Kocasına doğum gününde üçlü ilişki hediye edince lezbiyen olduğunu fark etti

İki çocuk annesi Theresa Rose, sosyal medyadan yaptığı itirafla herkesi şaşırttı. Doğum gününde kocasına üçlü ilişki hediye ettiğini söyleyen Rose, lezbiyen olduğunu fark etti ve eşinden boşanmaya karar verdiğini anlattı.

Trend 25-03-2022 14:30

Pencerede öpüşen lezbiyen çifti gören komşuları çileden çıktı! Arabalarına çarpıp küfürler savurdu

İngiltere’nin Stockport şehrinde yaşayan Faye Mallon ve Lydia Henshall çifti, evlerinde öpüştükleri sırada komşularının onları izlediğinden habersizdi. Komşu çiftin yaptığının ahlaksız olduğunu savunarak ev sahibine şikayet etti. Çiftin evlerinden çıkması gerektiğini savunan adam genç kadınları türlü yöntemlerle yıldırmaya çalıştı.

Trend 22-02-2022 10:35

İhanet yüzünden boşandılar! Cinsiyet değiştirme operasyonundan sonra yeniden evlendiler

Jewls ve Brandon çifti birbirlerine duyduğu masum sevgi ve aşkla ilginç bir evlilik hikayesine imza attılar. İhanet yüzünden evliliklerini sonlandırmaya karar veren çift, Brandon’un cinsiyet değiştirme ameliyatından sonra yeniden bir araya geldi.

Trend 23-08-2021 09:25

Bu ulusu daha önce duymadığınıza eminiz! Mercan Denizi Adaları’nda kurulan ‘Gay ve Lezbiyen Krallığı’ şaşkınlık yarattı

Tarih boyunca birçok ulus ve devler kuruldu. Bu devletler kimi zaman savaşlarla kimi zaman ise yönetim şekilleri nedeniyle yıkılarak tarihin tozlu sayfalarına gömüldü. Sizler için gay ve lezbiyenlerin cinsiyetçilik kalıplarını yıkmak için Avustralya’da kurdukları mikro bir ulustan söz edeceğiz.

Trend 13-08-2021 09:21

400 eşcinsel ve lezbiyen çift evlendi

Finlandiya'da 6 ay önce yürürlüğe konulan yasa çerçevesinde şimdiye kadar yaklaşık 400 eşcinsel ve lezbiyen çift evlendi.

Haber 02-10-2002 16:13