Liv Hospital Haberleri

İstanbul'da Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği düzenlendi

Etkinlikte, meme kanserini yenenler ve tedavisi devam eden hastalar, uzman hekimlerle bir araya geldi

Yurthaber 11-10-2022 14:20

TSYD Ankara Şubesi'nden sağlık anlaşması

TSYD Ankara Şubesi ile Liv Hospital arasında sağlık iş birliği protokolü imzalandı

Haber 05-04-2018 14:57

Aşırı kiloya dikkat edin! Obezite meme kanseri nedeni!

Gelişmiş ülkelerde son 20-30 yıl dikkate alındığında obezite ciddi bir artış gösteriyor. Meme kanserine yakalanma riski de obeziteye paralel olarak artıyor. Menopoz sonrası dönemde ana östrojen kaynağının kalça ve memelerde biriken yağlı dokular olduğunu söyleyen Liv Hospital Ulus Meme Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ertuğrul Gazioğlu “Özellikle menopoz dönemi sonrasında alınan kilolar ve vücutta oluşan fazla yağ miktarı meme kanseri açısından risk teşkil ediyor” diyor.

Haber 23-03-2018 14:53

Öksürük gece uykusunu bölüyorsa dikkat!

Öksürük çocuklarda doktora başvuru nedenlerinin başında geliyor. Öksürük çocuğun uyku düzenini bozduğunda önlem alınması gerektiğini söyleyen Liv Hospital Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Emre Çenesiz “Beslenmesini etkiliyorsa, hızlı nefes alıp veriyorsa, ateş eşlik ediyorsa, üst üste öksürüp ardından kusuyorsa, hafif başlayıp giderek şiddetlendiyse doktora mutlaka başvurulmalıdır” diyor. Yrd. Doç. Dr. Emre çenesiz hırıltı ve öksürükle ilgili bilgi verdi.

Haber 09-02-2018 16:35

Liv Hospital

Liv Hospital Hakkındaki Haberler Mynet'te. Liv Hospital Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MLP Care'in halka arz büyüklüğü 1,4 milyar lira oldu

Medical Park ve Liv Hospital'i bünyesinde barındıran MLP Care'in halka arz büyüklüğü 1 milyar 384 milyon lira oldu - Halka arz edilen şirket paylarının yüzde 83,5'i yurt dışı kurumsal, yüzde 8,2'si yurt içi kurumsal, yüzde 8,2'si de yurt içi bireysel yatırımcılara tahsis edildi - Halka arzda 30'u yurt dışı kurumsal yatırımcı olmak üzere 5 bin 351 yatırımcıdan talep toplandı

Haber 07-02-2018 17:02

Romatizma artık gençleri de etkiliyor!

Kas-iskelet sistemini etkileyen ama aynı zamanda iç organ tutuluşları da yapabilen romatizma bilinenin aksine gençlerde de sık görülüyor. “Her ne kadar halk arasında romatizma yaşlıları etkileyen etkileyen bir hastalık olarak bilinse de esas olarak iltihabi ve ciddi organ tutuluşları yapabilen romatizmal hastalıklar, gençleri de etkiliyor” diyen Liv Hospital Ulus Romatoloji Uzmanı Prof. Dr. Şenol Kobak bilinmeyenleri anlattı.

Haber 15-01-2018 11:19

El ayak ağız hastalığından korunma yolları

Liv Hospital Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Emre Çenesiz el ayak ağız hastalığı tedavisi ve korunma yollarını anlattı.

Haber 05-01-2018 16:07