Maradona Haberleri

Şanlıurfalı Maradona! ''Sokağa çıkamaz oldum''

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Menderes Akın, Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona’ya benzerliği ile görenleri şaşırtıyor. Saçı, siması ve hareketleri ile efsane futbolcuyu andıran Akın, görenlere ‘bu kadar da benzerlik olamaz’ dedirtiyor.

Spor 22-01-2024 13:54

Diego Maradona’nın çıplak koşmaya söz verdiği yerde şampiyonluğu çırılçıplak kutladı! Tam 12 yıl sonra hatırlattı

2010 yılında Arjantin milli futbol takımının teknik direktörü Diego Maradona, Dünya Kupası'nı kazanmaları halinde Buenos Aires'te çırılçıplak koşturacağını söyleyerek gündeme gelmişti. İsmi açıklanmayan bir Arajntin taraftarı Maradona’nın çıplak koşmaya söz verdiği yerde ülkesinin 2022 Dünya Kupası şampiyonluğunu çırılçıplak kutladı.

Trend 21-12-2022 14:16

Messi'nin attığı penaltı golündeki Maradona detayı herkesin tüylerini diken diken yaptı! Meğer yaptığı vuruş tesadüf değilmiş...

Katar’da yapılan 2022 FIFA Dünya Kupası’nı finalde normal süresi 2-2, uzatmaları 3-3 biten maçta penaltılarla 4-2 yenen Arjantin kazandı. Arjantin’in kaptanı Lionel Messi şampiyonlukla en büyük rüyasını da gerçekleştirmiş oldu. Seri penaltı atışlarında takımının ilk golünü atan Messi'nin topu gönderdiği köşenin tesadüf olmadığı ortaya çıktı.

Spor 18-12-2022 22:06

'Tanrı'nın Eli' olarak biliniyor: Dünyanın en pahalı futbol topu olabilir! Fiyatı dudak uçuklatıyor

Diego Maradona'nın 1986 yılında Dünya Kupası çeyrek finalinde giymiş olduğu forma 7.1 milyon sterline satılmıştı. Bu yüksek fiyatı duyan birçok kişi oldukça şaşkınlık yaşamıştı. Şimdi ise yine aynı maçta oynadığı 'Tanrı'nın Eli' olarak bilinen futbol topu satışa çıkarıldı.

Spor 03-11-2022 20:58

Maradona

Maradona Hakkındaki Haberler Mynet'te. Maradona Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SON DAKİKA: Ünlü modelden itiraflar! Maradona her hafta çıplak fotoğraflarımı çektirirdi

Son dakika... Arjantinli model Antonela Avellaneda bir gazeteye verdiği röportajda, 2020 yılında hayata veda eden Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona için çarpıcı bir iddiada bulundu. Arjantinli süper yıldızın 20'li yaşlarında kendisinin her hafta çıplak fotoğraflarını çektirdiğini söyleyen model, "O öldüğünde çok ağladım" ifadelerini kullandı.

Spor 17-08-2022 18:54