Meltem Taylan Aydın kimdir?

Meltem Taylan Aydın kimdir?

1973 yılında Ankara’da dünyaya gelen Meltem Taylan Aydın, Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Halkbank Yönetim Kurulu üyesi bankacıdır. İstanbul Üniversitesi’nde Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nde lisans öğretimini tamamlayan Aydın, 2008 yılında Başbakanlık Müşavirliğine atandı. Meltem Taylan Aydın, lisansüstü çalışmalarını ise, gelişmekte olan ülkelerde makroekonomik performans analizi ve davranışsal ekonomi konularında yaptı. Aydın ayrıca 2014 yılında Harvard Üniversitesi Yükselen Liderler programına kabul edildi. Aydın’ın Harvard Extension School’da İşletme yüksek lisans programı devam etmektedir. 16 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi olan Aydın, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Danışmanıdır. Bunun yanı sıra Aydın, 8 Haziran 2017 tarihinden beri Türkiye Halk Bankası AŞ’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Meltem Taylan Aydın Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2 yeni başdanışman

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararlarına göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni başdanışmanları Ayşe Nur Bahçekapılı ile Meltem Taylan Aydın oldu.

Haber 05-06-2020 11:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı! Flaş atama kararı

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına, Ayşe Nur Bahçekapılı ile Meltem Taylan Aydın'ın atanmasına dair kararlar Resmi Gazete'de yer aldı

Haber 05-06-2020 02:51

Diğer Haber Etiketleri