Mhrs Haberleri Ve Son Dakika Mhrs Haberleri

Mhrs Haberleri Ve Son Dakika Mhrs Haberleri

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından sizler için hazırlanan bir platform olan MHRS, Sağlık Bakanlığına bağlı tüm kurumlardan randevu alma işlemini halletmenizi sağlar. MHRS, bir mobil sorgulama sistemidir. Her türlü poliklinik hizmete ulaşabileceğiniz MHRS sayesinde 182 hattını arayarak, internet web sitesinden veya mobil uygulamadan ulaşabilirsiniz. TC. kimlik numaranız ile oluşturduğunuz hesap ile randevu alabilir, hastanede yer alan doktorları görerek tercih yapabilir, randevu saatlerinizi değiştirebilir, randevu detaylarını öğrenebilir veya iptal edebilirsiniz. MHRS, AB’nin kabul ettiği ‘’Sağlıkta Dönüşüm Projesi’’ kapmasında hizmet veren kamu kurumlarından biridir. Tek bir merkezden yönetilen ilk ve tek randevu sistemidir. Uyguladığı randevu politikaları ve istatistik verileri, sağlık politikalarının gelişmesine katkı sağlar.

Mhrs Haberleri

Hastane randevuları ile ilgili yeni uygulama! MHRS sistemi değişti! Sağlık Bakanı Koca detayları anlattı…

Sağlık Bakanlığı hastane randevuları ile ilgili yeni bir uygulama başlattı. Bakanlık tarafından hayata geçirilen yeni uygulamayla birlikte, devlet hastanesinden randevu alan ancak randevusuna gitmeyen yurttaşlar bundan böyle 15 gün süreyle aynı branştan randevu alamayacak. İşte hastane randevuları ile ilgili başlatılan yeni uygulamanın detayları…

Haber 23-12-2022 07:45

Devlet hastanelerindeki randevularla ilgili şok detay! Sağlık Bakanlığı rakam açıkladı: 3 milyon…

Devlet hastanelerinde randevu bulamayan vatandaşların şikayetleri her geçen gün artarken ortaya çıkan bir bilgi adeta isyan ettirdi. Ekim ayında Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden 13 milyon - 623 bin 42 doktor randevusu alındı, yaklaşık 3 milyon randevuya gidilmedi! Randevu alıp da gitmeyen hastalar yüzünden yaşanan mağduriyetler tepki çekti. Öte yandan yoğun bakımda hastası olanlarla ilgili Sağlık Bakanlığı yeni bir uygulama başlattı.

Haber 28-11-2022 07:46

Ultrason sonucu öğrenme: Ultrason sonucumu nasıl öğrenirim, e-Nabız ultrason sonucu sorgulama nasıl yapılır?

Tüm sağlık kuruluşlarında yapılan tüm tahlil ve test e-Nabız sistemi üzerinden görülebilir. Tahlil için verilen sonuç tarihine göre e-Nabız hesabı kontrol edilir. Her tahlilin ve testin sonucu çıkar çıkmaz e-Nabız ekranına düşer. Ultrason sonuçları da çekildikten belli bir süre sonra e-Nabız sistemine düşer. Peki, ultrason sonucu nasıl öğrenilir? e-Nabız ultrason sonucu sorgulaması nasıl yapılır?

Haber 25-10-2022 10:56

Patoloji sonucu öğrenme, patoloji sonucu ne zaman çıkar? MHRS e-Nabız ile patoloji sonucumu nasıl öğrenebilirim?

Ülkemizde sağlık sektöründeki en önemli dijital gelişmelerden biri de e-Nabız sistemidir. e-Nabız sistemi en kapsamlı kişisel sağlık bilgisi içeren platformlar arasında yer alır. Sağlık taramalarını, test sonuçlarını e-Nabız üzerinden öğrenmek mümkündür. Patoloji sonuçları da diğer sağlık sonuçları gibi e-Nabız hesabından öğrenilebilir. MHRS e-Nabız ile patoloji sonucumu nasıl öğrenebilirim?

Haber 25-10-2022 10:44

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan MHRS randevularıyla ilgili çağrı! 'En az 2 gün önceden...'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nden (MHRS) hastane randevusu alanların yüzde 30'unun randevusuna gelmediğini belirterek, "Gelmeyeceğiniz randevuyu en az iki gün önceden iptal edin." ifadesini kullandı.

Haber 14-10-2022 17:24

Sağlık Bakanı Koca'dan MHRS randevularıyla ilgili çağrı:

"MHRS'den randevu alanların yüzde 30'u randevusuna gelmiyor. Gelmeyeceğiniz randevuyu en az iki gün önceden iptal edin"

Yurthaber 14-10-2022 16:44

Hastane Randevusu Hangi Kanallar Üzerinden Alınabilir?

Devlet hastanelerinde muayene olabilmek ve tedavi sürecine başlamak için öncelikle hastane randevusu almak gerekiyor. Bu noktada vatandaşlara hastane randevu alma işlemini gerçekleştirebilmeleri için çeşitli alternatifler sunuluyor. Hastane randevusu alırken tercih edebileceğiniz birtakım kanallar bulunuyor…

Haber 14-09-2022 11:46

Bakan Koca'dan MHRS'den hastane randevusu alınamadığı iddialarına yanıt!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS sistemi üzerinden hastane randevusu alınamadığı iddialarına yanıt verdi. Bakan Koca, "Alacaksınız, hekim ve çalışan arkadaşlarımızın mutluluğu ile sorunların daha kolay çözüleceğine emin olun. Yurt dışına gidişler de azalacak. Kamuya geçişlerin daha fazla olduğunu hep birlikte göreceğiz. Kamuda çalışmanın avantajlı olduğunu herkes görecek. Çok yakında bunu göreceğiz" ifadelerini kullandı. İşte Bakan Koca'nın o açıklamaları...

Haber 23-08-2022 11:14

Hastaneye randevusuz gidilir mi? MHRS randevu kalktı mı? Randevusuz muayene olur mu?

Hastaneye randevusuz gidilir mi? MHRS randevu kalktı mı? Randevusuz muayene olur mu? Sağlık Bakanlığı tarafından alınan yeni karara göre, randevu sisteminde değişikliğe gidildi. Kovid-19 nedeniyle hastanelerde muayene süresi uzamıştı ve bu nedenle MHRS sisteminde randevu almakta zorluk yaşanıyordu. Peki; randevusuz muayene olur mu? MHRS randevu kalktı mı? Hastaneye randevusuz gidilir mi?

Haber 23-04-2022 17:23

TURKOVAC aşısı yarın Bolu'da uygulanmaya başlayacak

TURKOVAC aşısı yarın Bolu'da uygulanmaya başlayacak

Yurthaber 06-02-2022 09:33

Son Dakika: İdare Mahkemesi'nden MHRS kararı! Beş dakikada hasta bakılamaz

Son dakika haberi: MHRS 5 dakikalık randevu aralığının hastaları muayene etmek için yetersiz olduğu için Eskişehir tabipler odası ve Türk Tabipleri Birliği'nin mahkemeye taşıdığı düzenlemeye Eskişehir 1. İdare Mahkemesi'nden yürütmeyi durdurma kararı çıktı. İşte son dakika haberinin detayları!

Haber 04-01-2022 10:50

Sağlık Bakanlığı MHRS'nin etkin kullanımı için il sağlık müdürlüklerine genelge gönderdi:

"Randevu aralıkları hekimlerimiz tarafından oluşturulmalı ve başhekimliklerimizce onaylanmalıdır. Kamuoyunda gündem olduğu gibi '5 dakikada bir muayene yapıldığı' şeklindeki söylentilere sebep olacak uygulamalardan sakınılmalıdır" - "MHRS'ye esas poliklinikler için tüm hekimlerin 30 günlük tanımlı çalışma cetveli olmalı, periyodik olarak güncellenmeli ve sistemdeki görünürlüğünün 15 günün altına düşmemesi sağlanmalıdır"

Yurthaber 09-12-2021 14:58

Rize'de yeni karar! Randevusuz hastaya bakılmayacak

Rize'de son günlerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarının artması nedeniyle 12 Ağustos'tan itibaren acil durumlar haricinde hastanelerde randevusuz hastaya bakılmayacağı bildirildi.

Haber 10-08-2021 19:57

BioNTech aşısı Kovid-19 geçirenlere tek doz uygulanacak

BioNTech aşısı Kovid-19 geçirenlere tek doz uygulanacak

Yurthaber 04-07-2021 12:24

Randevusuz aşı olunur mu? Randevu almadan aşı yapılır mı?

Aşı tedariğinin sağlanmasının ardından aşılama çalışmaları da oldukça hız kazandı. Özellikle Haziran ayı başından beri aşılama hızında görülen yüksek artış birçok kişiyi sevindirdi. Türkiye’de şu an için ilk doz aşısını olan vatandaşların sayısı 29 milyonu aştı. Milyonlarca insan aşı randevusu almaya çalışırken, aynı zamanda randevusuz aşı olup olamayacağını da merak ediyor. Peki randevusuz aşı olunur mu?

Haber 23-06-2021 10:41

182 neden aranmıyor, çalmıyor? 182 neden meşgul? 182 neden düşmüyor?

Sağlık Bakanlığı’nın açıklaması ile beraber aşı yaş sınırı 30 yaş üzerine açılırken, tüm SGK’ya kayıtlı çalışanlar da aşı olabilmek için randevu alıyor. Milyonlarca insanın aşı randevusu almasını sağlayan Merkezi Herkim Randevu Sistemi (MHRS) geçtiğimiz günlerde yoğunluktan dolayı çökmüştü. Bir diğer seçenek olan ALO 182 hattını arayarak randevu oluşturma işlemi ise şu an için gerçekleştirilemiyor. ALO 182 neden çalmıyor?

Haber 21-06-2021 14:09

Randevusuz aşı yapılır mı? Randevusuz aşı olunur mu?

Aşılama hızı artırılmaya çalışırken, plansız hareketlenme yine sorun oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya üzerinden tüm SGK’ya bağlı çalışanların aşı randevusu alabileceğini bildirmesinin ardından MHRS sistemi çöktü. Birçok insanın aynı anda aşı randevusu almak için siteye giriş yapması, MHRS’nin çökmesine neden oldu. Bunun ardından aşı randevusu almakta zorlanan vatandaşlar, randevusuz aşı olup olunmayacağını araştırmaya başladı. Peki randevusuz aşı olunur mu?

Haber 18-06-2021 09:42

e-Nabız ve MHRS koronavirüs aşı randevusu nasıl alınır? İşte ALO 182 ve MHRS üzerinden koronavirüs aşı randevusu alma yöntemi...

Aşılama süreci devam ederken koronavirüs aşı randevusu nasıl alınır sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Şu anda ülkemizde uygulanmakta olan BioNTech ve Sinovac aşılarının sayılarının çoğalması sonrasında SGK'ya kayıtlı bütün çalışanların ve memurların aşı randevusu alabileceği açıklandı. Peki e-Nabız ve MHRS koronavirüs aşı randevusu nasıl alınır? İşte ALO 182 ve MHRS üzerinden koronavirüs aşı randevusu alma yöntemi...

Haber 17-06-2021 18:04

Aynı gün aşı randevusu alınır mı? Aşı randevusu nasıl alınır? Gün içinde aşı uygulaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı çalışmalarında sürecin hızlı ilerlemesi için pek çok yeni grupla beraber, yerinde aşı uygulamasını da başlattı. Bu sayede birçok insan aşıya kavuşurken, Türkiye’de birinci ve ikinci doz aşı olan kişilerin toplam sayısı 36 milyonu geçti. Bununla beraber aşı hakkı tanımlanan birçok kişi aşı randevusunu nasıl alacağını da araştırıyor. Peki aşı randevusu nasıl alınır?

Haber 16-06-2021 11:35

SGK'lılar için koronavirüs aşı randevusu açıldı! (e-devlet MHRS aşı randevu sistemi)

Koronavirüse karşı aşılama çalışmalarında Türkiye adeta vites yükseltti. Son 24 saatte 842 bin 494 kişiye aşı yapılarak bir rekor kırılırken, SGK kayıtlı tüm çalışanlar için aşı randevu sistemi bugün açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklaması sonrası işçi ve memurların tamamı aşı olmak için randevu almaya başladı.

Haber 15-06-2021 09:33

Koronavirüs aşısı olanlar alkol içebilir mi? Covid aşısı olan alkol kullanabilir mi?

Koronavirüs aşılarının birçok gruba açılması ve yaş sınırının düşürülmesi ile beraber, her bir vatandaş aşısını yaptırıyor. Kullanan birçok insan da koronavirüs aşısından sonra alkol almayı düşünüyor. Uzmanlar, ''Covid aşısından sonra alkol kullanılabilir mi?'' sorusuna yanıt verdi.

Haber 11-06-2021 01:33

Aşı randevusu nereden alınır? Aşı randevusu nasıl alınır?

Türkiye’ye aşı tedariğinin hızlanması ile birlikte aşılama çalışmaları da hız kazandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 10 Haziran itibariyle aşı yaşının 45’e düşürüldüğünü açıkladı. 14 Haziran Pazartesi tarihinden itibaren ise 40 yaş üzerine aşı randevusunun açılacağı bilgisini verdi. Bakan Koca, 2021 yazı itibariyle 18 yaş üzeri kişilerin aşılamalarının tamamlanmasını hedeflediklerini dile getirdi. Peki aşı randevusu nasıl alınır?

Haber 10-06-2021 19:57

182'den aşı randevusu nasıl alınır? Biontech ya da Sinovac nasıl seçilir?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada 1 Haziran’dan itibaren 50 yaş üzeri vatandaşlarımızın aşı çalışmaları ile ilgili olarak hızlı bir şekilde başlanacağını duyurmuştu. 1 Haziran tarihinin gelmesi ile beraber, birçok vatandaş için aşı süreci de başlamış oldu. Aşı olmak isteyen vatandaşlar, ALO 182’den nasıl randevu alacağını araştırıyor. Peki, BionTech mi yoksa Sinovac mı?

Haber 02-06-2021 15:04

Tam kapanmada hastaneye gitmek yasak mı? Hastane için nereden nasıl izin alınır?

Koronavirüs (COVID-19) önlemleri kapsamında hafta başında 17 günlük bir “tam kapanma” kararı açıklandı. Ramazan Bayramı’nın son gününe kadar devam edecek olan kapanma için, hastaneye gitmesi gereken vatandaşlar, tam kapanma sürecinde sağlık hizmetlerinin nasıl çalışacağını araştırmaya başladı. İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı “tam kapanma” genelgesinde, sağlık hizmetleri ile ilgili yerler hakkındaki detaylar da paylaşıldı.

Haber 29-04-2021 15:02

Tam kapanmada hastaneler açık mı? Tam kapanmada hastanelerden randevu alınır mı?

Yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da içine alacak şekilde bir tam kapanma kararı, dün kabine toplantısının ardından Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Kısmi kapanma süreci içerisinde vaka ve vefat sayılarında istenen düşüş yaşanmadı. Vatandaşlar ise tam kapanmada hastaneye gidip gidemeyeceklerini merak etti. Tam kapanmada hastaneler açık mı? Tam kapanmada hastane randevusu nasıl alınır?

Haber 27-04-2021 08:46

MHRS ve Alo 182 çöktü mü? 55 yaş üstü aşı kararının ardından sistemde yoğunluk

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ''Aşılamada sıra 55 yaşından büyüklere geldi" açıklamasının ardından randevu almak için MHRS ve Alo 182 hattına yönelen vatandaşlar, sistemin çökmesi sorunu ile karşı karşıya kaldı. Aşı randevusu almak isteyen vatandaşlar ne internetten ne de telefon yolu ile sisteme ulaşamadı. Peki, MHRS ve Alo 182 çöktü mü?

Haber 20-04-2021 09:30

MHRS korona aşı randevusu nasıl alınır? MHRS aşı randevu alma ekranı

Koronavirüs pandemisi ile mücadelede aşı en büyük kozumuz oluyor. Aşılama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam etmesi için aşı randevularının nasıl alınacağı da araştırılmaya başlandı. 65 yaş üstü vatandaşların birçoğu ikinci doz aşısına geçti. Aşı sırası gelen birçok vatandaşımız ise aşı olabilmek için randevu alıyor. Türkiye’de şu an için iki aşı bulunuyor. Bunlar Sinovac ve BioNTech aşıları. Vatandaşlar bu iki aşı arasından seçtikleri bir aşıyı oluyor.

Haber 15-04-2021 14:44

Aşı randevusu nasıl alınır? Covid - 19 aşı randevusu ne zaman alınır?

Covid 19 aşı randevusu alma işlemleri bir süredir gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Belirli yaş gruplarının öncelikli sırada olduğu aşılamada son olarak 60-65 yaş aralığına geçilmişti. Peki Aşı randevusu nasıl alınır? Covid - 19 aşı randevusu ne zaman alınır ?

Haber 07-04-2021 14:04

Aşı randevusu alma 2021... MHRS T.C. ya da e-devlet ile hastane randevusu alma! Aşıla ve e-Nabız aşı başvurusu nasıl yapılır?

e-Devlet, MHRS ve e-Nabız'dan aşı randevusu T.C. ile nasıl alınır sorusu gündem oldu. Hızlı bir şekilde yapılan aşılama bugün de tüm hızıyla devam ediyor. Çin'den gelen koronavirüs aşısı için e-Nabız üzerinden başvuru yapılacak. Vatandaşlar başvuru yaptıktan sonra 28 gün arayla aşılarını olacaklar. Sağlık Bakanlığı bu durumu takip etmek için Aşıla uygulamasını geliştirdi. Bu süreçte vatandaşlar aşı olmak için MHRS, e-Nabız ve e-Devlet üzerinden aşı olmak için randevu almaya başladı.

Haber 17-02-2021 15:59

Aşı randevusu nasıl alınır? Koronavirüs aşı randevusu alma işlemi nasıl yapılır? MHRS aşı randevu ve e-devlet ekranı

Türkiye’de şu ana kadar toplam 2 milyon 887 bin 533 kişi koronavirüs aşısı oldu. Aşılama süreci devam ederken vatandaşlar aşı randevusu nasıl alınır sorusunun yanıtını merak ediyor. Bakan Koca son olarak bugünden itibaren 70 yaş üzeri, cuma gününden itibaren de 65 yaş üzeri vatandaşların aşı olmaları için sisteme tanımlanacağını belirtti. Peki, koronavirüs aşı randevusu alma işlemi nasıl yapılır? İşte MHRS aşı randevu ve e-devlet ekranı

Haber 11-02-2021 17:10

Edirne Sağlık Müdürü Yıldırım: Kısıtlamalarla vaka sayısında yüzde 90'ın üzerinde bir düşüş sağladık

Edirne Sağlık Müdürü Yıldırım: "Kısıtlamalarla vaka sayısında yüzde 90'ın üzerinde bir düşüş sağladık"

Yurthaber 23-01-2021 12:06

Aşı randevusu alma 2021... MHRS T.C. ya da e-devlet ile hastane randevusu alma! Aşıla ve e-Nabız aşı başvurusu nasıl yapılır?

e-Devlet, MHRS ve e-Nabız'dan aşı randevusu T.C. ile nasıl alınır sorusu gündem oldu. Hızlı bir şekilde yapılan aşılama bugün de tüm hızıyla devam ediyor. Çin'den gelen koronavirüs aşısı için e-Nabız üzerinden başvuru yapılacak. Vatandaşlar başvuru yaptıktan sonra 28 gün arayla aşılarını olacaklar. Sağlık Bakanlığı bu durumu takip etmek için Aşıla uygulamasını geliştirdi. Bu süreçte vatandaşlar aşı olmak için MHRS, e-Nabız ve e-Devlet üzerinden aşı olmak için randevu almaya başladı.

Haber 14-01-2021 14:41

Sağlık çalışanları için Kovid-19 aşı randevuları MHRS'de güncellendi

Çin'den getirilen CoronaVac aşılarının sağlık çalışanlarına uygulanması için MHRS'ye "aşı randevu" bölümü eklendi - Sağlık çalışanları, MHRS üzerinden randevu alarak aşılarını yaptırabilecek - Sağlık çalışanlarının ardından belirlenen öncelik sıralamasına göre vatandaşlara da aşılama gerçekleştirilecek

Yurthaber 13-01-2021 13:41

Bakanlık uyardı! Milyonları ilgilendiren açıklama

Sağlık Bakanlığı, 'Sahte MHRS Mobil Uygulaması Vatandaşların Bilgilerini Çaldı' başlıklı haberlere ilişkin olarak, 'MHRS taklidi yapan siteler içerisinden Bakanlığımıza ait MHRS uygulamasının açılması/gösterilmesi teknik olarak mümkün değildir. MHRS verilerine ulaşılması ve yazılımın kopyalanması kesinlikle söz konusu değildir.' bilgisini paylaştı.

Haber 19-03-2018 18:29

MHRS hastane randevu alma ve randevu değiştirmek için yapılacaklar

Vatandaşların hastanelerde sıra bekleme derdi MHRS hastane randevu sistemi ile son buluyor. MHRS randevu sisteminden faydalanan vatandaşlar artık internetten ya da telefondan randevu alıyor.

Haber 16-03-2016 15:54

Sağlık Bakanlığı MHRS hastane randevu alma yolları

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sokulan MHRS randevuyla sıra bekleme derdi sona eriyor. Telefon yoluyla veya internet üzerinden alınan MHRS hastane randevusu alma yollarını sizler için hazırladık.

Haber 15-12-2015 15:31

Randevu sistemi ücretleniyor!

Hastane randevusunda yeni dönem: “Merkezi Hastane Randevu Sistemi”

Haber 12-12-2011 11:51