Michelle Rodriguez Haberleri Ve Son Dakika Michelle Rodriguez Haberleri

Michelle Rodriguez Haberleri Ve Son Dakika Michelle Rodriguez Haberleri

ABD’li sinema filmi ve televizyon dizisi oyuncusu Michelle Rodriguez Teksas eyaletinin Baxer County kentinde 12 Temmuz 1978 tarihinde doğdu.

Kariyerine 2000 yılında çekilen “Girlfight” isimli filmde rol alarak başlayan Rodriguez asıl çıkışını 2005 yılında çekimlerine başlanan “Lost” dizisiyle yaptı. İlk filmiyle birlikte birçok sinema ödülü kazanan Rodriguez ünlü “Hızlı ve Öfkeli” film serisinin birçok bölümünde de oynadı. Kariyeri boyunca oynadığı filmlerin yarısını aksiyon türündekiler oluşturan Rodriguez gerilim, dram ve bilim kurgu türlerindeki filmlerde de çeşitli rolleri üstlendi.

Yaşamı boyunca hiç evlenmeyen Rodriguez 2013 yılında Entertainment Weekly dergisindeki bir söyleşisinde kendisinin lezbiyen değil biseksüel, her iki cinsten insanlarla birlikte olduğunu ifade etti.

Michelle Rodriguez Haberleri

Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Michelle Rodriquez kız arkadaşıyla yat turuna çıktı

2000’li yılların başında rol aldığı Lost dizisiyle üne kavuşan Michelle Rodriguez, İtalya açıklarında yat turuna çıktı. Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızına tatilde, İtalyan sunucu Rafaella Zardo eşlik etti.

Magazin 25-08-2021 13:51

Dungeons and Dragons kadrosu ateş ediyor! Hızlı ve Öfkeli’nin yıldızından sonra bir bomba daha

Bridgerton dizisi ile dünya çapında üne kavuşan Regé-Jean Page, Dungeons and Dragons filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Filme son olarak Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Michelle Rodriguez dahil olmuştu.

Trend 17-02-2021 11:26

Hızlı ve Öfkeli’nin yıldızı Michelle Rodriguez tercihini yaptı

Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Michelle Rodriguez ve Justice Smith başrolünü Chris Pine’ın üstlendiği Dungeons and Dragons filmine katıldı.

Trend 09-02-2021 07:25

Michelle Rodriguez'ın zor anları

'Hızlı ve Öfkeli' film serisiyle ünlenen oyuncu Michelle Rodriguez, arkadaşlarıyla birlikte Malibu'da objektiflere takıldı. Rodriguez, arabasının önünde sörf kıyafetlerini giyerken zor anlar yaşadı.

Magazin 05-12-2020 16:36

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez Hakkındaki Haberler Mynet'te. Michelle Rodriguez Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Söylentiler gerçekmiş! Hızlı ve Öfkeli 9 uzayda geçecek

Dünya çapında milyonlarca hayranı olan aksiyon serisi Hızlı ve Öfkeli’nin son filmi Fast and Furious 9 uzayda geçecek. Filmin başrol oyuncularından Michelle Rodriguez bu bilgiyi doğruladı.

Trend 14-09-2020 14:42

Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı geri adım attı

Michelle Rodriguez, yaptığı açıklamalarla ırkçılık tartışmalarının fitilini ateşleyen Liam Neeson’ı savunduğu için özür diledi.

Trend 12-02-2019 08:27

Hollywood yıldızı Michelle Rodriguez Şanlıurfa turunda

Hızlı ve Öfkeli serisinin güzel oyuncusu Michelle Rodriguez, Şanlıurfa'da tarihi ve turistik mekânları gezip, çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 19-03-2018 21:30

Arabada seviştiler mi?

Ünlü oyuncu, Lost'un yıldızı Michelle Rodriguez ve dünyanın en popüler modellerinden Cara Delevingne arasında yaşananlar bir süredir magazin basınının gündemindeydi.

Magazin 20-02-2014 15:14

Bikini dalgalara kapıldı

Gösteri dünyasının ünlülerinin bir çoğu aslında fiziksel görüntülerine çok dikkat ediyorlar. Ama bazen onlar da yaptıkları yanlış seçimlerin kurbanı oluyor.

Haber 16-05-2011 15:40