Mine Koşan Haberleri Ve Son Dakika Mine Koşan Haberleri

Mine Koşan Haberleri Ve Son Dakika Mine Koşan Haberleri

Türk ses sanatçısı Mine Koşan, 17 Aralık 1958 de Mısır Kahire'de dünyaya geldi. Babasının desteği ile 7 yaşında müziğe başladı. İstanbul Cağaloğlu'nda olan Aksaray Türk Musiki cemiyetinde eğitim aldı.

13 yaşında Vedat Yıldırımbora bestesi olan Yağmur isimli plağı ile ün kazandı. 1974 yılında besteci Vedat Yıldırımbora ile evliliğe adım attı. 1974 yılında Yıldırımbora bestesi olan Dert bende şarkısı ile zirveye çıktı. 1976 yılında Öztürk Serengil'in Libya'da bulunan Nadi Elshati adlı gazinosunda program yapmak için diksiyon dersleri alarak Arapçasını ilerletti. 1978 yılında eşi ile birlikte albüm yapmak için Mısır'a gitti. 1979 yılında Kahirede kaldığı süre içerisinde Kahire'de isimli albümünü çıkardı. Kahire'de 2 yıl kaldıktan sonra Türkiye'ye döndü. 1987 yılında ilk eşi olan Yıldırımbora ile ayrıldılar.

Mine Koşan Haberleri

Mine Koşan'ı görenler tanıyamadı! Sosyal medyanın diline fena düştü

Mine Koşan'ı görenler tanıyamadı, ünlü isim kısa sürede sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Şarkıcı Alişan'ın programına konuk olan Mine Koşan Instagram'dan, "Alişan'la biz" notuyla bir fotoğraf yayınladı. Kısa sürede sosyal medya gündemine bomba gibi düşen Koşan'ı görenler, "Alişan'ı tanıdık da yanındaki kim?" yorumunda bulundu.

Magazin 18-02-2022 07:51

Mine Koşan kimdir? Mine Koşan kaç yaşında, evli mi, albümleri ve şarkıları nelerdir?

Mine Koşan, Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk oldu. Bir döneme damgasını vuran şarkıcı Mine Koşan, yıllar sonra izleyici karşısına çıktı. Seslendirdiği şarkılarla dinleyenlerin kulağının pasını silen Mine Koşan hakkında detaylı bir araştırma başladı. Mine Koşan'ı tanımayanlar veya şarkılarını henüz dinlememiş olanlar için Mine Koşan'a dair merak edilenleri bir araya getirdik. İşte Mine Koşan hakkında detaylı bilgiler!

Magazin 17-02-2022 15:02

Mine Koşan kimdir, kaç yaşında hastalığı ne? Mine Koşan son sağlık durumu nedir?

Bir süredir hasta olduğunu açıklayan şarkıcı Mine Koşan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumunu duyurdu. Ünlü şarkıcının bu haberinden sonra hayatı ve sağlık durumu merak ediliyor. Peki Mine Koşan kimdir, kaç yaşında hastalığı ne? İşte sağlık durumu...

Magazin 02-12-2021 15:31

Mine Koşan’dan kötü haber! Zatürre olduğunu açıkladı

Usta şarkıcı Mine Koşan, hayranlarını korkuttu. Bir süredir hasta olduğunu söyleyen şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Covid-19 PCR testinin negatif çıktığını belirterek, zatürre başlangıcı teşhisi konulduğunu açıkladı.

Magazin 02-12-2021 08:11

Mine Koşan

Mine Koşan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mine Koşan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mine Koşan kimdir? Mine Koşan kaç yaşında? Mine Koşan gerçek adı ne? İşte hayat hikayesi…

Bir süredir yeni sezonuyla ekranlardaki yerini alan İbo Show programının bu haftaki konukları arasında Mine Koşan yer alıyor. İbrahim Tatlıses’in geçirdiği kazadan sonra yayından kaldırılan ve bu sene tekrar yayınlanmaya başlanan program, Cumartesi gecesi izleyenlere eğlenceli anlar yaşatmaya devam ediyor. Türk müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Mine Koşan, bu haftanın merak edilenleri arasında yer alıyor.

Magazin 29-05-2021 13:49

Mine Koşan'ın Halil Ergün paylaşımı olay oldu!

Şarkıcı Mine Koşan, usta oyuncu Halil Ergün ile çekildiği bir fotoğrafı Instagram'dan paylaştı. Ancak Koşan'ın fotoğrafa filtre uygulaması yapmasıyla Halil Ergün adeta tanınmaz hale geldi.

Trend 09-07-2019 23:02

Selami Şahin sanat hayatının 50'nci yılını kutladı

Selami Şahin, sanat hayatının 50'nci yılını Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserle kutladı. Geceye özel repertuvar hazırlayan şarkıcıyı dinlemeye ünlü isimler de akın etti.

Magazin 18-04-2016 10:20

Mine Koşan komşularıyla karakolluk oldu

Mine Koşan, sokakta gürültü yapan çocukların üzerine su döktüğü suçlamasıyla karakolluk oldu.

Magazin 29-09-2015 04:10

'Elimi evlendikten sonra tutturdum!'

Kendinden 23 yaş küçük biriyle evlenen Mine Koşan'dan ilginç açıklama.

Magazin 17-03-2010 09:58