Murat Başoğlu Haberleri Ve Son Dakika Murat Başoğlu Haberleri

Murat Başoğlu Haberleri Ve Son Dakika Murat Başoğlu Haberleri

1968 İzmir doğumlu olan Murat Başoğlu manken, sunucu, oyuncu ve iş adamıdır. Öaellikle SAbah Şekerleri progaramı ile ünlenmiş ve tanınmıştır. Televizyonda çeşitli programlarda sunuculuk yapan Murat Başoğlu, programların yanında filmler ve dizilerde de rol almıştır. Yer aldığı yapımların arasında İste Benim Stilim, Benzemez Kimse Sana, Çilek Kokusu, Arkadaşım Hoşgeldin, Analı Oğullu, Senden Önce, Kısa Film, Patron Mutlu Son İstiyor, Makber, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Tatlı İntikam, Zeybek Ateşi, 90-60-90, Nilgün, Bizim Mahalle bulunmaktadır. Yeğeni ile uygunsuz görüntülerinin ortaya çıkması büyük bir skandala yol açmıştır.

Murat Başoğlu Haberleri

Tekne skandalından sonra gözlerden uzaktı... Murat Başoğlu'nun son hali ortaya çıktı!

Murat Başoğlu, öz yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki tekne görüntüleriyle aylarca konuşulmuş ve bu olay büyük tepki çekmişti. Skandal görüntülerin ardından 14 yıllık evliliği tek celsede biten Başoğlu, gözlerden uzak bir yaşam sürdürmeye başladı. Ünlü ismin son hali sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

Magazin 26-02-2024 12:35

Yeğeniyle teknede yakalanmıştı! Murat Başoğlu son halini paylaşınca gündem oldu

Geçtiğimiz yıllarda kendi öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede yakalanan ve büyük bir skandala imza atan Murat Başoğlu gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor. Bir döneme damga vuran isim son paylaşımıyla dikkat çekti. Murat Başoğlu son halini paylaştı.

Magazin 13-04-2023 07:28

Murat Başoğlu'yla görüntüleri çok konuşulmuştu! Yeğen Burcu Başoğlu estetikle bambaşka biri oldu

Murat Başoğlu’nun öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknedeki görüntüleri bir döneme damga vurmuştu. Şoke eden görüntüler sonrası gözlerden uzak olmaya çalışan ikiliden yeğen Burcu Başoğlu iddialara göre tanınmamak için estetik operasyonlara başvurdu. İşte Burcu Başoğlu'nun son hali...

Magazin 26-09-2022 15:40

Murat Başoğlu yeğeniyle anılmıştı! Gündeme bomba gibi düşecek 'yasak aşk' açıklaması

Manken ve sunucu Murat Başoğlu, yaşadığı yasak aşk iddialarından yıllar sonra ilk kez Nişantaşı’nda görüntülendi. Magazin muhabirlerine konuşan Başoğlu, “Açık kalp ameliyatı geçirdim. Artık daha iyi bir kalbe sahibim” diyerek gülümsedi. Yeğeniyle aşk yaşadığı iddiasına üstü kapalı bir şekilde cevap veren Başoğlu, "İnsanlar bana haksızlık yapıldığını görüyor. Maalesef cehalet her yerde" diyerek dikkat çekti.

Magazin 15-01-2022 12:12

Murat Başoğlu

Murat Başoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Murat Başoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yeğeniyle uygunsuz halde görüntülenen Murat Başoğlu hastanelik oldu

Murat Başoğlu, 2017 yılında yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede uygunsuz halde görüntülendikten sonra uzun bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Bodrum’da yaşayan Murat Başoğlu’nun hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Magazin 07-10-2021 15:14

Kimi rol arkadaşıyla, kimi evliyken aldattı! İşte ünlü isimlerin magazin dünyasını sallayan aldatma hikayeleri...

Ünlü isimler kariyerlerinin yanı sıra pek çok kez özel hayatlarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Kimi oyuncular sevgililerini rol arkadaşıyla aldatırken, kimisi ise evliyken eşine ihanet etmişti. Aslında mutlu gibi gözüken tanınmış pek çok ismin geçmişi aldatma ya da aldanma hikayeleriyle dolu. İşte magazin dünyasına bomba gibi düşen ve uzun süre de silinmeyen ünlülerin aldatma hikayeleri...

Magazin 23-06-2021 14:33

Murat Başoğlu'ndan yeni skandal! Apar topar kovuldu

Geçtiğimiz yıllarda kendi yeğeni ile yaşadığı ilişkinin ifşa olması sonucu gündeme bomba gibi düşen eski sunucu Murat Başoğlu, Bodrum’da dayak yedi.

Magazin 22-06-2021 07:48

Murat Başoğlu yeni sevgilisiyle ıssız bir yerde ev bakıyor! Komşular istemedi

3 yıl önce Bodrum’da öz yeğeniyle teknede uygunsuz şekilde yakalanıp bir skandala imza atan Murat Başoğlu’na komşuları rahat vermedi. Yeni sevgilisiyle Gölköy’de kiralık bir evde kalan Başoğlu, komşuları tarafından istenmeyince evi boşalttı.

Magazin 05-07-2020 09:53

Murat Başoğlu'nun fotoğrafları sızdı! Futbolcunun eski eşiyle...

Bodrum'da öz yeğeni ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun ünlü futbolcu Ali Turan'ın eski eşi Rana Altuntaş ile görüntüleri ortaya çıktı. Başoğlu iddialara yanıt verdi.

Magazin 19-07-2019 13:45

Öz amcası Murat Başoğlu ile teknede görüntülenen Burcu Başoğlu boşandı

Sunucu Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında Bodrum’da bir teknede görüntülenmişti.

Magazin 09-07-2019 13:49

Murat Başoğlu'nun keyfi yerinde!

Son olarak eski eşi Hande Bermek’e saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Murat Başoğlu, önceki gün Bodrum’da görüntülendi.

Trend 20-06-2019 12:07

Murat Başoğlu davasında flaş gelişme

Bodrum'da sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada beraat eden iki sanık için verilen karar, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi'nce, usul yönünden hata yapıldığı gerekçesiyle ikinci kez bozuldu. Sanıklar tekrar yargılandıktan sonra dosya karara bağlanacak.

Magazin 17-04-2019 14:14

Murat Başoğlu'ndan imalı paylaşım: Bazen hayat yorar insanı

Bodrum ilçesinde, öz yeğeniyle uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla, ’hayasızca davranışta bulunmak’ suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat eden Murat Başoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Magazin 17-03-2019 17:08

Ekranlara dönmeye hazırlanan Murat Başoğlu'ndan tehdit gibi açıklama

Yeğeniyle mahrem görüntülerinin çıkmasın ardından Türkiye'nin gündemine oturan Murat Başoğlu, ekranlara döneceğini söyledi. Uzun bir aradan sonra kamera karşısına geçen Başoğlu, düşmanlarına göz dağı verdi.

Magazin 12-01-2019 10:18

Murat Başoğlu'ndan 'Cehennemde yanacaksın' diyen takipçisine küfür

Yeğeniyle özel görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu, sosyal medyadan kendisine "Cehennemde sen de böyle yanacaksın" diyen takipçisine küfür etti.

Trend 20-12-2018 09:38

Murat Başoğlu'na mahkemeden iyi haber

Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı, eşi ile ilişki yaşadığı iddia edilen eşinin amcası Murat Başoğlu'na açtığı 1 milyon liralık tazminat davasını kaybetti.

Magazin 20-11-2018 13:43

Murat Başoğlu harekete geçti! 'Yurtdışı yasağımı kaldırın'

Murat Başoğlu’na Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yurtdışına çıkma yasağı konuldu.

Magazin 04-11-2018 10:17

Murat Başoğlu ağlayarak anlattı! 'Eşim beni iki kez dövdürttü'

Ünlü sunucu Murat Başoğlu suskunluğunu bozarak gözyaşları içinde basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burnunda yara izi bulunan Başoğlu, darp ve tehdit edildiğini iddia etti. Eşinin kendisini 2 kez darp ettirdiğini ifade eden Başoğlu, 'Eşim kafama silah dayasa bile ondan şikayetçi olmayacağım' dedi. Hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu da belirten Başoğlu 'Ben namuslu bir adamım, namussuz değilim benim hakkımda artık televizyonlarda konuşmasınlar' dedi.

Magazin 01-11-2018 13:32

Sunucu Murat Başoğlu suç duyurusunda bulundu

Bodrum Adliyesine gelen Başoğlu, kendisini darbettiğini öne sürdüğü kişi hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulundu - Koruma talep eden Başoğlu: - "Eşim kendisine silahlı adam tutmuş. Bu olay planlı yapılmış bir olaydır. Çok zor günler geçiriyorum ama dimdik ayaktayım"

Haber 01-11-2018 13:31

GÜNCELLEME - Sunucu Murat Başoğlu'na gözaltı

Başoğlu, eski eşini tehdit ettiği ve yanındaki arkadaşını darbettiği gerekçesiyle Bodrum ilçesinde gözaltına alındı - Şüpheli, üç ay süreyle önleyici tedbir kararıyla serbest bırakıldı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Haber 31-10-2018 13:56

Sunucu Murat Başoğlu'na gözaltı

Başoğlu, eski eşini tehdit ettiği ve eski eşinin yanındaki arkadaşını darbettiği gerekçesiyle Bodrum ilçesinde gözaltına alındı

Haber 31-10-2018 11:43

Sunucu Murat Başoğlu serbest bırakıldı

Bodrum’da sunucu Murat Başoğlu, eski eşi Hande Bermek’i ölümle tehdit ettiği ve eski eşinin yanındaki arkadaşı Emre Dönmez’i darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgusu tamamlanan Başoğlu adliyeye sevk edildi. Jandarma ekiplerinin kontrolünde götürülen Murat Başoğlu'nun burnundaki bant dikkat çekti. Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Magazin 31-10-2018 10:35

Murat Başoğlu harekete geçti! Savcılığı başvuracak

Yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede basılan Murat Başoğlu adına açılan sahte sosyal medya hesapları için harekete geçti

Magazin 23-10-2018 15:25

Ece Erken'den bomba iddia: Murat Başoğlu silahla yayını basıp...

Ece Erken Murat Başoğlu ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Ece Erken açıklamasında, Murat Başoğlu'nun, programı basıp yapımcının ağzına silah soktuğunu söyledi

Magazin 05-09-2018 12:00

Murat Başoğlu'ndan yeğeni Burcu Başoğlu ile ilgili şoke eden iddia

Murat Başoğlu intihar ettiği iddiaları sonrasında yine gündemde! Başoğlu skandala birlikte karıştığı yeğeni Burcu Başoğlu'yla ilgili olay sözler söyledi

Magazin 04-09-2018 11:43

Murat Başoğlu: İntihar edecek hiçbir şey yapmadım

Yeğeniyle skandal görüntüleri ortaya çıkan ve intihara teşebbüs ettiği ileri sürülen Murat Başoğlu, "14 yaşındaki oğlum haberleri görünce ağlayarak beni aradı, ben intiharlık bir şey yapmadım" dedi

Magazin 04-09-2018 10:00

Murat Başoğlu intihar mı etti? İlk açıklama

Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlu’nun intihara kalkıştığı iddia edildi. Başoğlu, haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Magazin 03-09-2018 12:18

Murat Başoğlu intihar mı etti?

Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlu’nun intihara kalkıştığı iddia edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Murat Başoğlu‘nun ruh sağlığının iyi olmadığı öğrenildi

Magazin 03-09-2018 10:41

Murat Başoğlu teknesini satılığa çıkarmış

Yeğeni ile teknede basılan Murat Başoğlu'ndan yeni haber var! Eşinden boşandıktan sonra eşiyle yaşamaya devam eden Başoğlu, teknesini satmaya karar vermiş

Magazin 01-07-2018 10:50

Murat Başoğlu ve Hande Bermek hiçbir şey olmamış gibi birlikte!

Murat Başoğlu'ndan boşanan Hande Bermek'in evliliğini sadece kağıt üzerinde noktaladığı önceki gün çekilen görüntülerle ortaya çıktı.

Magazin 09-06-2018 11:16

Sunucu Murat Başoğlu hakkındaki dava

Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı, "Hayasızca davranışta bulunmak"tan yargılandıkları davada beraat etti

Haber 09-03-2018 16:39

Sunucu Murat Başoğlu hakkındaki dava

Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında "hayasızca davranışta bulunmak" suçlamasıyla açılan davaya ilişkin olayın yaşandığı bölgede bilirkişi keşif yaptı

Haber 26-02-2018 12:30

Onları kimse istemiyor!

Geçen yaz Bodrum’da öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile teknede öpüşürken yakalanan Murat Başoğlu ve bu durumu kabullenen eşi Hande Bermek'i arkadaşları veto etti. Hala aynı evde yaşamaya devam eden çifti yılbaşı kutlamasına hiçbir arkadaşı davet etmedi.

Magazin 30-12-2017 12:54

Hande Bermek: Murat ile Burcu arasında amca yeğen ilişkisi var

Hande Bermek verdiği röportajda "Murat ve Burcu arasında duygusal ya da cinsel birliktelik yok. İkisinin arasındaki ilişki amca yeğen ilişkisi." diyerek herkesi şoke edecek sözler söyledi.

Magazin 15-10-2017 10:06

Hande Bermek’in avukatı konuştu: Birlikte değiller şoktalar

Hande Bermek ile Murat Başoğlu el ele görüntülenince boşanmayla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Hande Bermek'in avukatı konuştu ve hem iddialara cevap verdi hem de müvekkili Hande Bermek'in durumu ile ilgili açıklamalar yaptı.

Magazin 10-10-2017 09:49

İddianamenin detayları ortaya çıktı! Amca reddetti, yeğen kabul etti

Murat Başoğlu ile yeğenine ait olduğu öne sürülen fotoğraflarla ilgili davaya 28 Kasım’da başlanıyor. İddianameye göre, Murat Başoğlu fotoğraftaki kadının yeğeni olmadığını söylerken, yeğeni Burcu Başoğlu ise “O kadın benim” dedi. Dava dosyasına göre, bilirkişi de fotoğraflardaki kişilerin Burcu Kabadayı ve Murat Başoğlu olduğuna dair rapor verdi. Davanın iddianamesinde fotoğrafları çeken muhabirin ifadesi de yer aldı...

Haber 02-10-2017 03:58

Ünlü hukukçu Adem Sözüer'den ensest açıklaması

Ünlü ceza hukukçusu Adem Sözüer, sunucu Murat Başoğlu'nun öz yeğeniyle ilişki yaşamasının ardından başlayan ensest tartışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ahmet Hakan'ın aktardığına göre, Adem Sözüer, "Yetişkin akrabalar arasında rızaya dayalı cinsel ilişkiler, Türkiye’de de, çoğu Avrupa ülkesinde de suç değildir. Örneğin 40 yaşında bir halanın 30 yaşındaki yeğeniyle cinsel ilişkiye girmesi ahlaka aykırı ama kanun koyucu her ahlakdışı davranışı cezalandırmaz" dedi.

Haber 11-09-2017 08:50

Murat Başoğlu skandalı sonrası AKP'li vekilden 'ensest ilişki suç sayılsın' teklifi

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, bir televizyon sunucusuyla yeğeni olduğu iddia edilen kadın arasındaki görüntülerin yayınlamasıyla başlayan tartışmalar sonrasında 'ensest ilişkinin' suç sayılmasını öngören bir kanun teklifi hazırladı. Teklifin genel gerekçesinde, Anadolu'nun insanlık ve medeniyet tarihinin, insanlık tarihine yakın bir geçmişe, olgunluğa ve derinliğe sahip olduğu belirtildi.

Haber 08-09-2017 15:23

Murat Yetkin yazdı: Çarpıcı bir ensest raporu

Ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun öz yeğeniyle ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından başlayan ensest tartışması sürüyor. Türkiye'de ensest oranının yüzde 40 olduğunu ileri süren rapor da infial yarattı. Gazeteci Murat Yetkin ise, Tokat’taki Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Tıp Fakültesi Adli Tıp Bölümüne 2008-2012 arasında gelen ensest vakaları üzerinde yapılmış bilimsel bir araştırmayı köşesine taşıdı. Çalışmada insanın içini acıtan veriler paylaşılıyor...

Haber 08-09-2017 07:27

RTÜK'ten ensest ilişki cezası!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayınladığı bir dizide aile içi "ensest tecavüze" yer verilmesi nedeniyle Show TV'ye, Murat Başoğlu'nu konu alan haberlerde, abartılı görüntü ve yorumlara yer verilmesi ve "çarpık bir ilişkinin" ekran vasıtasıyla topluma çok açık bir şekilde sunulması nedeniyle Beyaz TV'ye idari para cezası verdi.

Haber 07-09-2017 20:21

Murat Başoğlu yüzünden başlayan ensest tartışması: Oran kaç?

Hürriyet gazetesi yazarı Melis Alphan'ın 'Murat Başoğlu’na niye şaşırıyoruz? Türkiye’de ensest oranı yüzde 40!' başlıklı yazısı üzerine başlayan tartışma sürüyor. Ahmet Hakan, Alphan'ın yazısında Murat Başoğlu vakasını meşrulaştırmaya çalıştığını ileri sürerek, "Ya zaten Türkiye’nin yüzde 40’ı ensest içinde' falan diye üfürme rakamlarla bile meşrulaştırılamayacak bir vaka bu" demişti. Melis Alphan'ın Ahmet Hakan'a yanıtı ise ağır oldu. Peki ensest nedir, hangi ilişkiler ensest kapsamına giriyor?

Haber 07-09-2017 09:54

Murat Başoğlu krizine yeni bakış: Utanç verici bir tartışmanın taraflarıyız

Murat Başoğlu'nun öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile tatil sırasında teknede öpüştüğü görüntülerin ortaya çıkması sadece magazin gündeminin değil tüm Türkiye gündeminin odağına yerleşti. Hakkında 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan soruşturma başlatılan ünlü sunucu Murat Başoğlu'na ilişkin köşe yazarları da toplumun bakış açısına ilişkin analizler kaleme aldı. Politika ve dünya gündemine ilişkin yazılarıyla tanınan Hürriyet yazar Murat Yetkin de bugünkü yazısında Murat Başoğlu'nu yazdı.

Haber 06-09-2017 08:41

'Türkiye'de ensest oranı yüzde 40' diyen gazeteciye tehdit mesajları

Türkiye'deki ensest ilişkiyi 'Murat Başoğlu'na niye şaşırıyoruz? Türkiye'de ensest oranı yüzde 40!' başlığıyla köşesine taşıyan Melis Alphan'a sosyal medyada tehdit ve hakaret içerikli mesajlar yazıldı. Alphan mesajlara 'Yüce Türk milletine hakaret ediyormuşum. Yapanlar düşünsün' yanıtını verdi.

Haber 02-09-2017 17:23

Son dakika: Savcılıktan flaş Murat Başoğlu kararı

Sunucu Murat Başoğlu hakkında, yurt dışına çıkış yasağı getirildiği bildirildi. Murat Başoğlu haberleri ile ilgili Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yayın yasağı da getirilmişti.

Haber 30-08-2017 23:44

Hande Bermek ortaya çıktı

Murat Başoğlu'nun öz yeğeni Burcu Başoğlu ile aldattığı eşi Hande Bermek, önceki gün Bodrum'daki evinin balkonunda objektiflere takıldı.

Magazin 28-08-2017 10:36

Murat Başoğlu'nun karısı kimdir merak ediliyor? Hande Bermek kimdir?

Murat Başoğlu'nun karısı kimdir merak ediliyor! Murat Başoğlu öz yeğeni ile samimi görüntüleri çıkınca gündem oldu! Burcu Başoğlu Kabadayı ile yaşadığı yasak aşk gündeme bomba gibi düşen Murat Başoğlu'nun karısı Hande Bermek kimdir sorusu da sorulmaya başlandı. Peki Hande Bermek kimdir?

Haber 25-08-2017 09:56

'Amca baba yarısıdır, nokta!'

Sunucu Murat Başoğlu’nun abisinin kızıyla yaşadığı yasak ilişkiye dair haberlerin, ‘Amca, baba yarısıdır’ inanışına zarar verdiği vurgulandı. Gerçek amca ve yeğen ilişkileri için bu ilişkinin ayrıntılarının artık basında yer almaması gerektiği belirtildi.

Magazin 25-08-2017 08:23

Tahir Mahir Başoğlu evini satışa çıkardı

Tahir Mahir Başoğlu, kızı Burcu Başoğlu ile kardeşi Murat Başoğlu'nun skandal ilişkisinden sonra Balıkesir'deki evini acil satılığa çıkardı.

Magazin 24-08-2017 08:26

Çilek Kokusu 7. Bölüm 2. Fragmanı

Burak ile aynı evde yaşamaya başlayan Aslı'yı iş yerinde de bir sürpriz beklemektedir. Babasının baskılarına dayanamayan Burak da kulüpte çalışmaya başlamıştır. Burak, Aslı'nın peşini kulüpte de bırakmaz aynı yerde çalışma mecburiyeti onları her geçen zaman daha da yakınlaştırmaktadır. Volkan, Burak'ın Aslı'ya olan tavırlarından rahatsız olur ve onu uyarır. Burak'ın Aslı'ya olan hisleri iyice gün yüzüne çıkmaya başlar. Çilek Kokusu yeni bölümüyle 05 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 02-08-2015 15:01