Murda Haberleri

Rapçi Murda’ya ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme’ suçundan beraat

Hadise ile samimi pozlarıyla tanınan Murda lakabıyla tanınan rapçi Önder Doğan'ın, şarkılarında uyuşturucu kullanımına özendirdiği gerekçesiyle açılan davada son karar çıktı.

Magazin 16-11-2023 13:32

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı konusu ve oyuncuları! Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı (The Art of Racing in the Rain) filmi ile ilgili aramalar filmin TRT1 yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Kevin Costner ve Milo Ventimiglia'nın başrolde olduğu aksiyon ve macera tarzındaki Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Magazin 17-09-2023 19:21

Hadise bu sefer bikini iplerini indirdi! Sere serpe uzanıp poz verdi

İş insanı Mehmet Dinçerler ile olaylı geçen boşanma süreciyle uzun süre gündemde kalan şarkıcı Hadise bir süredir verdiği pozlarla gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde yanık teniyle dikkat çeken Hadise bu sefer bikini iplerini indirip sere serpe uzandı. O anları paylaşan Hadise'ye kız kardeşinden Seda Sayan'a pek çok isim yorum yaptı.

Magazin 16-06-2023 11:39

Murda sahnede kızıyla beraber poz verdi! Hadise'den yorum gecikmedi

O Ses Türkiye Rap yarışmasında jüri üyeliği yapan rapçi Murda konser verdi. Sahneye kızıyla beraber çıkan Murda sosyal medya hesabından pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına yorum yapanlar arasında Hadise de yer aldı.

Magazin 12-06-2023 14:19

Murda

Murda Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Murda Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Sefo'nun ödül töreni isyanı! Akla Murda geldi... Yurt dışından ithal rapçi getirip...

PowerTürk Müzik Ödülleri'nde bu sene yer almayan Sefo, ödül töreni sırasında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Sefo'nun sözlerinin Murda'ya yönelik olduğu konuşulurken sert ifadeler dikkat çekti.

Magazin 06-06-2023 09:06

Hadise transparan elbisesiyle poz verdi! Sosyal medya yıkıldı 'Kraliçe gibisin'

Rapçi Murda ile adı aşk dedikodularına karışan Hadise, klip çekiminde giydiği transparan kıyafetiyle yeni bir fotoğraf paylaştı. Hadise'nin Murda ile düet yaptığı 'Sen Dönene Kadar' şarkısının klibinden kamera arkası paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Magazin 31-05-2023 23:46

Hadise ve Murda'dan olay poz! Akıllara eski eşi Mehmet Dinçerler geldi

O Ses Türkiye Rap yarışmasında birlikte jüri üyeliği yapan Hadise ve rapçi Murda arasında aşk dedikoduları sürekli konuşuluyor. Hadise'in son klibinde birlikte rol alan ikilinin samimi halleri ise dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar, Hadise'ni eski eşi Mehmet Dinçerler'i akıllara getirdi.

Magazin 24-05-2023 16:42

Adları aşk dedikodusuna karışmıştı! Hadise ve Murda'dan olay klip! Seksi tarzıyla büyüledi

O Ses Türkiye Rap yarışmasında birlikte jüri üyeliği yapan Hadise ve rapçi Murda arasında aşk dedikoduları konuşuluyor. Hadise'in son klibinde berber rol alan ikilinin samimi görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Daha önce de bir konserde sarmaş dolaş şarkı söyleyen Hadise ve Murda arasında yeni bir aşk başlayıp başlamadığı merak ediliyor.

Magazin 19-05-2023 23:51

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'ına Murda'nın çocuk itirafı damga vurdu! ''Evlenmedin ama çocuğun var''

Exxen'de yayınlanan Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programı her bölümüyle sosyal medyada viral oluyor. Murda'nın konuk olduğu ve Hadise'nin sürpriz olarak katıldığı Konuşanlar'ın 105. bölüm tanıtımı yine çok konuşuldu.

Magazin 03-05-2023 09:24

O Ses Rap'in jürileri Hadise ve Murda samimi pozlar verdi! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Tv8'in sevilen ses yarışması O Ses Türkiye Rap'in çekimleri başlamış durumda. Jüri üyelerinden Hadise ve Murda kameralar karşısına geçerek samimi pozlar verdi. İkilinin pozlarına takipçilerinden yorum yağdı.

Magazin 02-05-2023 01:12

Hadise ve Murda'nın samimi görüntüsü Mehmet Dinçerler'in ailesini kızdırdı! Nasıl sarılırsın?

Şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanmasına dair iddialar bitmiyor. Son olarak boşanma davası öncesi altınlar konusunda anlaşmaya varan Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanmasına sebep olan olaylardan biri daha ortaya çıktı. İddiaya göre Dinçerler'in ailesi Hadise ve Murda'nın samimi görüntüsüne sert tepki gösterdi. İşte Hadise hakkındaki iddia...

Magazin 29-09-2022 11:39

Rapçi Murda sahneye para atan seyirciye kızdı: O paranın 200 katını suratına fırlatırım

Rap müziğin tanınan ismi Murda, önceki gün bir beach club'ta konser verdi. Ancak konser sırasında bir hayranı ünlü rapçiye doğru sahneye para attı. Bu harekete kızan Murda'nın para atan seyircisini azarladı. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-07-2022 21:31

Hadise ve Murda'nın sarmaş dolaş dansı sosyal medyada gündem oldu!

Düet yaptığı rapçi Murda'nın konserine konuk olan Hadise, tarzı ve dans performansıyla adından söz ettirdi. Yeni şarkıları 'İmdat'ı söyleyen Murda ve Hadise'nin sarmaş dolaş dans etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 18-07-2022 12:31

Deniz Seki’den Murda'ya destek! Ezhel için aynısını yaptınız çocuk senelerdir kendi ülkesine giremiyor

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla hapis cezası alan Murda'ya Deniz Seki'den destek geldi. Deniz Seki paylaşımında "Ezhel için aynısını yaptınız çocuk senelerdir kendi ülkesine giremiyor" dedi ve tepki gösterdi.

Magazin 22-04-2022 09:42

Şahan Gökbakar’dan Murda tepkisi! Rapçileri hapse atmak nedir ya?

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından rapçi Murda’nın hapis cezasına çarptırılmasına tepki gösterdi.

Magazin 20-04-2022 15:24

Rapçi Murda kimdir, gerçek adı nedir? Murda neden hapis cezası aldı?

Rapçi Murda kimdir, gerçek adı nedir? Murda neden hapis cezası aldı? Ünlü rapçi Murda; bazı şarkılarında uyuşturucu madde kullanmaya özendirdiği iddiasıyla yargılandığı davada ceza aldı. Bu gelişmenin ardından Murda kimdir sorusuna da yanıt aranmaya başlandı. Murda sahne adını kullanan genç rapçi Hollanda’nın Amsterdam şehrinde doğdu.

Haber 19-04-2022 13:58

Şarkıcı Murda'ya uyuşturucudan 4 yıl 2 ay hapis cezası!

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla "Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Murda lakaplı şarkıcı Mehmet Önder Doğan, 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Magazin 19-04-2022 13:04

Rapçi Murda'nın yurt dışına çıkış yasağı kaldırıldı!

‘Murda’ adıyla bilinen ünlü rap şarkıcısı M. Önder Doğan, geçtiğimiz Ekim ayında havalimanında gözaltına alınmıştı. Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla "Uyuşturucu madde kullandırmaya özendirmek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Murda daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. ancak hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti. Hollanda'da yaşayan Murda hakkındaki davada, savunmasını yaptığı ve yurt dışı yasağının kaldırıldığı ortaya çıktı.

Magazin 25-11-2021 19:45

Adli kontrolle bırakılan Murda'nın 10 yıl hapsi istendi!

‘Murda’ adıyla bilinen ünlü rap şarkıcısı M. Önder Doğan havalimanında gözaltına alındı. Şarkıcı daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Murda hakkında 'uyuşturucuya özendirme' suçundan 10 yıl hapis istendi.

Magazin 21-10-2021 17:45

Rapçi Murda adli kontrol şartıyla serbest! İfadesinde bakın ne dedi

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla gözaltına alınan rapçi Murda, yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hollanda'da yaşayan şarkıcı, adli kontrolü kaldırılmadan evine dönemeyecek.

Magazin 21-10-2021 15:42

Rap şarkıcısı Murda gözaltına alınıp bırakıldı

‘Murda’ adıyla bilinen ünlü rap şarkıcısı M. Önder Doğan havalimanında gözaltına alındı. Şarkıcı daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Magazin 18-10-2021 09:38

Ünlü rapçi Murda'nın yeni doğan bebeği hayatını kaybetti

Murda adıyla bilinen ünlü rapçi Önder Doğan, yeni doğan kızı Ayla'yı kaybettiğini açıkladı. Instagram hesabından açıklama yapan Murda, "Güzel kızım benim sen artık bizim koruyucu meleğimizsin" diye yazdı.

Magazin 03-05-2021 11:45