Naked Attraction Haberleri

Canlı yayında cinsel organını gösterdi! Naked Attraction (Çıplak Cazibe) sunucusunun ağzı açık kaldı

İngiltere'de yayınlanan ve çıplak yarışmacıların birbirleriyle flört ettiği televizyon programı Naked Attraction (Çıplak Cazibe) ilginç anlara sahne oldu. Programa katılan bir yarışmacının cinsel organını gösterdiği anlarda şovun sunucusu Anna Richardson ve konuğu fetiş modeli Rara büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend 03-09-2022 11:14

Çıplak Cazibe yarışmacısından yıllar sonra gelen itiraf! “Hala bakirim”

İngiltere'de yayınlanan ve çıplak yarışmacıların birbirleriyle flört ettiği televizyon programı Naked Attraction (Çıplak Cazibe) yarışmacısı Brian Chau Rodriguez, çıplak bedenleri gördüğünde kendisini bunalmış hissettiğini söyleyerek programdan ayrılmıştı. Sevilen yarışmacı yıllar sonrasında hala bakir olduğunu itiraf etti.

Trend 01-07-2022 17:42

Tamamen çıplak yarışmacı göz kırpınca sunucu Anna Richardson, tepki gösterdi! “Yanlış kadını seçtin”

İngiltere’nin sevilen realite flört yarışması Naked Attraction’da (Çıplak Cazibe) tamamen çıplak bir şekilde duran bir yarışmacı sunucu Anna Richardson’a göz kırpınca eğlenceli anlar yaşandı. Çıplak Cazibe sunucusu Anna Richardson, cesur yarışmacının kendisine göz kırpmasından sonra “Yanlış kadını seçtin” diyerek duruma tepki gösterdi.

Trend 10-06-2022 13:12

Canlı yayında utandı! İlk kez çıplak kadın gördüğünü anlatan yarışmacı stüdyoyu terk etti: Bunalmış hissettim

İngiltere'de yayınlanan ve çıplak yarışmacıların birbirleriyle flört ettiği televizyon programı Naked Attraction (Çıplak Cazibe) isimli programda yaşanan bir olay sosyal medyada viral oldu. Programın son bölümünde bakir olduğunu anlatan bir adam ilk kez çıplak bir kadın gördüğü için ne yapacağını bilemedi ve stüdyoyu terk etti.

Trend 25-05-2022 10:40

Diğer Haber Etiketleri

Naked Attraction

Naked Attraction Hakkındaki Haberler Mynet'te. Naked Attraction Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Naked Attraction yarışmasına yeni format! Ünlülere ekran önünde soyunma teklifi

Channel 4'da yayınlanan ve ekranların önünde soyunması istenen yarışmacıların olduğu Naked Attraction için yeri bir format düşünüldü. Ancak teklif çoğu ünlüden geri dönünce program askıya alındı.

Magazin 06-09-2021 16:01