Nakit Haberleri

Son dakika: Bankada hesabı olanlar dikkat! ATM ücretsiz nakit çekim limitleri değişti

Son dakika haberi... ATM'lerde nakit çekim ücretlerine ilişkin bankalardan yeni bir karar geldi. Bankaların ATM'lerinden nakit çekim ücretleri artırıldı. İşte yeni tarife...

Finans 16-02-2024 12:14

Kredi kartı kullananlar tüm bildiklerinizi unutun! Taksitlere sınırlama, cep telefonu düzenlemesi, nakit çekimine kısıtlama...

Kredi kartı borçları son 1 yıldaki artışla rekor kırdı. Bunun üzerine Merkez Bankası'ndan kredi kartları için yeni düzenleme sinyali geldi. 'Kredi kartıyla ilgili yeni düzenlemeler ne olabilir?' sorusu yanıt aramaya başlarken masadaki maddelerle ilgili açıklama geldi. Bunlardan en dikkat çekici olanı da taksit sınırı. Yine cep telefonu konusunda da bir düzenleme yapılması gündemde.

Finans 12-02-2024 15:41

Temassız ödemeden nakde geçerek binlerce lira tasarruf ettiler! İki anne çıkan sonuçla şaşkına döndü 'Para tasarrufu yapmak için gerçekten iyi bir numara'

Tüm dünyada pek çok kişi ev ekonomisini daha iyi idare edebilmek ve harcamalarını kontrol altında tutabilmek için farklı tasarruf yöntemleri deniyor. İngiltere'de yaşayan iki annenin, uyguladığı yöntem ve sonuçları ise gerçekten şaşırtıcı. İki anne, bir hafta temassız ödeme yerine nakit ödemeyi tercih etti. Böylece 166 sterlin (yaklaşık 6371 TL) tasarruf ettiklerini gördüler. Uzmanlar da nakit kullanmanın satın alma ve harcamalar konusunda kişileri daha dikkatli olmaya davet ettiğini söylüyor.

Kadin 06-02-2024 10:43

AB'den kara parayla mücadele için yeni önlem: Nakit ödemeler için kritik karar verildi, sınırlama geliyor

Avrupa Birliği (AB) kurumları, nakit ödemeleri 10 bin Euro ile sınırlama kararı verdi. Sıklıkla 3 bin ila bin Euro arasında nakit işlem yapan kişilerin kimliği de belirlenecek.

Finans 18-01-2024 13:21

Nakit

Nakit Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nakit Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Avrupa Parlamentosu'ndan gündem olan talep! Nakit ödemeleri sınırlandırmayı planlıyorlar

Avrupa Parlamentosu (AP) komiteleri, Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde nakit yapılan ödemeleri 7 bin euro ile sınırlandırmayı ve bin euronun üzerindeki kripto işlemleri sıkı denetlemeyi talep etti.

Finans 28-03-2023 17:30

Boşanma avukatı açıkladı! Eşinizin sizi aldattığını gösteren fark edilmeyen hareketler

Hem evlilik hem de sevgililik döneminde görülen ufak detaylar aldatıldığınızın işareti olabiliyor. Uzmanlara göre birçok kadın ilişki içerisindeyken aldatıldığını fark etmiyor. Oldukça gizli bir şekilde yürütülebilen bu sürecin süresinin uzaması geri dönülmez hasarlara neden olabiliyor. Boşanma avukatı aldatıldığınızı gösteren ufak davranışları açıkladı.

Kadin 16-03-2023 14:01

Milyon dolarları olan kadın paylaştı! Bu 5 hata fakirleşmenize sebep oluyor

Bütçe yönetimi oldukça önem taşıyor. Her ay sonunda maaşınızın bittiğini söylüyor ve ne yaparsam yapayım para biriktiremiyorum diyorsanız bunun nedeni farkında olmadan yapılan ufak hatalar. TikTok'ta çok sayıda paraya sahip olduğunu paylaşan bir kadın paranızı artırmak ve fakirleşmenizi önlemek için kaçınmanız gereken hataları açıkladı.

Kadin 20-02-2023 14:21

Başvurana 7 bin 500 TL nakit veriliyor! Dikkat: Süre sınırı bulunuyor

Promosyon haberleri emeklilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Birçok banka, maaşlarını kendi bankalarına taşımak ve bir süre burada tutmak şartıyla emeklilere 4.500, 5.000, 7.000, 7.50 TL tutarlarında ödemeler yapıyor.

Finans 29-11-2022 12:57

O ülkenin bakanı duyurdu! Nakit alışverişe 10 bin euro limit...

Alman Federal İçişleri Bakanı Nancy Faeser'in yaptığı açıklama ülke gündemine oturdu. Faeser, Almanya'da varlıkların gizlenmesini zorlaştırmak için nakit ödemelerde 10 bin euro sınırlama getirilmesi gerektiğini söyledi.

Haber 16-11-2022 17:05

Nakit eş anlamlısı nedir? Nakit kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türk coğrafyası birçok kültüre ve topluluğa ev sahipliği yapmasından kaynaklı kelime haznesi çok gelişmiştir. Bu da birçok kelimenin birden fazla anlamı olmasına ön ayak olmuştur. Kelime haznesinin sürekli olarak gelişmesi de eş anlamlılık durumuna zemin hazırlar. Türkçede birçok kelimenin eş anlamlısı bulunmaktadır. Eş anlamlı kelimeler anlamları aynı yazılışları farklı olan kelimelere denmektedir. Nakit kelimesi de bu kelimelerden biridir. Peki, nakit kelimesinin eş anlamlıları nedir?

Egitim 28-10-2022 16:27