New Jersey Haberleri

Su bastığı için bodrum katını tadilat yaptırdılar! Öyle bir keşif yaptılar ki... Gördüklerine inanamadılar

Cathy ve Roy Aukamp, ​​yakın zamanda meydana gelen bir fırtınanın neden olduğu su basmış bir bodrum katıyla mücadele ediyorlardı. Sulardan hasar alan bodrum katını yenilemek için tadilata başlayan çift alçıpan duvarların sökülmesiyle arkasında ilginç bir şey gördü. Alçıpanın arkasından bir anda düzinelerce alkol şişesi düşmeye başladı. Görüntüler sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Trend 15-09-2023 15:46

Amerika’da ilginç olay! Sanık Türk, polis şefi Türk, savcı Türk... Cinayete teşebbüsten tutuklandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde yaşanan bir olay ilginç bir tesadüfe sahne oldu. 32 yaşındaki Türk asıllı Şerif Zorba cami imamı Sayed Elnakib’i bıçakladığı için tutuklandı. Olayda sanığın Türk, o bölgede görev yapan ve sanığı yakalayan polisin Türk, olayı soruşturan savcının da Türk asıllı Bülent Can olduğu ortaya çıktı.

Trend 11-04-2023 08:39

Kadınlar koğuşunda kalıyordu iki kadını birden hamile bırakınca cezaevi karıştı! Şimdi de erkekler koğuşunda...

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde dünya basınında geniş yankı uyandıran bir olay yaşandı. New Jersey’de geçen yıllarda mahkumların tercih ettikleri cinsiyetler göz önünde tutularak istedikleri hapishanede kalmasına izin veriliyordu. Düzenleme kapsamında trans birey 27 yaşındaki Demi Minor, kadın cezaevinde kalmaya karar verdi. Ancak iki kadın mahkumu hamile bırakması üzerine ortalık bir anda karıştı.

Trend 27-07-2022 09:43

Kadın cezaevinde akılalmaz olay! İki mahkumu hamile bırakınca ortalık bir anda karıştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde ilginç bir olay yaşandı. Geçtiğimiz yıllarda New Jersey’de mahkumların tercih ettikleri cinsiyet kimliğine göre hapishanelerde kalmasına izin veren bir düzenleme yapılmıştı. O düzenleme kapsamında trans birey 27 yaşındaki Demi Minor, kaldığı kadın cezaevinde iki mahkumu hamile bıraktı. Olay ülkede büyük şaşkınlık yarattı.

Trend 18-07-2022 10:09

New Jersey

New Jersey Hakkındaki Haberler Mynet'te. New Jersey Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hiç erkek yokken hamile kaldılar! Trans kadınlar için ameliyat şartı kaldırılınca...

ABD'nin New Jersey eyaletindeki kadınlara özgü cezaevinde mahkûmlar hamile kaldı. 800'den fazla kadının bulunduğu cezaevinde kadınların nasıl hamile kaldığının arkasında hukuki bir karar var. Dikkat çeken olay, eyalette 2021'de yürürlüğe giren transseksüellere ilişkin karara dayanıyor.

Haber 14-04-2022 10:36

New Jersey'de 9 katlı binadan düşen kişi sağ kurtuldu

ABD'nin New Jersey eyaletinde, 9 katlı binadan bir aracın üstüne düşen kişinin sağ kurtulduğu belirtildi.

Haber 08-10-2021 19:15

ABD'de kalkışa hazırlanan uçağın motoru bir anda alev aldı! Yolcular böyle tahliye edildi

ABD'de Spirit Airlines'a ait bir yolcu uçağı, kalkışa hazırlanırken motoruna kuş girmesi sonucu alev aldı. Büyük panik yaşanan olayda yolcular acil tahliye botu ile uçağı terk etti.

Haber 05-10-2021 14:03

Dünya gittikçe kararıyor! İşte sebebi

ABD'deki New Jersey Teknoloji Enstitüsü'nden araştırmacılar, Dünya'nın giderek karardığını keşfetti. Araştırmacılara göre, bunun muhtemel suçlusu ise iklim değişikliği.

Haber 04-10-2021 15:39

ABD'de kasırga 'cehennemi' yaşatmaya devam ediyor! Metro sular altında kaldı

New York metro istasyonları Çarşamba gecesi sular altında kaldı, sel yüzünden merdiven boşluklarından akan sular adeta şelaleye dönüştü ve sistem durma noktasına geldi. ABD Ulusal Hava ve Meteoroloji Hizmetleri söz konusu afeti, ''Son derece tehlikeli büyük kasırga'' olarak tanımladı. New York ve New Jersey'de olağanüstü hal ilan edildi.

Haber 02-09-2021 12:26

Göbek bağı bile düşmemiş! 14 yaşındaki çocuk yeni doğurduğu bebeği restorana bıraktı

Akıllara durgunluk veren olay ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşandı. 14 yaşındaki bir kız çocuğu henüz göbek bağı bile düşmemiş yeni doğurduğu bebeği, bir restorandaki müşteriye teslim etti. Bebek sağlık taramasından geçirildikten sonra yurda verilecek.

Haber 22-05-2021 09:42

Solucan kasırgası! Bilim insanları bile şaşkın: 'Böyle bir şeyi ilk defa görüyoruz'

ABD'nin New Jersey eyaletinde yağmurdan sonra ortaya çıkan solucanların görüntüsü bilim insanlarını şaşkına çevirdi. Tüyler ürperten olayda solucanlar girdap benzeri bir şekil oluştururken, solucanların bu görünümüne 'solucan kasırgası' denildi.

Haber 31-03-2021 07:29

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı yılların sonunda ABD’ye yüksek lisans ve doktora eğitimi için gelen yüksek makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında vefat ettiği New Jersey eyaletinde defnedildi.

Haber 26-02-2021 07:55