Nivea Haberleri

Kişisel bakımına önem verenlerin kaçırmaması gereken indirimli ürünler

Amazon, "Okula ve Şehre Dönüş" kampanyası çerçevesinde birçok kişisel bakım ürününü uygun fiyat fırsatlarıyla sizlere sunuyor. Eğer bu indirimleri kaçırmak istemiyor ve kişisel bakım kategorisindeki eksiklerinizi tamamlamayı planlıyorsanız 18 Eylül'e kadar vaktiniz var! Kaliteli ürünlerde uygulanan indirim fırsatlarını kaçırmamak için listemize göz atabilirsiniz!

Haber 13-09-2023 16:21

Bakım rutininizi Prime Day ile taçlandırın! Kişisel bakım ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Kişisel bakım kategorisinde de müthiş fırsatlar sunan Prime Day ile cilt bakım rutininizi taçlandırmaya ne dersiniz? Severek kullandığınız ya da denemeyi istediğiniz ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz indirimli ürün gruplarını keşfedebilirsiniz. İşte ddetaylar!

Haber 13-07-2023 17:23

Cildinizi güneşten en iyi şekilde koruyacak Nivea Sun 50+ Koruma & Nem Güneş Spreyi ile tanışın

Kendinizi serin sulara atacağınız bir yaz planlıyorsanız yazın olmazsa olmazı güneş koruyucuları es geçmemelisiniz. Cilt doğrudan güneşe maruz kaldığında yaşlanma, lekelenme ve kırışıklık gibi problemler ortaya çıkıyor. Siz de cildinize uygun bir güneş kremi arayışındaysanız çok satanlar listesinde başı çeken NIVEA Sun SPF 50+ Koruma & Nem Güneş Spreyi'ne bakmadan geçmemelisiniz. Hassas ciltlerin de gönül rahatlığıyla kullanabildiği güneş kremini gelin birlikte inceleyelim.

Haber 04-07-2023 16:10

Cildinizdeki lekelere karşı savaşan en iyi leke kremi markaları

Güneşe maruz kalma, yaşlanma, akne gibi etkenler ciltte lekelenmeye sebep olabiliyor. Ancak, günümüzde üretilen son teknoloji leke kremleri sayesinde bu lekeler kolayca yok edilebiliyor. Leke kremi seçerken en çok dikkat edilen konular arasında kremin içeriği ve leke üzerindeki etkisi yer alıyor. Siz de cilt lekelerinden mustaripseniz inatçı lekeler için üretilen en etkili leke kremlerine ihtiyacınız var demektir. Sizler için en iyi leke kremlerini listeledik. İşte detaylar!

Kadin 05-02-2023 19:53

Pürüzsüz bir cilt için en iyi kırışıklık kremi çeşitleri

Yaş arttıkça cilt için kullanılan ürünler değişiyor. Ciltte oluşmaya başlayan kırışıklıklar da ürün seçimindeki en büyük etkenlerden biri oluyor. Cilt, yaşın ilerlemesiyle azalmaya başlayan doğal yağ üretimi nedeniyle eskisine göre daha kuru hale geliyor. Bu kuruluk da kırışıklıkların ve çizgilerin daha belirgin bir duruma gelmesine sebep oluyor. Neyse ki kaliteli cilt bakım ürünleri sayesinde kırışıklıklarla mücadele edilebiliyor. İşte, pürüzsüz bir cilt için en iyi kırışıklık kremi çeşitleri!

Kadin 08-12-2021 09:48