Niyazi Koyuncu Haberleri

Niyazi Koyuncu kimdir? Pendik Belediyesi Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu'nun konserini iptal mi etti?

Niyazi Koyuncu, sahne almasının Pendik Belediye Başkanlığı tarafından engellendiğini iddia etti. Dün, Pendik Belediyesi'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı. Karadeniz müziğinin sevilen ismi bu açıklamasının ardından gündem oldu. Vatandaşlar internette; Niyazi Koyuncu kimdir? Pendik Belediyesi Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu'nun konserini iptal mi etti? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Kazım Koyuncu'nun da kardeşi olan ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 24-05-2022 08:32

Niyazi Koyuncu, konserinin Pendik Belediyesi tarafından iptal edildiğini duyurdu

Şarkıcı Niyazi Koyuncu, 25 Mayıs'ta İstanbul’da vereceği konserin Pendik Belediyesi tarafından engellendiğini duyurdu. Ağabeyi Kazım Koyuncu gibi müzisyen olan Niyazi Koyuncu yaptığı açıklamada, "Tüm yasaklara ve ötekileştirme çabalarına rağmen şarkılarımızı hep birlikte ve daha gür söylemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Magazin 23-05-2022 19:55

Niyazi Koyuncu kimdir, aslen nereli? Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu kaç yaşında, evli mi, eşi kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu da yer aldı. Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler konuklarından olan Niyazi Koyuncu'nun hayatı, memleketi ve yaşı gibi konular merak edildi. Peki Niyazi Koyuncu kimdir, aslen nereli? Niyazi Koyuncu kaç yaşında, evli mi, eşi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler!

Magazin 13-03-2022 09:41

Niyazi Koyuncu: Bu büyük bir mutluluk

Kent FM ve Mynet işbirliğiyle hazırlanan 101.4 Saatlik Arka Koltuk King Size programına Niyazi Koyuncu misafir oldu. Koyuncu, "Yol" isimli şarkısıyla ilgili "Radyoda dinleyip sosyal medyadan benimle paylaşanlar oldu, bu büyük bir mutluluk" ifadelerini kullandı.

Trend 24-04-2019 19:41

Niyazi Koyuncu

Niyazi Koyuncu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Niyazi Koyuncu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.