Nükhet Duru Haberleri

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru'dan şok eden itiraf! Orkestra şefinden dayak yerdik

Ünlü ses sanatçısı Nükhet Duru, İpek Tuzcuoğlu'nun sunumu ile gerçekleşen Hayatıma Dokunanlar programının konuğu oldu. "Orkestra şefinden dayak yerdik" diyen ünlü şarkıcının çarpıcı itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-09-2023 21:05

Nükhet Duru nereli, kimdir, kaç yaşında? Nostaljik şarkılarla Nükhet Duru bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'de

Şarkılar Bizi Söyler'e bu akşam Nükhet Duru konuk oldu. Konukların açıklanmasından sonra ünlü sanatçı ile ilgili aramalar hız kazandı. Programın takipçileri Nükhet Duru nereli ve kaç yaşında gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Kariyeri boyunca pek çok unutulmaz şarkıya imza atmış olan isim eğlenceli kişiliği ve başarılı sahne performansı ile de tanınıyor. Peki, Nükhet Duru nereli, kimdir, kaç yaşında? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 06-05-2023 21:16

Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan: Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'nin aramaması beni çok üzdü

Akciğer kanserine yakalanan ve geçirdiği ameliyatın ardından YouTube kanalındaki programlarını da bıraktığını duyuran Armağan Çağlayan, bu süreçte kendisini aramayan iki isme sitem etti. Armağan Çağlayan Twitter'dan yaptığı paylaşımda "İki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri" dedi.

Magazin 29-12-2022 23:39

Amerika'da sahne alan Nükhet Duru'yu Meltem Cumbul yalnız bırakmadı! Dansı olay oldu

Bir süredir Amerika'da yaşayan başarılı sanatçı Meltem Cumbul, Nükhet Duru konserinde ortaya çıktı. Sahnede Nükhet Duru'nun dansını taklit eden Meltem Cumbul, izleyenleri coşturdu.

Magazin 08-11-2022 10:42

Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına şarkıcı Aydilge'den tepki: Kadınların ne giyeceğinin söylenmesine...

Şarkıcı Nükher Duru kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu ifade ederek, "Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum" dedi. Nükhet Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Ünlü şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi. Aydilge, "Kadınların göze hoş görünmekten çok daha başka meseleleri var" ifadelerini kullandı.

Magazin 27-10-2022 22:31

Nükhet Duru'dan tayt isyanı! Ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin

Şarkıcı Nükhet Duru, kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu dile getirdi. Yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Nüket Duru'nun sözleri sosyal medyada tepki çekti. "Ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin" diyen Nükhet Duru'ya "Sen giyme" yorumları yağdı.

Magazin 27-10-2022 10:06

Nükhet Duru Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'na böyle seslendi: Böcük başkanım...

Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne katılan Nükhet Duru, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e "Böcük başkanım" diye seslenince gündem oldu. Duru konuşmasında "Bizim için bir lütufsunuz" dedi.

Magazin 09-10-2022 07:53

Nükhet Duru 'Kadir İnanır’la ilişkiniz oldu mu?' sorusunu duyunca şoke oldu

Nükhet Duru YouTube’da katıldığı bir programda özel hayatına dair merak edilenleri anlattı. Nükhet Duru 'Kadir İnanır’la ilişkiniz oldu mu?' sorusunu duyunca ise çok şaşırarak "Niye olsun, ne alaka Allah aşkına?" yanıtını verdi.

Magazin 06-05-2022 11:46

Nükhet Duru'yu sinirlendiren yorum! Benim yaşım, benim yaşlılığım...

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla ilgili kendisini eleştiren bir takipçisinin yorumuna tepki gösterdi.

Magazin 30-04-2022 13:45

Nükhet Duru Çok şımarık davranıyorsunuz mesajına sessiz kalmadı

Sesi ve şarkılarıyla öne çıkan Nükhet Duru sosyal medyayı da aktif kullanıyor. Son olarak bir takipçi Nükhet Duru'ya "Çok şımarık davranıyorsunuz" mesajı atınca usta isim dayanamadı. Duru verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 25-04-2022 11:40

Nükhet Duru'nun ilk eşi Dikran Masis kimdir? Nükhet Duru'nun oğlu Cem Masis'in babası Dikran Masis nereli?

Nükhet Duru'nun ilk eşi Dikran Masis, ünlü şarkıcının Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 67 yaşındaki ünlü şarkıcı, 2 kere evlenmiştir. Şarkıcının ilk evliliğinden Cem Masis isminde bir oğlu vardır. Peki Nükhet Duru'nun ilk eşi Dikran Masis kimdir? Nükhet Duru'nun oğlu Cem Masis'in babası Dikran Masis nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 23-04-2022 23:34

Nükhet Duru kimdir? Kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Nükhet Duru'nun oğlu kim?

Nükhet Duru, Kanal D'de 23 Nisan 2022 Cumartesi günü yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Kanal D'nin sevilen programı izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı. Peki Nükhet Duru kimdir? Kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Nükhet Duru'nun oğlu kim? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 23-04-2022 23:33

Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kim? 23 Nisan 2022 Şarkılar Bizi Söyler konukları!

Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kim? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü Kanal D'de yayınlanacak program öncesi günün en çok araştırılan konuları arasına girdi. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekrana gelen program yine izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 23 Nisan Cumartesi günkü Şarkılar Bizi Söyler'in konukları...

Magazin 23-04-2022 17:52

Nükhet Duru, Kelebek Kadınlar Günü filminde yeni nesil Mahmurelere sesleniyor

Kurulduğu günden bu yana kadınların emeğine ve değerlerine sahip çıkan Kelebek Mobilya’nın 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan filminde sanatçı Nükhet Duru, üreten yeni nesil başarılı Mahmureler ile bir araya geldi.

Finans 02-03-2022 15:08

Kelebek Mobilya'dan Sevgililer Günü'ne özel reklam filmi! Nükhet Duru, Almeda ve Tolgahan Sayışman...

Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından olan Kelebek Mobilya, marka yüzü Nükhet Duru ve Cem Belevi ile yaptığı anlaşmaların ardından, 2022 yılından itibaren Almeda & Tolgahan Sayışman çiftiyle de bir anlaşma imzaladı.

Haber 11-02-2022 13:23

Nükhet Duru: Çok özlemişim gazino günlerini

Ünlü sanatçı Nükhet Duru ve başarılı müzisyen İskender Paydaş, önceki akşam Ağaoğlu Maslak 1453 ’te bulunan Yeni Gazino’da sevenleriyle buluştu.

Magazin 01-11-2021 14:18

Büyük kavgalar, kıskançlıklar! Sezen Aksu'nun duyunca kahrolacağınız hazin aşk öyküsü!

Ünlü şarkıcı Sezen Aksu ve eski sevgilisi Onno Tunç'un filmlere konu olacak aşk hikayesini duyunca derinden etkileneceksiniz.

Magazin 22-10-2021 15:10

İşte ünlü isimlerin seslendirdiği şarkıların sahibi! Müzik dünyasında Mustafa Sandal damgası!

Tanıdığımız duayen sanatçıların birçoğu şarkıcılığının yanında besteci kimlikleriyle de ön plana çıkıyor. Mustafa Sandal da beste yapan şarkıcılar arasında bulunuyor. Ünlü isimlerin birçoğu Mustafa Sandal besteleriyle şarkılarını seslendirmiş…

Magazin 15-10-2021 17:29

Nükhet Duru Menopoza girmişsin, ihtiyarsın artık yorumuna ateş püskürdü!

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru, bir takipçisinin "Yahu 70 yaşına merdiven dayamışsın, menopoza girmişsin. İhtiyarsın artık. Tövbe et, ibadetine başla" yorumuna ateş püskürdü.

Magazin 17-06-2021 16:54

Nükhet Duru'yu şaşırtan soru: Kadir İnanır ile aşk yaşadınız mı?

Ünlü sanatçı Nükhet Duru, bir takipçisinin, "Kadir İnanır ile aşk yaşadınız mı?" sorusuna yanıt verdi.

Magazin 24-05-2021 17:19

Nükhet Duru Kelebek’in yeni reklam yüzü oldu

Tam 86 yıldır mobilyada tasarıma kanat açan Kelebek Mobilya, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği online basın toplantısında yeni reklam yüzünü tanıttı. Yılların eskitemediği sanatçı Nükhet Duru, namı diğer Nünü, Kelebek Mobilya’nın yeni reklam yüzü oldu. Ayrıca iş birliği kapsamında reklam filmlerinde Nükhet Duru’ya Türk pop müziğinin son yıllardaki sevilen ismi Cem Belevi de eşlik edecek.

Magazin 15-05-2021 23:04

20liyaschallenge | Siyasetçiler ve ünlülerden 20 yaş challenge fotoğrafları

Sosyal medyanın ve özellikle Twitter’ın gündeminde son günlerde yer alan 20li yaş challenge’ına birçok isim katıldı. Siyasilerden de destek gören akımda, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, 20'li yaşlarının fotoğrafı yerine Marlon Brando’nun fotoğrafını paylaşması ise olay oldu.

Magazin 05-05-2021 15:26

Nükhet Duru, Duru Olmak belgeselinin dava süreciyle ilgili konuştu: 'Dolandırılmak istendim'

Nükhet Duru, bir süredir hayatını konu alan Duru Olmak belgeselinin davalık olmasıyla gündemde. Alışveriş yaparken görüntülenen deneyimli sanatçı, dolandırılmak istendiğini iddia etti.

Magazin 28-04-2021 08:10

Nükhet Duru: Cam kırığı yutmuş gibi hissettim

Ünlü sanatçı Nükhet Duru, tv100’de yayınlanan 'Okan Bayülgen ile Nokta' isimli programa konuk oldu. Nükhet Duru, Netflix'in 'Duru Olmak' belgeselini kaldırmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Magazin 17-03-2021 16:05

Nükhet Duru'nun 'Duru Olmak' belgeseli için yayın durdurma kararı

19 Şubat'ta yayınlanan ve Nükhet Duru'nun "Hikayesi Var" albümünü odağına alan "Duru Olmak" adlı belgesel yayınlandıktan hemen sonra taraflar arasında bir telif sorunu ortaya çıkmıştı. Netflix, her iki tarafın da haklarını korumak ve tarafsız davranmak için yapımcı Evren Ercan ve Mustafa Tunç arasındaki telif tartışmasında uzlaşma sağlanana kadar içeriğin yayınını durdurma kararı aldı.

Magazin 15-03-2021 15:03

Nükhet Duru'nun kolundaki dövmede ne yazıyor?

İbo Show'da bu akşam konuklar arasında Nükhet Duru da yer aldı. Ünlü şarkıcı Duru'nun kolunda yer alan dövmesi dikkat çekti. İşte, Nükhet Duru'nun dövmesinin anlamı!

Magazin 13-03-2021 22:11

Nükhet Duru kaç yaşında, aslen nereli ve evli mi? Sesiyle herkesi büyülüyor

Kendisi ile ilgili çekilen belgesel filmiyle ilgili yönetmen Mustafa Tunç’la arasında yaşanan ‘tehdit’ iddialarıyla gündeme gelen usta sanatçı Nükhet Duru, şarkıları, sözleri ve hayat hikâyesiyle çok seviliyor. Nükhet Duru, çok küçükken yaşadığı talihsiz bir olayın ardından felç geçirmişti…

Magazin 13-03-2021 16:02

Yasemin Sakallıoğlu kendiyle dalga geçti! 'En güzel halim...'

Geçtiğimiz yıl nişanlandığı sevgilisi Burak Yırtar ile evlenen oyuncu Yasemin Sakallıoğlu'nun nikah töreninde tercih ettiği beyaz sade elbisesi ve makyajı hayranları tarafından beğeni topladı. Gelen yorumların ardından esprili bir paylaşımda bulunan Sakallıoğlu kendiyle dalga geçti.

Magazin 12-03-2021 16:02

Final yapacağı konuşulan İbo Show'un yeni konukları kimler?

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un final yapacağı iddia edilirken programın yeni konukları da belli oldu.

Magazin 11-03-2021 10:36

Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nükhet Duru kimdir? Kadınlar Günü reklamının ardından gündemde en çok aranan isimlerden biri oldu. Uzun süredir ekranlarda görmeye alışık olmadığımız şarkıcı Nükhet Duru, Kadınlar Günü için yayınlanan reklamda verdiği mesajlar ile dikkat çekti. Peki, Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında? İşte, Nükhet Duru hakkında merak edilenler...

Haber 06-03-2021 22:14

Ali Kocatepe suskunluğunu bozdu! 'Nükhet Duru benden intikam alıyor'

Ünlü pop sanatçısı Nükhet Duru’nun hayatının ve son albümü olarak hazırladığı 'Hikayesi Var'ın yayına hazırlık süreci, “Duru Olmak” ismiyle belgeselleştirilerek geçtiğimiz hafta Netflix'te seyirciyle buluşturmuştu. Albümde yer alan Ali Kocatepe'ye ait iki düetin belgeselde yayımlanmaması üzerine iki ünlü isim arasının neden açık olduğu merak konusu olmuştu. Son günlerin en çok merak edilen kavgası üzerine Ali Kocatepe, suskunluğunu bozarak, 'Nükhet benden intikam almaya çalışıyor.' dedi.

Magazin 01-03-2021 09:23

Sabahattin Ali doğum gününde müzik dünyasına kazandırdığı sözlerle anılıyor! İşte Sabahattin Ali’nin hayatı...

Kırklareli'nin Sazara mevkiinde 71 yıl önce faili meçhul bir cinayette yaşamını yitiren yazar-şair Sabahattin Ali, doğum gününde unutulmadı. Sabahattin Ali’nin şiirlerini Türk müziğinin sevilen isimleri seslendirdi. İşte Sabahattin Ali’nin unutulmaz sözlerinin dönüştürüldüğü şarkılar...

Trend 25-02-2021 14:31

'Duru Olmak' belgeselinde 'düeti beğenmedi' tartışması: Ali Kocatepe ve Nükhet Duru arasında neler yaşandı?

Ünlü pop sanatçısı Nükhet Duru’nun hayatının ve son albümü olarak hazırladığı 'Hikayesi Var'ın yayına hazırlık süreci, “Duru Olmak” ismiyle belgeselleştirilerek geçtiğimiz hafta Netflix'te seyirciyle buluştu. Albümde yer alan Ali Kocatepe'ye ait iki düetin belgeselde yayımlanmaması dikkat çekti.

Magazin 24-02-2021 10:33

Nükhet Duru, Netflix'te yayınlanacak Duru Olmak belgeselini Tarkan taklidiyle duyurdu!

Ünlü sanatçı Nükhet Duru'nun hayatını konu alan 'Duru Olmak' belgeseli Netflix'te ekrana gelecek. Nükhet Duru bu haberi Tarkan taklidi yaparak duyurdu.

Magazin 10-02-2021 02:55