Oğulcan Engin Haberleri Ve Son Dakika Oğulcan Engin Haberleri

Oğulcan Engin Haberleri Ve Son Dakika Oğulcan Engin Haberleri

Eski futbolcu Sinan Engin ve Seda Sayan’ın oğlu olan Oğulcan Engin, 30 Ağustos 1990 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Küçük yaşta futbola merak salan ve Beşiktaş minikler takımında oynadıktan 2 yıl sonra lisans alan Engin, Beşiktaş ve Kasımpaşa futbol kulüplerinde oyun kurucu olarak oynadı. Kulüplerin yanı sıra, farklı dönemlerde 3 kez Milli Takım forması da giydi. Bir dönem, çapraz bağlarındaki sorun sebebiyle futboldan uzak kaldı. 2008 yılında Bahçeşehir Üniversitesinde İşletme bölümü okudu. 2012 yılında Milano’da bulunan Avrupa Ekonomi Okulu’nda ekonomi eğitimi aldı ve mezun olduktan sonra Türkiye’ye döndü. Annesi Seda Sayan’la birlikte oynadığı reklam filmiyle birlikte küçük bir oyunculuk deneyimi de yaşadı.

Oğulcan Engin Haberleri

Aşkını böyle ilan etti! İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'den ilk paylaşım geldi

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da buldu. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikili, sosyal medya hesaplarından ilk kez birlikte paylaşım yaptı. Güzel oyuncu aşkını böyle ilan etti.

Magazin 04-11-2023 17:26

Sadece Oğulcan ve Çağlar Ökten'i takip ediyordu! Seda Sayan şimdi de Instagram'da bakın kimi takibe aldı

Instagram hesabını aktif kullanan ünlü şarkıcı Seda Sayan akın dostu Safiye Soyman da dahil olmak üzere tüm arkadaşlarını takipten çıkmıştı. Yalnızca oğlu Oğulcan Engin ile eşi Çağlar Ökten'i takip eden ünlü şarkıcı bir ismi daha takibe aldı.

Magazin 01-10-2023 14:18

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin yeni sevgilisi İlayda Alişan’la ilk kez aşk pozu verdi

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin de annesi kadar magazinde yer alan bir isim. Kısa süre önce Miray Daner ile ayrılan Engin, hızlıca yeni aşka yelken açtı. İlayda Alişan ile yeni bir aşka yelken açan Engin sevgilisiyle ilk kez poz verdi.

Magazin 18-08-2023 14:45

Miray Daner'den sonra Oğulcan Engin'in yeni aşkı da ortaya çıktı! Güzel oyuncuyla yakalandı

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin de eski sevgilisi Miray Daner gibi hızlı çıktı. Miray Daner ile ilişkisine nokta koyan Oğulcan Engin'in adı ise İlayda Alişan ile anılıyordu. Güzel oyuncu İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı Kenan Doğulu konserinde ortaya çıktı.

Magazin 17-07-2023 10:52

Oğulcan Engin

Oğulcan Engin Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Oğulcan Engin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Oğulcan Engin ile İlayda Alişan aşk mı yaşıyor? İddialara ilk açıklama geldi

Oyuncu Miray Daner ile ilişkisini geçtiğimiz haftalarda noktalayan Oğulcan Engin'in adı ayrılığın ardından İlayda Alişan ile anılmaya başlandı. Hatta ikilinin daha önce bir mekanda birlikte eğlenirken görüldüğü iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Magazin 21-06-2023 12:48

Miray Daner Oğulcan Engin ile neden ayrıldığını açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk hayatını noktalayan Daner, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, ayrılık hakkında da konuştu.

Magazin 04-06-2023 15:04

Miray Daner sere serpe uzandı! Göğüs dekolteli pozuyla dikkat çekti

En son Kuş Uçuşu dizisi ile izleyici karşısına çıkan Miray Daner özel yaşamı ile de sık sık gündeme geliyor. Şimdilerde Oğulcan Engin ile beraber olan Daner, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor. Ünlü isim en son paylaşımında sere serpe uzanarak göğüs dekolteli poz verdi.

Magazin 09-05-2023 08:21

Oğulcan Engin ve Miray Daner ayrıldı mı? İlişkiyi o mesajlaşma mı bitirdi? Sosyal medyayı sallayan ayrılık iddiası...

Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin gönlünü güzel oyuncu Miray Daner’e kaptırmıştı. Sosyal medya hesaplarından romantik pozlarını paylaşarak aşk tazeleyen ünlü çiftin 2 yıllık ilişkilerinin üzerinde kara bulutlar gezdiği iddia edildi. İddialara göre Oğulcan Engin ve Miray Daner ayrılık kararı verdi.

Magazin 22-03-2023 09:24

Evleri için 250 bin TL kira istedikleri iddia edildi! Miray Daner ve Oğulcan Engin deprem korkusuyla lüks evlerinden çıkıp Kemerburgaz'a gitmek istiyor

Şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve Miray Daner deprem korkusu yüzünden harekete geçti. Levent'teki rezidanstan çıkmak isteyen ünlü çift evlerini iddiaya göre 250 bin TL’ye kiraya vermek için kolları sıvadı. İkilinin hedefi Kemerburgaz'da villa kiralamak...

Magazin 06-03-2023 14:12

Oğulcan Engin'in sevgilisi Miray Daner'den şaşırtan gerçek! Sonunda diplomasını aldı

Eski futbolcu Sinan Engin ve şarkıcı Seda Sayan'ın oğulları Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner hakkında öyle bir gerçek ortaya çıktı ki duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Tamamen oyunculuk kariyerine odaklanan güzel oyuncu eğitim hayatını ihmal etmişti. 24 yaşındaki oyuncu, sonunda liseyi bitirdi ve diplomasını aldı.

Magazin 28-01-2023 16:05

Miray Daner ile Oğulcan Engin'in Venedik tatili

Yaklaşık bir yıldır birliktelik yaşayan oyuncu Miray Daner ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin tatil için Venedik'e gitti. Daner, sevgilisiyle birlikte çekilen romantik fotoğraflarını yayınlandı.

Magazin 26-10-2022 12:10

Seda Sayan'dan 'Oğulcan Engin' sorusuna yanıt yok

Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile birlikte Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser veren 'Adamlar' grubunu dinlemeye gitti. Sayan, nikahına katılmayan oğlu Oğulcan Engin ile ilgili sorulara yanıt vermeyerek geçiştirdi.

Magazin 17-09-2022 15:57

Miray Daner aşka geldi! Oğulcan Engin paylaşımı olay oldu

Miray Daner, 32 yaşına basan sevgilisi Oğulcan Engin'in doğum gününü Instagram'dan kutladı. Birlikte çekilen siyah-beyaz fotoğraflarını yayınlayan ünlü oyuncu, "İyi ki doğdun sevgilim. Seni çok seviyorum." dedi.

Magazin 31-08-2022 15:01

Aralarının bozuk olduğu söyleniyordu! Seda Sayan ve Oğulcan Engin birlikte poz verdi

Yedinci evliliğini kendisinden 24 yaş küçük Çağlar Ökten ile yapan Seda Sayan'ın arasının oğlu Oğulcan Engin ile bozuk olduğu söyleniyordu. Düğünde yer almayan Engin bu konuda yorum da yapmıyordu. İkili uzun zaman sonra birlikte poz verdi.

Magazin 30-08-2022 07:20

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'in oğluyla poz verdi

Şarkıcı Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'in ilk evliliğinden olan oğlu ile birlikte pozunu paylaştı. Seda Sayan'ın pozunu görenler "Oğulcan Engin bu beğenmedi" yorumları yaptı.

Magazin 03-07-2022 15:07

Seda Sayan ve kocası birlikte estetik yaptırdı! Çağlar Ökten saç ektirirken Seda Sayan silikon yeniletti

Seda Sayan ve genç eşi Çağlar Ökten birlikte aynı hastanede estetik yaptırdı. Çağlar Ökten saç ektirirken, şarkıcı Seda Sayan silikonlarını yeniletti. Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in hastane fotoğrafını görenler "Bu fotoğrafa gerek var mıydı?" yorumları yaptı.

Magazin 21-06-2022 11:02

Annesi Seda Sayan'ın nikahına gitmemişti! Oğulcan Engin'den dikkat çeken Anneler Günü mesajı

Bir süredir aşk yaşadığı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan şu sıralar eşi ile Paris'te balayında. Sayan'ın Sinan Engin ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin, nikah törenine katılmaması ile dikkat çekmiş ardından da sevgilisi ile görüntülendiğinde annesi hakkında kendisine yöneltilen sorulara verdiği tepkiyle gündeme gelmişti. Instagram'dan Anneler Günü paylaşımı yapan Oğulcan Engin'in annesiyle barışıp barışmadığı merak konusu oldu.

Magazin 09-05-2022 09:21

Seda Sayan'ın yeni kocası Çağlar Ökten aşka geldi! Kadın kadın olacak be...

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile geçtiğimiz hafta evlendi. Düğünü Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin katılmadı. Bu haberlerle gündemde olan genç eş Çağlar Ökten karısı Seda Sayan'ın bir pozunu paylaşarak yaptığı yorumla dikkat çekti.

Magazin 09-05-2022 08:52

Kara Tahta'nın Irmak'ı Miray Daner nasıl zayıfladığını açıkladı

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Kara Tahta'nın Irmak'ı Miray Daner son haliyle dikkat çekiyordu. Miray Daner formda görüntüsünü borçlu olduğu beslenme alışkanlığı hakkında konuştu.

Magazin 05-05-2022 13:54

Oğulcan Engin'e annesi Seda Sayan soruldu! Araya Miray Daner girdi

Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile nikahına katılmamıştı. Daha önce annesine "Sessiz sedasız evlen" dediği iddia edilen Oğulcan Engin'e annesinin nikahı soruldu. Soruyu duyunca yüzü asılan Engin'i sevgilisi Miray Daner kurtardı.

Magazin 28-04-2022 09:19

Seda Sayan 7. kocasının yaşına takılanlara kızdı! Herkes Oğlun yaşında yazdı

59 yaşındaki Seda Sayan 33 yaşında olduğu söyleyen Çağlar Ökten ile evlendi. 7. kez nikah masasına oturan Seda Sayan'ı oğlu Oğulcan Engin yalnız bıraktı. Herkes Engin'in neden gelmediğini merak ederken ikilinin arasındaki yaş farkı da gündemden düşmedi. Sayan 7. kocasının yaşına takılanlara kızdı!

Magazin 27-04-2022 07:26

Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'ı yalnız bıraktı! Çağlar Ökten ve Seda Sayan'ın nikahında yoktu

Oğulcan Engin yedinci kez evlenen annesi Seda Sayan'ı nikahta yalnız bıraktı. Çağlar Ökten ve Seda Sayan'ın düğün pozunu gören herkes "Oğulcan Engin nerede?" diye sordu. Seda Sayan'ın oğlu geçtiğimiz aylarda annesine bu konuda rest çekmişti.

Magazin 25-04-2022 13:56

Seda Sayan kaç kez evlendi? Seda Sayan'ın eski eşleri kimdir? Çağlar Ökten kimdir? Aralarında kaç fark yaş var?

Seda Sayan kaç kez evlendi? Ünlü şarkıcı ile Çağlar Ökten'in dün gerçekleşen nikah töreni sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen yaptı. Çağlar Ökten'in ise nikah şahitleri Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun oldu. Peki Seda Sayan kaç kez evlendi? Seda Sayan'ın eski eşleri kimdir? Çağlar Ökten kimdir? Aralarında kaç fark yaş var? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-04-2022 12:58

Oğulcan Engin'den Miray Daner paylaşımı! 'Yüzünü gören cennetlik'

Bir süredir kendisinden 8 yaş küçük oyuncu Miray Daner ile aşk yaşayan Oğulcan Engin, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Zaman zaman sevgilisiyle pozlarını da takipçilerinin beğenisine sunan Engin, son olarak güzel oyuncuyu paylaştı.

Magazin 23-04-2022 15:44

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin evliliğe karşı! Annesinin genç aşkıyla nikahına gitmeyecek

Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'le evlenmeye hazırlanan Seda Sayan'a oğlu Oğulcan Engin tepki gösterdi. İddialara göre Seda Sayan'ın oğlu Prag'ta düzenlenecek nikaha da gitmeyecek. Oğulcan Engin daha önce de annesine konuşma yasağı getirmişti.

Magazin 05-04-2022 11:23

Oğulcan Engin kimdir, aslen nereli? Oğulcan Engin kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Seda Sayan'ın oğlu olarak da bilinen Oğulcan Engin hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Survivor'da oynadığı maçlar ile beraber gündeme gelen isim, pek çok televizyonsever tarafından araştırılıyor. Peki Oğulcan Engin kimdir, aslen nereli? Oğulcan Engin kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 28-03-2022 00:50

Miray Daner'in sevgilisi Oğulcan Engin için fenomen isimden olay itiraf! Aynı uğraşı göstermedim

Bir zamanlar estetikleriyle ve cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren fenomen Berika Demir, sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorusunu yanıtladı. 'Oğulcan Engin' ile alakalı soruya "Aynı uğraşı göstermedim" diyen Demir itiraflarıyla şaşırttı.

Magazin 20-03-2022 21:42

Miray Daner kimdir? Oğulcan Engin'in sevgilisi Miray Daner kaç yaşında ve nereli?

Miray Daner, son zamanlarda şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla gündeme gelmektedir. Oyuncu Miray Daner'in sevgilisi Oğulcan Engin ile yaptığı son paylaşım dikkat çekti. Paylaşımda Miray Daner'in çenesine dolgu yaptırıp yaptırmadığı tartışma konusu oldu. Bu haberden sonra Miray Daner'in kim olduğu araştırılmaya başlandı.

Magazin 11-02-2022 20:19

Miray Daner'in çenesine ne oldu? Dolgu mu yaptırdı? Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in sevgilisi Miray Daner kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Miray Daner - Oğulcan Engin aşkı geçen yıla damga vurmuştu. Çift, sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunuyor. Miray Daner'in, sevgilisiyle çekildiği fotoğrafındaki detay görenlerin gözünden kaçmadı. Peki Miray Daner'in çenesine ne oldu? Dolgu mu yaptırdı? Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in sevgilisi Miray Daner kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 11-02-2022 08:05

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin sevgilisi Miray Daner'i öptü! Aşk pozu

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Miray Daner ve sevgilisi Oğulcan Engin aşka geldi. Oyuncu Miray Daner Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in kendisini öptüğü anı sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Magazin 08-02-2022 08:16

Oğulcan Engin'in Miray Daner paylaşımı şaşkına çevirdi! Başka fotoğraf bulamadın mı?

Seda Sayan ve Sinan Engin'in oğlulları Oğulcan Engin, Ezgi Eyüpoğlu ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra gönlünü Miray Daner’e kaptırmıştı. Bir süredir Miray Daner ile mutlu bir birliktelik sürdüren Engin, sosyal medya hesabında sevgilisinin doğum gününü kutladı. Sevgilisiyle çekilen bulanık bir fotoğrafı kullanmayı tercih eden Oğulcan Engin'e yorum yağdı.

Magazin 15-01-2022 08:04

Miray Daner ve Oğulcan Engin çiftinden yeni yıl pozu!

Geçtiğimiz temmuz ayında oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile iki yıl süren birlikteliğini sonlandıran Oğulcan Engin, Miray Daner'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Yılbaşı gecesini birlikte geçiren çiftten Engin, aşk dolu pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 01-01-2022 14:40

Fenomen Ala Tokel göğüs dekolteli pozuyla yorum yağmuruna tutuldu!

Bir dönem Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan sosyal medya fenomeni Ala Tokel, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 23-12-2021 10:58

Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin'in için kesenin ağzını açtı

Gayrimenkul yatırımları yapan Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin’in evlendiğinde oturması için Nişantaşı’nda lüks bir ev aldı. Seda Sayan, İstanbul'un merkezi konumunda olan bu projeye Oğulcan Engin için yatırım yaptı.

Magazin 21-12-2021 11:21

Dün eski aşkı Kubilay Aka ile pişti olmuştu! Miray Daner yeni sevgilisi Oğulcan Engin'le fotoğraf paylaştı

Yakın zaman önce Oğulcan Engin ile aşk yaşamaya başlayan Miray Daner, sosyal medya hesabından sevgilisiyle romantik bir pozunu paylaştı. Mutluluğu verdiği poza yansıyan Daner, paylaşımına sevgilisini etiketleyerek kalp emojisi koydu.

Magazin 24-11-2021 09:19

Oğulcan Engin ile Miray Daner el ele! Konuşmayalım

Bir süre önce aşk yaşamaya başlayan Oğulcan Engin ile Miray Daner el ele görüntülendi. Annesi Seda Sayan'a konuşma yasağı koyan Engin sessizliğini korudu.

Magazin 21-11-2021 10:38

Ala Tokel kazaya karıştı! Ne çekiyorsun?

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı kısa süreli aşkla geçtiğimiz aylarda gündem olan YouTuber Ala Tokel, önceki gece Ulus'ta trafik kazasına karıştı.

Magazin 21-11-2021 09:01

Seda Sayan: Oğulcan Engin tarafından yasaklıyım

Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin ve sevgilisi Miray Daner hakkında gelen ısrarlı sorulardan kaçıyor. Seda Sayan bir kez daha oğlu tarafından yasaklı olduğunu söyledi.

Magazin 21-11-2021 07:10

Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'a konuşma yasağı getirdi

Aşkları, polemikleri ve estetikleriyle gündemden düşmeyen Seda Sayan'a oğlu Oğulcan Engin kendi aşk hayatıyla ilgili konuşma yasağı getirdi.

Magazin 12-11-2021 12:09

Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla gündem olan Miray Daner, bikinili pozlarıyla yaktı geçti!

Geçtiğimiz günlerde Oğulcan Engin ile aşk yaşadığı ortaya çıkan güzel oyuncu Miray Daner'in, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 30-10-2021 10:12

Oğulcan Engin'le ayrılan Ezgi Eyüboğlu'nun yeni aşkı bakın kim çıktı

Miray Daner ile yeni bir aşka yelken açan Oğulcan Engin'dan sürpriz bir şekilde ayrılan oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun yeni sevgilisi de tanıdık çıktı.

Magazin 18-10-2021 17:38

Miray Daner ve Oğulcan Engin'in aşkı gündeme bomba gibi düştü! Eski aşklarından olay tepki

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin hızlı çıktı. Oğulcan Engin son olarak Miray Daner ile aşk iddialarıyla gündem olurken bu iddialardan sonra ikilinin eski aşklarından bomba tepkiler geldi. Gündemde olan aşktan ilk karede sosyal medyaya düştü.

Magazin 17-10-2021 07:43

Adı Oğulcan Engin ile anılan Ala Tokel: Başlangıç evresindeyiz

Geçtiğimiz temmuz ayında Ezgi Eyüboğlu ile ayrılan Oğulcan Engin, yeni bir aşka yelken açtı. Engin, sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile ilişkiye başladığı ileri sürüldü. Bu iddialardan sonra Ala Tokel'dan açıklama geldi.

Magazin 12-09-2021 11:26

Oğulcan Engin, Ezgi Eyüboğlu'nu çabuk unuttu! İşte yeni aşkı

Geçtiğimiz temmuz ayında Ezgi Eyüboğlu'ndan sürpriz bir şekilde ayrılan oyuncu Oğulcan Engin yeni bir aşka yelken açtı. İddialara göre; Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin gönlünü ünlü YouTuber Ala Toker’e kaptırdı.

Magazin 10-09-2021 20:44

Evliliğin kıyısından dönmüşlerdi! Ezgi Eyüboğlu’ndan eski aşkı Oğulcan Engin’e gönderme

Ezgi Eyüboğlu, bir buçuk yıl beraberliğin ardından herkes evlenmelerini beklerken sürpriz bir şekilde ayrıldığı sevgili Oğulcan Engin’e verdiği bir röportajda göndermeden bulundu.

Magazin 08-09-2021 15:03

Oğulcan Engin’in motosikletinin çalınma anı kamerada

Beyoğlu’nda şarkıcı Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in anahtarını üstünde bıraktığı motosikletinin çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Magazin 09-08-2021 20:46

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin'den yeni hamle! Birbirlerini sildiler

Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile işletmeci Oğulcan Engin, yaklaşık iki yıldır süren ilişkilerini; geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde noktalamıştı. Ayrılığa rağmen birbirlerini takip etmeye devam eden ikili, aralarındaki son bağı da kopardı.

Magazin 07-08-2021 14:30

Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu ayrıldı mı?

Yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olan oyuncu Ezgi Eyüboğlu ve ünlü şarkıcı Seda Sayan ve Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin'in ilişkisi hakkında ayrılık iddiası ortaya atıldı. Mutlu bir tablo çizen ve evlenmeleri beklenen Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin aşkında kafaları karıştıran hamle geldi.

Magazin 28-07-2021 16:19

Oğulcan Engin'den annesi Seda Sayan'a sitem

Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin’in işletmeci oğulları Oğulcan Engin, önceki gün Cihangir’deki mekanında objektiflere yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Engin, annesine tatlı bir sitem etti.

Magazin 24-07-2021 09:13