Olympique De Marseille Haberleri

Son dakika: Cengiz Ünder'in Marsilya'da dünyası başına yıkıldı! Hayali suya düşüyor...

Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'da gösterdiği performansla sezonun flaş isimlerinden olan Cengiz Ünder, ligde son haftaya girilirken başına gelebilecek en kötü senaryoyla karşı karşıya kaldı. Son 6 haftada 3 mağlubiyet alan Cengiz Ünder'in takımı Marsilya, ligin bitimine 1 hafta kala Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım biletini alacağı 2. sıradan düştü.

Spor 16-05-2022 18:54

Son dakika: Galatasaray'daki ayrılığı resmen duyurdular! Marsilya'ya transfer oldu!

Son dakika haberleri: Tarihi bir kaos yaşayan ve mücadele ettiği tüm kulvarlarda taraftarlarının istediği performansı gösteremeyerek hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da transferde sıcak dakikalar yaşanıyor. Sarı - kırmızılı takımın genç futbolcusu Bartuğ Elmaz'ın yeni adresinin Fransa Ligue 1 devi Marsilya olduğu açıklandı.

Spor 09-05-2022 17:04

Fransızların niyeti ciddi! Kerem Aktürkoğlu için teklif...

Son dakika Galatasaray haberleri... UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda eşleştiği Barcelona'ya iki maç sonunda toplamda skorla 2-1 mağlup olarak veda eden ve oynadığı futbolla beğeni toplayan Galatasaray'da yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun her iki karşılaşmada da gösterdiği performans dikkat çekti. Fransız devi, genç yıldız için sarı - kırmızılılara teklif yapma kararı aldı. İşte haberin detayları...

Spor 18-03-2022 15:38

Cengiz Ünder Marsilya'ya transfer oldu

Olimpik Marsilya, AS Roma'da forma giyen milli yıldızımız Cengiz Ünder'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Milli oyuncu, özel uçakla Fransa'ya geçti, sağlık kontrollerinin ardından transfer açıklanacak.

Spor 03-07-2021 17:41

Olympique De Marseille

Olympique De Marseille Hakkındaki Haberler Mynet'te. Olympique De Marseille Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MAÇ SONUCU: Marsilya 0-2 PSG

Fransa Ligue 1'in 24. haftasında PSG, deplasmanda Marsilya'yı 2-0 mağlup etti.

Spor 08-02-2021 07:58